Souček se stal Fotbalistou roku. Kapitán české reprezentace vyhrál anketu potřetí

18.03., 22:38, aktualizováno 19.03., 00:06
Aktuality
Tomáš Souček (© AFP)

Záložník Tomáš Souček byl potřetí v kariéře zvolen nejlepším českým fotbalistou roku. Devětadvacetiletý reprezentační kapitán v tradiční anketě Fotbalové asociace ČR suverénně porazil druhého Ladislava Krejčího z pražské Sparty a třetího klubového spoluhráče z West Hamu Vladimíra Coufala.

Mezi trenéry již počtvrté zvítězil slávistický kouč Jindřich Trpišovský před Martinem Svědíkem ze Slovácka a Jaroslavem Šilhavým, který po listopadovém postupu na mistrovství Evropy skončil u reprezentace. Talentem za uplynulý rok byl zvolen sparťan Martin Vitík a nejlepší fotbalistkou se premiérově stala Klára Cahynová ze Sevilly. Výsledky 59. ročníku ankety dnes asociace slavnostně vyhlásila v Praze.

Souček získal v hlasování 931 bodů a Krejčího porazil s přehledem o 422 bodů. O pořadí rozhodovali členové fotbalové akademie, do níž patří prvoligoví trenéři a kapitáni, reprezentanti s minimálně 30 starty v národním týmu, vítězové uplynulých ročníků a zástupci médií a FAČR.

Souček navázal na vítězství za roky 2019 a 2020. S třemi prvenstvími se v historii ankety dostal již na dělené čtvrté místo spolu s Tomášem Rosickým za Pavla Nedvěda, Iva Viktora a rekordmana Petra Čecha, který vyhrál devětkrát. Vzhledem ke koronavirovým omezením z doby svých předchozích vítězství Souček poprvé převzal cenu před zaplněným sálem.

"Cením si toho, že je to potřetí a konečně na pódiu, před očima těch nejbližších. Každé z těch vítězství je ale unikátní. Rok 2023 byl (z týmového pohledu) trochu jako na horské dráze, ať už ve West Hamu nebo v reprezentaci. Člověk si pak užívá až ten úspěšný konec," řekl na tiskové konferenci Souček.

"(Tři vítězství) je něco, o čem jsem ani nesnil, když jsem byl malý a koukal na hráče jako Tomáš Rosický, Pavel Nedvěd, Milan Baroš a další. Když se k nim teď mohu přiblížit nebo připojit, je to obrovská čest. Zároveň je to obrovská motivace do dalších roků, že něco dělám dobře. I když týmové ocenění je větší," doplnil.

Reprezentační kapitán prožil úspěšný minulý rok. S West Hamem vyhrál Evropskou konferenční ligu poté, co "Kladiváři" zvítězili ve finále v pražském Edenu nad Fiorentinou. Za národní tým pak Souček skóroval v posledních třech zápasech kvalifikace a dovedl jej na mistrovství Evropy v Německu, které začne v červnu. Z pozice defenzivního záložníka dal vloni v součtu za reprezentaci a West Ham 12 soutěžních gólů.

Úspěšný rok prožil i Krejčí, který z pozice kapitána dovedl Spartu k ligovému titulu a druhým místem dosáhl na své maximum v anketě. Vítěz předchozích dvou ročníků útočník Leverkusenu Patrik Schick vloni zápolil s vleklým zraněním a tentokrát skončil mimo první desítku až na 12. pozici. Aspoň jeden bod získalo 40 hráčů.

Trpišovský mezi trenéry o 268 bodů porazil Svědíka a navázal na triumfy za roky 2019, 2020 a 2021. Se Slavií přitom vloni na jaře podruhé za sebou nezískal český titul, na podzim s ní ale vyhrál skupinu Evropské ligy. Lépe než Trpišovský jsou na tom v historii ankety už jen Dušan Uhrin starší, Karel Brückner a s osmi prvenstvími rekordman Pavel Vrba.

"Vyhrál jsem počtvrté, ale osobně jsem tu poprvé. Dvakrát byl covid, jednou jsem byl bohužel mimo. Jako pro Suka (Součka) je to pro mě (tady) taková premiéra na veřejnosti. Moc si toho vážím. Beru to spíš jako ocenění pro tým, pro Slavii jako takovou. Trenér bez hráčů není nic," řekl Trpišovský. "V minulém roce jsme vyhráli domácí pohár, do poslední chvíle hráli o titul, plus v této sezoně ta cesta v pohárové Evropě... Těší mě, že je i zájem o naše hráče," dodal osmačtyřicetiletý trenér.

Vítězka mezi fotbalistkami Cahynová při dlouhodobých absencích Kateřiny Svitkové a Petry Bertholdové jako kapitánka pomohla reprezentaci k postupu do elitní skupiny Ligy národů. Třicetiletá záložnice navíc pravidelně nastupovala za Sevillu.

"Jsem strašně šťastná, vůbec jsem si nemyslela, že bych na tohle mohla někdy dosáhnout. Ale je to jen individuální ocenění. Byla bych hlavně hrozně ráda, kdybychom konečně s reprezentací postoupily na Euro a ženský fotbal někam posunuly," uvedla Cahynová.

Nejlepší mezi talenty Vitík vloni se Spartou získal ligový titul. Jednadvacetiletý obránce zároveň patřil k tahounům reprezentace do 21 let a nakoukl i do národního A-mužstva.

Do Síně slávy vstoupil kapitán vicemistrů Evropy z roku 1996 Miroslav Kadlec, který letos oslaví 60. narozeniny. Futsalistou roku se stal posedmé za sebou a celkově podesáté Michal Seidler.

Anketa Fotbalista roku ČR 2023:

Fotbalista roku: 1. Tomáš Souček (West Ham) 931 b., 2. Ladislav Krejčí (Sparta Praha) 509, 3. Vladimír Coufal (West Ham) 363, 4. Václav Černý (Twente Enschede/Wolfsburg) 198, 5. Tomáš Holeš (Slavia Praha) 114.

Další pořadí: 6. Jindřich Staněk (Plzeň) 104, 7. Filip Panák (Sparta Praha) 51, 8. Tomáš Čvančara (Sparta Praha/Mönchengladbach) 35, 9. Michal Sadílek (Twente Enschede) 32, 10. Marek Havlík (Slovácko) 28, 11. Antonín Barák (Fiorentina) 25, 12. Patrik Schick (Leverkusen) 23, 13. Václav Jurečka (Slavia Praha) 21, 14. Adam Hložek (Leverkusen) 18, 15. Vasil Kušej (Mladá Boleslav) 16, 16. Jiří Pavlenka (Brémy) 14, 17. Lukáš Kalvach (Plzeň) 13, 18. David Jurásek (Slavia Praha/Benfica Lisabon), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim) a Lukáš Provod (Slavia Praha) všichni 11, 21. Martin Vitík (Sparta Praha) 10, 22. Jakub Brabec (Aris Soluň) 9, 23. Robin Hranáč (Pardubice/Plzeň) a Milan Petržela (Slovácko) oba 8, 25. Jan Kuchta (Sparta Praha) 7, 26. Tomáš Chorý (Plzeň), Matěj Kovář (Sparta Praha/Leverkusen), Lukáš Masopust (Slavia Praha) a Pavel Šulc (Jablonec/Plzeň) všichni 6, 30. Mojmír Chytil (Olomouc/Slavia Praha), Alex Král (Schalke 04/Union Berlín), Ondřej Lingr (Slavia Praha/Feyenoord Rotterdam) a Marek Matějovský (Mladá Boleslav) všichni 5, 34. David Douděra (Slavia Praha) 3, 35. Lukáš Juliš (Ibiza/Olomouc), Jan Kopic (Plzeň) a Jakub Řezníček (Zbrojovka Brno) všichni 2, 38. Josef Jindřišek (Bohemians Praha 1905), David Zima (FC Turín) a Ondřej Zmrzlý (Olomouc) všichni 1.

Trenér roku: 1. Jindřich Trpišovský (Slavia Praha) 515, 2. Martin Svědík (Slovácko) 247, 3. Jaroslav Šilhavý (reprezentace ČR) 227.

Další pořadí: 4. Miroslav Koubek (Hradec Králové/Plzeň) 177, 5. Jaroslav Veselý (Bohemians Praha 1905) 44, 6. Radoslav Kováč (Pardubice) 21, 7. Václav Jílek (Olomouc) 16, 8. Jan Suchopárek (reprezentace ČR do 21 let) 10, 9. Michal Bílek (Plzeň) 7, 10. Marek Kulič (Mladá Boleslav) 5, 11. Pavel Hapal (Ostrava) 3, 12. Roman Skuhravý (Podbrezová) 2, 13. Luboš Kozel (Liberec) a Pavel Vaigl (Domažlice/Doubravka) oba 1.

Talent roku: 1. Martin Vitík (Sparta Praha) 606, 2. Matěj Jurásek (Slavia Praha) 370, 3. Kryštof Daněk (Sparta Praha/Pardubice) 126.

Další pořadí: 4. Štěpán Chaloupek (Teplice) 77, 5. Tom Slončík (Zlín) 34, 6. Václav Sejk (Jablonec/Sparta Praha) 18, 7. Viktor Baier (Plzeň) a David Tkáč (Zlín) oba 12, 9. Jan Paluska (Plzeň) 8, 10. Lukáš Horníček (Braga) 6, 11. Petr Juliš (Chrudim/Hradec Králové), Christophe Kabongo (Lommel/Podbrezová) a Patrik Vydra (Sparta Praha) všichni 5, 14. Matouš Krulich (FC Turín/Jablonec), Matěj Šín (Ostrava) a Tadeáš Vachoušek (Teplice) všichni 4, 17. Denis Višinský (Liberec) 3, 18. Pavel Hašek (Plzeň), Dominik Pech (Slavia Praha), Daniel Samek (Lecce), Tomáš Schánělec (Sparta Praha), Martin Suchomel (Mladá Boleslav) a Filip Vecheta (Slovácko) všichni 1.

Fotbalistka roku: 1. Klára Cahynová (FC Sevilla) 126, 2. Olivie Lukášová (Slavia Praha) 111, 3. Kamila Dubcová (AC Milán) 58.

Další pořadí: 4. Andrea Stašková (Atlético Madrid/AC Milán) 46, 5. Eliška Sonntagová (Sparta Praha) 32, 6. Michaela Khýrová 27, 7. Kristýna Růžičková (obě Slavia Praha) 18, 8. Tereza Kožárová (Slavia Praha/Sparta Praha) 10, 9. Vanesa Jílková (Slavia Praha/Lokomotiva Brno) 9, 10. Alena Pěčková (Slovácko) 8, 11. Gabriela Šlajsová (Slavia Praha) 7, 12. Aneta Pochmanová (Sparta Praha) a Andrea Holá (Lokomotiva Brno/Slovácko) obě 5, 14. Kateřina Vojtková (Ostrava) a Franny Černá (Slavia Praha) obě 4, 16. Kateřina Svitková (Chelsea), Petra Divišová (Slavia Praha), Miroslava Mrázová (Plzeň), Barbora Růžičková (Slovácko) a Denisa Haklová (Lokomotiva Brno) všechny 3, 21. Markéta Klímová (Slovácko), Petra Bertholdová a Aneta Dědinová všechny 2, 24. Kateřina Kotrčová (všechny Sparta Praha) 1.

Futsalista roku: 1. Michal Seidler (Bielsko-Biala) 138, 2. David Drozd 85, 3. Pavel Drozd (oba Chrudim) 82.

Další pořadí: 4. Tomáš Vnuk (Plzeň) 79, 5. Jiří Vokoun (Mělník) 68, 6. Lukáš Rešetár 55, 7. Michal Holý 50, 8. Ondřej Vahala (všichni Plzeň) 37, 9. Jan Homola (Slavia Praha) 35, 10. Adam Knobloch (Plzeň) a Tomáš Koudelka (Chrudim) oba 28, 12. Radim Záruba (Slavia Praha) 24, 13. Matěj Slováček (Chrudim) 23, 14. Jan Křemen (Slavia Praha) 19, 15. Francisco Mikuš (Plzeň) 10, 16. Marek Bína (Liberec), Lukáš Křivánek (Plzeň) a Tomáš Kuchta všichni 8, 19. Jan Žežulka (oba Slavia Praha) 7, 20. Tomáš Buchta (Plzeň) 3, 21. Michal Hůla (Real Elmos Herentals) 2, 22. Lukáš Němec (Plzeň) 1.

Efotbalista roku: 1. Matěj "Matejs" Dunka (Entropiq - Bohemians esports) 150, 2. Dominik "Seron" Čermák (Sparta eSports - Enterprise + eRepre) 74, 3. Lukáš "T9Laky" Pour (Slavia esports + eRepre) 68.

Autor: ČTK

Komentáře (151)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Svědík na druhém místě před třetím Šilhavým je výsměch Koubkovi.

Reagovat
Sosi

Spis ten Silhavy je vysmech

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Celá ta trojka je výsměch.

Reagovat
lampas

Asi se to vítězství Součka dá obhájit, vyhrál přeci jen EKL a dotáhl jako kapitán národní tým na EURO. Kategorii trenér roku každopádně měli pro letošní rok raději zrušit

Reagovat
Greny

Ty vole Koubek až ctvrtej

Reagovat
Igli

Vítěz za mě Koubek, druhej v klidu Veselý za tu minulou sezonu a zbytek už je fuk, jak se poskládají.

Reagovat
Greny

Jindřišek opět nechybí ale Řezníček si ho o bod namazal na chleba

Reagovat
Bakary3

Tyvole, von tam Pepa zase je

Reagovat
Ingimir

tak on za seba hlasuje sám, nie? pokiaľ bude hrať tak tam bude, možno aj keď skončí tak zanho bude kapitán za Bohemians z recesie stále hlasovať

Reagovat
Bakary3

Ja nevím, ale nedokážu si představit, jak debilni by musel člověk být, aby tohle dělal

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
fabec1222

Kadlec v Síni slávy dost wtf. Jen v té generaci by se našli lepší.

Reagovat
verv

Kapitán vicemistrů Evropy, naprosto v pořádku.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Witcher

To je blbost jak zlatej Slávik a Miss tahle anketa.Chtelo by to anketu na EF aby se vyjádřili erudovaní fanoušci.

Reagovat
fabec1222

Slavík je anketa popularity, to se nedá srovnávat. Dřív se myslim vyhlašoval i Fotbalista roku dle fanoušků, ale asi nebyli výsledky po chuti, tak se přestalo.

Reagovat
Sosi

Dnes pri tom proslovu Soucka jako bych videl Galaska. A vse zapadlo. Fotbalista vyborny, ale nezajimavy. Trosku "retardovany". Neni hvezda a urcite by nemel vyhravat tyto ankety, protoze je to drevak, ale svym zpusobem je to vyborny a nepostradatelny fotbalista, ktereho chcete v tymu mit.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Coutinho10

o parník

Reagovat
Mistřizbystří

Hodinářství Bechyně trenér roku

Reagovat
Greny

Vyhrál trener kterej nejčastěji za sezonu u lajny ukazoval na hodinky rozhodčímu že má pískát už konec

Reagovat
Mistřizbystří

Clavin mužem hned fotbalistka roku.

Reagovat
Kejza

to by bylo

Reagovat
Greny

Belmondo akce roku

Reagovat
letitfly

letitfly 12.03.2024 16:50

1. Souček

2. Krejčí

3. Coufal

4. Černý

5. Holeš

NOSTRADAMUS!

Reagovat
Thelvin

Lisan al Gaib!

Reagovat
Kejza

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
meno

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Neon

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
PBLead

AS WRITTEN!!!

Reagovat
Sigma Olomouc

Šlo si na vsadit na přesně pořadí?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Největší vtip je 9. Michal Bílek Za to posrané jaro, geniální.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
fsada

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mr.Mike

S brachou od Cahynovy hraju fotbal

Reagovat
monty25

Klára tady říká, že její brácha hrával fotbal. Takže on ještě hraje?

https://www.instagram.com/p/C4rGwIVt6Ez/

Reagovat
Mr.Mike

Jo ale hrajem uz jen amatersky v Kanade fotbalista to je ale furt vybornej..s moc lepsima klukamam sem sem nehral

Reagovat
Zdechlina

Dal Suk po předání ceny vrtulník?

Reagovat
krisa

Reagovat
oli9

Ano dal až do diváků

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
krisa

no asi tam nikdo lepší nebyl ale je to smutné. V generaci Poborského, Nedvěda, Rosického...by nebyl ani v top 10

Reagovat
naheCZ

Tady to neustále připomínání jedné výjimečné generace už je fakt nemoc

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
fabec1222

Neboj, ještě před EUREM, kde se bude dokola omýlat 20 let od EURA 04, přjíjde MS v hokeji, kde se bude vzpomínat na Nagano a Zlatý hattrick.

Reagovat
Lemond Laws

no jo, letos to je 20 let, tak to bude serie dokumentů a rozhovorů.

A nemůže chybět záznam ČR-Nizozezmsko jako nejlepší fotbalový zápas všech galaxií..

Reagovat
meno

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
oli9

Reagovat
verv

Reagovat
mojmira

Navíc když i tak by v top 10 za minulou sezonu v klidu byl

Reagovat
Marisic

Reagovat
bobis21

I tehdy by ale byl buď základ, nebo první náhradník do zálohy.

Reagovat
kattos

Kdyby tam byl místo Galaska, jsme mistři Evropy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kattos

Ten gól Řecka jak tam stál opřenej o tyč jak kdyby čekal na bus mu nikdy neodpusti.

Reagovat
kattos

Souček by tam toho Řeka zlomil vejpůl

Reagovat
Rezan

a pak by sám hlavou rozhodl

Reagovat
r.mrazik

jo taaak...

ona je otazka,zda by se souckem dosli tak daleko,protoze Galas byl jiny typ hrace a Karlovi tam sedel skvele

Reagovat
kattos

Určitě jo, Galásek by tam tolik nechyběl, Souček by tam více makal pro ostatní techniky (Rosický, Nedvěd, Poborský).

Reagovat
r.mrazik

kdyz myslis

galas mi teda prisel na tu pozici mnohem lepsi nez soucek

Reagovat
Puskas

Reagovat
kattos

Čím? Mě přijde teda že to byla taková slabina toho týmu, technicky o něco lepší než Souček byl ale rozdíl to nebyl obří, ale Souček 10x lepší v obraně a více toho naběha.... Kompletní bychom byli kdyby Galásek byl alespoň na Součkovo úrovni

Reagovat
kattos

Chápu že tam je nějaká nostalgie, ale realisticky druhej stoper a Galásek byl o úroveň níž než úbytek týmu, Galásek ještě k tomu posral ten gol

Reagovat
lampas

Galásek byl jen posouvač míčů a čistič prostorů, nikdy jsi ho při hře moc nevnímal. Ale fotbal byl tehdy jinej, moc si Součka neumím ve 4-4-2 vedle Rosickýho na středu představit. To by spíš tehdy hrál stopera.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=bz_b0-cskuw&ab_channel=ceskarepre

plus teda svadet ten gol na galaska je spatne, ten s tim nemel nic moc spolecneho

Reagovat
kattos

Koukám na to samé, ale furt si stojím že za to může on

1:56:59. Prostě tohle ti tak musí vletět, on stal celou dobu opřenej o tyč! Však tam fakt stačilo udělat 2 kroky a to nepřeháním

Reagovat
kattos

1:57:44 ještě lépe vidět

Reagovat
kilobyte

A pak by prohrál s souboji, Řek by to poslal k tyči a ty bys to tady po 20 letech sváděl na něj, protože si nehlídal tyč.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Sergi Samper

1:59:43 Jonah Hill?

Reagovat
kilobyte

Z toho začátku docela mrazí. "V této fázi turnaje už nejsou žádní favorité. Uděláte jednu chybu a jedete domů."

Reagovat
Salfovic

Totální nesmysl. Dřevák Souček by mohl Galáskovi leda leštit kopačky.

Reagovat
Well

Reagovat
xjert02

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

to neni nostalgie

galasek byl hrac typ "busquets", samozrejme se nebavime o urovni hrace

soucek takovy fakt neni, to je bezec a hlavickar

10x lepsi v obrane samozrejme soucek neni,ale behat umi no

Reagovat
kattos

Galásek lepší v rozehrávce, ale to je tak vše, v obraně Souček více naběha, lepší odebíráx balónu, lepší ve vzduchu, dává i góly v repre (Galásek 1 a to z penalty proti Makedonii)

Reagovat
r.mrazik

na goly tam byli jini...vsak rikam,ze soucek beha a dava goly hlavou

ale k nedvedovi a dalsim by fakt nepasoval,protoze sotva stiha ve west hamu

Reagovat
Puskas

Galásek byl výborný i na liberu, tam ukázal, jak umí bránit. Pak ho vysunuli dopředu, kde byl nepostradatelný. A ještě lepší byl Jirka Němec, toho jsem měl úplně nejraději za všech.

Reagovat
vacin

Však viděls v pětatřiceti ty skluzy? Toho mi nesmíš vyžlutit, i kdyby já nevím co.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
dantetomas

Pane Nemec, vzdyt ja mam stejnej zajem jako vy

Reagovat
mayday

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
Puskas

Galásek byl pilíř toho týmu, však ho taky Brückner jako jediného postavil proti Němcům. Oběhal a vyčistil toho tolik, že ostatní měli čas i prostor pro sebe. Nenápadná práce, ale o to cennější. Ne nadarmo byl kapitánem Ajaxu.

Reagovat
kattos

Přesně to co dělal Souček, akorát že v tom je lepší. Je pravda ale že Galásek rozehravkove byl lepší, to je jasný. Ale zase ten gól by tam takhle nepustil

Reagovat
Puskas

Ten gól byl Šmicerův, Souček by h nepustil, protože by stál ve vápně a hlídal hlavičkáře soupeře. Galásek měl spoluhráče, kteří byli tak skvělí, že navzdory své nepostradatelnosti stál v pozadí, Souček vyniká i díky tomu, že kvalita týmu není úplně nejvyšší.

Reagovat
kattos

Balón šel na přední tyč Galásek jako hráč na tyči stal opřenej ani pohyb neudělal. Semifinále eura poslední roh.

Když se podíváš na dnešní fotbal ( a ono i tehdejší zvířata) takový momenty ti hráč nesmí udělat a neudělá.

Šmicer nese stejnou vinu

Reagovat
verv

Reagovat
vacin

Však sám na EURO 2004 Bruckner řekl, když zveřejnil sestavu proti Německu, že Galáska nasadil, protože on je pro náši hru absolutně klíčový hráč a musí hrát, i když mu hrozí 2. žlutá.

Reagovat
kattos

jo asi ho podceňuji. Ale ten gól byl pořád jeho to mi nikdo nevymluvi

Reagovat
xjert02

Reagovat
Puskas

S tím neměl co dělat.

Reagovat
Salfovic

Vždyť tam stál Šmicer.

Reagovat
kattos

Vždyť to byl centr který kdyby Galásek udělal dva kroky tak je ten balón pryč, tohle šlo na přední tyč jednoduše. Jak jsme řekl, hráč jako Souček by ho tam zničil

Reagovat
Sosi

a ještě má odvahu jít do TV a vykládat, jak to EURO bylo super...

Reagovat
patas92

To si pleteš s nasazením Šmicera místo Henize za zraněného Nedvěda.

Reagovat
lampas

FOTBALISTA ROKU 2004:

1. Pavel Nedvěd (Juventus) 4817 bodů

2. Milan Baroš (Liverpool) 4216

3. Petr Čech (Chelsea) 3636

4. Karel Poborský (Sparta) 2261

5. Tomáš Rosický (Dortmund) 2174

6. Marek Jankulovski (Udine) 2152

7. Jan Koller (Dortmund) 1789

8. Tomáš Galásek (Ajax) 1545

9. Tomáš Ujfaluši (Fiorentina) 977

10. Marek Heinz (Mönchengladbach) 668

Podle mě by to na TOP 10 se základem v PL a vítězstvím v evropském poháru vyšlo. Navíc by tehdy byl jen pokorný rozbíječ, nikdo by od něj nečekal lídrovství, takže by ho fanoušci měli mnohem radši.

Reagovat
kattos

Určitě, 8-9 místo

Reagovat
Witcher

Ty mancafty a každej hrál základ

Reagovat
Front hell

Až na Káju

Reagovat
Salfovic

Baroš v Poolu moc základ nehrál.

Reagovat
lampas

Baroš se zrakvil a skoro celou sezónu 2003/2004 byl mimo.

Reagovat
Rezan

v Poolu rotovali na hrotu jak blázni, tam nehrál základ nikdo

Reagovat
Bayern +

On a Coufal o parník najlepsi Česi

Reagovat
vceradnesazitra

Krejčí druhé místo za to jak potopil Spartu?

Reagovat
Perzifláž

tim potopenim myslíš ten titul, první místo po podzimu nebo postup z grupy EL?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Witcher

Asi v LM

Reagovat
Perzifláž

to je pravda, tam nedal penaltu v rozstřelu!

Reagovat
verv

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
John Obi Mikel

S tím Koubkem jste zbláznili?

Reagovat
Pablos

Pro mě tedy nejvtipnější, že blbý vyhlášení nedokážou utáhnout bez toho, aby zaprodali celé vyhlašovací kategorie Bechyně trenér roku Trapárna…

Reagovat
Lemond Laws

hrozný no

Reagovat
Sosi

Fousek je mrdka

Reagovat
kattos

Sadílek a Kovář takhle nízko

Reagovat
Hachim Mastour

Krmenčík je lepší

Reagovat
Džeko55

13. nejlepší trenér Pavel Vaigl - Domažlice/Doubravka ..

Jako vážně? To je snad ještě horší než ten klasickej bod pro Pepu Jindřiška..

Reagovat
oli9

A to je ta hlavní anketa? Protože těch anket a vyhlášení je vlastně víc...

Reagovat
Pablos

Jak víc ? Jen Zlatý míč ne ?

Reagovat
oli9

No vždyť jo.. Fotbalista roku, zlatý míč ČR.. Pak se v tom má člověk vyhnat.. Co je vlastně prestiznejsi

Reagovat
Well

To je jedno, oboje vyhraje Suk a první komenty budou o tom, jak je smutny, že to vyhraje zrovna on, protože dřív by...

Reagovat
Salfovic

Ano.

Reagovat
Kiss Me Polka!

letos nebylo o čem, naprosto zaslouženě

Krejčí 2. je vtipný..

snad ale příští rok dorovná soucka třetím vítězstvím Schick

Reagovat
oli9

Krejčí byl na jaro skvělý

Reagovat
Uwe háže buly

Krejčímu se ten rok dost povedl, blbě začal hrát až teď na jaře a to až poslední dva týdny zpátky, což se do toho nepočítá.

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
Vinci

Ten Holes tam

Reagovat
3ivo3

26letý ekvádorský fotbalista Angelo Smit Preciado Quiñónez, který hraje na pozici pravého obránce v týmu AC Sparta Praha, si prý po nedělním utkání s Hradcem zašel do klubu Duplex a na záchodech potkal fanynku. Nějaká lidská hyena ho při tom natočila a dala na internet…

Reagovat
Front hell

Bez přihlášení se na moc nikdo nepodívá

Reagovat
3ivo3

Tak se registruj.

Reagovat
Front hell

Já už jsem tam dávno kosika jsem měl rád už na NDR

Reagovat
veikko

Viděl jsem akorát nějakou cenzurovanou fotku na FB. Se divím, že málokomu přijde divné, že ten týpek z Duplexu nemá potetované obě paže, což Preciado má.

Reagovat
3ivo3

Teď jsem se zaměřil na tetování. Je to blbě vidět. Kvalita videa nic moc+ na černých je to špatně vidět. Ale jo má tetování na obouch rukou. je tam i fotka jeho rodiny a upřímně se nedivím že jde trtkat na hajzlíky nějakou lacinou klubovou štětku.

Reagovat
veikko

Za mě je to kokot, ale upřímně vůbec nepochopím toho mrzáka, který má potřebu si natáčet dva lidi při sexu, aby to dal na internet.

Reagovat
Rezan

A kde je Tecl?

Reagovat
xjert02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele