Solskjaer oslavil výhru nad City červeným vínem

08.12.2019, 13:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
Beči

"Směrem k brazilskému záložníkovi Fredovi pak jeden z fanoušků napodoboval opičí pohyby." ... Ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

To se přece v Anglii stát nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

To není možný, zákon to zakazuje!

Reagovat
Sandstorm

Tak nemyslím si, že sme měli vést o 5 gólů. Jiný rozhodčí mohl klidně pisknout ruku Lindelofa nebo nepisknout faul na Rashforda a zápas by se vyvíjel jinak. V závěru navíc mohlo City klidně vyrovnat. Spíš sme mohli zvýšit na 3:0 ale 5:0 je moc.

Ten fanoušek nebo fanoušci jsou samozřejmě primitivní hovada a měli by dostat doživotní zákaz vstupu na fotbalové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych je 3 dny ve výběhu goril horských. Ono by je to přešlo.

Reagovat
Thundeus

Vtipné je, jak někteří "fanoušci" United říkali před zápasem s Tottenhamem, že to nedají a Solskjaer by měl být odvolaný a teď, po dvou senzačních výhrách a výborných výkonech ti lidi jakoby zmizeli z povrchu zemského. A to nejen zde, ale i na Facebooku.

Nicméně jsem velice šťastní. Nic není krásnějšího, než vyhrát nad silnějším týmem. Včera se mi až nahnali slzy do očí po tom trápení z října a listopadu.

Ještě vyhrávat duely se slabšími týmy a budou krásné Vánoce! :)

Reagovat
Godwinson

Ty dobry cestin

Reagovat
smazaný uživatel

Věří gud

Reagovat
smazaný uživatel

Veri gud*

Reagovat
Thundeus

Děkuji..

Reagovat
Godwinson

Nedekuj. Vzdy rad ocenim retarda, co neumi cesky sesmolit ani jednu celou vetu.

Reagovat
Thundeus

Gramaticky je tam jedna chyba. A s tím, že neumím vytvořit jednu celou větu, tak mi ukaž kde.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pinturicchio

A poučuje ho retard, který neví, co je diakritika, super.

Reagovat
Sandstorm

Jde o to, že si Ole po těchto dvou zápasech odvolání nezaslouží. I přesto je Poche lákavé jméno a před těmito dvěma zápasy jsem ho chtěl místo Oleho. Samozřejmě za pár tydnu, jestli budeme ztrácet body se slabšími týmy a hrát spatne, tak názor znovu přehodnotím.

Reagovat
Thundeus

Jde o to, že pokud bude tým stále po roce měnit trenéra, nikam se klub nepohne a bude stále tam kde je. Pro mě, jako pro fanouška, je výhodnější přetrpět jednu, max. dvě sezóny tragédie a pak být dalších 10 let na vrcholu, než dokola měnit trenéry a kupovat "hvězdy" za rakety a být pořád v mizérii (viz. Pogba, Di María, Depay..)

Reagovat
Thundeus

Ale jako jo, co si budeme, přišel Mourinho, taky lákavé jméno a stejně po roce a půl skončil. A Poche, který s Tottenhamem nikdy nic velkého nevyhrál, by si nevedl o nic líp, ale byl bych rád, kdyby jo, ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
r.mrazik

a to ja bych Pocheho bral porad

a samozrejme ty dve vyhry jsou skvele

Reagovat
madridcan

City prehralo na úplne všetkých frontoch-Na ihrisku, v hlavách, v boji o titul a aj s dementami na tribúnach, ktorý očakávali titul, ale akosi sa im to rozpada. A zatiaľ čo Pepovi ide odletieť dekel, tak Ole to dava na Síra Alexa a dáva si červené víno. Proste všetko je v Manchestri ako ma byt

Reagovat
Pilsnersfaust

ten ole je takovej chlap hovno, takova picicka, ten by byl pod pantoflem i u 16ti letty holky

Reagovat
VanKun88

To je fakt. Správní chlapi pijou pivo.

Reagovat
Jandak

Dobrý fotbal to byl.. po dlouhéééé době..

Reagovat
Ranoth

uvidime ked budete hrat do plnych ale musim uznat ze na protiutoky to mate dobre poskladane

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl,ještě před 3 měsícema byl kurs,že city nevyhrají titul kurs 3,po dnešku to je jasné možná ani nebudou druzí,při výborných výkonech lišek.

Reagovat
nani92

Podobne Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Me too

Reagovat
nani92

Reagovat
advokat

Myslím, že je normálne, keď po dvoch triumfoch v lige, je tam uspokojenie a chýba tam nadšenie a elán. Ale zdá sa mi, že Pep príliš verí osvedčenému kádru a nevidí, že oni ochabli v úsilí. To sa stáva trénerom, ktorý víťazili a nevidia, že tí víťazi už nie sú tí, čo boli.To sa nám stalo v Barci. Napr. D, Silva už by mal byť na striedačke, nemá rýchlosť, výbušnosť, dravosť. Len prehľad nestačí. Stopérov treba riešiť, prepadali, nestačili bežecky pri protiútokoch, každý protiútok MU smrdel gólom. A po získaní lopty hráč MC dá prihrávku dozadu, hoci sa črtá možnosť rýchlo dopredu, tie návyky na postupnú rozohrávku sú príliš silné. MC bude mať problém skončiť na treťom mieste.

Reagovat
cristiano.K.

vzhledem k tomu, kolik si City vytvářejí i tak šancí si nemyslím, že by ten tým nebyl hladoví. Silva pořád hraje svůj vysoký standart. Problém je v proměnování šancí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele