Soud poslal Alvese kvůli obvinění ze sexuálního napadení do vazby

20.01.2023, 18:46
Aktuality
Dani Alves (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
madridcan

Stihol prestúpiť

Reagovat
inferno08

No jelikož byl zadržen a vypovídal na stanici v Barceloně, a jelikož jej soud odmítl propustit na kauci, tak je mu ten přestup IMHO prd platnej.

Reagovat
LyEX

No ja som naozaj zvedavý, počkám si do konca ako to dopadne, ale fakt jediný dôkaz, na základe ktorého by bolo možné poslať ho do väzby je preukázateľný kamerový záznam. Nič iné ma nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

U tohohle typu utoku spanelska legislativa umoznuje nekoho zadrzet i bez dukazu. Dalsi vec je to, ze Alves je "flight risk". Brazilie do Spanelska nevydava cili tam bylo riziko toho, ze Alves proste zdrhne.

Reagovat
vceradnesazitra

Další rapist z barcelony. Náhoda?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

A co měl vůbec udělat? Vniknout na dámské toalety a tam se na nějakou ženu vycákat?

Reagovat
Witcher

Takovejch Alvesu je v Ústí na diskotéce deset

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mass

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Aky by bol vlastne mozny trest za osahavenie? Znasilnenie to nie je ani nejake ublizenie na zdravi skor len ako sexualne obtazovanie. To moze byt tak rok nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ono se o znasilneni jedna. Ja vubec nevim kde se v tom clanku vzalo, ze ji "jenom" osahaval pod spodnim pradlem, protoze to absolutne jde proti tomu, co ta obet rekla policii.

"The victim has alleged that Alves sat on the toilet, pulled up her dress, asked her to say she was his "little whore," forced her to sit on top of him, threw her on the floor, forced her to perform fellatio on him which she actively resisted, slapped her, lifted her off the floor and penetrated her until he ejaculated."

Reagovat
Gazdo

Tak ja vychadzam z clanku o pripade som sa nic nevzdelaval bohvie ako ma to nezaujima aj ked sa jedna o jedneho z najlepsich hracov Barcelony. Ja sa o to mozno zacnem zaujimat ked to bude niekde viac rozpitvane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele