SOUHRN LIGY MISTRŮ - STŘEDA

04.11.2004, 03:32
Aktuality
Po středečních zápasech se z postupu do vyřazovací fáze Ligy mistrů mohou radovat další dva týmy. Lyon porazil turecké Fenerbahce 4:2 a ve skupině D může skončit nejhůře druhý. Ještě lépe je na tom Juventus, který vyhrál v Mnichově a po čtyřech zápasech má na svém kontě plný počet dvanácti bodů. Hodně zamotané jsou naopak skupiny A a B...


Skupina A

-    :

Od Olympiakosu se před startem letošního ročníku Ligy mistrů nějaké velké věci neočekávaly, řecký klub se ale pomalu stává postrachem favoritů. Na svém hřišti si po Liverpoolu připsal skalp dalšího z favoritů a má dobře nakročeno k postupu do vyřazovací fáze. Monako, v jehož dresu odehrál celý zápas i český reprezentant Jaroslav Plašil, bylo o něco horším týmem a často se uchylovalo k faulům. O výsledku utkání nakonec rozhodla 84. minuta, kdy se po trestném kopu prosadila ze šesti metrů letní posila Olympiakosu ze San Sebastianu Gabriel Schürrer.

-    :

Zápas s Liverpoolem byl pro Deportivo doslova existenčním. Pokud by totiž španělský celek prohrál, téměř na jisto se mohl rozloučit s vidinou postupu ze základní skupiny. Anglický celek trpí po zranění Djibrila Cisseho nedostatkem útočníků a na Riazoru tak na hrotu podle očekávání nastoupil pouze Milan Baroš. Právě ten mohl svůj tým poslat do vedení již po třiceti vteřinách, ale v souboji jeden na jednoho s Molinou mu míč utekl a domácí brankář jeho šanci zmařil. Liverpool byl aktivnější a odměny se dočkal ve 14. minutě, kdy si Riiseho centr na Baroše srazil do vlastní sítě Andrade. Portugalský obránce následně svou chybu částečně odčinil, když na brankové čáře zastavil střelu Riiseho. Deportivo si za celý zápas nedokázalo vypracovat nějakou větší příležitost a nakonec mohlo být rádo, že celkový rozdíl ve skóre nebyl výraznější. O to se v 82. minutě po krásném vysunutí od Baroše částečně přičinil Luis García, který si při přemýšlení nad kličkou Molinovi zapomněl míč zpracovat.

Tabulka:
1. Liverpool FC42113:17
2. Olympiakos Pireus42113:27
3. AS Monaco42024:46
4. Deportivo La Coruòa40220:32

Pro Deportivo se postup pomalu ztrácí v nedohlednu, pokud chce ještě myslet na osmifinále, musí vyhrát oba zbývající zápasy a doufat v další shodu okolností. V příštím kole Monako přivítá Liverpool, který si v případě vítězství může zajistit postup, a La Coruňa se o naději popere na stadiónu Olympiakosu.


Skupina B

-    :

Real se v posledních zápasech zřejmě konečně začíná dostávat do formy a její stoupající frekvenci chtěl potvrdit na půdě Dynama Kyjev. To však začalo proti španělskému gigantovi skvěle a již ve 13. minutě šlo zásluhou Nigerijce Yussufa do vedení. O deset minut později to pro domácí vypadalo ještě lépe, když se prosadil lotyšský útočník Verpakovskis. Až poté přepnul favorit na vyšší obrátky a prvním výsledkem byla branka Raúla po přihrávce Figa. Vyrovnání se pak Real dočkal ještě před odchodem do kabin. Ve 44. minutě byl totiž v pokutovém území faulován Ronaldo a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Figo. I po změně stran se hrál zajímavý fotbal se šancemi na obou stranách, zásluhou obou brankářů se ale skóre až do konce nezměnilo.

-    :

Před prázdným hledištěm hrálo římské AS o zachování možnosti postoupit do druhé fáze Ligy mistrů. Několikrát se o to v první půli neúspěšně pokoušel střelami ze střední vzdálenosti kapitán Totti. Na první branku se čekalo až do 82. minuty, trefa Berbatova však stála za to. Bulharskému útočníkovi stačily pouhé tři doteky na to, aby dostal svůj tým do vedení. Tím prvním si přizdvihl míč, druhým přehodil bránícího Dellase a třetím přeloboval vybíhajícího brankáře Zottiho. K vítězství to ale německému celku nestačilo. Ve třetí minutě nastaveného času se totiž v pokutovém území dostal k míči Montella a ranou k tyči zajistil svému týmu první bod v letošním ročníku nejprestižnější fotbalové soutěže.

Tabulka:
1. Dynamo Kyjev42119:57
2. Bayer Leverkusen42119:67
3. Real Madrid42117:77
4. AS Řím40134:111

Hned trojice týmů má po sedmi bodech a postupová loterie je zcela otevřená. V příštím kole přivítá Dynamo Kyjev římské AS a Real se doma pokusí o odvetu porážky z prvního kola od Leverkusenu. Šance AS Řím na postup jsou už jen teoretické, muselo by výraznými rozdíly porazit Kyjev i Real a navíc doufat, že také Leverkusen oba tyto týmy porazí.


Skupina C

-    :

V souboji dvou gigantů evropského fotbalu zavítal Juventus na půdu mnichovského Bayernu. Stejně jako před dvěma týdny v Turíně nabídlo utkání nepříliš pohledné představení, jemuž vládly pozorné obrany. V první půli měli více ze hry domácí, ale s pokusy Pizarra, Makaaye a Schweinsteigera si pozorný Buffon poradil. Po změně stran se zásluhou Nedvědovy rány dostali k ohrožení Kahnovy brány rovněž hosté. Nezáživnou podívanou alespoň částečně vynahradily divákům oba týmy v nastaveném čase. A větší radost z toho měli Turínští. To se v 91. minutě nádherně uvolnil Ibrahimovic a vystřelil na Kahna. Ten pokus švédského útočníka neudržel a pro Del Piera tak nebylo problémem poslat míč do sítě. Utkání nakonec přece jenom mohlo skončit zaslouženou remízou. O minutu později se totiž za záda obránců italského týmu dostal Makaay a běžel sám na Buffona. Podařilo se mu jej dokonce překonat, ale bohužel pro nizozemského kanonýra a celý bavorský tým šla jeho střela mimo.

-    :

Izraelskému celku se ve třech předchozích zápasech nepodařilo bodovat, ba ani vstřelit branku. To vše se však změnilo v domácím duelu s amsterdamským Ajaxem. Největší hvězdou utkání byl domácí útočník a střelec dvou branek Dego. Ten nejprve ve 49. minutě využil nedůslednosti Heitingy a dal svému týmu vedení. O osm minut později se tentýž hráč radoval podruhé, když Heitinga poslal ne zrovna ideální malou domů Stekelenburgovi, jenž svým odkopem nastřelil kopačku Dega a od ní se odrazil míč do brány. Ajax se Zdeňkem Grygerou v základní sestavě poté vrhl všechny síly do útoku, na víc než snížení De Riddera z 88. minuty to ale již nestačilo.

Tabulka:
1. Juventus Turín44004:012
2. Bayern Mnichov42025:26
3. Ajax Amsterdam41034:73
4. Maccabi Tel-Aviv41032:63

Jistotu postupu z prvního místa má suverénní Juventus, který všechny čtyři zápasy vyhrál shodně 1:0. V příštím kole hostí Ajax, který bude muset vyhrát, pokud bude chtít ještě s Bayernem bojovat o druhé postupové místo. Bavorský klub totiž doma přivítá Tel-Aviv a nic jiného, než tři body, se od něj nečeká.


Skupina D

-    :

Sparta jela na Old Trafford s vidinou bodového zisku. O ten jí ale překvapily dva aspekty. Tím prvním byly vlastní nedůslednosti v obraně, druhým pak probuzený kanonýr van Nistelrooy. Ten se jako střelec podepsal pod všechny branky anglického týmu. K první mu ve 14. minutě svou hrubkou pomohl špatně rozehrávající Homola. Druhou vstřelil o deset minut z penalty nařízené za faul Petráše na Scholese. Sparta hrála s ostrovním celkem slušnou partii a zpět do hry se mohla vrátit ve 44. minutě. Junovu střelu po akci Poborského však Carroll vyrazil a míč do sítě nedokázal dopravit ani dorážející Zelenka. Ten si chuť spravil v 53. minutě, kdy po spolupráci s Junem vrátil zápasu náboj. Jenomže další nedůraznost, tentokráte v podání Kováče, dala v 60. minutě možnost opět vyniknout van Nistelrooyovi, který jí, jak je jeho dobrým zvykem, nepohrdl. Nizozemskému reprezentantovi byly poté i tři branky málo, a tak přidal ještě čtvrtou. Nutno dodat, že k ní mu svou nepozorností hodně pomohl jeden z pomezních rozhodčích, který přehlédl jasný ofsajd.

-    :

Lyon si v případě výhry nad Fenerbahce a porážce Sparty na Old Trafford mohl s předstihem zajistit postup ze skupiny. Od úvodního hvizdu se také tlačil do útoku, přesto se z první branky radoval soupeř. Ve 14. minutě zkusil střelecké štěstí z dálky Selcuk a s pomocí teče bránícího Crise skončil míč za zády Coupeta. Ve zbytku první půle vládli na trávníku domácí a zásluhou Essiena se jim již o osm minut později podařilo vyrovnat. Obrat pak dokonal v 53. Malouda a vše vypadalo jednoznačně. Hosté se však nevzdali a v 73. minutě se po brance Tuncaye začínalo opět od nuly. V 76. minutě oslabil turecký tým Servet Cetin. Jeho spoluhráči dlouho drželi nerozhodný stav, až do závěru se jim to ale nepodařilo. O vítězství francouzského celku se totiž dvěma brankami v nastaveném čase postaral střídající útočník Nilmar.

Tabulka:
1. Olympique Lyon431011:610
2. Manchester United422012:58
3. Fenerbahce SK41036:133
4. Sparta Praha40132:71

Jistým postupujícím je Lyon a jednou nohou v osmifinále je i Manchester United. Ti se spolu také utkají v příštím kole. Spartě nezbývá už nic než bojovat alespoň o Pohár UEFA a k tomu musí především porazit Fenerbahce.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opravdu super mužstvo doufám, že to dotáhnou daleko, nemaj sice super hvězdy, ale hrají kolektivně s vysokým nasazením mít klobou tak smekám. Hodně se mi líbí jak hraje Juninho. Ten je snad rok od roku lepší O Juve nemá cenu mluvit úspěchy sice sou ale je to hrozná nuda podstatě jako vždycky. Od té doby co odešel Zidane se na to nedá moc koukat!!!

Reagovat
HOST*

ty ses ale píča

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale chudák!!!! Je mi tě líto, že nemáš ani názor!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

zatim Juve famozni jak v LM tak v Serii A ..... akorat jsem zvedavej az se stane ze tu jednu sanci co maji za zapas nepromeni ale zatim to to de .... forza juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nedivím, že na domácí zápasy Juventusu nikdo nechodí...

Reagovat
HOST*

Vole, ty ani nevíš kolik má asi takový Turín obyvatelú.

Reagovat
HOST*alessandro

a o co ve fotbalu jde??? O goly snad, a Juve jich sice dává míň ale slaví úspěchy a to je hlavní.A jak je známo celá Itálie hraje defenzivnější fotbal ne???

Reagovat
smazaný uživatel

ve fotbale by mlo jít o pobavení diváko, bez nich by to nebyl fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se ukazuje, jak je Real totálně bezchrakterní mužstvo plné chudáků a sviní, to je vážně vrcho!!! Nabídnout Iniestovi, aby k nim přestoupil v roce 2006 až mu skončí smlouva je totální ubohost, ukazující beznaděj Realu.

Ale nejlepší bylo, jak Iniesta vzkázal, že nechce být druhým Figem.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je zájem o nějakého hráče ubohost, Kyslíku? Ty si myslíš, že v dnešní době by někdo nepřestoupil, kdyby se jeho klubu nedařilo(Barceloně se teď daří, ale jak dlouho?). Udělal to Figo, udělaj to i jiní hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je totální ubohost, zájem o odchovance největšího rivala a ještě k tomu zdarma až mu vyprší smlouva za zády klubu je prostě ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad Figo...Figo je totálně bezcharakterní,ale ten alespoň nebyl odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Ale to jsou normální madridské podrazy. Že tě to ještě dokáže rozázet. Iniesta by byl trouba, kdyby tam lezl. Ale on zůstane u nás. Ronaldinho, Deco, Xavi a Iniesta jsou jedni z nejlepšíh tvůrů hry na světě a my je potřebujeme všechny, protože se chceme fotbalem bavit. Výsledky pak přijdou sami.

Jinak by se mi moc líbilo, kdyby Barca koupila Ronalda z ManU (což se určitě nestane). Ten je moc dobrej a nám by se moc hodil na pravou stranu. to by byla nejkreativnější, nejtechničtější a asi nejútočnější záloha na světě: Ronnie, Xavi, Iniesta, Ronaldo. V předu Eto´o a Saviola (snad se vrátí). ÓÓÓ, to by bylo nádherné . Ale nevím, kdo z nich by bránil. Ale myslím si, že by stejně soupeři nepůjčili míč, takže by se bránit vlastně ani nemuselo

Reagovat
HOST*

Tak to si pekne zadrel ty tupče!!! Xavi je defenzivný záložník ty troubo!!! A cobys udelal s Decom a Giulym!!!

Ty si asi tukan, čo? A Saviola ten už dávno neni taký dobrý ako bol (ak niekedy bol). Ach, jaj...

P.S.: Kyslíku PUYOL, nie Pyuol + niekedy vynechávaš!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To mám z toho, jak píšu rychle, klávesa sem, klávesa tam...

Jinak: xavi možná je def. záložník, ale on má spíš ofenzivní úkoly, prostě moc nebrání, což ale vůbec nevadí, protože máme tak dobré rozestavení.deco má už dost roků, má před sebou nanejvýš 3 dobré sezony, pak půjde dolů. Guily úplně stejně. A navíc, potřebujem někoho na střídačku, ne?

saviola teprve bude dobrý, má vše před sebou, chvíli trvá, než se jihoameričtí hráči v Evropě rozehrají.

A ty nadávky nebyly příliš nutné, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi je defentivní záložník z nouze. Hraje ho proto, že Barca prstě na tenhle post nemá nikoho (hodně zranění). Nejprve se zjisti fakta ty troubo.

PS: Xaviho sis možná spletl s hráčem podobného jména Xabim. to by tě omlouvalo, protože Xabi je excelentní defenzivní záložník (a ne krajní záložník, jakého z něj dělá pan benitéz Liverpoolu ) . Ale jinak se zamysli.

Takže ještě jednou:

Xavi (FC Barcelona) - perfektní tvůrce hry. příležitostný defenzivní záložník z nouze

Xabi (Liverpool) - perfektní defenzivní záložník, víme?

Takže klid, kámo (jo, a příště se podepiš)

Barca forever

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to nekdo pochopil!!

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
HOST*Josep

Prosimtě co to tu píšeš za nesmysly? Říká ti něco pojem "stažený tvůrce hry", neboli tvůrce hry v moderním fotbale? Říká ti něco třeba jméno Josep Guardiola? To podle tebe taky nebyl tvůrce hry, ale defenzivní záložník? Až tohle všechno nastuduješ, tak si dovol vzít do úst Xaviho jméno

A Saviola podle Tebe není jaký byl?

Víš ty vůbec jaký on byl? Ano, byl úžasný a je úžasný, v Monacu hraje dobře a v repre má dveře otevřené, navíc je ještě stále hodně mladý a má vše před sebou, jeho talent, rychlost, technika a instinkt mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale v době nedostatků def.záložníklů má i obranné úkoly.

Reagovat
HOST*Josep

Samozřejmě že má, každý stažený tvůrce hry má i defenzivní úkoly

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dokonce druhý případ v krátké době, viz Pyuol, odchovanci...

Reagovat
HOST*

Real ani ne tak jako Barca:-)

Neznášám jich a ty jejich ubohý fandové co křičeli: Dida, Dida vafanculo. . Sou to ubohý sráči.

Do prdele s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to neměj strach, druhým Figem už nikdy nikdo nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu souvislosti. Málo informací. Error. Error.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, teda spíš doufám!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu ty vaše řeči o zrádcích apod....V současnosti panuje ve fotbale (bohužel) totální profesionalismus!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, co předvádí Real mi moc profesionální nepřijde. NAjednou z ničehonic se začne zajímat o naše dva odchovance, při tom určitěmusí vědět, že tam v životě nepujdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj...Real vám odchovance nechá...Ale koupí Deca neba Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj...Real vám odchovance nechá...Ale koupí Deca nebo Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Realu už teď stejně žádné nákupy nepomůžou. Ten tým už ze sebe vydal všecko. Je třeba udělat tlustou čáru za minulostí a začít znovu, jako to udělala Barca. Je to sice nákladnej, dlouhej a bolestnej proces, ale je potřebnej. Já bych bejt perezem prodal Raula, Beckhama, Figa a Zidanea, protože jsou u konce s dechem a týmu už nic nepřinesou. Dále ať už konečně prodá Morientese. už mu beztak zprasili pořádnou část jeho kariéry. Ať jde někam, kde ho budou chtít a kde s ním budou počítat. nechal bych si v týmu Owena a Ronalda a dal bych jim šanci. Na místa odcházejících hráčů bych koupil Fernanda Torrese, Joaquina a Kakáa možná i Mascherana nebo Costinhu, dal bych šanci Gutimu, Solarimu a Portillovi. Pak by to možná šlo a ti hráči by měli motivaci hrát a bít se za svůj tým.

PS: doufám, že mě ostatní fandové Barci nezatratí (bylo to myšleno jako rozbor největšího rivala), že jsem tak dobře poradil Perézovi a také doufám, že si tohle Peréz nepřečte a neposlechne mě. musel bych se asi střelit do šišky.

BARCA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mu to yarda nepřeložil a neposlal...kaká by je vyšel sakra draho, Torres a Joaquin...to by mohli rovnou prodat stadion, aby na to měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že by to stálo zatraceně moc peněz. Ale já si myslím, že kdyby prodali ty 4 stárnoucí "hvězdy", tak by měli peněz dost. já si myslím, že Beckhama by mohli prodat tak za 25 mil. asi do Chelsea, Zidanea tak za 15 mil. nevím kam (možná do Qataru), o Raúla měl taky zájem ten Rusák z Chelski. Tam bych viděl cenu někde okolo 30 mil. O Figa by byl zájem určitě v Portugalsku. Cena určitě nepřesáhne 10 mil. Kdyby se rozhodi prodat ještě Ronalda, tak by zájem byl tipuju někde okolo 25 mil. Samozřejmě všechno v EURech. To mi dává dohromady sumu někde okolo 105 mil. EUR. Nezanedbatelnou položkou by byla úspora na platech těchto hráčů. V Profootbalu jsem si přečetl, že tito hráči jsou nejlépe placení na světě. Suma jejich výplat je asi okolo 60 mil. EUR. To mi dává, že by měl Madrid na nákup hráčů k dispozici asi 165 mil. EUR, což podle mě stačí tak na Torrese, Joaquina, Mascherana a možná i Kaká. pochopitelně, že by tito hráči také nehráli zadarmo, ale suma jejich výplat by podle mě nepřesáhla 25 mil. EUR ročně. Dále je tady nezanedbatelné hledisko prodeje dresů. V tomto by Madridu možná příjmy trochu klesly, ale myslím si, že ne o moc.

PS: pochopitelně by tyto hráče mohla koupit i Barca, ale nám by teď takřka k ničemu nebyli. My už přebudovaný mladý tým máme

No, ale Ronalda z ManU nebo Joaquina bychom koupit mohli (nevím, ale Giuly se mě na té pravé straně proti Milánu moc nelíbil, ikdyž proti Celtiku hrál skvěle, ale už taky není nejmladší).

barca forever

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane, teda snad, ale Deca bych snad ještě přežil,ale kdyby koupili Iniestu nebo Puyola, či Xaviho....

Reagovat
smazaný uživatel

A co by s nema delal?Chlubil se?

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu by byl Galacticos Ronnie a Iniesta???

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké Galacticos? Co to furt mektáš? Žadní galacticos nejsou. A myslím, že by Iniestu a Ronniho sakra potřebovali.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak jsem si to tady se zájmem všechno přečetl a došel jsem k několika závěrům. Dr.Kyslíku, mám pocit, že začínáš ve své zaslepenosti vůči Madridu plácat nesmysly. Jak souvisí případné angažování (podle mě plácnutí do vody) Iniesty s tím, že je Real, jak ty říkáš "totálně bezchrakterní mužstvo plné chudáků a sviní"? Tenhle příspěvek se pomalu blíží svou tupostí příspěvkům Antimadristy, který buď plácné nějakou pí...... nebo nadšeně souhlasí s tím, co napsal někdo z jeho chytřejších souvěrců. Když už se takto tedy hodláš vyblít, napiš místo mužstvo, alespoň "vedení" protože mužstvo, tedy hráči, opravdu nemají s nákupem nových posil nic společného.

Tvé věčné omílání Figa je mírně trapné, už jsem na to reagoval několikrát, jukni někam do archívu. Stran hospodaření s financemi jsme na tom rozhodně líp než vy, sám dost dobře nechápu, jak jste málem ze dne na den umořili 100 mega dluhů? (nevím přesně ale míň to nebylo - neříkej, že to byla za tu reklamu, co vám plácnou na dresy)

Pokud jde o posily či odchody, tak tě možná potěší, že tebou proklínaný Figo možná půjde do ManU... Zidane skončí za 1,5 roku. Morientes zřejmě půjde co nevidět taky, což VELMI neschvaluji, ale je mi to prd platné. Z posil bych nejradši samozřejmě viděl v bílém Mascherana, který je perspektivní a mladý. Na Joaquína máme políčeno už dlouho, pokud nám ho nevyfoukne ten ropožrout Abramovič. Ten (Joaquín) by šel za Figa. Mno a pochybuju, že by k nám šel Torres, spíš by se mi víc líbil Tevéz. Za pár let ale budou problemy kraje obrany (Mancini? Maxwell? Nebo snad Puyol? )

Perézovi nic překládat nebudu, on musí vědět nejlíp co dělá a nést za to následky.

Ad výraz galácticos jsem už se taky vyjadřoval, jedná se čistě o novinářský výmysl, po kterém vedení Madridu ovšem nadšeně skočilo a teď se toho chytá každej vůl...

Jestli je zprasená kariéra 3xvyhraná LM, tak jak by vypadala nezprasená? Který váš hráč se tím může pochlubit, Jiří "skromný" FCB??? Nicméně Moro si opravdu stále zaslouží větší nasazování...

No teď to asi utnu, aby se mi to odeslalo, až mě něco napadne, tak to dopíšu jindy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel zprasená ne ve smyslu trofejí, ale v tom smyslu, že s ním madrid vlastně vždycky zametl. Nikdy se úspěch nespojoval s jeho jménem. Nikdy nebyl tahounem mužstva. o to mi šlo. on je hodně dobrej fotbalista a má na to, bej tahounem a největší hvězdou. O to mi šlo. on byl vždycky ten čtvrtej (pátej, šestej ...) vzadu, o němž se nepsalo. Třeba nemá ambice stát se mediální hvězdou, ale podle mě by si zasloužil uznání. Nadpisy typu: "Moro opět rozhodl zápas", "Moro opět ústřední postavou" atd.

Rozumíš? Nevím, jak to jinak vysvětlit. On byl vždy součástí úspěšného týmu (mnohdy jako střídající hráč) ale on měl na to, aby byl tahounem a hvězdou týmu. A ty nejlepší roky kariéry strávil tam, kde ho opomíjeli. Je to tak.

A do Dr. Kyslíka se nenavážej. podle mě je taky ubohost, vyjednávat s hráčem bez souhlasu jeho mančaftu. A ještě větší ubohost je, chtít po něm, aby do Realu přestoupil po konci smlouvy zadarmo. Fuj, hnus. Madrid opět dokázal svou nabubřelost. Chce se mi z jeho představitelů zvracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Te´d mě napadla dobrá slova: Moro v Realu nikdy nerozvinul a neukázal svoje předpoklady, protože mu v tom bránilo přehlížení ze strany trenérů. Bejt jím, tak se zbalím a už mě nikdo nikdy v Madridu neuvidí. Moro, pojď k nám, mi ti tu šanci dáme.

Barca forever

Reagovat
HOST*yarda

Hm, s Morem máš víceméně pravdu, i když v základu nastupoval ve zlaté éře taky... A VÁM ho nedáme! To radši ať jde zadarmo jinam!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu zastírat, že jak jsem ten nadpis o Iniestovi viděl, tak jsem začal nervit. Ale i tak. Do Figga jsem se nějak moc nenavážel, mluvit o něm začal kdosi jiný, já jsem jen teda napsal jednou věou, co si o něm myslím a nemyslíém si to jen já, ale i někteří hráči. A s tím navážením si myslím, e ani zdaleka nemám na Tvé bezdůvodné navážení se do antimadristy..

Hospodářství...já vůbec neříkám, že je špatné, nebo tak něco, ale na ty hráče by měla tak nanejvýš Chelsea, to bychom mohli prodat stadion, tady jsem to nějak negativně nemyslel. Reklamu nám žádnou neplácnou, to nesmí! Laporta přispěl io ze "svého" , ušetřili jsme dost na platech atd.

Já se Ti divím. TY vážně neuznáš, že to, co Real udělal je ubohost? Tobě to přijde normální ( a to už je druhž náš odchovane, kkolem kterého krouží během této sezony ) , takže mně se naopak zdá, že máš někdy problémy být objektivní ( což já mám taky ) .

Reagovat
HOST*yarda

Hm, samozřejmě, když jde o oblíbené mužstvo (i proklínané mužstvo) tak jde objektivita trochu stranou, jsem rád, že jsi to uznal. S Antimadristou to bylo jen srovnání a jak bys ty řekl "konstatování pravdy" - řekni, že ne! A ten můj výpad byl namířen proti tomu, že jsi do hry o Iniestu, zatáhl MUŽSTVO, které s tím opravdu nemá nic společného. Na vině je vedení Ty bys nešel do výborného hráče, kdyby byl zadarmo? Vím, že je to vychcanost, ale líná huba, holé neštěstí. Bohužel, když jde o obchod (a co je špičkový fotbal jiného), tak jdou všechny ohledy stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se to tady pěkně rozjíždí. Vůbec bych neodsuzoval vedení konkurence, že se snaží přetáhnout hráče od svého rivala. Bylo to vždycky a vždycky to bude. Navíc se tím hodně vyhecovávají!!! Je to takové šikovné škádlení. U Barci a Realu to platí ještě víc. Ale vždycky!!!!! záleží na hráčovi samotném a na vedení. Pokud je patriot tak nikdy neodejde i kdyby mu druhá strana nabídla cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem mužstvo, myslel jsem vedení, napsal jsem to blbě.

A asi mi to nebudete věřit, ale já bych třeba, kdyby Raulovi končila za dva roky smlouva, s ním jednat nezačal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš recht. Do základu by se nám nevešel a na lavičce máme platově levné odchovance. Jediný přínos by byl prodej dresů, ale tuhle logiku jsem odsuzoval v madridu, tak bych nechtěl, abychom to tak dělali taky.

PS: ale četl jsem článek ve Fotbalu. Bylo to asi 4 až 6 let zpátky a tam se Raúla ptali jestli by šel do Barci, kdyby mu nabídla smlouvu a on řekl, že beze všeho ano.

Barca forever

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to se mi moc nezdá, ale prachy zřejmě zmůžou (podle většiny) všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Yardo, teď jsi mě hodně zklamal. Chceš říct, že si vymejšlím . Máš, štěstí, že mám hodně čísel Fotbalu skovanejch, takže jdu hledat. jestli to najdu, tak ti to klidně oscanuju a pošlu mailem. Fakt jsi mě nakrkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Yardo, měls pravdu. Hledal jsem a našel. nevím, asi jsem si to blbě zafixoval. Neříká v tom článku nic o tom, že by v případě zájmu přestoupil k nám.

píše se tam: "Nikdy jsem neměl radost, když Barcelona prohrála a moc jí fandím, když se střetává se zahraničními soupeři." Takže omluva, ale příště nenaznačuj, že si vymejšlím. To nemám rád. Jen pro jistotu cituju z časopisu Fotbal, 4/2000 a článek se jmenuje "Velký třesk"

PS. přesto si myslím, že kdyby za ním teď přišel Llaporta s nabídkou lukrativního kontraktu, tak ho minimálně zváží. Určitě by s ním nevyrazil dveře. Ale mi Raúla nepotřebujeme. My máme podle mě lepší hráče s lepší formou.

Barca forever

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě!

Navác by to nebylo ono, Raul patří k Realu, k nám ho nechci.

Reagovat
HOST*yarda

Oh, Vaše Veličenstvo a předsedo klubu skromných ani na okamžik by mě nenapadlo pochybovat o zaručenosti vašich informací Ba ne, každej se někdy sekne, ale ad Raul to vystihl přesně Dr.Kyslík pode mnou. Asi jako v Juve Delpiero nebo u vás Puyol (i když by nebyl špatný )

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to fakt Barcelonáci už přeháníte.Vy byste ji snad i vychvalovali,kdyby propadla do 2.ligy.Špičkové kluby jako Turín,AC Milán,nebo Real absolutně přehlížíte,absolutně je odepisujete.Vidíte pořád jenom Barcelonu.A mimochodem s Realem vůbec není konec,pomalu vás dotahuje a dotáhne,už je v tabulce hned za váma.

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nepřehlížím špičkové italské beton-týmy. Jejich fotbal podobající se zákopové válce je tou pravou pastvou pro moje oči. OOO, jak je krásné sledovat 80. minut obranu Juventusu s jedním brejkem a výhrou 1:0. Vždyť není nic lepšího než hra špičkového týmu AC Milán razící heslo Nejlepší obrana je zase obrana. A Real ..., ten já nepřehlížím. Pořád ho vidím, jako největšího konkurenta v boji o titul.

A lize mistrů? Tam bych to viděl na týmy: ACM (bohužel), Juventus (zase bohužel, jediné pozitivum je, že zde hraje Pavel), Inter (celkem ujde, výborný Adriano), Barcu, Lyon (černý kůň?), Chelsea (hrající bohužel italským stylem), Bayern (letos nevypadá špatně, perfektní útok) a pak ještě dva týmy (osobně si myslím, že jimi asi budou i Madrid - bohužel a letos tragický ManU)

Ale abych se vrátil na začátek: stačí ti tohle jako důkaz, že nikoho nepřehlížím

Barca forever

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mám pocit, že i letos se vyskytne nějaké to překvapení, aspoň by se to oživilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš? Kde nás dotahuje? Za celou sezonu na nás stáhl všehovšudy 2 body, jinak jsme vždy byli v tom kole stejní, či lepší. To že je za náma nemá s Barcelonou nic společného, to je chyba ostatních klubů, že je Real předběh, nemyslíš?

No a o italských klubech nemám co říct, pač to úplně přesně vystihl jiří - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem, Xavi a Puyol nebyli ( !!!!!!!!!!!!!!! ) nominováni na Zlatý míč, zatímco Figo a Beckham ( ???? ) jo, je to normální? Figo i Beckham tam asi patří, možná, ale když tam patří ti dva, tak tam přece musí být i Puyol a taky Xavi, ne? Kdo tohle vyhlašuje??? france football jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe nějaká anketa vzrušuje? Mě teda ne. Tyto ankety jsou stejně pro "uzavřenou společnost vyhaslých hvězd" + nějací hráči s dobrou současnou formou, kteří ale plní roli komparzistů, kteří nemají šanci na výhru. Taky jsem si všiml, že by se v nominaci objevují hráči ikdyby snad celou sezonu nekopli do balónu (nadsázka). Výhra ronalda v roce 2002 po tom, co v lize odehrál tuším 9 duelů plně vystihuje prestyž téhle ankety

takže nesmutni, že tam Carles není. Není totiž o co stát

Reagovat
smazaný uživatel

To máš vlastně pravdu.

Reagovat
HOST*Borec

Ten liverpool tu La korunu pekne prehral,zejo.Akorad Baros bude muset prestat delat blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké?

Reagovat
HOST*kuup3R

La Coruna tento rok nepatri do LM, to uz radsej to Fenerbahce. A co sa tyka Barosa je to jediny schopny utocnik v Liverpoole. Luis Garcia uz v LM netrfil branu z 5 metrov a teraz by bol rad ak by trafil loptu . A Cisse ten akurat presprintuje obranu a potom to napali - to raz da gol raz do brankara (uz neviem v ktorom zapase to bolo) - je to ubohe ak nevie ako zakoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi Garciovi se náhodou v Liverpoolu celkem daří, tak se jednou minul no, jde vidět, že si viděl nanejvýš jeden Liverpoolský zápas, jinak bys tak nemluvil.

Reagovat
HOST*yarda

Pokud myslíš daření ve smyslu střelecky, tak ale fakt nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem pár zápasů a hrál celkem dobře.

Reagovat
HOST*kuup3R

Ja som ix tiez zopar videl ale kazil co sa dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdoví na co jste se dívali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele