SONKO A HUNT V OHROŽENÍ!

16.11.2006, 19:10
Aktuality
Hráči Readingu, jmenovitě Ibrahim Sonko a Stephen Hunt, v následujících dnech nebudou mít určitě klidné spaní. V tisku se totiž objevily dopisy, v nichž těmto dvěma fotbalistům neznámý autor vyhrožuje smrtí.

Čeho se Sonko s Huntem dopustili? V utkání proti Chelsea zranili oba brankáře domácího klubu. Hřiště musel předčasně opustit Petr Čech hned v úvodních minutách po srážce s irským záložníkem Huntem, v závěru zase srazil Sonko náhradního brankáře Cudiciniho.

Je pravděpodobné, že autorem dopisu je někdo z rozhněvaných fanoušků Chelsea, je v něm totiž uvedeno: "Chceme vás zabít za to, co jste způsobili našim hráčům." Zatímco Sonko přiznal, že výhružný dopis obdržel, Hunt nechtěl situaci komentovat. "Klub má u sebe nějaké dopisy, víc vám k tomu neřeknu," uvedl.

"Není žádný důkaz o tom, že by to psal někdo z řad příznivců Chelsea," prohlásil na obhajobu svých fanoušků tiskový mluvčí londýnského klubu. Zároveň však dodal, že takovéto chování klub odsuzuje a bude se plně snažit pomoci policii ve vyšetřování tohoto případu.

Autor: David Kubáň

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

trošku zmatky s pismenkama

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna když sem to dopsal tak se to opravilo...

Reagovat
smazaný uživatel

no trest by si zasloužil aspoň ten Hunt ale roznodně bych ho nezabijel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dopisy jsem psal já

Reagovat
HOST*Kuba

Vubec bych se nedivil, Andy, je to tvuj styl

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kapánek rýpkavej co?

Reagovat
HOST*

Kapanek jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele