Soustředím se pouze na aktuální sezónu, prohlásil Modrić

27.10.2020, 16:59
Aktuality
Luka Modrić (© AFP)
Luka Modrić má s Realem Madrid smlouvu jenom do konce tohoto ročníku, načež se spekuluje o jeho další budoucnosti. Zkušený záložník ji však nechává nadále otevřenou...

Chorvatský reprezentant před nedávnem oslavil pětatřicáté narozeniny, logicky proto začíná jeho herní vytížení u úřadujícího šampiona LaLigy postupně klesat.

Přesto se Modrić před několika měsíci nechal slyšet, že by svoji kariéru chtěl zakončit u Merengues, se kterými však dosud nejednal, proto nechává budoucnost otevřenou.

"Stále mám před sebou letošní sezónu v Realu Madrid a potom uvidíme, co se stane," nechal se slyšet Modrić. "Cítím se dobře a chci hrát fotbal ještě několik let," dodal záložník, jenž do "Bílého baletu" zamířil v roce 2012 z Tottenhamu a během té doby s ním vyhrál dva ligové tituly a čtyřikrát triumfoval v Lize mistrů.

"Abych byl upřímný, nad budoucností jsem zatím moc nepřemýšlel. Soustředím se pouze na Real Madrid a na cíle, kterých můžeme v této sezóně dosáhnout. To je můj cíl," řekl Modrić.

"Příští rok si sedneme s vedením klubu a najdeme řešení, které bude přijatelné pro všechny strany. Prožil jsem tady osm skvělých sezón, vytvořil jsem si ke klubu vztah. Ať se tak stane cokoliv, nebude mezi námi žádný problém," pronesl směrem ke své budoucnosti.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inteligentný hráč na ihrisku aj mimo neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ACSMan

Mám ho rád protože mi nejvíc připomíná Rosu ze všech co znám

Reagovat
Rothbard

Pan hráč

Reagovat
Israha

Nutno říct, že svá slova výkony na hřišti vhodně doplňuje. Řekl, že chce zůstat, a hraje tak, aby klub měl důvod mu tu smlouvu nabídnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele