Soupeř Liberce FCSB má 17 nakažených a neví, s kým nastoupí

18.09.2020, 20:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
fabec1222

Tak v tu dobu bude mít 17 nakažených i Slovan, takže proti sobě můžou hrát všichni nakažení

Reagovat
JackDaniels.

To není zlý nápad, keď už budú mať tými viac nakazenych ako zdravých mohol by sa zápas uskutočniť len s nakazenými

Reagovat
Mass

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
GabrielBatistuta

Super nápad. Rozhodčí by se taky určitě našli.

Reagovat
ratusek

tentokrát nebude hrát negativní

Reagovat
DieryVonry

Já bych ty evropský poháry zahrál ve trojzápas... ve třech kategoriích:

Pozitivní - bezpříznaCovid

Pozitivní - trpící onemocněním c-19

Zdraví - oficialně negativní

Jeden hráč může nastoupit v trojzápase ve více kategoriích pokud:

a) je pozitivní a hraje s rouškou

b) je zdravý a má respirátor

c) pokud jako pozitivní SEDEL na lavičce dva a více zápasů (sedel, tedy nemohl onemocnět)

d) prokáželi test jeho zařazení do příslušné jiné kategorie

e) prostoupil karanténou

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to není v Liberci, mohli bychom to udělat jak Faerské ostrovy.

Reagovat
LokoLFC

Idealni souper. Takoveho ale potreboval Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumace ci zapas proti Bcku by se ceskemu koeficientu mohli hodit ..

Reagovat
mistr129

Hlavně ať z toho není ostuda jak minule když hrál Liberec s týmem z Bukurešti

Reagovat
skat

Tak tady naštěstí nehrozí po kontumaci odveta v Liberci

Reagovat
REPLIKATOR

Tady to můžem kolosálně posrat už v prvním zápase

Reagovat
skat

Tak tam bohužel nic jinýho nehrozí - stejně jako teď v Litvě - buď vyhraješ v základní hrací době o dva a víc, každý jiný postup je bída, a nepostup je průšvih ...

Reagovat
smazaný uživatel

a mas alespon trosicku predstavu co proti nim stoji za tym? S jakym ackoli v Rumunsku hospodari rozpoctem a jaka je sila a kvalita kadru??

Reagovat
skat

Tak pokud ti nemůže hrát 9 lidí ze základu - brankář, oba stopeři, celý střed zálohy, a komplet útok Tak bys musel být mančaft na úrovni top klubu, abys to plnohodnotně nahradil. Navíc se jim v Srbsku zranil největší klenot a mozek zálohy. Chytat musí 19ti letý kluk, který ještě nechytal. Celá osa mužstva je juniorka, tak potom prostě nic jinýho, než postup, mít za cíl nemůžeš. To bys vypadal, ani né jako alibista, ale spíš jako blbec.

Reagovat
veikko

Jako jediná šance FCSB na postup je, že by měl Liberec podobné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je tym ktery ma hluboke a dlouholete zkusenosti s evropskymi pohary a s nekolika ucastmi v LM .. Jestli vidite Liberec jako jasneho favorita docela by me zajimalo jake berete drogy?

Reagovat
ratusek

ale ten tým hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze i jejich Bcko je na lepsi urovni nez vetsina nasich tymu zas nebudte hurvinci proboha ... Konkurence schopni jim jsou tak Slavia, Sparta a Plzen a ani jeden z nich by nemel jisty postup kdyby na ne ve vyrazovacich kolech narazili ...

Reagovat
veikko

Máš pořád v hlavě starou Steauu tak kolem roku 2015, loni skončili až 4. ve slabší rumunské lize. I kdyby bylo FCSB v plné síle, tak jsou favoriti jen díky domácímu prostředí, ne díky kvalitě. Jo a minulé kolo ještě v plné sestavě prohráli se slaboučkým Voluntarii. Liberec je nesmí podcenit, ale FCSB je ještě v mnohem horší situaci než byla reprezentace proti Skotům. Tam bylo pořád alespoň trochu kde brát.

Reagovat
veikko

Ty sis fakt nepřečetl vůbec nic o jejich problémech než jsi ten komentář napsal? Tak ještě jednou. Bude jim chybět 8 hráčů ze základní sestavy +1 pravidelně střídající. Do toho mají samozřejmě i nějaká zranění, takže reálně za ně bude muset nastoupit i pár hráčů z juniorky. Jo a ještě jim nezbyl jediný stoper, takže tam musí nastoupit beci. Celé to mužstvo se rozpadlo a jestli se Liberci nestane to samé, tak bude úplně stejný favorit jako proti Litevcům. Dokonce FCSB ani nenastoupí na svém stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale hrat se bude v Rumunsku a to je pro ne nesporna vyhoda.. mimo to jsem presvedceny ze i bez 8 hracu zakladu jsou favorite na postup ..

Reagovat
veikko

Bude se hrát v Giurgiu bez diváků, takže výhoda domácího prostředí prakticky žádná. Klidně je ber jako favorita, třeba to Liberec posere. Já bych šance viděl tak 90:10 pro Liberec. O něčem vypovídá i to, že se FCSB snaží odložit domácí zápas s jedním z nejslabších týmů rumunské ligy. Neměli by nárok.

Reagovat
Kucka

Reagovat
LokoLFC

Jezis, to byl tehda vlastne pruser. Kolik to bylo? 1:4?

Reagovat
Rock

Jestli teď myslíme to stejné, tak se jednalo o nějaké předkolo EL, kdy zápas venku byl kvůli výtržnostem fanoušků kontumován 0:3 ve prospěch Liberce (Liberec vedl v době ukončení zápasu celkem překvapivě 0:2) odveta nevyšla a Liberec prohrál 0:3, kdy následně vypadl na penalty ... je třeba říct, že byl Liberec i v té odvetě lepším týmem a ten výsledek neodpovídal výkonu na hřišti, nicméně tenkrát chyboval Hauzr a Liberec zahodil 2-3 tutovky ... ten zapas měl skončit úplně jinak, ale takový už je fotbal průser bych tomu vyloženě neříkal, byla to velká smůla a taky bych řekl, že Liberec slavil předčasně a to se jim vymstilo

Reagovat
LokoLFC

Aha, ale ano, to je ono.

Reagovat
REPLIKATOR

FC Koeficient furt

Reagovat
oli9

No horší na tom je to že tohle bude častější.. Takže X týmů kvůli tomuhle vypadne. Potom to později potká také týmy ve skupině... Takže to bude prostě fraška ty poháry

Reagovat
Nadržený šimpanz

APOEL se těší na Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Velké problémy se z toho pouze dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

*uměle

Reagovat
smazaný uživatel

Borci jsou "nakažení" a nemůžou hrát. Přitom reálně nemají vůbec žádné příznaky a jen musí sedět doma. Tahle fraška už se totálně vymknula z rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

OPĚT PRO DEBILI: Covid je lehounká chřipka. Lidi ani neví, že ji mají. Je to hlavně světová hra na ekonomii. Kdo z toho těží já nevím. Přestal mě Covid už bavit. Užívejte roušek v MHD atp. Naštěstí mě to míjí. Problém je v lidech, že jsou jako ovce, né v Covid...

Reagovat
pepindo8

Já se cítil přesně jak píšeš.. Jakoby mi nic nebylo. Ovšem můj bývalý kolega leží doma s horečkou, necítí a nemá chuť. Ekl bych, že každý ten příběh má jiný. Ale dá se říct, že 60% většina si ničeho ani nevšimne. A nejhorší je každé to stupidní rozhodnutí vlády. Vše polovičatě. Doktoři a sestřičky pracující i s Covidem. Lživé výsledky testů, kdy jen při stoupnutí do fronty a po následném opuštění testovacího místa ti přijde sms z hygieny, že jsi pozitivní, aniž by ses nechal otestovat - to je to špatné. Manipulace s lidmi. Nejen tady u nás, ale v takřka celém světě

Reagovat
ratusek

stejně jako s obyčejnou virozou. pravou chřipku tady skoro nikdo nezažil. prostě někdo hůř, někdo lépe. záleží na mnoha okolnostech. nevím, co na tom někteří pořád nechápu a dělají apokalypsu z toho, že třeba jejich jeden známý má takový průběh

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím já když měl vloni chřipku tak jsem myslel že opravdu umřu, bolesti hlavy které následně přebila bolest kostí, zimnice neschopnost si pomalu dojít na záchod a nebo jsem to držel do doby kdy jsem se mohl zvednout z postele atd atd a to více jak tyden

Znám lidi co měli covid i chřipku a říkaly že chřipka je mnohem ale mnohem horší

Reagovat
Mass

Můj známej má covid doprovázenej pneumonií, horečka 40°.

Reagovat
veikko

Tak jsem viděl zhruba 25 minut zápasu FCSB - Argeş a dál to nemá cenu. Liberec to nemůže podcenit, protože pořád základní jedenáctku FCSB postaví v určité kvalitě a velký pozor si musí dát na Denise Mana. Nicméně jde vidět, že ta obrana je slepená z nouze a nebýt Argeş tým na úrovni spodku naší 2. ligy, tak jim solidně zatápí. Hráči FCSB jsou relativně dobře technicky vybavení, ale není to oproti Liberci až zase taková výhoda. Fyzická hra a zarputilost je tak na úrovni Júsufa, takže s tím by mohli mít dost velké problémy.

Shrnuto: Nebude to procházka růžovou zahradou, ale pokud Liberec předvede bojovný výkon, mělo by to na tuhle sestavu FCSB stačit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele