SOUTĚŽ: S Betfair.com na anglickou Premier League!

26.11.2009, 23:08
Aktuality
Máte rádi anglický fotbal a chcete si jej vychutnat na živo, navíc na jednom z nejlepších stadiónů? Pak pro vás máme jedinečnou příležitost. Hrajte s námi a sázkovou burzou Betfair.com o dvě VIP vstupenky na zápas Premier League mezi Manchesterem United a Aston Villou, který se uskuteční 12. prosince!

Jak na to? Je to jednoduché - buďte aktivním uživatelem sázkové burzy Betfair.com, natipujte u nás co nejlépe aktuální kolo Premier League a pak už se můžete začít těšit na výlet do Divadla snů, jak se stadiónu Old Trafford, kde je Manchester United doma, přezdívá.

Pro vítěze máme připraven balíček v hodnotě přibližně 40 tisíc korun - dvě vstupenky do VIP boxu na zmíněný zápas, zpáteční letenky Praha - Manchester a jednu noc v hotelu v Manchesteru. Na utkání bude přítomen i zástupce Betfair.com, který bude k dispozici v případě otázek nebo komplikací.

Mimo tuto hlavní cenu máme i ceny útěchy - tipující na druhém a třetím místě získají reklamní mikinu, tričko a čepici Betfair.com, další na čtvrtém až desátém místě pak tričko a čepici.

Podmínky a průběh soutěže:

1. natipujte zde v tomto článku zápasy aktuálního kola Premier League stylem 1-0-2. Za každý správný tip dostanete jeden bod, soutěžící s nejvyšším počtem bodů vyhrává. Do konečných výsledků se započítají samozřejmě také tipy z minulého kola, a to samostatně, body se nesčítají. Takže pokud jste před týdnem netipovali, máte stále šanci na prvenství v soutěži. A pokud jste tipovali, můžete se do konečného pořadí dostat hned dvakrát. Při rovnosti bodů, ke které s velkou pravděpodobností dojde, bude rozhodovat výše vsazené částky na Betfair.com (viz další bod).

2. podmínkou účasti v soutěži je registrace na EuroFotbal.cz a aktivita na burze Betfair.com - nárok na výhru budou mít pouze ti soutěžící, kteří na Betfair.com v průběhu minulého a tohoto kola Premier League vsadí nebo vsadili minimálně za 20€. Ty je možné vsadit v jediné sólo sázce, nebo libovolném počtu jiných sázek, podmínkou je prosázet minimálně 20€ na příležitosti v anglické Premier League.

3. výherce se zavazuje po návratu poskytnout krátký rozhovor a podělit se o zážitky z Manchesteru.

Chcete-li se soutěže zúčastnit a nemáte ještě účet na Betfair.com, můžete si jej vytvořit zde.

Zde zadejte své tipy na zápasy tohoto kola Premier League. Uzávěrka tipování je v čase začátku prvního utkání, tedy v sobotu 28.11. v 16:00. Své uložené tipy můžete kdykoli do uzávěrky změnit.


Po skončení posledního tipovaného zápasu budou všechny tipy vyhodnoceny, sečteny body a vytvořeno pořadí. Poté budeme tipující s vysokým počtem bodů a šancí na výhru kontaktovat prostřednictvím emailu, který uvedli při registraci zde na eurofotbal.cz. Tipující, kteří buď nesplní podmínky pro účast v soutěži (tedy aktivita na Betfair.com), nebo na email nezareagují do 1.12., ztrácí nárok na výhru a ta se tak přesouvá na dalšího v pořadí.

Autor: Petr Starý

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no myslím že pro sázkaře je to celkem pěkné zpříjemění

Reagovat
smazaný uživatel

jo to musim vyhráát....

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej manchester škaredej nikdy ! ARSENAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!

Reagovat
PJ

neznabozi

Reagovat
smazaný uživatel

tfujj na tebe..Gunners GO!

Reagovat
herbage

Reagovat
Bakary3

To sice jo, ale kdo by si nezajel na Old Trafford

Reagovat
centos

Já bych rád viděl a slyšel, jestli je tam atmosféra fakt tak bídná, jak se říká.

Reagovat
Bakary3

No to nevim.. Když ono tam musí bejt spoustu čumilů, který nefanděj, ale právě si tam takhle udělali výlet nebo tam choděj jak do divadla..

Reagovat
centos

Někdy je tam prý ticho jak v hrobě. Oni taky obecně lidi, co si nechají líbit věci typu drahé lístky a všelijaké buzerace včetně toho, že si nemůžou stoupnout, nejsou ti, co fandí. Ti se nechají znechutit a zmizí.. viz u nás v menší míře lístky na jméno. Ne nadarmo zpívají fans FCUM "I wanna destroy Glazer and Sky".. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat se na Premier League není tak finančně nedostupné. Pokud si nevyberete zápas roku (derby, atd.), a nekoupíte vstupenku přes internet kde je cca třetinová marže prodejce, můžete se dostat například do Londýna za 2800,- s Click4sky.com, 9 liber metro na Fulham Brodway a pak hurá na Chelsea, Fulham, nebo letět o den dřív a stihnete se dopravit přes celý Londýn na Arsenal, Tottenham... Navíc vstupenky proti neatraktivnímu soupeři pořídíte i za 50 liber, 1. kategorii i 100 liber, což rozhodně není moc a dvojlůžkový pokoj za 1000,- (pokud nechcete bydlet na Oxford street).

Celkově takový výlet pořídíte za 10.000,- pro jednoho s pobytem v Londýně od pátku do neděle a nebudete muset škudlit na jídle z Fastfoodu za 5 liber 3krát denně.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale utratit za víkent 10 tisíc a k tomu jít na průměrný zápas, pro někoho je 10 000 možná málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale 10.000,- za víkend v jedné z největších světových metropolí, návštěva Premier League, navíc uvidíš jeden z top týmů. Například zápas Chelsea - City je v cenově druhé nejnižší kategorii. Na netu lístek cca 200 liber, na místě odhadem 130. To jde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, 10 litrů vybalit za víkend není až tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

150 kč a jde se na baník

Reagovat
smazaný uživatel

Aji méně :D

Reagovat
Zoso

Letos jsem takhle využil příležitosti, když jsem byl na 5 dní v Londýně a zašel jsem na poslední kolo na Fulham x Everton za 50 liber lístek a ta atmosféra (díky fans Evertonu) stála za to 3řada od plochy a krásný výhled, prostě paráda. Ale co bylo ještě lepší, navštívit finále Youth Cupu, kde hrál dorost Arsenalu proti Liverpoolu na Emirate's Stadium před 36000 diváky to bylo něco nepředstavitelnýho, ten stadion, výkony (4:1 pro Arsenál), ta atmosféra, prostě super a k tomu za 5 liber

Reagovat
fantomas

Bez dvojky.

Reagovat
miky10

villa, západní šunka a arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

dvojek bude vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten týpek to podle mě myslel tak, že bez bodu 2 by to mělo bejt. Jako, že nemusíš na tom blbým betfairu vsadit 20euro...

Reagovat
smazaný uživatel

ou jé

Reagovat
smazaný uživatel

ani kdyby ste mi těch 20 tisíc dali za to že sem tam byl, bych si nejel kazit život anglickym antifotbalem

Reagovat
PJ

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl že vás pobavim

ale, prostě nehodlám si zakládat učet u Betfair, už jich mám dost jinde, ale tipovat budu

Reagovat
smazaný uživatel

to ja si taky nebudu asi zakaldat ucet u nich, zatipuju si pro zabavu, ale rikat ze anglickej fotbal je ANTIFOTBAL ... to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

antifotbal to třeba neni, ale mě se Anglická liga prostě nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho

Reagovat
miky10

no ne že bych nechěl videt Aston Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná reklama ! nic víc nic míň.

Reagovat
PJ

Nic vic? Aha, oni vlastne letenky a vstupenky na fotbal visi venku na billboardech, taky trapna reklama, tak to potom jo

Reagovat
herbage

Promiň PJ, ale kdyby tam nebyla na podmínka prosázet minimálně 30 euro, tak by to byla fér nabídka. Takhle je to vážně jen trapná reklamní akce, na které ta společnost mnohonásobně vydělá, než prodělá. Ostatně, jinak by to ani nedělala Nedělejme dobroděje z někoho, kdo jím vážně není

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu jak často máš šanci vyhrát skoro zadarmo lístky na PL? Mě to příjde dobrý, ale jen kvůli tomu sázení se taky nezapojuju...

Reagovat
PJ

Ona je tu jeste jedna vec. Po registraci si tam posles 20 eur, ty vsadis, a dostanes 20 eur bonus. Takze pokud jsi prumernej sazkar, kterej podle myho odhadu vyhraje 90% vsazenych penez zpatky, tak rozhodne neskoncis v minusu, jedine kdyby se bonus pred narokem na vyplaceni musel vic nez desetkrat protocit v sazkach...

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikala to doktorka,že důležité je pravidelné dávkování

Reagovat
centos

Místo toho primitivního slovního průjmu nám to raději vyvrať, ty experte..

Reagovat
herbage

Tiskový mluvčí betfair?

Reagovat
centos

"Na Old Trafford bylo 75 tisíc diváků, ale nebylo je vůbec slyšet. Tribuny byly úplně mrtvé. Nepamatuji se, že by na našem stadionu panovalo takové ticho. Potřebujeme hrát přeci v dobré atmosféře," popisoval Ferguson pro deník Sun.

"Je sice pravda, diváci reagují na fotbal, který hráči předvádí na trávníku. Ale nemyslím si, že jsme hráli tak špatně, aby se zde panovala tak komorní atmosféra. Někdy zkrátka potřebujete, aby vás kupředu hnaly hlasy vašich fanoušků," uzavřel Alex Ferguson.

-----------

založení FCUM:

"Oproti tomu atmosféra na Old Trafford začala stále více skomírat, na což si například loni stěžoval i Alex Ferguson. Okamžitě tím spustil slovní válku s představiteli fanouškovských organizací, kteří ihned upozornili na praktiky, které na tribunách panují. Pravidla připomínající vězení, nebo policejní stát například zakazují povzbuzování vestoje. Při prvním porušení následuje vyvedení ze stadionu, napodruhé už se můžete rozloučit se sezónní vstupenkou. Ve světle těchto represí byl zrod nového klubu pod vedením fans logickým vyústěním."

-------

podobných komentů je na youtube celá řada:

"Have you been to Old Trafford?? lol

The only reason they call it the theatre of dreams is because their all aslepp."

"The only noise you get at OT is mostly from the away end. You hear the United fans for about 10 seconds after they score then back to their Yank like atmosphere."

"come back to old trafford!!!seriously needs this kind of support!!"

Mně to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkné, jak se sou těž dá vždy využít k reklamě...tipující na druhém a třetím místě získají reklamní mikinu, tričko a čepici Betfair.com, další na čtvrtém až desátém místě pak tričko a čepici. ...tak je to všude

Reagovat
fantomas

Tak já se na OT ještě nepodívám.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím mám 5 bodů ze sedmy to je slušny jenom ten Birmingham a Arsenal mě to kazí

Reagovat
smazaný uživatel

jsi opisoval stejně bodů, stejné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak sem uhod jenom 4 matche chelsea, blackburn, remizu villy, tottenham

Reagovat
vicinda07

6 bodov. sakra som mla tusak ze sunderland vyhra a dal som X :D

Reagovat
smazaný uživatel

3. výherce se zavazuje po návratu poskytnout krátký rozhovor a podělit se o zážitky z Manchesteru

Reagovat
centos

To mi přijde v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe nakej Old Trafford, jedine Anfield Road

Reagovat
Janek9

A jedině s balonkem ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mne ten štdión vážne pripadá ako také divadlo alebo opera.

Reagovat
madridcan

skoda,ze som nestihol ulozit tipy minuly tyzden...Sice by som mal sancu vyhrat asi ako komar v repelente,ale celkom by ma zaujimalo kolko by som mal dokopy bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Kostky jsou vrženy

Tak kolik bodů bude stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím celkově devět bodů... S tím asi nevyhraji, co?

Reagovat
smazaný uživatel

proč celkově, když se body nesčítají

ale jestli máš za minulý kolo 9 a za dnešek 0, maš velkou šanci vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele