Španělská liga chce po koronaviru začít ve čtvrtek 11. června

25.05.2020, 09:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (191)

Přidat komentář
Y.N.W.A

Tak schválně, jak zvládnete kvíz na španělskou ligu?

A) liga dvou týmů

B) ne

Reagovat
remeslnik

a neměl bys tam něco lehčího, třeba kdo tu LL letos vyhraje ?

Reagovat
PISTOLERO

Cirkus liga...víc se válejí na zemi než hrají

Reagovat
Pablos

ano

Reagovat
technecium

C) Nejlepší liga na světě

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
technecium

Anglická kužel liga to fakt není

Reagovat
bobis21

Španělská sranda liga určitě není

Reagovat
technecium

Je

Reagovat
bobis21

Podle jakých měřítek? Je nejsledovanější? Ne. Je nejnavštěvovanější? Ne. Má největší příjmy? Ne.

Reagovat
Baronne

To jsou měřítka tyvole

Reagovat
bobis21

Tak řekni jaké měřítka chceš použít pro profesionální sport? Profesionální sport je vlastně "zábavní průmysl" kde hlavním cílem je maximalizace sledovanosti a s ní spojených příjmů. Pokud si myslíš že se profesionální sport dělá pro vyšší držení míče tak asi pravdu mít nebudeš

Reagovat
Pablos

Zbytečně se do toho zamotáváš. Stačí prostě napsat prestiž ...a je to. La liga jí prostě nemá na takové úrovni jako PL... tečka.

Reagovat
technecium

Prestiž má La Liga nesmírnou, jen si to vy co jste každodenně masírovaný anglickými médii neuvědomujete. To, že Guardian napíše o La Lize jednou za měsíc ještě neznamená, že jinde na světě se o La Lize nepíše.

Reagovat
Pablos

říkám, že to nesleduju...tak co kdo do mě masíruje ? Max když dávali vždycky na čt sestřih PL a hned na to dávali i sestřih kola z LaLigy ... a zajímalo mě obě stejně. Ale jen píšu, že to je obecně známý fakt... prestiž má nej PL, to mi nevymluvíš.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bobis21

V životě jsem nesledoval žádné anglické média, ta barcelonská pohádka o anglických médiích je nejtrapnější výmluva

Reagovat
valloire

Guardian je žumpa

Reagovat
technecium

Neuvěřitelná

Reagovat
Visca el barca

Jde snad o fotbalovou kvalitu ne? PL je sice výdělečný pozlátko. Ale týmy krom CIty a Live jsou tam hrozný a to donedávna tam neměli ani tyhle dva.

Reagovat
bobis21

Ano, a fotbalovou kvalitu vyhodnotí diváci tím, že se budou dívat na tu nejkvalitnější ne? Nebo to chceš vyhodnotit podle toho co baví tebe? To není moc objektivní.

Reagovat
Visca el barca

Stačí se podívat na to jak hrajou dané týmy v Evropě. Krom loňska to stojí 10 let za hovno.

Reagovat
bobis21

Což ale nemá nic společného s ligou. Bavíme se o nejlepší lize, ne o jednotlivých klubech. Můžeš mít horší ligu, která ale má 2 lepší týmy. Když by najednou 1 slovenský tým došel do ligy mistrů, znamená to snad že je ta liga najedou lepší, nebo to znamená že 1 tým má skvělý rok? Podle mě to druhé.

Reagovat
pobody's nerfect

poslední dobou nebo dlouhodobě? ze zajímavosti jsem se díval a za celou historii PMEZ a LM vyhráli pouze 2 španělské týmy a 5 anglických a dále má Španělsko 2 týmy, které skončily nejlépe ve finále, zatímco Anglie 3

Reagovat
technecium

Tak hlavně že "nejlepší anglický tým historie" byl letos vyřazen až šestým nejlepším Španělským týmem. Liverpool by ve Španělsku sotva hrál o LM

Reagovat
bobis21

Tak hlavně že byl španělský mistr Barcelona předloni vyřazena z LM týmem který se v Itálii ani neblížil boji o titul - to musí znamenat že Serie A je lepší než španělská ne? Vidíš jak nesmyslná ta tvá logika je?

Reagovat
technecium

tak hlavně, že ti přijde smysluplný to rozhodovat podle toho, kolik na to kouká lidí

Reagovat
bobis21

Tak řekni podle čeho jiného to chceš dělat? Proč myslíš že anglickou sleduje více lidí a televizní stanice jsou ochotny za ni více platit?

Reagovat
valloire

co takhle vzájemný zápasy?

Reagovat
bobis21

To je srovnání jen jednotlivých klubů, ne ligy jako celku. Žádné přímé souboje lig neexistují.

Reagovat
Messiáš

A pořád je to nejsprávnější ukazatel. PL týmy mají nejvíce peněz, ale donedávna s nimi absolutně neuměly pracovat. Teď se to mění a pokud si PL udrží úroven z předchozího roku v Evropě, tak nebudu mít problém uznat, že je ta liga lepší. Ale tohle se momentálně neděje. Jak pro La Ligu, tak pro PL, je 7 míst v Evropě už podle mě dostatečně směrodatný vzorek, aby se podle toho dalo něco vyvozovat. A pořád věřím, že na ten sport hlavně koukáme optikou výsledků a ne, jestli je na stadionu a pár tisíc diváků více nebo v jakých rozvojových zemích je PL sledovanější díku lepšímu marketingu

Reagovat
bobis21

A nejspravnější je proto, že to říkáš ty, nebo protože s ním dojdeš k výsledku který chceš? Jedná se pouze o srovnání jednotlivých týmů, ne lig.

Reagovat
Messiáš

Vzájemné výsledky jsou nejsprávnější proto, že se nedají zpochybnit. Je to to, co je jasně změřitelné. Třetina klubů hraje Evropu, ty kluby jsou snad součástí té dané ligy, proto si myslím, že spousta lidí miluje Ligu mistrů. Umožňuje určité porovnání a na to já se třeba vždycky těším.

Reagovat
bobis21

Ano, umožňuje porovnání klubů, ne lig.

Reagovat
valloire

ty kluby ale tvoří ligu

Reagovat
Gazdo

Naco to vobec skusate?

Reagovat
valloire

jen tak, chci vidět jak se do toho jako obvykle zamotává

Reagovat
valloire

ty jednotlivý kluby ti dělají tu ligu....a pokud byl donedávna poměr postupů cca 30:3, tak není o čem

Reagovat
Pablos

objektivita lvl dement ....super příspěvěk do diskuze

Reagovat
technecium

Tak faktem prostě je, že Španělská liga je mnohem vyrovnanější než Anglická

Reagovat
pobody's nerfect

ty jsi fakt ocas, na základě dvojzápasu, který navíc individuální chybou rozhodl druhý brankář soudit šance na úspěch v dlouhodobé soutěži.

Reagovat
technecium

"Rozhodl druhý brankář" Spíš šlo o to, jak jste byli bezzubí proti organizované obraně. A věř, že ve Španělsku takto organizovaně hraje drtivá většina týmů. Ono totiž to co si nemůžou koupit jako v Anglii, tak si musí tvrdě oddřít na hřišti a na tréninku.

Reagovat
pobody's nerfect

teď jsi sám řekl, že ve Španělsku není taková kvalita, tak musí více makat, sorry, ale tohle je dost pádný argument pro tvrzení, že španělská liga není nejlepší

Reagovat
technecium

Týmová kvalita tam je samozřejmě větší. Jen tam nejsou větší prachy. A proto ty chybějící prachy dohání tvrdou prací

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

Takže Babovřesky jsou lepší film než Masaryk?

Reagovat
bobis21

Netuším. Ale je možné že u filmů mají různé filmové žánry mají různou základnu fanoušků (někdo koho zajímají jen dokumenty se na nějakého supermana prostě nepodívá bez ohledu na to jak skvělý film to bude), takže bys to pak musel počítat v relativních číslech. Ale filmy mě vůbec nezajímají, tak nevím.

Reagovat
Pablos

Doplním to ještě tady. Moc se v tom pitvá a plácá bobis ...ale stačí jedno slovo... prestiž. Tu má PL největší ...a neříkám to jako fanoušek té ligy, ale jako obecně známý fakt. Jen vy z PL sekce a LaLigy se furt musíte hádat ...asi Vám chybí Messi vs Ronaldo

Reagovat
Baronne

To je ale přece úplná blbost, Chicago má taky největší návštěvnost a neni to nejlepší tým na světě.. Když budou lidi koukat na Nizozemskou ligu, protože je atraktivní a zábavná, tak to přece neznamená, že je nejlepší.. Upřímně nevim jak bych to určoval, jediný asi objektivní vyhodnocení jsou vzájemný konfrontace..

Reagovat
bobis21

Vzájemná konforntace lig neexistuje. Existuje pouze vzájemná konfrontace jednotivých týmů. A jednotlivci si vybírají co je nejvíce baví a to sledují. Každé z těchto sledování pak můžeš považovat za určitý "hlas" pro to, co je nejatraktivnější. Všichni fotbaloví fanošuci na světě pak společně "hlasují" tím, že si vyberou co budou sledovat a vítězem je? Španělso ne.

Je nesmysl říkat že kvalitu české ligy určuje to, jak odehraje Sparta zápas v předkole EL - ne, to ukazuje aktuální kvalitu Sparty ve srovnání se soupeřem v předkole. Kvalita ligy je úplně něco jiného. Ty ale chceš ligu hodnotit je podle tohoto a podle ničeho jiného.

Reagovat
Baronne

Možná je to nesmysl, ale určovat kvalitu ligy podle sledovanosti je úplná kravina, atraktivita, nebo sledovanost totiž neznamená kvalitu. Mně je vpodstatě úplně jedno, která liga je lepší, ani sám na to nemám názor, jenom tyhle tvoje měřítka prostě nemaj objektivní váhu..

Reagovat
bobis21

Mají. Protože přesně pro tohle se ten fotbal hraje. Ať se ti to líbí nebo ne, ve fotbale jde hlavně o maximalizaci příjmů, čehož dosáhneš právě maximalizací sledovanosti.

Reagovat
Baronne

To, že se pro to ten fotbal hraje, znamená, že ta liga je lepší? Ty jsi natvrdlej.. Maximalizace příjmů, co to má tyvole společnýho s kvalitou ligy?

Reagovat
bobis21

Vše. Proč by televize a sponzoři dávali více peněz horší lize? Podle jakého měřítka je teda horší?

Reagovat
Baronne

Ty furt nechápeš, že víc peněz, neznamená lepší, nebo že větší sledovanost neznamená kvalitnější.. Nebo to možná nechceš chápat

Reagovat
bobis21

Tak proč je teda ta sledovanost větší?

Reagovat
Baronne

Vždyť to může mít tolik aspektů, proč je ta sledovanost větší.. Zajímavější nebo oblíbenější kluby, nebo hráči, atraktivnější fotbal, víc fotbalovejch fanoušků v zemi, cokoliv.. Ty koukáš na Českou ligu protože je kvalitní? Nebo protože má větší příjmy než Slovenská? Ne, ty koukáš na Českou ligu, protože tu máš oblíbenej klub, nečumíš na Portugalskou, protože je lepší..

Reagovat
bobis21

Lokální fanoušky do toho nepočítám.

A opět - proč jsou tedy ty kluby zajímavější nebo oblíbenější když hrají horší fotbal?

Reagovat
Baronne

Co třeba to tvý AC Milan, kolik má fanoušků? TOP 5 na světě? TOP 10? Je to TOP 5/10 tým? Nevim jaký sou sledovanosti lig, ale kdyby byla Serie A druhá nejsledovanější, protože jsou tam týmy s obrovskou historií, který teď hrajou sračku, tak ta liga neni lepší než Španělská, nebo Anglická.

Reagovat
bobis21

Dlouhodobě ano. Krátkodobé výkyvy mají malý význam.

Reagovat
Baronne

Krátkodobé říkáš? Ten tým je ve sračkách už kolik, 8 let?

Reagovat
bobis21

Ano, to je krátkodobé

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Ty meles strasny nesmysly . Kdyby byla nejsledovanejsi cinska liga, tak je zaroven i tou fotbalovej nejlepsi?

Reagovat
bobis21

No tak v této hypoteticke situaci by asi lidé měli nějaký důvod tu ligu sledovat, nemyslíš? Proč ji teď nikdo nesleduje?

Reagovat
valloire

sledujou ji čínani a možná je proto nejsledovanější

Reagovat
bobis21

Tak se nauč číst. Už 2x jsem se vyjádřil k lokálním divákům.

Reagovat
valloire

ztráta času

Reagovat
bobis21

No ale kdybys to zkusil, možná bys pochopil co říkám. Ty to ale nečteš a prostě rovnou začneš kritizovat.

Reagovat
valloire

mam jistý zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

bobise ve forme ale nepreargumentujes, to nejde

Reagovat
valloire

nejde, ale jenom proto, že on argument neakceptuje

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ty diskuze s nim sou vlastne o hroznych blbostech, z ceho on dokaze udelat diskuzi, to mi hlava nebere

Reagovat
valloire

já s nim občas jedu politiku a to je něco

Reagovat
smazaný uživatel

ze se do toho vubec poustis, s nim je to totalni zabijak casu a ztrata nervu, protoze je otravnej jak filcka v oboci

Reagovat
valloire

Je otravnej, to jo. Dělal jsem to ze začátku než jsem pochopil, že házim hrách. Do několika zdí najednou.

Reagovat
mistr129

Myslíš si, že je Sparta lepší tým než Plzeň, když na ni chod víc lidí. Nebo že je Opava lepší Jablonce?

Reagovat
bobis21

"Lokální fanoušky do toho nepočítám"

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba už jen kvuli angličtině? Proč třeba byli a jsou největší hudební hvězdy z usa/Anglie? Protože dělají kvalitnějsi hudbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bych jen přidal, že momentálně dobývá svět latinskoamerická hudba, přičemž to taky není žádný terno, ačkoliv na diskotéce asi dobrý

Reagovat
mistr129

Ne. Na anglickou ligu koukám hlavně proto, že tam je Arsenal, že jí sledujeme v týmu hromadně a pak je o čem kecat, stejně jako sleduju českou kvůli Slavii nebo někdo holandskou kvůli Ajaxu. S kvalitou soutěže to ale nemá co dělat, ačkoliv je pro mě PL mnohem zábavnější, tak lepší týmy hrajou La Ligu

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Hlavně pro porovnání neexistuje objektivní měřítko, tyto nikdy nekončící diskuse jsou fakt o ničem

Reagovat
bobis21

Existuje - sledovanost.

Reagovat
pobody's nerfect

nejpopulárnější se automaticky nerovná nejlepší

Reagovat
bobis21

V případě odvětví jehož cílem je maximalizace sledovanosti ano.

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

existuje

Reagovat
Baronne

Ty bys teda řek, že Španělská je lepší?

Reagovat
technecium

jo

Reagovat
valloire

jistěže, ty ne?

Reagovat
Baronne

Já nevim.. Na základě posledních let ze vzájemnejch asi jo, ale přijde mi, že Anglická špička je širší, zas ale Španělská má lepší týmy na chvostu..

Reagovat
valloire

Real s Barcelonou jsou dlouhodobě kvalitnější než špice v Anglii zase. Ten mýtus o šíroký špičce v Anglii je jenom PR. Atletico se Sevillou jsou stejně kvalitní, akorát nemají jméno jako Arsenal, Chelsea...Angláni si mysleli i v historii, že jsou nade všemi, pak přijeli po válce na MS a tam je sundali amatéři z jejich bývalý kolonie.

Reagovat
Baronne

Já bych řek, že Liverpool by teď vyklepal jak Barcu tak Real, ale týmy jako City, Arsenal nebo Chelsea na Barcu/Real moc neumí , nevim, neodvážil bych se říct, která LIGA je celkově lepší, mě baví víc Španělská, ale hlavně díky Messimu

Reagovat
valloire

no však ale Liverpool má teď tým na vrcholu, kdežto Real je v přestavbě ty messifile

Reagovat
Baronne

Real je teď taky na vrcholu lepší už to nebude

Reagovat
valloire

Snad byl ne? Tohle mužstvo je za zenitem a je přebudovávaný.

Reagovat
Baronne

Jen tě šťouchám, asi jo, odejde Vám kostra, jako nám. Akorát vy se s ní asi vypořádáte líp..

Reagovat
valloire

jak se opovažuješ mě šťouchat?

Reagovat
Baronne

To se musí, aby ti nezkoprněl mozek

Reagovat
valloire

jak se opovažuješ říct, že mi zkoprní mozek?

Reagovat
Baronne

On ještě nezkoprněl?

Reagovat
valloire

Neser Je v nejlepší kondici.

Reagovat
Gazdo

No Real sa s Liverpoolom utkal a vieme ako to skoncilo. S barcou je to jasne tu by zmazal uz len z toho hladiska ze to jadro je proste starsie a uz nestiha ale s Realom by Pool mal opat problem si myslim

Reagovat
Gazdo

hlavne za tu Sevillu a Atletico. Atleti uz ale prestiz naberaju hlavne vdaka vysledkomv poslednej dobe v LM. Problem Seville je ten ze vyhrava "iba" EL co je jednoducho prestiz 0. A pritom taky Arsenal alebo Chelsea a myslim ze aj sucasne Spurs by sa s nou natrapili ak by ich rovno neporazila. O MU sa ani netreba bavit. Problemom je ze timy Z PL maju presne ako si povedal v usiach ludi vacsi cveng a viac ludi pozna dajme tomu Everton ako Betis alebo Getafe a vieme asi vsetci ako by dopadla ich vzajomna konfrontacia... A inak neverim ze si nieco pekne povedal aj o Barce

Reagovat
valloire

Tak Barcelona je dlouhodobě kvalitní tým, to je snad jasný a s dřevorubcema si obvykle vytírá zadek.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Baronne

Reagovat
Pablos

největší měřítko je EF... ,,přehled soutěží" ...první je PL pak LaLiga

Reagovat
smazaný uživatel

Koeficient

Reagovat
valloire

samozřejmě, postupy ve vzájemných zápasech...bobis se snaží klasicky zpochybnit něco, co nejde a je zjevný

Reagovat
bobis21

Nebo ty možná zase nechápeš jak statistika (což koeficient je) funguje. Nemůžeš to použít na něco, k čemu to nikdy nebyli vytvořeno.

Reagovat
valloire

koeficient je závislej na výsledcích a ty má la liga lepší

Reagovat
bobis21

Ne, kluby je mají lepší. S ligou to nesouvisí.

Reagovat
valloire

ligu tvoří kluby, popři to

Reagovat
bobis21

Ano, ale ne těch pár které jsou v pohárech. Když je český tým vyřazen někým z azerbajdžánu, znamená to že je jejich liga lepší než naše?

Reagovat
valloire

když se to stane 30x, tak ano

Reagovat
bobis21

Takže liga s jedním skvělým týmem a 19 špatnými je skvělá, protože bude mít v Evropě zástupce v posledních kolech?

Reagovat
valloire

Tys vylez zase z jeskyně? Mluvíme o 3 španělských týmech...

Reagovat
bobis21

Wow, dokonce 3, tak to už je skoro celá liga.

Reagovat
valloire

kolik je anglickejch?

Reagovat
bobis21

Obě ligy mají 20

Reagovat
valloire

ve špičce jako Real, Barca a Atleti?

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

4.

Reagovat
Ranoth

je najlepsia aj ked nehra barca/real ? neviem no radsej si pozrem napr West ham - Wolves nez Eibar - Villarreal ale tak mozno ta bavia aj hentake zapasy neviem, to je len moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Ja koukam na oboji a muzu rict, ze kluby druhyho i tretiho sledu hrajou v Anglii hroznou sracku. Ve Spanelsku jsou odpovidajici kluby na vyssi urovni a hrajou libivejsi fotbal.

Reagovat
Phillipinho

A to je zas subjektivni pohled. Proc by mel byt objektivne zapase West Ham- Wolves lepsi?

Reagovat
technecium

Reagovat
Pharrell

A

Reagovat
Stannis Baratheon

D) Liga Lionela Messiho

Reagovat
fabec1222

syn

Reagovat
Elliasson

C) Atlético Madrid vyřadilo Liverpool

D) La Ligu hrají 20 týmů, stejně jako Premier League, stejně jako Serie A

obě varianty jsou správně.

Takže i za B.

Reagovat
Y.N.W.A

já vim, no

Reagovat
Visca el barca

Arthurova matka potvrdila, že je v Barceloně šťastný. Tak už by mohli skončit ty spekulace o Juve. Pjanice tu taky nechceme. Vyhozené peníze.

Reagovat
technecium

To stejný Neymar

Potřebujem Lautara

Reagovat
Visca el barca

Lautaro snad dorazí

Reagovat
Gazdo

Radsej Wernera, Jesusa alebo Rashforda ale tak ani pri Lautarovi sa nenahnevam. A hlavne potrebujeme lave kridlo stoj co stoj

Reagovat
smazaný uživatel

Arthura by byla hrozná škoda...jinak včera jsem na IG koukal na story Desta a nosil tam na sobě barcelonskou soupravu

Reagovat
Salfovic

Tyhle dementní debaty o nejlepší lize jsou dobré jen k tomu vidět techneciuma a valloirea na jedné straně barikády.

Reagovat
ratusek

Lepší je vidět diskuzi Rolfa a Sheldona nebo jak se jmenuje ten druhej jaryn.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je česká liga, druhá bundesliga, protože se jako jediná teď hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Při čtení těch nekonečných "argumentů" jsem si vzpommněl, že pod nějaký článek tady jednou sepsal uživatel David Kutuzov naprosto kulervoucí příspěvek, ale za boha si nemůžu vzpomenout o čem to už bylo, nicméně co mě utkvělo v paměti byla tuším Hokaidova odpověď - "Tak tady už není co řešit, David to tady naprosto rozčísl" Něco podobného by se hodilo i tady

Reagovat
blaugrana

Dom strasne zvedavy na novu platovu olitiku klubu. Do dvoch rokov pôjde Luis prec, Leo tak tri, toto leto uz s ad Dembele, coutinho, umtiti aj rakitic. O rok asi Pique a potom uz nezostabu ziadni vysoko zaravajuci hraci. Snad je koniec megalomanskym platom a aj prestupom.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann bude brat 45-50 mega este 4 roky.

Reagovat
Mercury

Griezmann pujde v létě výměnou za Neymara.

Reagovat
CHONG

Který bude hrát zadarmo, protože je srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

na neho som zabudol no...

Reagovat
valloire

jj, tomu věř

Reagovat
Jordi Alba

Pokud se budou chtít udržet tam, kde sou, tak stejně budou ty platy buď na úrovni Realu, nebo i vyšší, jedinej rozdíl bude v tom, že nikdo nedostane pravděpodobně tolik, co bere Messi.

Reagovat
blaugrana

real to ma v pohode, az na golfistu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?v=gZ0lrmL-LMg

Tam sa normalne sprintuje. To musi bolet.

Reagovat
blaugrana

teraz budu mesiac v p.... z toho

Reagovat
ADM

A kde su tie šprinty??

Reagovat
DrQQ

Busquets to rýchlejšie nedokáže. :-)

Reagovat
patas92

Ukaž svůj sprint

Reagovat
ADM

Sli max na 75%, Semedo ani tolko, to ani nemusim nic ukazovat

Reagovat
technecium

Reagovat
Baronne

Nestyď se že máš panděro

Reagovat
ADM

Nerozumiem

Reagovat
valloire

brucho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bez fousu

Reagovat
ADM

Hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ty vousy jsou hrozný

Reagovat
blaugrana

vyzera tas ako 19 rocny

Reagovat
ADM

s tymi vlasmi do toho jak nejaky Franz Josef

Reagovat
blaugrana

dlhe vlasy b3z brady su strasne no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

https://youtu.be/nws6LEVSrz4?t=240

dajte nám to treble rovno

Reagovat
valloire

to je jenom trenink, v zápase - v tom důležitým - tohle neuvidíš

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

ukaž

Reagovat
Visca el barca

Tak třeba památný zápas na Bernabeu, kdy ho to vaše prase Casemiro faulovalo celej zápas a on to oddřel a ještě vás krásně na konci sestřelil. Pak ta boží oslava, kterou musel zase okopírovat ten věčně druhý

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Tu boží oslavu s dresem okopíroval právě od Marcela...

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

čemu se gebíš?

Reagovat
Gazdo

no ja neviem ked som videl to "aktivne" branenie ostatnych tak nam da treble kazdy druhy asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele