Španělé potvrdili zájem o MS 2030 s Portugalskem a Marokem

19.11.2018, 21:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tu už končí sranda.. jeblejšie a jeblejšie nápady z tej FIFY rok čo rok..

Reagovat
Benfica

len škoda, že Portugalci o tom ani neuvažujú..

Reagovat
fabec1222

To je taková blbost, že jim to FIFA dá

Reagovat
johan14

A dostane to Čína.

Reagovat
pospech11

Tam bych si klidně MS dokázal představit, stejně jako třeba v Indii nebo Austrálii, když už teda někde propagovat fotbal, ať z toho něco je.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně to pravidla neumožňují (v Asii bude MS v roce 2022 a pak je třeba dva cykly mít MS jinde), ale 2034 v Číně už je myslím jistotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Maroko ...

Reagovat
komby

Nepochopím proč k tomu země, která by to úplně s klidem dokázala uspořádat sama a navíc už dlouho velkej turnaj neměla, zve nějaký čmoudy z maroka.. Jako ještě pochopím to portugalsko když se budou zvyšovat ty počty, ale maroko??? Doufám, že to získá anglie, ale zajímavej by mohl být i ten balkán..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo Andorru a Gibraltar přidat

Reagovat
komby

Přesně..

Reagovat
ttopi

Protože takhle mají větší šanci. Ten trend je teď takový, že by se vše nemělo konat na jednom místě. Taky se mi to moc nelíbí, ale je to tak.

Reagovat
maxton

Katar

Reagovat
ttopi

Tam šlo trochu o něco jiného ještě.

Reagovat
Agent z Melmacu

o propagáciu futbalu

Reagovat
ttopi

Ne, o prachy. Nechtěl jsem to psát, ale jinak už to nejde

Reagovat
lampas

Asi tutovka. V Africe nebude MS 20 let, takže jim to přiklepnou díky tomu. Lepší když jim to dají takhle, než aby to nějaká africká země organizovala sama..

Reagovat
Puskas

A finále by se hrálo v USA.

Reagovat
Pokahontas

Jednoznačně zatím nejlepší kandidatura,přejme ji úspěch

Ne že by balkánská čtveřice a jihoamerická trojice taky nevypadaly sympaticky,ale v jejich případě by to bohužel znamenalo ztrátu nádherných tradičních stadionů s neopakovatelnou balkánskou / jihoamerickou atmosférou a jejich nahrazení moderními krabicemi,jak jsme se o tom mohli přesvědčit např.na nechvalně známém příkladu Brazílie 2014.

V případě Portugalska a Španělska něco takového nehrozí-Estádio da Dragao,José Alvalade a da Luz jsou už moderní teď(přitom pořád ještě snesitelnbě),stejně jako San Bernabeu,Camp Nou,Wanda Metropolitano či Benito Villamarín.

A v tom Maroku se těch pár nových holt skousne,pokud se postaví aspoň tak citlivě,jako např.na poslední MS v Rusku.Postavit nové na zelené louce a pak moct dál používat staré je dobrá cena za to,aby Maroko konečně spolupořádalo šampionát,o který se tak dlouho snaží a skandálně jim uniká (jako posledně ve prospěch tak nešťastného časového pásma,jako je Severní Amerika !!!).

Věřím,že toto pragmatické spojení má slušnou šanci na úspěch-mělo by mít podporu jak většiny Afriky,tak i arabského světa a taky nemalé části Evropy.A v dalším kole předpokládám i většiny Iberoameriky,což by mělo na suverénní výhru stačit.

(kandidatura Anglie je opravdu hooodně nepovedený vtip,)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele