SOUHRN LM - 2. KOLO, ÚTERÝ

28.09.2005, 01:01
Aktuality
Krize Sparty pokračuje i v Lize mistrů, prohrála v Thunu. Barcelona doma přejela Udinese, Ronaldinho se blýskl hattrickem. Arsenal vyhrál na Ajaxu, Juventus s Pavlem Nedvědem přehrál Rapid Vídeň, Bayern porazil Bruggy, tři body získali i Manchester United a Panathinaikos.


Skupina A

Tabulka:


Skupina B

Tabulka:


Skupina C

Tabulka:


Skupina D

Tabulka:


Autor: Petr Starý

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ač to mnozí už ani nečekali, tak Jarda opět všechny dokonale zaskočil. Pod tíhou dojmů, že už nemá co zkazit, vymyslel geniální tah a v 60. minutě nasadil skvěle hrajícího Ondru Herzána. Bohužel, ten přišel na hřiště s poněkud zmatenými úkoly nebo byl zmaten on sám, nevím, každopádně Jarda dokázal, že stále umí a kdo nepochopil "projekt 4-6-0", má prostě smůlu. Pravda, spíše to připomínalo 4-5-0, od příchodu Herzána totiž nebohá Sparta hrála pouze o deseti statečných.

Komu tohle nestačilo, tak jistě nepohrdl skvělou odpovědí na otázku, proč tam poslal Ondřeje a ne proboha útočníka: "no, on se rozcvičoval Došek a ...... " Pro nenasytné ještě přidám větu, kterou jsem přesně věděl, že trenér řekne: "ale víte, to není jenom o jednom hráči .... "

VĚTŠÍHO IDIOTA JSEM FAKT NEVIDÉL A NESLYŠEL

Reagovat
HOST*Satan

Mě náhodou moc potěší, když se Spartě nebo Baníku nedaří!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi dodat,že to bylo v momentě,kdy Sparta začala Thun trochu přehrávat a začaly se objevovat náznaky šancí. Všechno vyvrcholilo,když vystřídal slušně hrajícího Zelenku za "hlavičkáře" Doška.Jsou 2 možnosti:Buď je na drogách nebo nám to dělá schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže aspoň tam někdo stál vepředu, sice už to byl prd platný, ale Došek tam měl jít daleko dřív, nejlépe o poločase místo Haška. Těch 5 minut před koncem neměl střídat Zelenku, to je jasné, měl střídat Herzána, ale to by ze sebe udělal definitivního vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa trochu sklamal Ajax, škoda, že prehral.No a Sparta? Keď toto Hřebík zvládne otočiť, tie výkony a výsledky čo teraz predvádzajú tak to bude najväčší zázrak histórie.

Reagovat
HOST*

Pro autora : Některé statistiky tohoto článku jsou šifrované.

Reagovat
PJ

Omlouvám se, chybička se vloudila... Je to opraveno.

Reagovat
Shevchenko

Nechápu, jak teď v té krizi můžou Sparťani myslet na postup

Reagovat
Mr.Jindros

Hřebík už není co býval, mám pocit že začíná šílet. Už není tak přísný analytik a opět dokázal, že i s kritikou do vlastních řad šetří. Reportér se ho zeptá kdo to podělal a on místo třeba "No ten blbej Slončík než se rozběhne, to je doba. Zkazil to jasně on." řekne něco ve smyslu "To nejde jmenovat jednoho, za to může celý tým. Hráli sme dobře." Já byl dříve celkem jeho fanda, ale co předvádí teď jako by nebyl on.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se bát,jestli se fandům Sparty nechce pomstít za to vřelé přijetí po vyhazovu Straky.Jinak si některé geniální tahy nedovedu vysvětlit.Navíc má neomezenou podporu absolutního antifotbalisty jakým je Křetínský

Reagovat
HOST*Kladivo

FAnda Sparty sice nejsem ale je mi ji fakt líto,kvůli trenérovi pod kterým musí hrát.Hřebík neumí nic.To co předvedl v zapase s Thunem bylo vážně nad rámec pochopení fotbalového fanouška.Sýstémem 4-6-0 by nehrál ani FC Vidlákov proti Barceloně.Néchapu proč nehráli na vítězství.měli hrát na dva ůtoky hned od začátku a věřím že by je udolali.Hřebík to musí dělat schválně.běl by radši zkusit politiku a nebo podnikat v oboru likvidace něčeho.Tomu jde dobře.A na závěr rad pro pana Hřebejka..pardon Hřebíka: Než něco vymyslíš,zapni mozek,dobře si to promysli a když tak se ještě zeptej mozků kolem sebe.Čau

Reagovat
Shevchenko

brankář: Čech

pravý obránce: Grygera (Jiránek)

Stopeři: Bolf -Ujfaluši

levý obránce: Jankulovski (ale musí se zotavit!)

def. záložník: Galásek

pravý záložník: Poborský

levý záložník: Skácel

2 of. záložníci: Rosický -Heinz

útočník: Baroš

Reagovat
Jajinek

Co takhle zkusit Grygeru na postu stopera misto chybujiciho Bolfa...v Ajaxu mu to jde...A do zalohy Jarosika.Chytil se v Birminghamu jen se musi dat doporadku.Pak by to vypadalo takto

Cech - Jiranek, Grygera, Ujfalusi, Jankulovski - Polak, Jarosik - Poborsky, Rosicky, Smicer (Skacel) - Baros

Reagovat
Shevchenko

no jo... na POLÁKA jsem uplně zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych překecat Řepku, je rozhodně ve větší formě než Grygera. Bruckner by měl konečně začít brát ohled na to, kde mu obránci nastupují v klubech. Grygera uprostřed, Ujfaluši vpravo, nevím, proč je staví obráceně

Nominace asi takto:

BLAŽEK, Čech

UJFALUŠI Jiránek BOLF Grygera ŘEPKA JANKULOVSKI

POBORSKÝ Jarošík ROSICKÝ Sivok POLÁK Galásek SKÁCEL

HEINZ (Nedvěd? ) Šmicer

BAROŠ Pospěch

Reagovat
Jajinek

Ja se mu nedivim ze Ujfalusiho nestavi napravo.Vzdyt je to nas jedinej schopnej stredni obrance...Bolfa neuznavam a Hubschman s Rozehnalem prokazali ze na repre jeste nemaji...Repku uz se asi nikomu premluvit nepovede...stejne by se zase nechal blbe vyloucit, ale stoper je to dobrej,to uznavam.No a do utoku by se dal povolat s "21" Sverkos nebo Bednar.Ja jenom doufam ze se nejak uzdravi Soula Lokvenc jinak tam postavi toho kokota Juna a to nas buh chran.

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues už by si sa konečne mohol vzdať tých snov a uvažovať reálne Řepka?Nedvěd?

Reagovat
smazaný uživatel

S řepkou souhlasím, ještě bych zkusil Bergera, ale proboha už nechte toho Nedvěda, už toho mám fakt plný zuby.

Reagovat
antimadrista

Za*raný Porto mi to zku*vilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nečítaš čo tu píšem, že Artmedia má najväčšie šťastie na zemeguli? Nikdy, nikdy, nikdy si na ich zápas nevsádzaj-to je priateľská rada

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky! Kokoti

Reagovat
HOST*yarda

Nebuď kurva tak sprostej, joo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele