SONNY ANDERSON KONČÍ S FOTBALEM

02.03.2006, 22:47
Aktuality
Bývalý brazilský reprezentant Sonny Anderson oznámil, že 17. května ukončí svou fotbalovou kariéru. Poslední zápas odehraje za katarský klub Al-Gharafa, kde má do května smlouvu.

"Odejdu z profesionálního fotbalu natrvalo. Nechystám se prodloužit smlouvu," oznámil svůj úmysl pětatřicetiletý útočník. Učinil tak na webových stránkách Olympique Lyon, kde působil čtyři roky a pomohl ke dvěma mistrovským titulům.

"Fyzicky jsem zcela zdráv, čtyři roky jsem neměl těžké zranění. Problém je jinde – nemám už téměř radost z fotbalu, proto bude nejlepší, když skončím," vysvětlil Anderson.

Během své bohaté kariéry hrál Sonny Anderson za Servette Ženeva, Olympique Marseille, AS Monako, Barcelonu, Olympique Lyon, Villarreal a katarský Al-Rayyan. Svou budoucnost by rád spojil s prací pro francouzský Lyon.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý hráč.. a strelec.

Reagovat
HOST*loko

svojho casu to bol moj najoblubenejsi utocnik. vzdy si rad spomeniem ako sa po kazdom gole v modrocervenom drese zahral na kovboja

Reagovat
Xavi

Jo, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ho na tý fotce něják nemůžu poznat, vždyť to snad ani není on, jedině, že by u arabů něják přišel k arabskýmu xichtu a typicky kudrnatejm arabskejm vlasům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele