Soutěže ve Španělsku byly přerušeny na neurčito

23.03.2020, 13:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
bourbon

proč jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm....iba tak

Reagovat
smazaný uživatel

Toto skoro neskonči

Reagovat
Malresi

Barcelona si chce pojistit Marca-Andrého ter Stegena, k dohodě mezi oběma stranami však zatím nedošlo. Španělský celek brankářské jedničce na začátku března nabídl kontrakt do roku 2024 s ročním příjmem 6,5 milionu eur bez bonusů, odchovanec Borussie Mönchengladbach ale novou dohodu odmítl podepsat.

Krysy opúštajú potapaujucu sa lod. Aspon si zas pripomenieme casy, ked existovala prava Barca - provinčný klub, ktory nikoho nezaujimal.

Reagovat
Remt

To si děláš srandu ne? Jaké krysy? Brankáři jeho kalibru berou 15, proč by on bral 6,5, vždyť je to směšný co mu nabídli. Je to jeden z top 2-3 brankářů na světě a klidně dalších 5 let může být, je v nejlepších letech. Ukončit předražený průměráky. Barto by mu měl nabídnout 16-17 a u toho mu ho osobne preblafnout pod stolem, aby zůstal. Jinak pujde barca o to víc do prdele, což už jde i teď.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Největší problém je, že zejména španělská média neustále motají dohromady platy brutto a netto. Nedokážu si představit a je podle mě naprosto nereálný, že jedna strana si představuje 15 mega, zatímco druhá nabízí pouze 6,5.

Reagovat
Remt

Ani mě nepřijde moc reálný, že by Barca přišla s tím, že takhle skvělýmu, prověřenýmu golmanovi nabídnou takovouhle (na dané poměry) směšnou částku. Někde musí být chyba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele