Soumaré se z Lille nechystá. Odchod není na pořadu dne, říká

21.01.2020, 12:58
Aktuality
Boubakary Soumaré bude svůj talent i nadále rozvíjet v Lille. Mladý záložník koncem února oslaví jednadvacáté narozeniny a v Evropě je o něho velký zájem, mládežnický francouzský reprezentant ale na transfer nespěchá...

"Cítím se tady dobře. Učím se, vytyčili jsme si velké cíle a zamlouvá se mi Liga mistrů. Odchod pro tuto chvíli není na pořadu dne," řekl v rozhovoru pro deník L'Equipe.

"Chci tady odehrát celou sezonu, spoluhráči mi hodně pomáhají. Teď není čas na odchod, nechci odcházet s výčitkami," pokračoval.

O Soumarého se zajímají Manchester United, Tottenham, Neapol, Real Madrid a Valencia a všechny týmy měly předložit své nabídky. Dalším nápadníkem je Chelsea, už v průběhu podzimu se snahou o realizaci přestupu neuspěl Wolverhampton.

"Už jsem o tom mluvil s trenérem a vše mu řekl zcela jasně. Mám jasnou představu o tom, kam chci během kariéry dojít. Vím, kde jsem dnes a vyhovuje mi to," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Člen_zlořádu

Takže do pátka mění dres

Reagovat
Stannis Baratheon

To by nebylo vůbec od věci. Už by pravděpodobně smrděl.

Reagovat
Člen_zlořádu

I ty jeden šibale

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyměníme za Mendese

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele