SOL CAMBELL V HERNÍ KRIZI

03.02.2006, 10:34
Aktuality
Zkušený obránce londýnského Arsenalu neprožívá v poslední době zrovna šťastné období. Jeho herní propad vyvrcholil ve středečním ligovém utkání s West Hamem (2:3).

Campbell se v první půli přičinil o oba inkasované góly, což trenéra Arséne Wengera přimělo anglického beka o přestávce utkání stáhnout. "Byl psychicky dole a cítil se velice unavený," popsal jeho stav kouč. Sol Campbell ihned po přestávce opustil stadión, nic však nenaznačuje tomu, že by příčinou byla nějaká nesrovnalost či hádka mezi ním a trenérem.

Wenger rovněž naznačil, že s ním pro sobotní zápas s Birminghamem nepočítá. "Sol není v pořádku a kvůli své postavě pak působí neohrabaně. Takový hráč potřebuje být fit. To se však může rychle změnit, určitě se z něj najednou nestal špatný hráč. Jen má nějaké problémy."

Co je příčinou jeho psychického stavu, není zcela jasné, ale leccos naznačil spoluhráč Robert Pires. "Má teď velké problémy v osobním životě, což ho výkonnostně sráží," prohlásil francouzský mušketýr. "Rozumíme mu a stojíme za ním. Každý má ve své kariéře složité období," dodal Pires.

Campbellův výpadek nepřichází zrovna v nejlepších časech Arsenalu. Ten se už rozloučil s účinkováním v Carling i FA Cupu, v ligové tabulce pak zaujímá nelichotivé šesté místo. Navíc se potýká s neuvěřitelnou absencí hráčů v zadních řadách. Cole, Clichy, Lauren, Gilbert a Cygan jsou mimo hru pro zranění, Toure a Eboue reprezentují svou vlast na Africkém poháru národů. Když připočteme absenci Campbella, znamená to pro kouče Arsenalu velký problém. "Nevím, jak se s touhle situací vypořádat, budu muset hodně přemýšlet," dodal Wenger.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*eve

to má zase realeček štěstí

Reagovat
HOST*

Arsenal by už konečně měl koupit nějakou pořádnou HVĚZDU. Pokud Arsenal bude předvádět to co teď předvádí tak Henry určitě odejde !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A za co ty chytrej? Si koupíš Mercedes když na něj nemáš nebo budeš dál jezdit Octavií?

Reagovat
smazaný uživatel

Octavka je dobra! V plne vybave je to super auto, vrele doporucuji!

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, sice máme lepší, ale Octavku uznávám : Já ale přirovnávám, chápeš? Octavka je nadprůměr, stejně jako kádr Arsenalu, ale neni to špička jako Barca, Chelsea, Juve atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pak Slavia? Trabant?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco takhle děsně chytrého?

Reagovat
smazaný uživatel

už mě nic nenapadá

Reagovat
HOST*Andy

Hezké

Reagovat
HOST*

Sparta je potom bicykel

Reagovat
HOST*Andy

Ne, koloběžka!

Reagovat
HOST*RM

je do konce sezony mimo hru. Zranění. Vypadá to, že proti nám bude obrana Arsenalu průchoďák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele