Španělsko 2011 - radost z fotbalu

03.01.2012, 22:24
Názory a komentáře
Je to asi bez diskuze: Barcelona, Real Madrid, národní tým. A k nim přidáme Bielsu a Bilbao, Levanté a Osasunu. A pětice toho nejlepšího je kompletní.

Pep, Lionel Messi, Barcelona
Pro mnohé se jedná o radost z fotbalu. Jiní tvrdí, že je to nuda. A že všeho moc škodí. Jedno však musíme uznat: Barcelona znovu zářila a byla o krůček, o krok, před ostatními. Pro ty co nevěří, nebo nechtějí věřit, zde jsou čísla. Jedny z mnohých... Barcelona získala 5 ze 6 titulů, o které v roce 2011 hrála. Mezi nimi i ty nejcennější: vyhrála Ligu mistrů a La liga. Prohrála pouze 6 z 63 utkání, která sehrála. Stala se klubovým mistrem světa. A co je asi nejdůležitější: zápas od zápasu předváděla hru, kterou obdivují soupeři, novináři, odborníci, fanoušci.

Messi je hlavním kandidátem na zisk Zlatého míče. Po jistém období, kdy dával jeden gól za druhým, obhajuje letos své kralování světovému fotbalu také díky celé řadě asistencí, finálních přihrávek lépe postavenému spoluhráči. Bez mnoha dalších slov: je vynikající, nejlepší a každým rokem překonává sám sebe.

Pep Guardiola? On je přeci otcem tohoto fotbalového zázraku. Pod jeho vedením Katalánci získali 13 z 16 možných titulů. Stejně jako Messi překonává každým rokem výsledky z toho minulého. Celá řada kritiků, fotbalových odborníků, tvrdí, že recept na úspěch nalezl již dříve, že ho jen udržuje, ale není to až tak pravdivé. Stále se snaží něco vymýšlet, vylepšovat. Tým nabitý hráči takové kvality jako Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, atd., se fotbalem baví. Guardiola je revolucí fotbalu po technické, ale především po taktické, stránce.

Mou, Cristiano Ronaldo, Real Madrid
Mourinho řekl před pár dny, že 2011 je pro Real daleko, předaleko, od zklamání, neúspěchu. Je nutno dodat, že má 100% pravdu. Dobrá, nedopadlo to tak, jak si příznivci Realu představovali, ale zisk Copa del Rey a první místo v tabulce na konci tohoto roku, před Barcelonou, je nutno zařadit mezi velké úspěchy. Jen Real Madrid dokázal Barceloně překazit kompletní náhrdelník plný diamantů. El Clásico sem, El Clásico tam. Merengues jsou tvrdým soupeřem pro tým azulgrana. Mourinho, kterému se podařilo dostat od kormidla Valdana, je osobností málokdy vídanou. Udržuje morálku opravdu vysoko a pevnou rukou vládne klubu, který aspiruje jen a jen na nejvyšší cíle.

Tým jako celek již dávno vstřebal esenci, parfém, jménem Mou. Stal se strojem na góly, 119 branek v síti soupeřů, o 25 více než Barca, nejvíce v Evropě. Ofenzivní hra je chloubou Realu! Především díky těmto přednostem kráčí nekompromisně za jediným cílem: sesadit z trůnu krále evropského, a tím pádem také španělského, fotbalu, svého úhlavního nepřítele.

Cristiano Ronaldo získal titul Krále střelců v minulé sezóně a má nakročeno k jeho obhájení. Snad se také již definitivně zbaví oné závislosti, posedlosti, věnovat přílišnou pozornost všem těm hloupým nadávkám, pískotu, nemístným kritikám. Real Madrid, vedení, trenér, spoluhráči, ho potřebují soustředěného na hru. Jeho střelecké schopnosti dokáží rozhodnout utkání, boj o titul. Rok 2012 se může stát rokem Cristiana Ronalda.

Perfektní
Jak jinak hodnotit reprezentaci Španělska. Perfektní byla jeho cesta kvalifikací o postup na EURO 2012. Osm překážek, osm vítězství, skore 26:6. Přidejme k tomu kvalifikaci na MS 2010, deset zápasů, deset výher, skore 28:5. Samozřejmě vládne pořadí FIFA a vzhlíží k budoucnosti s klidem. Postupné generační změny v kádru by měly proběhnout bez problémů, jednadvacítka se přeci korunovala mistrem Evropy.

Cíl pro nastávající rok je jasný: zapsat se do historie jako první tým, který získá dva evropské tituly po sobě. A jako drahokam, mezi EURO 2008 a 2012, zlato z MS 2010. Základní skupina není jednoduchá. Itálie, Irsko, Chorvatsko. Ale "zlatá generace" španělského fotbalu chce své kralování potvrdit a prodloužit. Uvidíme, zda se jí to podaří.

Loco Bielsa a Athletic
La liga si zaslouží osobnost, jakou bezesporu je Marcelo Bielsa. Mluvilo se o týmech Seville a Realu Sociedad. Ale nakonec přistál v Bilbau a začala fotbalová revoluce. Nekonečné tiskové konference, neuvěřitelné taktické rošády. Věren své přezdívce, Loco znamená šílený, bláznivý.

Dnes již bývalý trenér národního týmu Chile, osmifinalisty MS 2010, se ujal kormidla Athletica po celé řadě setkání s Josu Urrutiou, novým prezidentem baskického klubu. A také po odmítnutí některých lukrativních nabídek trénovat evropské klubové velikány, jako například Inter Milán. Talentovaný, poněkud výstřední, šestapadesátiletý Argentinec, dostal jediný úkol: překonat umístění z minulé sezony! Tedy neskončit šestý, ale pátý, čtvrtý, třetí... Ne, výš to již nejde, tam jsou přeci Real a Barca. Podaří se mu splnit tento cíl?

Začátek jeho působení byl rozpačitý a fanoušci hlasitě pochybovali. Po pěti kolech zisk dvou bodů. Následovala série, sedm utkání, 15 bodů, remíza 2:2 s Barcelonou k tomu! Konec roku zastihl Bilbao na 9. místě, ale jen tři bodíky od vytouženého zlepšení. Tedy od místa pátého. Postup ze skupiny Evropské ligy, hratelný soupeř v 1/16 finále, ale především zlepšená hra. To vše dává naději tomuto 100% baskickému týmu, stát se překvapením roku 2012.

Kdo by řekl
Nelze uzavřít tento přehled bez zmínky o dvojici týmů, o kterých se před zahájením sezony příliš nemluvilo. 2010/11: Levante skončilo na 14. místě, dva body od sestupujícího Deportiva La Coruňa. Osasuna dopadla o něco lépe, devátá, ale zachránila se jen o čtyři bodíky.

Sezona 2011/12? Levante, klub s nejnižším rozpočtem v lize, je čtvrté a Osasuna pátá!

Levante první dva zápasy remizovalo a pak vybuchla BOMBA! Výhra 1:0 nad Realem Madrid, odstartovala serii utkání bez ztráty bodu. Bilance po 9. kole byla následující: 7 - 2 - 0 17:5 23! Pochopitelně vedení v lize, ve 102 leté historii klubu poprvé! Samozřejmě, přišly prohry, ale i tak je tento tým na příčcem která znamená naději na postup do LM.

Osasuna byla po celý podzim na titulních stránkách fotbalových zpravodajství. Prohrála jen tři utkání, ale vždy to bylo lahůdkové: 8:0 v Barceloně, 7:1 na Santiago Bernabéu, 3:1 v Bilbau. Doma je tomu ovšem zcela jinak. Společně s Barcelonou nepoznala Osasuna hořkost porážky. V lednu 2012 hraje první zápas venku, ale pak čekají tři domácí duely: Racing Santander, Valencia a Atlético de Madrid se mají na co těšit!

Také díky Barceloně, Realu Madrid, reprezentaci Španělska, ale i bláznivému Bielsovi, Levante a Osasuně, je fotbal tou nejkrásnější hrou na světě!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (311)

Přidat komentář
-Kopy-

Valencia

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Všichni dneska fandí Maláge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád kluby, které koupí milionář, co houby rozumí fotbalu a začnou rozhazovat prachy za velký jména. Ale Málaga utrácela peníze rozvážně a za fotbalisty, kteří dřou a ne za namyšlený rádoby hvězdy. Nákupy typu Toulalan, Monreal, Cazorla, Isco, Mathijsen se prostě musí chválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao Bielsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

goooool Malága

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 to co ten real , este zeru salat a rybu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch písemných chyb v textu. Jinak španělský fotbal je zřejmě ten nejhezčí v Evropě, i když Anglie a teď i Německo se hodně blíží k této úrovni jako má Španělsko. Co se týče klubů tak u mě vede Real Madrid, i když fandím i Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný článek

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
One-Real

Muze mi nekdo podebatovat co se tam deje ? Nedokazu rozjet ani jedinej normalni stream bez sekani.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 oba goly po standartce při té druhé propadl Pepek a Casillas docela. Jinak dopředu ste docela bezzubý.

Reagovat
Kyrill

Mně se zdálo, že to podskočil Ronaldo při tom druhém gólu, ale to je asi fuk. Jinak je to chaos, bída, nepřesnost a utrpení no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sečteno podrtženo : Malaga dala z 2 rohů 2 goly a hra Realu je příliš rozháraná.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bol hlavne Ronaldov.. ale ani Pepeho tam nebolo nikde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bránil pozičně, měl svůj prostor a na míč prostě nedoskočil. Naopak Pepe měl na starost střelce branky a nechal ho zcela volného. Takže tahle branka jde na vrub Pepeho a i trochu Casillase.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 123831 v EN

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme bez lehkosti, náš pohyb je slabej a při nerozhodném stavu jsme dokonce jakoby vynechávali osobní souboje, já když to viděl hned od začátku, na jistotě mi to nepřidalo. Někteří tvrdí, že jsme měli pasáže, kdy jsme je valili, ale dle mého tomu tak není. Vypadá to, jakoby jsme byli bez nápadu, ale ono to ani není kama prostrčit, protože se OPRAVDU snaží jen někteří.

Pipitovi to strašně odskakuje, Kaká jakoby neměl v noze vůbec jistotu, Xabi je s Lassem a Raúlem téměř vyřazenej (jinak to vynechávání osobních soubojů jsem měl především na mysli jeho), Callejon měl několik velmi slibných náběhů za obranu, ale dnes mu vše dlouho trvá. Velmi se snaží Ronaldo, Lass a Pepe + dopředu Marcelo. Lass sice hraje opět na parádu s obrovskou snahou, ale opět ta hra nemá hlavu ani patu. Chce to celý překopat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš napsat před Vánocema?

Ale zajímavý, díky, nechám si to projít hlavou.

Reagovat
Kily

mě to právě vůbec nenapadlo, i když jsem už tou dobou na jejich stránky koukal a tuhle šálu si předem vybral, že si ji tam koupím

Reagovat
vocasisko

Tým jako celek již dávno vstřebal esenci, parfém, jménem Mou. Stal se strojem na góly, 119 branek v síti soupeřů, o 25 více než Barca

moment, toto je co za statistiku?

Reagovat
smazaný uživatel

nezáviď

Reagovat
asskicker

vycerpavajuca odpoved

Reagovat
JacoBee

Co třeba normálně odpovědět?

Reagovat
vocasisko

já se ptám co to je za statistiku, tak mi ji vysvětli, protože jestli je to souhrn za rok 2011, tak v roce 2011 dala Barcelona o gól víc jak Real a jestli za sezónu 2010/2011 tak tam to bylo tuším vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

V roku 2011: FCB 170 RM 167 golov

Reagovat
JacoBee

ale chápu že sám nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej co tady píše on ty chytrej a napsal to už pode mnou Solymr já to tedy pochopil jako normální pravdivý údaj nevím co je na tom špatně (??)

Reagovat
smazaný uživatel

Neco napisu a hned mi verite

Reagovat
vocasisko

a pravdivej údaj čeho? v jakém období dal Real 119 gólů a přitom o 25 víc jak Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

no když nad tím teď přemýšlím možná je to vážně blbost...v lize mistrů jste dali o gól víc jen v lize o chlup na góly vedem...když nepřijde někdo s rozumným vysvětlením dlužím ti omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi,ze jsem neco o tomto cetl na real-madrid.cz,ale uz si nepamatuju,kdy to bylo a o cem presne - nasel jsem tam nej clanek,ze po 15 kolech jsme byli nejlepe strilejici muzstvo z Evropy ve sve lize (brany jen nejlepsi ligy)...no nvm,co je ten rozdil 25 golu

Reagovat
vocasisko

jo aha, to jsou góly v Lize za rok 2011, no to je teda úžasná statistika

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát víc inkasovaných a ty jo to snad počítali i přáteláky ne ?

Reagovat
Kily

ee, ono se to v záplavě nastřílených gólů ztrácí, ale před týdnem jsem si toho taky všiml, že Barcelona má mnohem (no nevim, jestli to je správný výraz) méně inkasovaných branek

Reagovat
Rssa

Jen to řekni. Prostě má lepší obranu a lepšího brankáře, jak snadné.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou první částí by so možná dalo souhlasit s tou druhou nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsiho brankare. Snazis se uspet s nejlepsi hlaskou za rok 2012?

Reagovat
vocasisko

jasně, jemu, stejně jako všem tady na tom webu o nic jinýho nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu dobu,co je Mou trenerem Realu,dal Real o 25 golu vice nez Barca za stejne obdobi (myslim v lize)...tezke pochopit?

Reagovat
vocasisko

já si nemyslím, že dal Real pod Mourinhem jen 119 gólů a jestli to je v lize, tak je to za to období o 13 a ne o 25

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom buh vi...Ale nevim,jestli to CR bude vedet

Reagovat
JacoBee

Teď mám pěknou radost teda no, real....

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao má derby s Betisem? A já že ty města jsou napříč celým Španělskem ...

Reagovat
blaugrana

Nj, niekto si tu máli Baskitsko a Andalúziu.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
Al Capone

Real

Reagovat
herbage

teče o poločase doma 0:2, no

Reagovat
Al Capone

samozřejmě reakce na článek...

Reagovat
herbage

myslel jsem, že každý palec za každý gól Malagy

Reagovat
nani92

do tohto španielskeho pohára sa moc nevyznám..hrá sa na odvety? či Real na 90 % vypadne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že na odvety, ale nejsem si jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Odvety.

Reagovat
herbage

hrají se odvety

Reagovat
Kily

už jenom finále je na jeden zápas, předchozí čtyři kola jsou na odvety

Reagovat
herbage

ten Isco dnes hraje výborně, váš odchovanec? Proč odešel tak levně, končila mu smlouva?

Reagovat
Kily

nekončila, ale měl výkupní klauzuli a my s ním nestihli podepsat lepší smlouvu

Reagovat
Kily

výkupní klauzuli na šest mega. Je to škoda, zrovna na něj jsem se těšil, ale přijdou další

Reagovat
-Kopy-

my jsme chtěli, on nechtěl, zrádce

Reagovat
nani92

tak škoda,že to je na odvety..bolo by to teraz zaujimavé

Reagovat
m0rientes9

real na 90% vypadne nabuduce sem napis svoje mudrosti radsej az po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nova Sport v upoutávce na Manchesterské derby uvedla, že se jedná o nejslavnější městské derby na světě, oni snad fetujou??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nova to je banda šašků jejich televize hodně klesla i momo sport.

Reagovat
smazaný uživatel

A to už tam není Poulíček, to bychom se zase dověděli věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Ona i bez Poulíčka v tomhle směru moc nezaostává

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

A který je nejslavnější? Sparta - Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Boca-River,Milan-Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Milan INter Claisco , Boca-River a este Celtic-Rangers

Reagovat
Kily

milánské derby je rozhodně slavnější, než derby manchesterských klubů, které má opravdový zvuk až od loňské a letošní sezony

Reagovat
smazaný uživatel

ale npride mi slavnejsie ako tie co som vypisal , ani tak medialne sledovane ... manchesterske fakt nezaujimalo do minuleho roku nikoho ...

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham-arsenal, as řím-lazio

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal - Tottenham

Reagovat
Godwinson

Jednoznačně Old Firm :) Nejlepší.

Reagovat
Kily

ta atmosféra z minulého týdne po vstřelené brance ještě umocnila mojí touhu a odhodlání se tam na to jednou podívat, to bude neuvěřitelný zážitek

Reagovat
Godwinson

Mám to taky v seznamu svých cílů.

Reagovat
Josifek

To určitě, ale né po fotbalové stránce.

Reagovat
Kily

no dal by se najít i příklad, kdy si člověk přišel na své i po fotbalovější stránce, ale po té jinak tohle derby zaostává, to je pravda

Reagovat
Josifek

Reagovat
blaugrana

Tak real slusšne tápe. Ja len dúfam, že Barca zajtra nepredvedie niečo podobné...

Reagovat
johan14

Tak to čo za zostavu postavil Mourinho? Ako môže byť na ihrisku spolu Kaká, Callejon, Lass a ten kripeľ Albiol. Bože už nikdy nechcem vidieť Albiola v drese Realu. Varane má 18 ale nemôže hrať horšie. Dúfam, že to otočia aspoň na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

otocia aspon na remizu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Malaga dokáže udržet, i případná remíza by byla do odvety přijatelná, ale výhra je výhra.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kyrill

nejhorší dva hráči dole, tak pojďme!

Reagovat
REPLIKATOR

Real nechce v dalším kole vypadnout s Barcou, proto tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Realu se daří dneska v tom poháru :D trošku lepší obranu na ně a hned is skoro neškrtaj....Mourinho se zas tváří na tej lavičce jak kdyby byl úplně mongoloidní

Reagovat
Rssa

Co naplat, Barcelona mi přináší jen radost, Messi je génius a snad i držitel letošního Zlatého míče za rok 2011 a Pepek? O Pepkovi se nedá říct nic špatného.

Jak známo, Freddie Mercury byl nejlepší zpěvák historie. A zpíval snad o Madridu? Ne. Jak se jmenovalo to město, které svým božským hlasem vytepal do obláčku hudebního nebe? Nevíte někdo?

Reagovat
Mercury

Reagovat
herbage

jak známo, nejlepší zpěvák všech dob je Matt Bellamy

Reagovat
Mercury

Je výborný, jako celé Muse ..nicméně s Freddiem má srovnatelné možná falzeto a tím to tak končí.

Reagovat
herbage

Bellamy má falzeto mnohem lepší, ale Freddie měl silnější a plnější hlas, no. Nicméně já mám jasno

Reagovat
Mercury

Já u Muse hodně oceňuju hlavně koncerty a to jak dokáže Matt pracovat s publikem. V tom mi nejvíc připomínají Queen a v současnosti je to jedna z mála kapel, které si rád poslechnu. Ale už vzhledem ke svému nicku nemůžu jinak - Freddie byl jen jeden. ..

Reagovat
herbage

Muse mají výborné koncerty, ale práci s publikem mají nulovou. Jen jim připraví dokonalou show a skvělý zážitek, ale odjedou si své písničky a tím to končí

Reagovat
Mercury

Ok, špatně jsem se vyjádřil, konktakt jako takový tam možná není, nicméně měl jsem na mysli celkové pojetí koncertů a přístup k nim a předevšim některé live kousky, které zvládají v čele se svým frontmanem jednoduše na výbornou. Málo skupin se v dnešní době může pochlubit takovou kvalitou svých vystoupení ve srovnání se studiovýma verzema.

Reagovat
herbage

to bez puntíku souhlas, v tom jsou geniální a řekl bych, že snad i nejlepší na světě. I Queeny, pokud srovnám záznamy z koncertů, v tom řekl bych předčí

Reagovat
Mercury

Tak to zas pozor. Každopádně, srovnávat je asi nesmyslné, obě skupiny mají a měly velkou kvalitu a hlavně je to hrozně subjektivní, asi jako věčné hádky Messi/Ronaldo (byť aspoň v tomto případě mám to štěstí, že rád poslouchám obě zmíněné :)

Reagovat
herbage

myslím tu reprodukci studiových písniček. Muse je mívají zpravidla naživo lepší a daleko věrnější studiové podobě, Queeni mi přišlo, že občas ten zvuk mají v horší kvalitě naživo, třeba u Bohemian Rhapsody. Ale mco je naposlouchané nemám, takže se vážně hádat nechci

Reagovat
Rssa

Muse zpívají na playback, proto se ti to tak zdá

Reagovat
Mercury

btw. třeba tohle je tak geniální, že studiovka se může jít zahrabat http://www.youtube.com/watch?v=yUyPyTn-IS4

Reagovat
Rssa

Nejlepší zpěvák kapely Muse je Bellamy . Na Freddieho nemá v ničem, ani v tom falzetu, ale tebe je těžké přesvědčit

Reagovat
herbage
Reagovat
Rssa

No a?

Reagovat
herbage

to ti jako důkaz nestačí?

Reagovat
Mercury

Nikdy nepochopím, jak může někdo lidsky víc obdivovat Mourinha než Guardiolu. Trenérské úspěchy nechávám zcela stranou, nicméně v rovině vnějších projevů, komunikace a gestikulace je to diametrální rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa o vlku

Reagovat
F.Torres

fotbal je show, show je Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Njn, ale pre niekoho je to jeho nechutné divadlo show...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale na plny care vitezi Jose..

Reagovat
Mercury

V pohodě, každý u lidí preferuje jiné vlastnosti. Někdo radši aroganci, někdo pokoru. Každému dle gusta

Reagovat
smazaný uživatel

prej aroganci

staci se podivat na to, jak o Josem mluvi hraci, jak byvali tak soucasni a pak treba jak mluvi o Guardiolovi, viz Zlatan, pak je jasny, kdo je arogantni..

Reagovat
blaugrana

Tj, brať tvrdenie urazeného Zlatana ako merítko. To si trafil klinec po hlavičke.

Reagovat
Mercury

Zlatan je opravdu perfektní měřítko. Pokud mi chceš tvrdit, že Guardiola je navenek arogantnější než José, tak se asi nemáme o čem bavit. To, co o něm říkají hráči mě nezajímá. Mluvil jsem o vnějších projevejech a tam není o čem. Nebuď tak zaujatý, nikdo Mourinhovi nebere úspěchy, nicméně je to arogantní egomaniak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikde jsi nepsal, ze se bavis o tom, jaky jsou navenek.. ja je beru podle toho, jaky jsou doopravdy, coz nejlepe dokazi posoudit hraci, kteri s nima prichazi kazdy den do styku

Reagovat
Mercury

Mercury

03.01.2012 23:09

Nikdy nepochopím, jak může někdo lidsky víc obdivovat Mourinha než Guardiolu. Trenérské úspěchy nechávám zcela stranou, nicméně v rovině vnějších projevů, komunikace a gestikulace je to diametrální rozdíl.

1.neumíš číst?

2.se stejným obdivem mluví hráči i o Guardiolovi

3.jací jsou doopravdy asi těžko někdo z nás zjistí, posuzuju především to co vidím a nevidím to jen já, ale spousta dalších nezaujatých fanoušků či médií.

Reagovat
smazaný uživatel

Kežman:

"Mourinho je dobrý kouč, naučil sem se od něj hodně taktických věcí, ale nemám ho rád jako člověka," prohlásil reprezentant Srbska a Černé Hory pro Sky Sports.

"Podle mě je velmi složité s ním pracovat. Někdy se s ním nedalo mluvit," pokračoval sedmadvacetiletý útočník. "Bylo to obtížné, ale nakonec jsem pyšný že jsem dokázal pod ním hrát, ale také jsem rád, že jsem odešel."

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 hraci s nim mali problem so 100.. .. na to jaky cas trenuje Pep Barcu tak uz nanho kydalo dost hracov..

Reagovat
smazaný uživatel

*zo 100

Reagovat
smazaný uživatel

Našlo by se toho více....

Reagovat
Infi

Kdo kromě Ibry? Já jinak registruju na Pepa samou chválu ať už od Cesca, Messiho, Alvése, Thiaga...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Zrovna Mateja, kterej týmy střídal jako ponožky měl spíš problémy sám se sebou...neříkám, že je Mou všemi oblíbený, ale když si s ním padneš do noty a děláš to co chce on, nemůže být někde problém. Samozřejmě je to narcista, ale těch negativ na něj od těch, co s ními pracoval najdeš daleko méně, než superlativ...

Reagovat
smazaný uživatel

"měl spíš problémy sám se sebou".. asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

vytahnout hrace, ktery je rad, ze ted kope nekde v Belorusku

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, podle něj nebyl Mourinho dobrý člověk. Stejný argument jako když vytahuješ problémového Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ti chci říct, že to tak ve fotbalovém světě chodí. Ti, co se neprosadí, většinou na trenéra nadávají, tak to chodí. Guardiola se nemůže zavděčit všem .

Reagovat
smazaný uživatel

mne je Pep celkem u zadku, jen jsem chtel zduraznit, ze 99% hracu si Joseho pochvaluje a to dokonce i ti, kteri pod nim nikdy nehrali, ale hrozne by chtelo, napr. Totti

Reagovat
blaugrana

"coz nejlepe dokazi posoudit hraci, kteri s nima prichazi kazdy den do styku "

"pochvaluje a to dokonce i ti, kteri pod nim nikdy nehrali, ale hrozne by chtelo, napr. Tott"

Reagovat
herbage

z toho co povídal Zlatan o Guardiolovi, tak o aroganci nepadlo ani slovo. Naopak mu hrubě nadával a rozhazoval kolem sebe věci a Guardiola v klidu reagoval a začal to uklízet, tak nevím o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

ze se s nim Pep odmital bavit, to neni o aroganci?

Reagovat
Infi

Kdo by se neodmítal bavit s psychopatem

Reagovat
Rssa

"Guardiola se na mě díval a já se přestal kontrolovat. Říkal jsem si: ‘Tamhle je můj nepřítel, co se škrábe na své plešaté hlavě.‘ Zařval jsem na něj: ‘Nemáš koule!‘ A přidal jsem asi ještě horší věci."

"Ještě jsem dodal: 'Jsi pos***ej z Mourinha! Padej do pekla!' Byl jsem vzteky úplně mimo. Přes celou místnost jsem hodil krabici plnou tréninkového vybavení. Přistála před Pepem, který ji beze slova sebral a začal tam ty věci vracet. Nejsem agresivní, ale na jeho místě bych se bál," prozrazuje Ibrahimovic události, jež dosud zůstaly v kabině Barcelony.

Reagovat
Rssa

No jo, Arogantní Pep, uklízí věci ze země, když na něj švédské kopyto řve.

Reagovat
smazaný uživatel

on je prefikany.. dobre vedel ze Zlatana to bude viac stvat ked ho bude ignorovat

Reagovat
Rssa

Zlatanovi věřit nejde, je to vůl par exellence. Jestli on adoruje Mourinha, dělá spíše pro něj medvědí službu.

Reagovat
Kily

to je skvělý argument pro debatu, kde se bude řešit, který klub má nejčistší kabinu

Reagovat
herbage

to je nový ozdravný ekonomický plán Rossela. Tisknou jen černobíle a Pep po zápasech uklízí kabinu

Reagovat
Kily

to je skandál, Barcelona jako nejlepší klub musela prostě mít i nejlépe placené uklizečky, ty báby v Manchesteru se se svými padesáti tisícovkami liber týdně mohou jít klouzat

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kokesh

To je borec. Njn úplně to vidím před sebou, řvoucího Zlatana a flegmoša Pepa. Měl ho vytahat za ten jeho fifák, šulína jednoho.

Reagovat
Rssa

Pepek není násilnický, on nikoho za žádný fifák tahat nemusí

Reagovat
Kokesh

Tak to mi je jasný. Ale obdivuju lidi, co se za jakékoliv situace dokážou ovládat. I když za jakékoliv...každej má někde své meze.

Reagovat
vocasisko

*Josep

Reagovat
blaugrana

On to bude proste kopať stále...ja byť Alonsom, tak ho pošlem dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Skoda, uz mohlo bejt klidne i vyrovnano.

Reagovat
Jerichoo

co že?

Reagovat
Jerichoo

Karim kde sa to v ňom bere

Reagovat
One-Real

ten jeho prinos mimokanonyrsky je stejne veliky, to uz tu rikam furt

Reagovat
Jerichoo

tak už bolo načase, túto sezónu išiel zatial dosť hore

Reagovat
smazaný uživatel

on isiel hore uz od januara minuleho roka..

Reagovat
Jerichoo

tento rok sa to začalo, ale túto jeseň už hrá výborne pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

?..

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira to je valec

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec.

Reagovat
vocasisko

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

ach ne

Reagovat
vocasisko

no nic, budeme je muset vyřadit my

Reagovat
blaugrana

Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ja jsem byl srab a vsadil jsem pred 5 minutama hcp 1:0 jednicku (@3,5) ale mel jsem vsadit hcp 2:0, to otoci

Reagovat
smazaný uživatel

To byla smršť

Reagovat
One-Real

CR ho jeste dnes da.

Reagovat
Mercury

ted k tomu bylo blízko...cca 50 m

Reagovat
Rssa

Malaga je dá

Reagovat
Kily

v odvetě dostanou tři kusy za poločas a bude klid

Reagovat
Rssa

Ale prd, zlo nemůže vyhrávat pořád, přes Malagu neprojdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
herbage

no, asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Áno

Reagovat
Mercury

krásně Higuaín!

Reagovat
smazaný uživatel

serus Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec.

Reagovat
One-Real

KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus, kdyz potrebovali tak zabrali hrdost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Benzegoool

Reagovat
blaugrana

Čo už. Budú extra Clásicá.

Reagovat
REPLIKATOR

Během 10 minut sen skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste si mysleli,ze pro Real prohravat po polocase 0:2 neco znamena? Nechal soupere,aby meli domaci nyni motivaci a takhle to dopadlo...proste Real

Reagovat
Mercury

Ronaldo je dnes extrémně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musim Pablovi priznat, ze Benzema hraje luxusne

Reagovat
One-Real

kdyz uz i ty, tak to asi vazne hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

toto je futbal ne nejaká hádzaná

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, nejkrasnejsi fotbal v posledni dobe, srdce plesa

Reagovat
smazaný uživatel

v jakym rozestaveni ted Real hraje? 4-4-2?

Reagovat
One-Real

chvilema to vypadalo na 2 - 5 - 3

Reagovat
smazaný uživatel

Lass na DZ ma skvele ovladani mice kam se na nej hrabe drevo jmenem Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, hlavne ta drevenost u golu na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spravil to vynikajuco

Reagovat
smazaný uživatel

nevies co kecas.. Khedira je ovela lepsi DM ako Lass, lebo vie presne kedy ma zautocit a kedy zostat vzadu, dneska je to krasne vidiet... Lass ten lieta hore dole a casto chyba vzadu.. on je stvoreny skor na beka..

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje obránce?

Reagovat
Kokesh

Jeden má to a ten zas tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je spet vo forme .. uz zapas pred vianocami 2 asistencie a dneska tomu dava myslienku

Reagovat
smazaný uživatel

hm to bylo jasny, pochvalim Benzemu a on udela tohle

Reagovat
One-Real

to byl takovej tezkej half volej, ale tez jsem neco takoveho cekal

Reagovat
smazaný uživatel

no fuuuuuuuuuu to už by bylo moc

Reagovat
smazaný uživatel

toto s amusi davat benz ... ale inak tieto prihravky ma cris proste vychytane ..

Reagovat
smazaný uživatel

fantazia Cris

Reagovat
smazaný uživatel

mohol to uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no... Bude to těžké, ale šance tu pořád je.

Reagovat
One-Real

Vazne si nedovedu predstavit co musel hracum Mourinho o prestavce udelat, ze zacli hrat tak jak zacli hrat. Prvni polocas jsem bohudik nevidel. Ten druhy pastva na oci a hraci opet meli na nohach tu lehkost, ktera v prvnim polocase z reakci soude schazela. Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem to..po prestavce jsem se bal,ze prvni zapas bude nic moc. Jeste,ze to nebylo v lize a i tak to dopadlo v pohode,jen skoda doma 2 inkasovanych golu a tolik zlutych

Reagovat
smazaný uživatel

Mou je proste pan trener.. ci uz to jak dokaze namotivovat alebo aj striedaniami, vobec sa ne*ral a dal tam trojite striedanie, co dneska rozhodlo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to výsledek za zdraví hráčů, kteří bojovali na hranici svých limitů a museli dohrát. Bohužel to odnesl Pepe.

Reagovat
alcantara

Mna uchvatil tym, co si dovoloval na rozhodcu, ale pochybujem ze to tu niekto odsudi, zatial toho vyhral primalo na to, aby to niekomu vadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si dovoloval? najlepšie bolo jak mu ukazuje nech si sadne a to som nevedel že trener ma zakazane stat vo svojom vyhradenom uzemi ...

Reagovat
Kokesh

Nepřejících by bylo, ale nakonec pěkná udička. Lassova paráda a Crisův balón za obranu na Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam ze Lass sa z toho beka uz nepohne..

Reagovat
Kokesh

No já bych mu to i přál, s jeho dispozicemi je to bek jako prase, nechybí mu vůbec nic. Prostě nemáš fleka, hraješ beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preju mu vic a vic odehranych minut, zaslouzi si to a na RB je paradni

Reagovat
alcantara

Som zvedavy, ci Jose spomenie faktor stastie pri prvych dvoch goloch Madridu ako tomu bolo v ostatnom clásicu.

Reagovat
smazaný uživatel

stastie ?.. Real ich drtil a mohli byt radi ze dostali len 3... naopak Barca vytazila z minima maximum, a hlavne ten gol Xaviho to bola superhaluz..

Reagovat
Mercury

z minima maximimum :) mas recht, Real byl opet lepsi a opet padl jen kvuli velke smule

Reagovat
vocasisko

Reagovat
alcantara

To aj Madrid mohol byt rad ze dostal iba tri, najma pri konci bolo zopar golovych sanci. Haluz to bola, asi rovnaka, ako ten gol v 20tej sekunde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dávam tomu 90 %.

Tlačovka bude v štýle...

Malága mala šťastie pri prvých dvoch góĺoch, ale potom sme súpera zatlačili a ukázali našu silu a nakoniec zaslúžene zvíťazili.

Reagovat
alcantara

Tak vyhrat si za ten skvely pristup v druhom polcase zasluzili, ja chcem iba upozornit na pokrytectvo osoby menom Mourinho.

Reagovat
blaugrana

Nj, lenže u neho sa po pokrytectvo volá show.

Reagovat
smazaný uživatel

stesti?

Reagovat
alcantara

Pri podobnom gole Xaviho, kde sa odohral sled udalosti priaznivych pre Barcu, tento faktor spominal, tak ho ocakavam aj teraz.

Reagovat
madridcan

nehnevaj sa,ale je to chujovina, ktoru by som cakal od niekoho ineho a nie od teba

Reagovat
alcantara

co je konkretne chujovina?

Reagovat
Rssa

Tak ale má trochu pravdu, Mourek taky neuznal, že váš první gól v El Clasicu bylo dílem náhody a štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam bola aj velka chyba Valdesa, takze to nestastie si priniesli na seba..

Reagovat
Kyrill

Bylo to především dílem neuvěřitelné individuální chyby, která zapříčinila vznik celé situace.

Reagovat
madridcan

to bola chyba,ktora sa deje v kazdom zapase(aj v tom dnesom/vcerajsom) a Khedira presiel ako tank. Nebola tam ziadna tec,ktora sposobila, ze by lopta isla do protipohybu.

Reagovat
alcantara

Hrac malagy loptu nakopol loptu do Khediru takym sposobom, ze sa mu odrazila priamo do behu.

Reagovat
Rssa

Před rankou Benzemy se míč 2x nešťastně odrazil od Busquetse, takže dílem náhody a štěstí byl stejně jako ten od Xaviho nebo Khediry.

Reagovat
Kokesh

Štěstí je muška jenom zlatá. Neberte Moua ve všem tak vážně.

Reagovat
alcantara

Tak ja sa predovsetkym smejem, ale nemalo uzivatelov zdielalo podobny nazor, co je slusna tragedia.

Reagovat
herbage

Real pěkný obrat, Malága se po prvním inkasovaném gólu psychicky složila a pak odešla i fyzicky. Nicméně neměli to rozjete špatně a dali do toho vše

Reagovat
Kily

dal bych na víkend proti Malaze, akorát je problém v tom, že hrají s Atléticem

Reagovat
herbage

Reagovat
vocasisko

200. pro Pepa Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

?

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že ten gól Khediry padl s velkým štěstím ale vítězství za druhý poločas naprosto zasloužené škoda ještě té šance Benzemy

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra Osasuna 2:2

Reagovat
alcantara

a s kym hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

s hadzankarmi

Reagovat
alcantara

pochybujem

Reagovat
blaugrana

OT: http://www.facebook.com/photo.php?v=2932489082025

Tak ak toto prejde, tak Slovensko sa môže oficiálne premenovať na Kokotovo.

Reagovat
vocasisko

to už se vysílalo Tajemství staré bambitky i na Slovensku, že tam vymýšlí takový fóry?

Reagovat
smazaný uživatel

toto zdravy clovek nemoze vymysliet ty vole ... to je na ustav

Reagovat
madridcan

to bolo silvestrovske vydanie danej televizie. Ked vies o tom hovno,tak tu netrep blbosti...

Reagovat
blaugrana

Hovorím ak by to prešlo. Nauč sa čítať a potom reaguj ty ignorant. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

žádny "by" si tam nenapsal...

Reagovat
blaugrana

"Tak ak toto prejde"...ak by toto prešlo...to je jedno a to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně tam podmiňovací způsob byl. Madridcan zase přes svojí vlčí mlhu nevidí na monitor.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já kdyby v češtině řekl "tak jak toto projde.." tak bych tím rozhodně nemyslel "tak jak by toto prošlo..", páč to v češtině stejnej význam nedává...slovensky neumím, tak nevím..

Reagovat
blaugrana

A aj tak si sa k tomu potreboval vyjadriť...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím "by" je to jasnější. Ale i bez toho to jde pochopit.

Reagovat
Infi

Vůbec právě, blaugrana se prostě špatně vyjádřil

Reagovat
blaugrana

Ak toto prejde....

Ak by toto prešlo...

Aký rozdiel v tom vidíš?

Reagovat
Infi

v tom by, ty v tom rozdíl nevidíš?

Reagovat
blaugrana

Významovo je to úplne to isté. To slovíčko by ten význam nemení.

Reagovat
Infi

Podle mě to význam mění, ale těžko se navzájem přesvědčíme

Reagovat
blaugrana

V češtine možno áno, v našom jazyku nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovládám oba jazyky a význam to má fakt stejný ...záleží spíš na tónu, jakým to podáš.

Reagovat
Infi

Nooooooo přesně tak Nejspíš jsme si to v duchu říkali každý jinak významově

Reagovat
smazaný uživatel

"ak" znamená "pokud".

"Tak pokud toto projde, tak ..."

Reagovat
Infi

Nejsem debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

diky,ale u debilka Jiriho sa ma zastavat nemusis Narazam konkretne nato,ze tu nema co prechadzat,lebo to je proste blbost, tak naco nad takou chujovostou vobec uvazovat a uz vobec nie davat Slovensku nazov ,,Kokotovo"

Reagovat
blaugrana

Štát, v ktorom sa kradne, privatizuje, upláca a robia podobné svinstvá taký prívlastok kľudne mať môže...a keď vidím, čo všetko v parlamente prechádza, tak by som sa ani nečudoval, keby to blbosť nebola.

Reagovat
madridcan

tak ked tu je kazdy zosraty a zatracuje sa niekto ako Harman, ktoremu praskli nervy, tak sa necuduj. Ja mam rad Slovensko co sa tyka prirody(babka mi byva v tatrach a tam som pochodil asi vsetko, co sa len dalo),ale co sa tyka ludi a hlavne tych degonov sku*venych, tak je to hrozne a prave z tohto dovodu sa treba z tadial co najskor pakovat...

Reagovat
blaugrana

Lenže táto "choroba" nepostihla len Slovensko. Takže už nie je moc možností, kam ísť.

Reagovat
madridcan

Velka Britania,Usa, ked sa ucis jazyky, tak aj skandinavia...moznosti su a malokto je natom tak biedne ako my(samozrejme vacsinu Afriky,Pakistan a take miesta nemyslim,myslim realne moznosti)

Reagovat
blaugrana

Z Británie už len Írsko a USA? No neviem, ale tam to na ružové časy nevyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Austrálie

Reagovat
smazaný uživatel

a zase madridské nadávky. Je až neuvěřitelné, co primitivním madristům zde prochází.

Reagovat
madridcan

zato ty sa primitivitou rovnas vsetkym primitivom,ktori tu su. Uz nefnukaj tolko, ano ano cely svet je proti tebe

Reagovat
Tomanatura

slysels Rytmusovo album? Ja ted poprve, no to je neco...

Reagovat
madridcan

jasne,hned cez youtube vsetky pesnicky Tak jeho uz proste ako Bengora brat nemozes Uz sa inspiruje Black eyed peas,Keanom Westom a Pittbulom a tak dalej,ktori tiez takto presli od rapu za peniazmi. Len ma mrzi, ze tu mu vsetko prejde...v takom Nemecku alebo Usa by uz davno mal gulku v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Olova na takeho vola

Reagovat
smazaný uživatel

Andalůzané to nakonec podělali, ale i tak ten výsledek není bez šancí. Minimálně donutí Real nastoupit v plný palbě a ubere jim síly.

Reagovat
smazaný uživatel

no, prvá polovica sezóny vyšla na výbornú, mužstvo viac menej šlapalo, zbierali sa bodíky a vyzeralo to pekne na stred tabuľky, potom sa niečo zlomilo a prišli zbytočné straty, najmä s Osasunou, ten zápas sa mal vyhrať...

takže na druhú polku sezóny treba vyriešiť zmluvy, teda predĺžiť obom brankárom, Movillovi, Fuegovi, Arribasovi a Casadovi...

hra vyzerá dobre, len treba zlepšiť prechod do útoku a koncovku a záchrana bude viac menej istá...

na zimnú posilu som sakra zvedavý, vlastne, či ju zoberú... Freddy Adu má asi poslednú šancu kopnúť si v kvalitnej lige

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2010 přišel z Raya do Realu Casado, který je váš odchovanec a teď za vás nastupuje jiný Casado, který není váš odchovanec. Perličkou je, že oba hrají levého beka. To jsou bráchové?

Reagovat
smazaný uživatel

sú to len menovci, náš je zo Sevilly a má úplne iné to "priezvisko" po mame ako váš Jorge...

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní druhý poločas včera ze strany Realu. Ten první si smůlu vybrali až až. Dva rohy, stav 0:2 to bylo kruté celkem. O sudím se škoda bavit, protože co ten vyváděl první poločas, to byl extrém (fauly na Ronalda či na Callejona u vápna ignoruje, ale 100% čistý skluz Marcela na míč pískne, rozdá za to dvě karty, a z následného rohu Real inkasuje....)

Jinak co to tu zas někteří brečí, že měl Real štěstí u gólu Khediry? Vždyť to byla celkem normální situace, takhle se míč odrazí v soubojích několikrát za zápas! Pro mě teda běžná situace. (A srovnávat to s tou brankou Realu v Clasicu? Nebylo to předtím náhodou spíše neschopností Valdese? Aha....)

První poločas

Druhý poločas

Jose

Reagovat
vocasisko

Ne nebylo to neschopností Valdése, protože mezi Valdésovím odkopem a gólem ještě přišly 2 střely od hráčů Realu a obě Sergio zblokoval, ale takovým způsobem, že se se ŠTĚSTÍM odrazili z5 k hráčům Realu... Valdés má na tom samozřejmě taky podíl, protože nebýt jeho tak k tomu okamžiku nikdy nedojde, ale já mu to nikdy zazlívat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to neschopností Valdese, máš pravdu. On na tom má minimální podíl, a když se to vezme kolem a kolem, tak to udělal vlastně dobře.

Reagovat
blaugrana

Áno. Nabudil tým tím.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Já u góly Khediry žádné štěstí nevidím, šel do souboje jako lev, oproti tomu Apoňo jako kapitán selhal, takhle ho pustit je za stavu 0:2 na facku. Analogii vidím v tom,když fotbalisti v zápasech remcají, že se vše odráží k soupeři. Odráží se to vždy k těm, kteří jsou pohyblivější, důraznější atd. Vůbec to s nima neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Barcu

Reagovat
culé

Reagovat
Kluivert9

¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.

\¸.¤♥....Barca....♥

.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

..\

☻/

.▌

/ \

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele