SOUHRN EVROPSKÉ KVALIFIKACE NA MS

07.09.2005, 15:19, aktualizováno 08.09.2005, 16:37
Aktuality
Čeští fotbalisté si poradili s Arménií, kterou porazili 4:1, ale ani v dalším duelu první skupiny favorit nezaváhal, Nizozemci bez problémů porazili Andorru. O senzaci se postarala Malta, která remizovala s Chorvatskem, a také Severní Irsko, když porazilo Anglii. Nejvíce gólů padlo v Belgii, San Marino si jich odvezlo osm.


Skupina 1


Česko - Arménie   4:1
Branky:  47. Marek Heinz, 52. Jan Polák, 58. Milan Baroš, 76. Jan Polák - 85. Ara Hakobyan

Češi sice začali velmi aktivně a během deseti minut měli tři šance, ale největší příležitost první půle měli hosté, když šel Hakobjan sám na branku. I druhý poločas začal naším tlakem a ten už nesl své ovoce, během necelé čtvrthodiny se trefili Heinz, Polák a Baroš. Čtvrtý gól přidal krásnou ranou Polák, v závěru ale hosté alespoň zkorigovali, když se po brejku trefil Hakobjan. Podrobný komentář si můžete přečíst zde.


Finsko - Makedonie   5:1
Branky:  10. Mikael Forssell, 12. Mikael Forssell, 41. Hannu Tihinen, 54. Alexei Eremenko, 61. Mikael Forssell - 48. Goran Maznov

Finové své hosty z Makedonie nešetřili a už po třinácti minutách vedli 2:0 po brankách Mikaela Forssella, který se nedávno zotavil ze zranění kolene. Střelecké pozice pro něj připravili Eremenko a Riihilahti. Těsně před přestávkou zvýšil na 3:0 hlavou Hanu Tihinen, kterému centroval opět Eremenko.

Po změně stran dal sice Makedoncům malou naději Maznov, který hlavou snížil na 3:1, ovšem po zbytek zápasu dominovali už jen domácí. Maznov pak svůj gól "odčinil" chybou vzadu a Alexei Eremenko trestal čtvrtým gólem. V 62. minutě pak hvězda zápasu Forssell zkompletovala svůj hattrick a to byl v podstatě konec zápasu, Finové už se nikam nehnali a v pohodě si pohlídali vítězství 5:1.


Nizozemsko - Andorra   4:0
Branky:  23. Rafael van der Vaart, 27. Phillip Cocu, 43. Ruud van Nistelrooij, 89. Ruud van Nistelrooij

Nizozemci si bez potíží poradili s Andorrou a upevnili si tak pozici na čele první kvalifikační skupiny. Skóre ve 23. minutě otevřel parádním lobem Rafael van der Vaart, o čtyři minuty později zvýšil vedení domácích vlastním gólem Antonio Lima, když za záda vlastního gólmana nešťastně srazil hlavičku Cocuho. Philip Cocu se pak ukázal v nepříliš dobrém světle, když bez míče udeřil soupeře loktem, za což byl vyloučen. Ani to však nemohlo ohrozit převahu Oranjes a ti ještě do poločasu zvýšili na 3:0, když svůj 24. reprezentační gól, čímž vyrovnal bilanci Marca Van Bastena, vstřelil Ruud van Nistelrooy. Ten pak v 83. minutě z penalty trefil jen tyč, ale svůj druhý gól minutu před koncem přece jen přidal.


Tabulka:
1. Nizozemsko1091025:328
2. Česko1080232:1024
3. Rumunsko1171319:1022
4. Finsko1051421:1516
5. Makedonie1122711:248
6. Andorra111284:315
7. Arménie111196:254

Asi nejatraktivnější zápas celého příštího kola evropské kvalifikace se odehraje u nás, Česká republika přivítá Nizozemce. Ten správný náboj, souboj o první místo, už tento zápas mít nebude, ale i tak je velmi důležitý. Češi si v případě vítězství zajistí alespoň druhé místo, Nizozemcům stačí k pojištění postupu bod. Rumuni se budou o zachování naděje bít ve Finsku, kde potřebují vyhrát.


Skupina 2


Kazachstán - Řecko   1:2
Branky:  53. Maxim Zhalmagambetov - 78. Stylianos Giannakopoulos, 90+4. Nikos Lymperopoulos

Kazaši byli blízko svému prvnímu kvalifikačnímu bodu, ale nezvládli závěr zápasu s mistry Evropy Řeky. Ti měli po celý první poločas až drtivou převahu, ale pevnou domácí obranou projít nedokázali. Stejně začal i druhý poločas, ale zároveň přišla chyba v obraně a okamžitý trest, Kazachy dostal po brejku do vedení Nurbol Zhumaskaliyev. Domácí pak svůj náskok jen bránili a to jim nevyšlo. V 78. minutě zprava parádně nacentroval Seitaridis a Stylianos Giannakopoulos hlavou vyrovnal. Tři minuty před koncem kazašský tým po druhé žluté oslabil Karpovich a soupeř trestal. V nastaveném čase po přímém kopu Seitaridise a přiťuknutí Gekase vypálil z hranice šestnáctky Nikos Lyberopoulos a zařídil vítězství pro svůj tým. Protesty domácích k ničemu nevedly, navíc si červenou kartu vykoledoval Rodionov. Řekové se drží v boji o druhé místo ve skupině.


Ukrajina - Turecko   0:1
Branka:   55. Tumer Metin

Postup na mistrovství světa přišlo v Kyjevě oslavit 75 tisíc diváků, ale ukrajinští fotbalisté jim oslavu trochu pokazili. Sice měli po celý první poločas navrch, Tymoschuk trefil z přímého kopu tyč, ale z gólu se po změně stran radovali Turci. Při rychlém protiútoku si Tümer Metin narazil s Hakanem Sükürem a tváří v tvář brankáři Shovkovskému byl úspěšný. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale Bielik trefil břevno a Fedorov ani Venhlinskiy si s dobrými šancemi neporadili. Turecko je v tabulce druhé, ale nic jisté zdaleka nemá.


Dánsko - Gruzie   6:1
Branky:  10. Claus Jensen, 30. Christian Poulsen, 43. Daniel Agger, 55. Jon Dahl Tomasson, 80. Sören Larsen, 84. Sören Larsen - 37. (pen.) George Demetradze

Dánové byli od samého začátku pány na hřišti a i když první střelu na branku vyprodukovali až po téměř deseti minutách, hned z toho byl gól. Claus Jensen poslal přímý kop z 25 metrů přímo do růžku gruzínské branky a Dánové vedli. Navíc se pak za faul na Tomassona nechal vyloučit Khizaneišvili a tím se ještě vystupňoval dánský tlak. Z toho vzešel druhý gól, po přímém kopu Jensena a Aggerově teči hlavičkoval Christian Poulsen. Hosté pak sice po Demetradzeho proměněné penaltě snížili, ale na víc se nezmohli a dál byli pod velkým tlakem. Nejprve Jörgensen trefil břevno, ale ještě do přestávky to bylo opět o dva góly a u zrodu byl opět Jensen, tentokrát zahrával rohový kop a přesnou hlavičkou se prosadil Daniel Agger.

I ve druhém poločase Dánové dominovali a přidali další branky. Na 4:1 zvýšil po Jörgensenově centru Jon Dahl Tomasson. V závěru pak přišly velké chvíle střídajícího bombarďáka Sörena Larsena, který o víkendu gólem v poslední minutě zařídil bod v Turecku. Teď se trefil hned dvakrát, v obou případech hlavou a oba góly mu přesnými centry připravil Martin Jörgensen. Ani po tomto vysokém vítězství to s Dánskem nevypadá příliš růžově, aby se dostalo na druhé místo, musí porazit Řecko i Kazachstán a doufat, že Turci z Albánie odvezou maximálně bod.


Tabulka:
1. Ukrajina1173116:524
2. Turecko1155122:920
3. Řecko1053214:818
4. Dánsko1044221:1116
5. Albánie104069:1712
6. Gruzie1023514:249
7. Kazachstán1000105:270

Ukrajinci mají postup jistý, a tak se bojuje už jen o druhé místo do baráže. Řekové jsou sice třetí, ale vše mají ve svých rukou, oproti Turecku mají zápas k dobru. Ten ovšem sehrají na půdě Dánska, které ze čtvrtého místa stále ještě pokukuje po druhém, takže svou kůži určitě nedá lacino. V dalších dvou utkáních příštího kola se střetnou Gruzie s Kazachstánem a Ukrajina s Albánií.


Skupina 3


Rusko - Portugalsko   0:0

Zápas mezi Ruskem a Portugalskem začali domácí velmi aktivně, ovšem hostující brankář Ricardo zlikvidoval obě dvě největší šance Rusů, které měl shodně na svědomí Keržakov. Postupem času začal tlak Ruska upadat, naopak na druhé straně pohrozil Ronaldo, ale stejně jako domácí kanonýr byl neúspěšný. Krátce před poločasovou přestávkou byl po druhé žluté kartě vyloučen Smertin a poslal tak Rusy do nepříjemného oslabení.

Druhý poločas začali lépe hosté, ovšem všechny šance zlikvidoval domácí brankář Akinfeev. Největší šanci zmařil v 66. minutě Pauleta, který svou hlavičku namířil do gólmana. V 75. minutě měl velkou šanci domácí Aršavin, ale z malé vzdálenosti střílel vedle. Poslední větší šanci měl na druhé straně Moutinho, který byl od vystřídání Maniche na hřišti pár minut, jenže jeho střelu vyrazil brankář Akinfeev. Portugalci si tak svou účast ještě definitivně nepojistili, ale jejich vedoucí pozice v čele tabulky je už téměř neochvějná, zato Rusy čeká ještě velký boj o druhou příčku se Slováky.


Lotyšsko - Slovensko   1:1
Branky:  74. Juris Laizans - 35. Róbert Vittek

Slováci bojující o historický postup na MS hráli na půdě Lotyšska. Utkání začaly oba celky opatrně, dvě úvodní šance zápasu zařídil lotyšský středopolař Rubins, ale v obou případech přestřelil bránu střeženou Čontofalským. První šanci hostů měl na kopačkách po centru Hološka Mintál, ale i on byl neúspěšný. Slováci se dostávali do mírné převahy, kterou v 35. minutě korunoval Vittek, jenž po Greškově rohu přesně hlavičkoval do lotyšské branky.

Druhou půli začali aktivněji domácí a Slováci se soustředili spíše na bránění jednobrankového náskoku, což se jim vedlo až do 74. minuty, kdy vyrovnával na 1:1 Laizans, který z nepřímého kopu z vnitra velkého vápna propálil slovenskou obranu. V závěru měli ještě šance hosté, ale nejprve mířil nepřesně hlavičkou Kisel a Karhanovu nebezpečnou střelu domácí obrana zblokovala, a tak nakonec zápas skončil dělbou bodů.


Lichtenštejnsko - Lucembursko   3:0
Branky:  38. Mario Frick, 77. Benjamin Fischer, 90+2. Roger Beck

Souboj fotbalových trpaslíků bez problémů vyhrál ten, který je momentálně alespoň o hlavu vyšší, tedy Lichtenštejnsko. Největší postavou domácích byl určitě narozeniny slavící 31letý Mario Frick, který také po půlhodině dostal svůj tým do vedení. Šance Lucemburska v 58. minutě výrazně snížil vyloučený Joachim a definitivně je v 77. minutě druhým gólem pohřbil Benjamin Fischer. Na konečných 3:0 v nastaveném čase zvýšil z přímého kopu Thomas Beck. Lichtenštejnsko, které v předchozích kvalifikacích nezískalo ani bod, zažívá skvělý vzestup, kromě dvou jednoznačných výher nad Lucemburskem dokázalo senzačně remizovat s Portugalskem a Slovenskem.


Tabulka:
1. Portugalsko1073030:424
2. Slovensko1054123:819
3. Rusko1054118:1119
4. Lotyšsko1143418:1815
5. Estonsko1042414:1614
6. Lichtenštejnsko1122712:218
7. Lucembursko1000104:410

Portugalci mají již téměř jistý postup, stačí jim bod ze zbývajících domácích zápasů s Lichtenštejnskem a Lotyšskem. O druhé místo svedou až v posledním kole boj Slovensko s Ruskem, nejprve je však čeká "rozcvička" v podobě zápasů s Estonskem, respektive Lucemburskem.


Skupina 4


Faerské ostrovy - Izrael   0:2
Branky:   54. Avi Nimni, 79. Yaniv Katan

V prvním poločase si žádný z týmů nevytvořil převahu, i když větší šance počítali jen hosté, měli čtyři. Tu největší hned v první minutě, kdy Benayouna vychytal Mikkelsen. Do druhé půle Izraelci vtrhli s velkou chutí a v 54. minutě se po brejku a centru Katana trefil Avi Nimny. Dvougólovou výhru pojistil deset minut před koncem Yaniv Katan, který překonal domácího brankáře po Keisiho centru. Izrael má stále šanci na druhé místo, musí Faerské ostrovy porazit i doma a doufat v příznivou shodu výsledků ostatních zápasů.


Kypr - Švýcarsko   1:3
Branky:  35. Efstathios Aloneftis - 15. Alexander Frei, 71. Philippe Senderos, 84. Daniel Gygax

Do první šance zápasu se dostali domácí, když si Okkas chytře narazil s Konstantinouem, ale pak si vylámal zuby na vyběhnuvším brankáři Zuberbülerovi. Ani Švýcaři na první šanci nečekali dlouho a hned ji proměnili, ve 14. minutě Gygax využil podklouznutí obránce, nacentroval před branku a tam Alexander Frei nadvakrát prostřelil Morphise. Kypřané však dokázali vyrovnat a velkou měrou jim k tomu pomohl Zuberbühler. Neodhadl dlouhý míč, nedosáhl na něj a Eftathios Aloneftis střílel do prázdné branky.

Domácí po změně stran vsadili na defenzívu, a to se jim nevyplatilo. Švýcaři získali velkou převahu ve středu pole a z toho vznikaly šance, z nichž dvě proměnili. Nejprve Morphise za pomoci teče bránícího hráče překonal obránce Arsenalu Philippe Senderos a na 3:1 pečetil pěknou hlavičkou Daniel Gygax. Švýcaři vedou skupinu, ale čeká je zápas pravdy s Francií.


Irsko - Francie   0:1
Branka:   68. Thierry Henry

Francouzi do Irska cestovali s jasným cílem - vyhrát, jakýkoli jiný výsledek by jim nadělal velké starosti. Na začátku zápasu také byli lepší a vytvořili si první šanci, když Zidanovu ránu z přímého kopu parádně vyrazil gólman Given. Irové se však probudili a zbytek prvního poločasu patřil jim. Gólově však vyšli také naprázdno, Reid trefil tyč, Morrison a Robbie Keane v dobrých pozicích neuspěli. Na druhé straně zahrozil pěknou ranou Patrick Vieira, ale ani on nemířil přesně.

Po přestávce nebezpečně hlavičkoval Dunne, ale pak už převzali otěže hosté. Thierry Henry si nejprve v 53. minutě nepřesnou střelou seřídil mušku a o čtvrt hodiny později udeřil. Do míče se opřel asi 25 metrů od branky a jeho kroucená střela byla přesná. Jediným irským pokusem o odpověď byla střela Robbieho Keana, se kterou si Coupet hravě poradil, a tak Francouzi poprvé od roku 1953 v Dublinu vyhráli.


Tabulka:
1. Švýcarsko844017:616
2. Francie84409:116
3. Izrael936013:915
4. Irsko834111:513
5. Kypr81168:154
6. Faerské ostrovy90183:251

Velmi vyrovnaná skupina má na programu veledůležitý zápas prvního s druhým, Švýcaři hostí Francii a vítězství jim dá jistotu minimálně druhého místa. Francie by na tom po tříbodovém zisku byla ještě lépe, slavila by postup. Ze čtvrtého místa ještě mohou zaútočit Irové, měli by ale vyhrát na Kypru, teoretickou naději má i Izrael, který se utká s Faerskými ostrovy.


Skupina 5


Bělorusko - Itálie   1:4
Branky:  4. Vitaly Kutuzov - 6. Luca Toni, 13. Luca Toni, 45. Mauro Camoranesi, 55. Luca Toni

Běloruská metropole Minsk byla dějištěm zápasu mezi domácí reprezentací a silně favorizovanou Itálií. Jenže skóre otevřeli překvapivě domácí, přesněji ve 4. minutě Kutuzov. Ovšem během dvou minut vyrovnal na 1:1 spoluhráč Tomáše Ujfalušiho z italské Fiorentiny, Luca Toni, který zpracoval míč hrudí a zakončil. Stejný hráč otočil ve 14. minutě na 2:1 pro Itálii, když se do běloruské branky trefil hlavou. Těsně před přestávkou zvýšil na uklidňujících 3:1 dalekonosnou střelou Camoranesi.

I po přestávce měli navrch hosté, na konečných 4:1 pro Itálii pečetil Toni, ke kterému se dostal odražený míč a bez problémů tak zkompletoval svůj hattrick. Itálie je již jednou nohou na MS a účast na něm může potvrdit již v příštím zápase proti Slovinsku.


Norsko - Skotsko   1:2
Branky:  89. Ole Arst - 20. Kenny Miller, 30. Kenny Miller

Skotsko má za poslední dny nového hrdinu, 25letého útočníka Wolverhamptonu Kennyho Millera. Ten v sobotu svou brankou zařídil bod v utkání s Itálií a v Norsku dvěma trefami rozhodl o nečekaném vítězství. Jako první sice míč do sítě dostali domácí, ale Lundekvamova přesná hlavička nebyla uznána kvůli faulu na bránícího Webstera. Pak už začal úřadovat Miller, ve 21. minutě tečoval za záda gólmana Myhreho centr od McFaddena. Uběhlo deset minut, Norům nepomohlo vyšší nasazení a inkasovali podruhé, když domácí zadák Bergdölmo vrátil do pole míč směřující do zámezí a osamocený Miller jeho chybu potrestal.

Miller pak pro zranění musel střídat, Norové do druhé půle poslali hned tři nové muže, ale příliš jim to nepomohlo. Hosté pozorně bránili a vyráželi do brejků, jeden z nich mohl v třetí gól proměnit McFadden, ale vyznamenal se brankář Myhre. Zdramatizování se Norové nakonec dočkali, ale Ärstova přesná rána z hranice šestnáctky přišla pozdě, na vyrovnání už nezbyl čas. I přes prohru Norsku stále patří druhé místo a ze všech kandidátů má na baráž největší šanci. Skotsko je dva body zpět a potřebuje porazit Bělorusko i Slovinsko a doufat v zaváhání Norů.


Moldavsko - Slovinsko   1:2
Branky:  31. Serghei Rogaciov - 47. Klemen Lavric, 58. Matej Mavric

Slovinci se povinnou výhrou v Moldavsku udrželi v nadějné pozici pro závěrečný boj o druhé místo, i když pro ně zápas nezačal dobře. Moldavané byli v první půli lepší a zaslouženě vedli, když se po centru Covaliuce prosadil Sergei Rogaciov, jemuž pomohla lehká teč obránce. Rogaciov a Olexic mohli do přestávky zvýšit, ale nestalo se a Slovinci skvělým nástupem do druhého poločasu vyrovnali, po minutě pobytu na hřišti se trefil střídající Klemen Lavrič. Hosté znovu získali ztracené sebevědomí, zvlášť když o jedenáct minut později obrat dokonal Matej Mavrič. Domácí mohli v závěru srovnat, ale Frunza ve velké šanci neuspěl. Slovinsku patří třetí místo, má stejně bodů jako druhé Norsko, ale čeká jej těžký zápas v Itálii.

Tabulka:
1. Itálie852114:717
2. Norsko833210:712
3. Slovinsko833210:912
4. Skotsko82426:610
5. Bělorusko814311:137
6. Moldavsko81254:135

Italové jsou jednou nohou v Německu, stačí jim v příštím kole remizovat se Slovinskem. Souboj o druhé místo bude ještě hodně zajímavý, Norové i Skotové by měli porazit Moldavsko a Bělorusko a rozhodovat se pak bude v posledních zápasech.


Skupina 6


Ázerbájdžán - Rakousko   0:0

Pouze vítězství mohlo Rakousku ponechat naději na postup na Mistrovství světa, ale jeho hráči na pozornou ázerbajdžánskou obranu recept nenašli. Hosté začali aktivně, do gólové šance se dostal Ivanschitz, ale radost mu zkazil skvělým akrobatickým zákrokem gólman Kramarenko. Rakousko mělo tlak, Mayrleb hlavičkoval vedle, ani Ivanschitz ve své další šanci branku netrefil. Z ojedinělého útoku domácích zahrozil Musika, ale gólman Schranz včas zakročil. V druhé půli třikrát neuspěl střídající Rakušan Kuljič, se skóre nepohnul ani domácí Tagizade.


Polsko - Wales   1:0
Branka:  52. (pen.) Maciej Zurawski

Velšané už skoro rok čekají na kvalifikační gól, poslední čtyři zápasy prohráli s nulou. Zápas v Polsku však nezačali špatně, v první půli měli více ze hry a více šancí, v té největší po dlouhém Giggsově pasu pálil jen na brankáře Earnshaw. I Poláci si vytvářeli šance a pár minut po přestávce šli do vedení. Kosowskiho ve vápně nedovoleně zastavil Duffy a nařízenou penaltu proměnil Maciej Zurawski. Snaha hostů o vyrovnání už byla marná, největší hvězda Ryan Giggs poslal přímý kop jen do rukou gólmana Boruce, střídající Davies pálil nad. Polská spanilá jízda kvalifikací pokračuje, stále vévodí tabulce šesté skupiny, ale jistotu ještě nemá, rozhodující bude poslední zápas v Anglii.


Severní Irsko - Anglie   1:0
Branka:  73. David Healy

Sedmé září 2005 si v Severním Irsku budou pamatovat jako slavný den, neboť téměř po osmdesáti letech doma porazili Anglii. Fotbalisté Albionu sice od úvodu tlačili, ale nebyli schopní si vytvořit šanci, první střelu na branku vyslal až v 15. minutě Owen. Gólman Taylor neměl moc práce, tři nebezpečné akce hostů zneškodnil kapitán Aaron Hughes. Ve 28. minutě pak při domácích stálo štěstí, když Beckhamův perfektně zahraný přímý kop zastavila tyč. Další příležitost pohnout se stavem ve prospěch Angličanů měl před přestávkou Owen, ale své nůžky namířil přímo na Taylora.

Hosté měli navrch i po změně stran, ale nakonec to byli domácí, kdo otevřel skóre. Dlouhý Robinsonův odkop našel Davise, ten pohotovou přihrávkou ve vápně uvolnil Davida Healyho a ten svým devatenáctým reprezentačním gólem rozhodl o vítězství Severního Irska. Angličané pak ve snaze vyrovnat mohli ještě dvakrát inkasovat, v šancích byli Feeney a opět Healy.


Tabulka:
1. Polsko980126:724
2. Anglie861114:419
3. Rakousko833213:1112
4. Severní Irsko82338:139
5. Ázerbájdžán90361:193
6. Wales80265:132

Anglie si prohrou v Severním Irsku zkomplikovala své postupové ambice, stále však má všechno ve svých rukou. V příštím kole, kdy mají Poláci volno, musí bezpodmínečně porazit Rakousko a pokud pak v rozhodujícím duelu v posledním kole porazí i Polsko, bude slavit postup. Severní Irsko čeká další britské derby, tentokrát s Walesem, pro který je průběžné poslední místo velkým zklamáním.


Skupina 7


Litva - Bosna a Hercegovina   0:1
Branka:   28. Sergej Barbarez

Jedním z největších překvapení kvalifikace jsou určitě fotbalisté Bosny, kteří dvě kola před koncem stále mají postupové naděje. Litevci začali dobře, velkou šanci měl už po sedmi minutách Cesnauskas, ale hosté se postupně dostávali do zápasu a ve 28. minutě šli do vedení. Po centru z přímého kopu nejvýše vyskočil Sergej Barbarez a poslal míč za záda brankáře Karcemarskase. Největší šanci na vyrovnání měl krátce po přestávce Zvirgzdauskas, ale ze dvou metrů hlavičkoval nad. Dvakrát byl blízko i Jankauskas, ale ani on neuspěl. Litvě už by k druhému místu ve skupině pomohlo jen šest bodů ze zápasů s Belgií a Srbskem a navíc zázrak v podobě výher San Marina nad Španělskem a Bosnou.


Belgie - San Marino   8:0
Branky:  34. (pen.) Timmy Simons, 39. Koen Daerden, 44. Thomas Buffel, 52. Mbo Mpenza, 53. Kevin Vandenbergh, 67. Koen Daerden, 71. Mbo Mpenza, 83. Daniel van Buyten

Belgičané hned od začátku naráželi na pevnou obranu San Marina, které se dokonce dostalo do první šance, ale Andy Selva po rohovém kopu dlouho otálel se střelou. Obranný val domácí poprvé prolomili ve 33. minutě, kdy Mpenzu ve vápně fauloval Carlo Valentini, byl vyloučen a penaltu proměnil Timmy Simons. Pak začaly gólové hody, ještě do konce poločasu Belgičané přidali dva, nejprve Koen Daerden hlavou po rohu a minutu před přestávkou po Vanderhaegheho akci Thomas Buffel.

Ve druhé půli už padal jeden gól za druhým, ukazatel skóre se zastavil až na čísle osm. Krátce po sobě se trefili Mbo Mpenza a opět Buffel, šestou branku přidal Daerden, a to mu ještě rozhodčí jednu trefu neuznali pro ofsajd. Také Mpenza si připsal druhý zásah, trefil se hlavou po Goorově rohu. Tečku pak v 83. minutě udělal falšovanou ránou Daniel Van Buyten. Nejdůležitější zápas Belgii čeká v příštím kole, kdy přivítá Španělsko a aby mohla reálně pomýšlet na postup, musí vyhrát o tři góly.


Španělsko - Srbsko a Černá Hora   1:1
Branky:  19. Raul Gonzalez - 68. Mateja Kezman

Španělé začali v přímém souboji o čelo tabulky lépe, Xabi Alonso zahrozil z přímého kopu a Torresova hlavička orazítkovala tyč. Netrvalo však dlouho a gólman Jevrič inkasoval první gól v této kvalifikaci. Spolupráci Barcelona - Real předvedli Xavi s Raúlem, když prvně jmenovaný zahrál roh a kapitán Raúl Gonzales hlavou zamířil přesně. Téměř stejná situace se opakovala o chvilku později, jen centr přišel z druhé strany a míč z Raúlovy hlavy trefil tyč.

Na druhé straně odpověděl Mateja Kežman, nejprve pálil nepřesně, ale v 68. minutě už se mu podařilo vyrovnat. Brankář Iker Casillas nesprávně odhadl Gavrančičův přímý kop, ke střele se dostal Stankovič, ta sice byla zblokována, ale jen ke Kežmanovi, který se nemýlil. Srbové nakonec ještě sahali po vítězství, ale Kežman na přízemní centr špatně dosáhl a usměrnil jej mimo Casillasovy tyče.


Tabulka:
1. Srbsko a Černá Hora844013:116
2. Španělsko835011:314
3. Bosna a Hercegovina83419:813
4. Belgie832315:811
5. Litva82337:69
6. San Marino80082:310

Ve hře o postup jsou stále čtyři týmy, nejlépe jsou na tom Srbové, kteří mají i přijatelný los, v příštím kole jedou do Litvy a v posledním utkání je čeká Bosna. Španělé se představí v Belgii a pokud prohrají, bude to pro ně znamenat vážné komplikace. Bosnu, která se o postup bude prát do posledního kola, čeká tříbodová povinnost doma se San Marinem.


Skupina 8


Bulharsko - Island   3:2
Branky:  21. Dimitar Berbatov, 69. Georgi Iliev, 86. Martin Petrov - 9. Gretar Steinsson, 16. Hermann Hreidarsson

Oba týmy už byly bez šance na postup na světový šampionát, hrálo se alespoň o prestiž. Po čtvrthodině to s domácími vypadalo hodně zle, jelikož už prohrávali o dvě branky. Nejdřív Gretar Steinsson zachytil zpětnou přihrávku Kišiševa a překonal brankáře Ivankova poprvé, druhý zásah přidal Hermann Hreidarsson hlavou po přímém kopu Gudjohnsena.

Bulharský prapor pozvedl jako první Dimitar Berbatov, když ve 21. minutě zužitkoval nízký centr Petrova. Pro Berbatova to byl 27. gól v reprezentačním triku, čímž se dostal na třetí místo historické tabulky. Vyrovnání zařídil střídající Georgi Iliev, který předvedl povedenou střelu z úhlu. Rozhodnutí přišlo chvíli před koncem. Martin Petrov, jeden z tahounů Bulharska, se v 86. minutě postavil k přímému kopu a jeho zahrání provedl velmi precizně.


Malta - Chorvatsko   1:1
Branky:  74. Steve Wellman - 19. Niko Kranjcar

Tým Malty čas od času doma způsobí ziskem bodu fotbalovou senzaci, tentokrát domácí uhráli remízu s dosud vedoucím celkem skupiny - Chorvatskem. Ale na národní posvícení to dlouho nevypadalo. Už v 19. minutě totiž favorité šli do vedení. Balaban z pravé strany našel Niko Kranjčara, který se trefil naprosto přesně. Záhy mohlo být ještě hůř, jenže Pršo po dalším centru Balabana hlavičkoval mimo.

Chorvaté byli po celý zápas jasně lepší, přestože Malta občas vystrčila růžky. Rozhodujícím momentem se ukázal přímý kop z ideální pozice na hraně velkého vápna. Míč si postavil Stephen Wellman a bombou překonal brankáře Pletikosu, čímž přivedl obecenstvo do stavu naprosté euforie. Domácí dokonce mohli vyhrát, ale střelu Briffy Pletikosa vytěsnil.


Maďarsko - Švédsko   0:1
Branka:   90+1. Zlatan Ibrahimovic

Zaváhání Chorvatů využila švédská reprezentace. V Budapešti ale s domácími hráči musela podstoupit tvrdý souboj a o zisku tří bodů rozhodl až v nastaveném čase Zlatan Ibrahimovič. Hráč turínského Juventusu pro sebe zpracoval míč od Mattiase Jonsona a propálil brankáře Kiralyho. Do té doby se střídaly šance na obou stranách, nikdo se ale mezi střelce nezapsal.

Proti halfvoleji Husztiho vytáhl švédský brankář Isaksson akrobatický zákrok, jeho spoluhráči odpověděli nebezpečným trestňákem Alexanderssona a Larsson hlavičkoval jen těsně nad. Největší šanci domácích spálil po Mellbergově chybě Gera, když ho vychytal Isaksson. Švédský bek vzápětí chybu málem napravil, ale hlavičkoval mimo branku. Díky Ibrahimovičově trefě se Švédové vyhoupli do čela skupiny a jsou na nejlepší cestě do Německa, výhra v Chorvatsku v příštím kole jim dá jistotu, k udržení velmi dobré pozice jim stačí i remíza.


Tabulka:
1. Švédsko870127:221
2. Chorvatsko862020:520
3. Maďarsko841313:1213
4. Bulharsko832314:1611
5. Island911713:244
6. Malta90273:312

Chorvati si výpadkem na Maltě pěkně zavařili, ani výhra nad Švédy v příštím kole jim nedá jistotu postupu. Bulharsko, které jistě pomýšlelo na víc než na čtvrté místo ve skupině, změří síly s Maďarskem.


Autor: Petr Starý, Radim Šantrůček, Aleš Ratzka

Komentáře (205)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Teď jsme právě mohli vidět ten rozdíl mezi útočníkem světové extratřídy a Barošem - sice je přeběhnul, ale pak to zazdil.

Reagovat
HOST*RM

Baroš si sice naběhne dobře ale měl by se zlepšit v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

zpracování míče

Reagovat
HOST*Maniac

Šlo jasně vidět, že byl nevyspalej...a to dělá hodně.......

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se mu to nepovede a uz ho kritizujes! Kdyby jsme ho nemeli tak nejsme nikde a o Euru ani nemluvim!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

No to je právě ono, nikdo lepší u nás není. Já jenom naznačil, že je Baroš hodně přeceňován, což je pravda.

Reagovat
Mr.Jindros

A Poborák rozdává fotbalovou krásuproti Arménii.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se mu poved 1 zápas, to už se mu moc nestává

Reagovat
HOST*Michal

Když po něm budou noviny takhle plivat, tak bych se nedivil kdyby to zabalil jako Nedvěd. A to kvůli takovým jako seš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, on nepotřebuje nikomu nic dokazovat. Buď bude cítít podporu nebo jednoduše skončí. A to chtěl už před 3 lety, takže teď by se tomu nemohl nikdo divit (tím myslím po sezoně).

Reagovat
smazaný uživatel

Maďaři pojďme kurwa, máte na to. Dej dej dej gól máďarsko

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli, tak aspon ti chorvati at priste nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

Když porazíme Nizozemsko a Finsko máme 30 bodů. Pro určování dvou nejlepších na druhých místech se bere tabulka jen prvních šesti týmů, takže by se nám počítalo 24 bodů.

a) můžeme se dostat přes Chorvatsko: Chorvati mají teď 20 bodů a čeká je doma ještě Švédsko a venku Maďarsko. Takže když získají jen tři body, jsme tam.

b) přes Anglii: Angličané prohráli senzačně v Severním Irsku, tak mají 19 bodů. Hrají ještě doma s Rakouskem a Polskem. Stačí doma remizovat s Polskem a jsme tam.

c) přes Polsko: Polsko čeká už jen zápas v Anglii a teď má 24 bodů. Když prohraje, bude pak záležet na tom, zda budeme mít lepší skóre.

d) přes Švédsko: Švédové mají 21 bodů a hrají v Chorvatsku a doma s Islandem, takže Ti si to pohlídají.

Tak teorie je krásná věc, ale nikde ještě není psáno, že získáme z posledních dvou zápasů 6 bodů, bude to velmi těžké.

Tak držme palce, ať to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, tak to sem zvedav, co zejtra budou psat o Ericsonovi, to bude poctenicko... Skoda ze nesel tehdy do Chelsea, mely bysme od ni pokoj

Reagovat
HOST*yarda

Proti mužstvům nižší kvality se vytáhneme, ale vyhrát oba zbývající zápasy, to by byl fakt menší zázrak. Holanďani to mají doma bez problémů, nemuseli by se tak snažit, mají poslední zápas doma, jestli se nepletu. Nevím jestli pomůže vyloučení Cocua A vyhrát ve Finsku... taky nevím, nevím. Snad už bude hrát Rosický.

Neodpustím si dvě popíchnutí... musíme vždycky dostat gól? A kde byli stopeři, když šel ten Armén sám na Blažka? Ať to nesvádí všechno na Galáska

Jinak Španělsko klasicky "zabodovalo" Raúl dal sice gól a málem i dva, ale bohužel chyboval Casillas Každopádně si Španělé pěkně nasrali do bot, když se po dost dobré druhé půli snažili výsledek jen udržet

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu gólu, už mě to taky pořádně štve. Ať je to kdokoliv, vždycky nám nějaký gól dá. Kdyby to bylo po nějaké vypracované akci, tak neřeknu ani popel, ale když jsem viděl, jak (tuším že to byl Ujfaluši) jenom dělá tomu Arménci bodyguadra a kryje mu záda, tak tady už nemám slov. Zřejmě Arménci skončí poslední ve skupině a stejně se tento výsledek nebude počítat, ale na to se přece nedá spoléhat a v reprezentaci musí být 100% nasazení od 1. do poslední minuty!

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Galáskem myslím,že to bylo po naší standardce a to chodí stopeři na hlavu a vzadu zůstává Galásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad a) Chorvati i když získají 4 body, tak by se to mohlo podařit. Teď máme o 1 gól lepší skóre než oni, takže by mohl rozhodovat každý gól. Ale myslím, že buď my ještě ztratíme nebo naši konkurenti získají plný počet. Hodně důležitý bude zápas Chorvatsko - Švédsko, po kterém bychom, v případě výhry nad Nizozemskem, mohli mít zase postup ve svých rukou. Protože skóre Švédska už nedoženeme, měli bychom fandit Švédům.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste blázni.Šancu na priamy postup už nechajte tak a snažte sa byť aspoň druhí

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se mluví o šanci postoupit přímo z druhého místa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, vidíš ja som to prečítal bleskovo, teraz vidím, jaký som vôl Chybička se vloudila, sorry....

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho čo som videl, najlepší zápas jednoznačne Maďarsko-Švédsko.Maďari toľko šancí, ale nakoniec Zlatan zavesil do ich siete.

Čechov som videl prvý polčas a mali ste dosť na kahánku, ešte že ste dali gól hneď v 46.min.

Slováci sú lempli, lebo nehrajú na doraz, inak by včera museli vyhrať.

Reagovat
HOST*miros

Slováci sú už takí keď to ide ľahšou cestou (vedieme, stačí brániť výsledok) a nie aktívne hrať ako v prvom polčase tak to aj dopadne vždy, pretože všade sa hrá futbal len u nás sa špekuluje a potom iba ľutujeme....

Reagovat
smazaný uživatel

nasi excelovali.mozem im iba pogratulovat keby niesu sprosti tak uz mohli mat baraz kde asi aj tak skoncia vo vrecku.nebyt genialnej remizy v lichtenstanjsku a dalsej remizy v lotyssku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak ten zápas vypadal, ale Lotyšsko už není ten slabý tým z Pobaltí. Za vše mluví jejich účast na Euru. A vy berete remízu jako ztrátu. Zřejmě po průběhu utkání oprávněně, ale před začátkem kvalifikace by byl bod z Lotyšska asi zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale ja hovorím o inom.Mňa nasral ten prístup, rozumieš.Veď si to zober:konečne majú reálnu šancu postúpiť, prezentovať sa na svetovom turnaji, zvýšiť svoj kredit a oni? V Lichtenštajsku to odpochodujú, potom s Nemcami hrajú výborne ale následne v Lotyšsku začnú dobre, dajú gól a potom zasa vyklusávajú To im bolo ľúto behať až do konca, alebo si naozaj myslia, že už je to vo vrecku.Preto hovorím, že sú to lempli.Včera Maďari mali šancu malinkú, ale jazdili jak blázni hore-dole mohli vyhrať, boli snáď aj lepší ako Švédi/tí istí Švédi čo nabili Čechov/ a aj keď dostali v 91.min. gól tak dolu išli s obrovským potleskom Lenže je to aj vec trénera, pretože Galis bol, je a bude vždycky špekulant.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim. je jasne, ze sa nemozeme co do kvality porovnavat s Portugalskom a pod. a preto treba proti nim vynikat v niecom inom. mame napriklad ine prednosti.vyska, hmotnost atd.atd., lenze treba ju vyuzit, behat, makat, agresivne hrat atd. atd..to iste aj so slabsimi tymami.ale ked vidim, ze to niekto flaka tak je to smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, si to naozaj ty?Kde si bol doteraz, už sme ťa zháňali.

Reagovat
smazaný uživatel

caau. bol som na barcelonskom fore a tak podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel, že si sa nasral vtedy/pamätáš?/ a si to tu zabalil Ale je dobre, že si naspäť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol som nasraty, ale uz to vyprchalo. k tomu sa mi nedari zbavit sa kyslika. je to moje nocni mura. som si myslel , ze ten BAN co mal na barca fore stale plati, ale uz ho odbanovali a tak moje nocni mura pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Doktor Kyslík je tvoj tieň, stále ťa prenasleduje , dokonca keď si tu nebol, párkrát ťa aj spomenul.Vieš- nemá sa s kým hádať Mal by si zmeniť taktiku a zaútočiť na jeho diplom, keď je taký hrdý na to svoje "Dr." Ináč boli ste trochu unikátni, lebo väčšinou sa hádajú Barcelončania s Madridčanmi alebo tak..

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem. budem sa snazit s nim nediskutovat. sme dost podobne(tvrdohlave povahy), ale su tu aj ini uzivatelia. no dufam, ze si odpustia tie poznamky na pi... slovakov a podobne. to ma vie fakt nasrat.rozdelovat forum na ceske ci slovenkse. no uz ma to preslo. som pakrat sledoval tu online tv co si mi poradil. je to fakt super.sice obcas mi to sekne, ale lepsie ako nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tie poznámky o Čechoch alebo Slovákoch normálny človek nereaguje, teda myslím na tie urážlivé.Z toho si nič nerob.V globále nás tu majú radi, len nám to ešte nepovedali

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze som normalny. hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, že si to o sebe myslíš Ja si to myslím tiež..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvé: na barcelonském foru jsem byl o rok dýl než rominho.

A zadruhé: vzpomenul jsme ho jednou a to když tady skutečně byl pod jiným nickem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nechapem o co ti jde. tvrdi tu niekto, ze si tam nebol skorej nez ja? povedal som, ze si bol zabanovany ,ale ze uz si odbanovany a ze sa ta nemozem zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na koho jsme reagoval...spočítej si počet "RE" dřív, než vzniknou hádky...

Reagovat
smazaný uživatel

...nemusíš byť až taký detailista Ozaj a prečo ťa vlastne odbanovali?Nechodil si tam už?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám soubor na skrytí ip adresy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tajnostkár Máš smolu, že padol v 89-om systém, z teba by bol dobrý pracovník STB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mě zklamala Nova, ale to už se asi nedá ani říct zklamala, protože už je to klasika a musí se s něčím takovým počítat. Tentokrát jsem neměl možnost sledovat Galaxii, tak jsem se chtěl podívat aspoň na noční záznam na Nově, ale to, co jsem viděl, byl vrchol. Bylo jim škoda obětovat podvečerní vysílací čas pro fotbal, ale přoč nemohli nechat ten záznam celý v noci?!?!?! Na nějaké sestřihy se můžu podívat i jinde. Ale hlavně, že tam nezapomněli dát ještě reklamu!!! Proč vůbec kupují vysílací práva, když nám to pak ani neodvysílají a nepřenechají je třeba ČT? Docela mě zajímá, co udělají z F1, ale v nic dobrého nevěřím. Nova mi připadá jako rozmazlené děcko z bohaté rodinky, které si vybere z dortu jen ty největší třešničky a zbytek už ho nezajímá!

Reagovat
HOST*mairon

tohle bylo hodne vystizne a souhlasim s kazdym slovem ktere si napsal,melo by se s tim neco delat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koupi prava jen proto aby to nemohl vysilat nikdo jiny a misto fotbalu tam pusti nakou tu jejich slataninu pro duchodce

Reagovat
HOST*yarda

Moje řeč, a pak ještě těmi nej třešničkami zamýšlí oblbnout většinu telediváků. I když, kdo se nechá oblbnout, tak se ho týkají spíš ty první dvě slabiky...

Reagovat
HOST*mairon

taky by mohl eurofotbal vydat nakou petici na konec fotbalu na Nove,treba by se chytlo hodne lidi,vim ze to asi stejne nic nezmeni ale kdyz bude uplne ticho tak se urcite nic nezmeni!!!!!!!! Vim ze toho uz bylo o novackych prenosech napsano vic nez dost ale vetsi zazitek z fotbalu mam opravdu az po vypnuti zvuku nebo slavna dvojka Poula-Moula a Vasek-sasek to je opravdu ostuda!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

Já sem hlavně vůbec nepochopil proč to vlastně nedávali v přímym přenosu. Kvůli BB to nebylo, protože ten se vysílá až od osmi a fotbal končil v půl osmý.. Kdyby to normálně vysílali, tak by se jen o jeden den posunuly tři seriály, nic víc. Fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže pak by Štědrý večer v "Ulici" nesedl na ten správnej den

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*Mairon

""Další příležitost měl Owen, ale své nůžky namířil přímo na Givena."" sem nevedel ze Given hraje za 2 tymy na jednou-fakt frajer....:)))

Reagovat
PJ

To víš, je prostě dobrej

Omlouvám se, asi jsem se ve dvě v noci trošku upsal

Reagovat
HOST*Michal

Nemysleli náhodou zápas Anglie proti Irsku?

Reagovat
HOST*yarda

Nevíte někdo, jak dlouho mají být mimo Plašil a Jankulovski?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Plašil už trénuje, ale v zápase ještě šanci nedostal. U Jankulovskiho se uvidí asi až o víkendu, jestli nasoupí do ligy, dřív asi pouštět informace nebudou.

Reagovat
HOST*yarda

Takže proti Holanďanům by oba mohli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O Jankulovskim nikdo nic neví, možná se o víkendu ukáže, že to je vážnější. A u Plašila bude asi rozhodovat, jestli bude hrát ligu... Hlavně ať se uzdraví Rosický a Jankulovski, Plašil by nás asi moc nevytrhl po takové pauze, navíc když nemá letní přípravu.

Reagovat
sansiro

Jankulovski o vikendu ligu hrat nebude. Na dalsi kolo by mel byt fit!

Reagovat
smazaný uživatel

proti holanďanům musí být hlavně ready rosa !!A včera jsem volal Pavlovi, na holanďany je prej nachystanej tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nabízí otázka kterému Pavlovi. Doufám že Nedvědovi a ne Poulíčkovi

Reagovat
HOST*yarda

Ten druhý by zasloužil spíš nakopnout do prdele až by doletěl na ten svůj Kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč. A Václava hned za nim

Reagovat
HOST*yarda

Toho bych nabral rovnou do kou.í, aby nezaložil další generaci neschopných komentátorů

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem, o čom stále snívaš. Ja si Nedveda vážim/aj za jeho názory a tak/, ale keď raz povedal, že nebude hrať, presviedčali ho a aj tak nechce, tak treba spraviť čiaru, punktum, koniec.Predsa nebude nikto doliezať rok za jedným futbalistom/aj keď sebalepším/.Jedine, že by ste už boli na tom tak zle, že vám nič iné neostáva.

Reagovat
smazaný uživatel

naděje umírá poslední

Reagovat
HOST*Michal

V tomto případě už umřela.

Reagovat
Jajinek

Vsichni ste po zapase s Rumunskem nadavali na Brucknere jakto ze postavil Smicera misto Skacela,ze uz Lada nema co nabidnout,ze sou nekteri fotbaliste v narodaku jen zaz zasluhy atd....Myslim ze Skaceluv vykon a to co predvadel Smicer a Poborsky v druhe puli ukazalo pravy opak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. První poločas jsme tam taky dobře vlítli, ve druhém byla jen klika, že to Heinzovi blbě tečovali a už se vezli. Arméni najednou úplně odpadli, byli zdeptaní náhodnými góly. Být tam Skácel, tak to vypadá úplně stejně. Vůbec se ho nechci zastávat, mám ho se Šmícou tak stejně rád, ale plazící se Arméni pro mě prostě nejsou měřítkem.

Reagovat
HOST*RM

Anglická Fotbalová asociace (FA) vyšetřuje Chelsea, kterou obvinila z prohřešku proti dopingovým pravidlům. Svazu se nelíbí, že anglický mistr prováděl dopingové testy svým hráčům, což smějí dělat jen svazoví komisaři

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to sice proti pravidlam a mali by byt zato potrestani. pravidla sa musia dodrzovat inak by boli zbytocne, ale na druhej strane by som im to povolil.je dobre, ze si ich vysetruju. kupia Mutua za tvrde prachy a on si da kokain, zastavena cinnost na neviem kolko a podobne. takto to zistia oni skorej, potrestaju hraca a pockaju dovtedy nez by ti zistila ta komisia co to kontroluje a nebude hravat, ale zase nedostane ziadny oficialny zakaz a moze sa aj solidne predat.

Reagovat
HOST*Michal

jj. Skvělý názor.

Reagovat
HOST*Michal

Laporta tvrdí, že z Robinho je přehnaně vychvalován, a že Mesi má stejné nebo lepší kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo neumí překládat.

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, ehm, ale daleko od pravdy to není... Barcelona je fakt neuvěřitelná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, jak víš, že to není pravda?

Reagovat
HOST*yarda

Prostě jak udělá Real nějaký nákup, který by pro něj byl výhodný, už přispěchá Barca s tím, že hráče nechtěla, přestože on chtěl a že má hráče (v tomto případě 2) lepší... Prostě zbytečné řeči, beztak uvidíme na trávníku, i když v případě Messiho, asi až za pár týdnů, díky neschopné barcelonské administrativě. A nebuď sprostej...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,že se uvidí na trávníku.Jen bych vám chtěl připomenout,že takových hvězd už bylo hodně a nakonec pouhý průměr. Např. Saviola,Riquelme,Rochemback....

Reagovat
HOST*yarda

Tak teď mi to nedá se nezeptat, kamže to přestoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho je snad první takový hráč,který šel do Realu,ale pravda je,že Brazilci se na rozdíl od Argentinců v Barceloně vždy prosadili.

Reagovat
HOST*yarda

Rochemback je toho důkazem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden, to bude asi spíš jeho chyba než naše, když ostatní brazilci po většinou uspěli

Reagovat
smazaný uživatel

klidek, klidek, nebo muzeme zacit rozhovor o tom, jak se u vas prosadily anglicke posily, ktere sme sice chtely, ale ted sme radi, ze oni nechteli k nam

Reagovat
HOST*yarda

Tak to je ale taky jen jeden hráč A navíc nesplněný volební slib vašeho "dokonalého" prezidenta Kurva charakter

Reagovat
smazaný uživatel

oni sou to 2 hraci: 1 ste uz prodaly zpatky a 2. zustava jenom proto, pac vydelava penize na dresech

Reagovat
HOST*yarda

Vy jste chtěli Owena???

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

Povime si brzo, kdo je z nich lepsi - Robinho nas bude jeswte prosit, abysme ho k nam vzaly, ze uz ho nebavi bejt porad 4. - 5. Ted vazne: oba talenti jak hrom, jen to chce opatrne s nima: vam prijde RObinho a uz ho cpete vsude, povede se mu 1 zapas a je superstar... Jen v klidu, aby se nejak nezazdil, pac byste se pripravily o super hrace ( a nas byste pripravily o super posilu tak ze 2-3 roky )

Reagovat
HOST*yarda

MIMOCHODEM: Dnes popřel agent Robinha jakýkoli zájem hráče o angažmá v Barceloně, takže si to Laporta vycucal z prstu, aby byl zajímavej... Má to zapotřebí? Nemá nějaký komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak mi dokážeš, že si to nevycucal agent a Robinha a že komplex nemá on?

Reagovat
HOST*yarda

Někdy se sám sobě divím, že vůbec něco píšu... Prostě se vždycky najde někdo (většinou jeden a ten samý), kdo prostě nepřipustí, že by bylo něco na jeho milášcích špatně. Agent by měl o Robinhovi vědět víc než Laporta, už proto, že mu patří 40 procent z přestupových částek za hráče a na prachy je každý ras a taky proto, že brazilský trh měl na starosti Rossell

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je snad jasné, že ty informace jsou od jednoho z nich úmyslně milné. Takže je clekem jedno, kolik toho o kom ví.

Reagovat
HOST*yarda

milný je Laporta, aby se sichroval, kdyby Robinho nezazářil, jsem zvědav, co by případně tvrdil, kdyby se Robinho skutečně pořádně prosadil...

Reagovat
HOST*PUYOL

Zdravim,prosim Vas,co znamena -Zielone światło dla Messiego już na dniach!

Reagovat
smazaný uživatel

ten text co si cital asi znamena, ze Messi dostane povolenie hrat uz coskoro

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme si pomohli, z polštiny do slovenštiny, čeština by nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

taka otazka. myslim si, ze barcelona mala tuto sezonu ulahcenu tym, ze Real mal v uvode sezony krizu(dvaja treneri), Valencia a La Coruna to iste. suhlasite alebo ste proti. ano? nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na to podíváte celkově, tak Real nazbíral nejvíc bodů za poslední roky Takže rozhodlo jen to, že Barca nahrála rekordní počet bodů...jinak by ho asi neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

ja tvrdim, ze boj o titul sme mali ulahceny krizou realu , la corune, valencie. keby nemal real krizu v uvode sezony tak maju titul oni a nie my.

Reagovat
smazaný uživatel

Krize celkově nebyla, dám vám tady důkaz:

Body Realu v posledních letech:

1999-2000...62 bodů.

2000-2001...80 bodů ( titul ) .

2001-2002...66 bodů.

2002-2003...78 bodů ( titul ) .

2003-2004...70 bodů.

|2004-2005...80 bodů.|

Krize...kde? v jaké sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

neby krizy realu v uvode sezony tak nestratia na nas 4 body, ale su pred nami.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je krize? Vžd´t mají nejvíc bodů za 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

uvod sezony mali krizu. nebyt tej krizy tak nestratia 4 body a maju titul. kriza sa prejavila odchodom dvoch trenerov. Camacho a Ramon. casta kritika formy Beckhama, Raula, obcasne Ronalda. myslim, ze ta kriza nam to dost ulahcila. 4 body su 4 body a nebyt tych zlych vysledkov v uvode sezony tak maju titul oni a nie mi. kriza bola zretelna.

Reagovat
smazaný uživatel

Camacho odešel po třech zápasech, z úplně jiných důvodů...

Krize celkově nebyla, nahoře je důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim snad o krize na zaciatku sezony.ci to si doteraz nepochopil. je to tym kablom. jasneee. cize podla teba kriza nebola? no tak podla mna bola. dokazi su ako treneri a vyhazov, zle formy viacerych hracov. prehra s Leverkusenom 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru v globálu, jako clekovou sezonu. A ta je jasně nadprůměrná.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrazu to beres v globalu. ja porad hovorim o krize na zaciatku sezony a ty v globale. hmmm. kysliku kysliku. kabel

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to už nahoře, klidně se mrkni. Přečti si všechno pořádně, než se začneš zbytečně hádat...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nehadam.stale hovorim o krize realu v uvode sezony a to si si asi nevsimol alebo neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je potřeba brát sezonu jako celek, ta byla víc než povedená co se týče bodů. viz nahoře přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

takze si cely cas ignoroval moje slova, ze kriza na zaciatku bola. tak to je od teba svinstvo. nabuduce, ked napises vetu, tak budem 4 slova z piatich ignorovat.ok

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře víš, jak to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*merengues

Dík za přehled. Vypovídá o mnohém. Už po konci sezony jsem tvrdil, že 80 bodů na titul obvykle stačí a že ho Real nezískal jen "díky" skvělé Barce. Ta krize tam samozřejmě byla, sám nechápu, kde jsme ty body vzali.

Reagovat
smazaný uživatel

takze suhlasis s tym, ze nam to kriza realu na zaciatku sezony ulahcila?

Reagovat
HOST*merengues

Tak to nevím. Ta krize vám to možná ulehčila, ale ty naše abnormální bodové série, i když jsme nehráli moc dobře, vám to zase ztížili. Jenže začátek je zase nejdůležitější, nevím, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních 10 zápasů jste měli 8-2-0 tam je skoro třetina těch bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide len o to, ze real mal na zaciatku krizu, kde stratil dost bodov. no nebyt tejto krizy tak v zavere sezony by bol majster real a nie barcy, lebo strata bola len 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

No ta krize.Podívej se na výsledky.Barca nahnala body díky tomu,že vyhrávala zápas od zápasu.Není krize jednou prohrát 1:2 a další zápas vyhrát 6:1 nebo 5:0.Možná v té sérii počítáš i LM,ale podle výsledků ve šp. lize to nebyla nějaká hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

yarda to potvrdil, krize bola.tod vse

Reagovat
smazaný uživatel

tak yarda než by napsal ,že jsme si titul uhráli sami, tak by si radši nechal přejet jazyk lokomotivou...

Reagovat
smazaný uživatel

kysliku. ty nez by si uznal nieco co nie je s tvojim nazorom , tak by si si tiez nechal prejst hlavu lokomotivou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod s tím souhlasit. yarda je takový, ty ho ještě mco dobře neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja znam hlavne teba

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom měla Barcelona krizi na konci sezóny.Protože uhrála stejně bodů jako Real na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

No on ten přehled ukazuje, že o titulu rozhodla skvělá hra barcy, ne krize Realu, protože 80 bodů je fakt dost.

Reagovat
HOST*yarda

Ale nepovídej, krize herní na začátku, zbytečné porážky doma, nulový zisk bodů s dvěma týmy, bodové "sucho" v jednom období jarní části, takže ANO krize byla

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože tedy máte nejvíc bodů za posledních deset let?

Reagovat
smazaný uživatel

ta kriza nam to proste ulahcila. ano, mali potom dobre vysledky a preto si to posrali tou krizy na zaciatku. tod vset, to si nepochopil.?

Reagovat
smazaný uživatel

o titulu jsem rozhodli jen a jen my, 84 bodů nikdo neuhrál, vůbec nás ostatní krize zajímat nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

jen a jen my.cize podla teba keby real nemal krizu a ako napisal yarda ( bodove sucho,zbytecne porazky doma), tak by sme titul mali tiez? nebud naivny

Reagovat
smazaný uživatel

84 bodů na titul bohatě stačí každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

ten prispevok na ktory si reagoval je jasny.zbytocne okolo toho rozpravat. ses naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Už tu máme nadávky

84 bodů na titul stačí, ať je krize realu nebo není, viz tabulka nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

jen a jen my.cize podla teba keby real nemal krizu a ako napisal yarda ( bodove sucho,zbytecne porazky doma), tak by sme titul mali tiez? nebud naivny

to je jasne. o co sa prosim ta stale snazis. nebud trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mali. Tabulka nahoře je důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre kysliku. uz se mi o tom bavit nechce. s tebou je to obcas tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*merengues

Jen bych opravil, že je to nejvíc bodů za posledních 8 let, ne 10. Pod Capellem 96-97 jsme měli určitě přes 80. Ale to je asi jen detail, podstatu věci to nemění

Reagovat
smazaný uživatel

No máš pravdu, ale to se zas hrálo na 42 utkání...

Reagovat
smazaný uživatel

No chlapi, už mi tady ty dlouhé spory o ničem chyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to mělo být o ničem, tohlé téma? Navíc se to udržuje v clekem dobré úrovni, no krom rominhových výpadků s nadávkami...

Reagovat
HOST*RM

Ani jsem si neuvědomil že ti nadával. Sprostá slova snad nepoužil.

P.S. Naivku nepočítám

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoje chyba, že ji nepočítáš, zjisti si, co obsahuje pojem "nadávka". No i když co se divím, člověk který je schopen napsat "vyděl" se toho moc čekat nedá.

Reagovat
HOST*RM

To že se člověk upíše do toho netahej. Radši mi definuj co si představuješ pod pojmem nadávka.

Reagovat
smazaný uživatel

To si zjisti sám, pokud ses jen přepsal (jakože toho tomu moc nenasvědčuje, čárky mezi větami ti evidentně taky nic neříkají ), tak budeš určitě schopen si to zjistit sám.

Reagovat
HOST*RM

Nechápu že zrovna ty si stěžuješ že ti někdo nadává, když ty sám mě urážíš kvůli takové hlouposti jakou je že jsen někdy napsal vYděli.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli to nazýváš hloupostí, tak mám na ty nadávky právo...

Reagovat
HOST*yarda

Kyslíku, mlč. Tvoje disgrafické příspěvky taky oku zrovna nelahodí...

Reagovat
HOST*RM

Díky za podporu už jsem si připadal že mluvím do šutru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nenapsal, že téma je o ničem, ale ten spor. Když jeden mluví o hruškách a druhý o jabkách a dohadujete se, jestli je řeč o celé sezoně nebo jen o začáktku, tak o čem to pak je?

Reagovat
HOST*yarda

Občas?

Reagovat
HOST*yarda

Luxemburgo a rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

na konci im chybali 4 body a to z dovodu krizy v uvode sezony. to je logicke. tym nam to ulahcili.

Reagovat
smazaný uživatel

Real prvních 10 6-1-3 posledních 10 8-2-0 a Barca 8-2-0 a 5-4-1 tudíž stejně bodů jako Real na začátku.To je krize? Ty 4 rozdílové body jsou někde mezi 18 zápasy uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem,www.lfp.es většina z vás tu stránku asi určitě dobře zná, ale určitě tam mrkněte na počet bodů uhraných v sezoně, abyste viděli, co je krize

Reagovat
smazaný uživatel

No a ani to dlho netrvalo.Tentokrát musím ale výnimočne súhlasiť s Kyslíkom, že rozhodla nie naša "kríza" v nejakej časti ligy, ale mimoriadne podarená sezóna Barcy.Zároveň mu ale pripomínam, že také sezóny sa nezvyknú opakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, letos to vidím na 80 bodů max.

Reagovat
smazaný uživatel

Rátam skôr z vašim ziskom niekde blízko 70 bodov, pretože predpokladám, že táto sezóna bude trošku vyrovnanejšia v globále.

Reagovat
HOST*yarda

Ne s tím nemůžu souhlasit, s Barcelonou jsme měli téměř vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů. Ale na rozdíl od ní jsme prohráli třikrát doma, z duelů s Bilbaem a Deporem, který loni hrál pod své možnosti, jsme měli nulu, další dvě zbytečné porážky byl domácí trapas se Sevillou a prohra už pod Luxemburgem na Getafe.... To je 18 ztracených bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pravda, ale nemôžeš počítať, že vyhráš všetko.Za posledné tri roky sme mali body vždy blízko 80/78, 70, 80/, čo svedčí o určitej našej stabilite, čo sa týka reálneho zisku bodov.Zato Barca proste minulý rok vyletela a preto má titul.

Lebo zas dajme tomu, čo hovoríš:získame pred finišom tie akože stratené body, ale kde je napísané, že by sme mali taký skvelý záver.Vieš- nerád sa hrám na keby..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca a Real měli doma stejně bodů!Přece nechcete vyhrávat 30 zápasů za sezónu.

Reagovat
HOST*RM

Tak to já tedy chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si o tom nech zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jste jako měli vyhrát všechno jako obvykle, nebo co? Nazbíral isjte víc bodů než v předešlých osmi letech. Zápasy se prohrávají, to je snad jasné, v každé sezoně Jdeo to v jaké míře, loni to byl oz vaší strany více než dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

A bodů doam je úplěn stejně, takež trapné domácí prohry jsme měli i my Měl isjem stejnou krizi na konci sezoyn jako vy an začátku, jak píše ital, prostě to jen necheš uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

kysliku. ty suhlasis s kazdym kto stoji za tebou, ale o yardovi povies, ze je takovy, ked s tebou nesuhlasi. jak charakteristicka cast tvojej povahy

dneska je prdel. sa mi to paci

Reagovat
smazaný uživatel

no j áse tady potkávám s yardou asi rok a třičtvrtě a je fakt, že on prostě nic kladného na barcu neřekne. Celkem mě nezajímají jeho důvody, ale příspěvky typu "ten váš kurník" (myšleno Nou Camp), "Barceloně nezávidím vůbec nic" (v době, kdy jim citelně chyběl střední obránce a my máme Puyola), "katalánští šovinisti" - bez komentáře...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mé reakce se vztahovaly čistě na vaše předchozí výpady. Kurník na vaše vychloubání Nou Campem, šovinisti na Antimadristovy výlevy typu katalánská nadřazenost a s tím prostředním kecáš, protože jsem už párkrát řekl, že jediná věc/hráč, kterou Barceloně závidím je Ronaldinho Mimochodem si nevzpomínám, kdy ti jsi naposled Real za něco pochválil a kdy si v sebemenší píčovině nehledal něco proti němu. Takže si nejdřív zameť před vlastním kurníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já jsem pak ronnieho ani nezmińoval, jde o toho Puyola, pokud tvrdíš, že si ho nám nezáviděl, tak fakt nevím.

A rozhodně jsem real pochválil víc než ty Barcu. Jak konkrétní hráče, tak tým.

Reagovat
HOST*yarda

No a co, že máte Puyola? To se mám posrat a lézt vám do prdele jak je dobrej? Já si můžu závidět, co chci, koho chci a jak chci. Mimochodem čtyři banány jste dostali, i když hrál...

A s tím chválením Madridu, no... to se budu muset kouknout do archívu. A bazírování na píčovinách si nevyvrátil...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si říkej, že bys ho nechtěl, ale pak já si budu v klidu řkat, že tvoje názory o barce a její hráčích jsou ujeté.

Reagovat
HOST*yarda

Důvod? Pokud možno rozumný? Ještě než něco vyplodíš ti řeknu, že je rozdíl závidět a uznávat, ale to ty jistě víš...

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze yarda potvrdil, ze kriza bola. zbytocna strata bodov na zaciatku znamenala, ze na konci na nas stratili 4 body. rozhodol uvod sezony a zavahania realu. my sme mali formu a mal ju aj real v druhej casti,ale na zaciatku ta kriza im zmarila titul. keby kriza nebola , tak titul nemame my ale oni.tym nam to ulahcili.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasil s tebou jeden jediný člověk, další tři až čtyři ne, ale když ti to stačí.

Ale je fakt, jak na to upozornil ital, tak má vážně pravdu. My jsme uhráli stejně bodů na konci, jak real na začátku, takže taky krize?

Reagovat
smazaný uživatel

ten prispevok na ktory reagujes a ktory som napisal je pomerne jasny.nechce sa mi k tomu uz vracat.

Etoo je zraneny ma rozbitu hlavu a krvacania. mozno nebude hrat proti malorke. tak to je na ....

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo hrát bude, kdes četl že ne? Já četl, že e na to těší, ale až tak mi chybět nebdue, aspoň dostanou šanci jiní...

A ty body jsou vážně zajímavé, to sjem teda fakt nečekal ,ale ono to vychází

Reagovat
smazaný uživatel

opakujem. prispevok na ktory si predtym reagoval je velmi logicky. nechce sa mi k tomu vracat.

Etooa som cital na barcaserwise. koho tam chces dat?

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ? vždy´t jsem nic neřekl proboha, jen že mě to zarazilo, hádka takřka skončila a ty se snažíš vyprovokovat další.

Já bych ta mdal Larssona, bdue se to hodit, je to dobrý hlavičkář, etoovu rychlost má i třeba Guily nebo jiní. Na Lm bude fit, to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa mozem smiat comu chcem .

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo no, tady každý vidí, o co ti jde. Konečně začínala dobata o něčem zajímavém ( Etoo ) a ty to zas takhle sraziíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu debatu o Etoovi som zacal ja a snazil som sa uzavriet tu staru tym, ze som sa vyjadril v prispevku na ktory si reagoval a potom som zacal Etoom. takze asi ja to nezrazam. tak si najprv precitaj kto s cim zacal a kto s cim pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá cenu. Já jsem napsal celý odstavec o našem útoku, tys napsal akorát smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten prispevok na ktory reagujes a ktory som napisal je pomerne jasny.nechce sa mi k tomu uz vracat.

Etoo je zraneny ma rozbitu hlavu a krvacania. mozno nebude hrat proti malorke. tak to je na ....

uz som to uzavrel. smiliky si mozem dat kam chcem kedy chcem. nemas mi to ako zakazat. ak ta to provokuje staci povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se podívejte.

Reagovat
smazaný uživatel

divam se divam, opet je tu vse jako driv

Reagovat
HOST*yarda

Dostal jen míčem do kebule, to se zalepí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na oficiálních stránkách píšou, že se srazil s Damíu při hlavičkovém souboji...

Reagovat
smazaný uživatel

tak bude mít zas o trochu víc křivou hlavu, stejně hraje víc nohama...A co se týče mozku tak to je taky jedno, beztak ho nepoužívá

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já četl první verzi na Marce, že "recibió un balonazo", tak jsem to dál nečetl, pak to zřejmě opravili...

Reagovat
HOST*RM

S tím se dá souhlasit, letos to bude vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Pospěch, Ujfaluši, Grygera, Jankulovski - D.Jarolím, Polák, Rosický, Skácel - Baroš, Svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně potřebujeme pořádného pravého beka a ještě jednoho stopera k Ujfalušimu. Z třicátníků je pro nás nejcennější Koller, o toho jediného bych po MS ještě stál. A Čech bude muset taky zabrat, ten nájezd Arména by se svým v poslední době laxním pohybem možná nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Grygera má na to aby hrál toho beka,takže zbývá už jenom ten stoper. A s Kollerem naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera teď hraje v Ajaxu stopera, Koller po MS ještě neskončí takže útok asi zůstane, mám to v pátek nějak chmurné myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

tak s pospěchem to je nesmysl, poté co se zranil Jankulovsky tak šel pospěch napravo a šli přez jeho stranu oba góly...Skácel možná v klubu hraje dobře, ale proti arménii hrál úplný howno, Šmicer hrál dobře. Jarolímovi bych určitě šanci dal, ale moc mu nevěřím. Svěrkoš to jako vůbec, to radši Vráťu

Reagovat
HOST*

nemyslel jsem proti Holandsku, ale třeba za rok v další kvalifikaci

Reagovat
smazaný uživatel

nj ani jsem si nevsim ze ti tam chybi koller. Jestli po ms tak by to tak mozna vypadat mohlo, ale snad jeste bude hrat aspon Koller

Reagovat
smazaný uživatel

Koller určitě bude po MS v reprezentaci pokračovat. Je to jeden z našich nejdůležitějších hráčů, Brückner o něm říká, že dostane pozvánku, ať má formu nebo ne.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo že měl tu tisícovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele