Soustředím se pouze na Gladbach, reaguje na spekulace Neuhaus

25.02.2021, 15:57
Aktuality
Florian Neuhaus (© AFP)
Florian Neuhaus je opakovaně spojován s odchodem z Borussie Mönchengladbach, přičemž má bundesligové i zahraniční nápadníky. Třiadvacetiletý záložník se však přestupovými spekulacemi nezatěžuje...

Trojnásobný německý reprezentant je produktem akademie Mnichova 1860, odkud se do Gladbachu přesunul před třemi a půl lety, načež ještě hostoval v Düsseldorfu.

Právě ve Fortuně začal Neuhaus pravidelně nastupovat ve druhé lize a po návratu se usadil i v sestavě Borussie Mönchengladbach, se kterou nyní hraje osmifinále Ligu mistrů.

Neuhaus tím na sebe upozornil věhlasnější kluby, přičemž se ocitl ve spojení s Bayernem Mnichov, Dortmundem nebo Liverpoolem. Záložník se však spekulacemi nezabývá.

"Mám s Borussií smlouvu do roku 2024 a v letošní sezóně máme velké cíle. Momentálně se soustředím na splnění těchto cílů. Nedokážu říct, co se stane v létě, ale nebojím se o budoucnost," řekl Neuhaus pro deník "Kicker".

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
bobis21

Ztratit Neuhause i Zakariu v jednom období by bylo nepříjemné. Věřím že Kramer by v tom základu mohl být, ale nemám tušení koho dát vedle něj

Reagovat
Seydou Doumbia

Nojhaus do Baya a Zakaria zůstane...letos byl dost vyRIPovan tak odejde až za rok

Reagovat
smazaný uživatel

5-7 Benésa

Reagovat
bobis21

Benes který přišel za 7-5 = 2 je hráč spíše do rotace, na základ to zatím není (i kvůli zraněním)

Reagovat
Rich

To je v pořádku soustřeď se na tuto sezonu a pak pojď do Bayernu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele