ŠOK: PETRŽALKA - CELTIC 5:0 !!!

28.07.2005, 00:13
Aktuality
Slovenský mistr Artmedia Bratislava (dříve Petržalka), přivítal na Tehelném poli v prvním zápase druhého předkola Ligy Mistrů vicemistra skotské Premier league, slavný Celtic Glasgow. Před samotným zápasem nebylo pochyb, kdo je favoritem, jenže všechno dopadlo úplně jinak…

Utkání začalo ve velmi opatrném duchu, žádné z mužstev nechtělo udělat chybu. O nebezpečí ze strany Celticu se v úvodu zápasu staral především reprezentant Walesu John Hartson. Petržalčané však brzy pochopili, že hrát se dá i proti evropskému velkoklubu, a tak čím dál víc byli aktivnější. Hosté sice stále hrozili nebezpečnými akcemi, ale obrana domácích působila velmi kompaktně a hrála s obrovským nasazením a sebeobětováním. Poslední minuty prvního dějství patřily jednoznačně Petržalce. Ve 43. minutě pak celý stadión explodoval nadšením. Kozák poslal skvělý pas na Vaščáka, ten přihrál volnému Halenárovi a pro něj už nebyl problém zakončit do prázdné branky. Nečekané se stalo skutkem, po prvním poločase prohrával slavný Celtic 0:1 a to ještě mohl být rád, že v samotném závěru první půle neinkasoval podruhé.

Z počátku druhého poločasu měli převahu opět Skotové, ale jejich snaha o brzké vyrovnání, vzala brzy konce. V 57. minutě opět skvěle založil akci Kozák, míče se zmocnil Halenár a ten vrátil přihrávku na první gól Vaščákovi, který stejným způsobem zvýšil na 2:0. Hosté se však stále nevzdávali a pořád doufali, že si do odvety odvezou slušný výsledek. Vše pak mohl v 67. minutě stvrdit Maloney, jeho střelu však zneškodnil brankář Čobej a následnou dorážku odkopnul z brankové čáry domácí obránce. O minutu později pak tutovou gólovou šanci spálil McGeady. Celtic si tak koledoval o další malér. V 76. minutě opět zaúřadoval dvorní nahrávač Kozák, který zahrával rohový kop, k míči se dostal Halenár a z první zvýšil už na 3:0. Hráči Celticu nevěděli, jestli je to pro ně jen zlý sen, ale hned o dvě minuty je do tvrdé reality probudil střídající Mikulič, který vstřelil čtvrtou branku domácích. Skotové se poté snažili alespoň o čestný úspěch, ale místo toho jim ještě v nastaveném čase poslední hřebíček do rakve zatloukl Juraj Halenár, který tak zkompletoval svůj hattrick. Byl to tak večer mladého Juraje Halenára, který nedávno přišel do Petržalky z Interu Bratislavy.

Málokdo věřil tomu, že by Petržalka mohla alespoň trochu potrápit Celtic Glasgow. Jenže fotbalisté slovenského šampióna šokovali celou fotbalovou Evropu. Ke vší úctě skotského vicemistra, dá se těžko předpokládat, že by v odvetě smazal pětigólové manko a nakonec se ještě radoval z postupu do třetího předkola. Pro některé z hráčů domácího výběru to měl být vrchol, hrát proti takovému soupeři, jenže teď se otevírá možnost, že do Bratislavy přijede ještě mnohem slavnější klub. Nezapomeňme také na to s jakým štěstím postoupila Petržalka z prvního předkola přes kazašský Kairat Almaty. Počkejme si tedy ještě na výsledek odvety, ale již teď se dá konstatovat, že to je jeden z největších úspěchu slovenského fotbalu v evropských pohárech, kde jak je známo ještě Slováci díru do světa neudělali.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (175)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*El-Maestro

Ten Celtic si snad děla ze všech kozy nebo co!!!!!!!

Reagovat
HOST*kajak

Reagovat
HOST*Celoy

Jen se moc neradujte Celtic Artmeidu na Celtic Parku roztřílí a to o víc než 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

No,keď dá Celtic rýchlo prvé dva góly,môže mať šancu.

Reagovat
HOST*

ty si určite nejaký český dement

Reagovat
smazaný uživatel

no stale neviem ako to je s tym nasadenim. ako premozitel celtoku by sme mai narok na jeho nasadene miesto v tretom predkole? ma niekto o tom blizsie informacie?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, máš pravdu. Slavii mohlo záchránit jedině to, kdyby Liverpool vypadl v 1. předkole, aby zůstala pro 3. předkolo nasazená. Takže nasazená nebude a může ve 3. předkole klidně hrát s Petržalkou. Kdyby to tak dopadlo, nevím jak by pak Leška komentoval své protesty proti UEFA.

3. předkolo se losuje teď v pátek, kdy ještě nebudou známi postupující ze 2. předkola.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla krapet komicka situace, uz vidim Lesku jak pise zpetnej dopis:" No tak my jsme si to rozmysleli, vsechno je v poradku"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se nedivil kdyby jim dal celtic doma 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se divil.

Reagovat
smazaný uživatel

doma je celtic 3x silnejsi, bude zalezet hodne na vyvoji, kdyz to tam petrzalce rychle spadne tak je to znervozni, ale budou asi hafo kouskovat, no uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ve středu 3. srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

takto Petrzalka sa pocas sezony prezentovala skvelov obranou a uz po minule roky to v poharoch so silnejsimi supermi potvrdila, ze moc neinkasovala.Sorry, ale Celtic nema na to, aby dal niekomu 6golov v lige majstrov. je tam novy trener a musia sa zohrat. mozno sa milim, ale ja uz myslim na supera v tretom kole, lebo ak to celtic to bude musiet otvorit ak to chce otocit a brejkove situacie Petrzalka celkom vie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš na Slavii ?

Reagovat
smazaný uživatel

no co sa tyka hry tak Slavia je hratelny super. nic v zlom, ale Petrzalka by s nimi mohla v pohode hrat . lenze chyba je inde a to je taka, ze Slavia je cesky tym a vies CESKY KOMPLEX rolleyes::

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to ve Skotsku může být ještě zajímavý zápas. O posupu Petržalky už skoro nepochybuju, ale tipuju výsledek 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi sa si na omyle

Reagovat
HOST*Dočky

Jí taky

Reagovat
HOST*fu

tak bych si nefandil-slováci vynalezli "Prešovský beton", proč by taky jeli do Skotska útočit. Takže maximálně o 3 góly, ale je už stejně celtic venku

Reagovat
smazaný uživatel

to si na velkom omyle

Reagovat
HOST*

podle mě by nebyla slavia nasazená, protože jsem někde četl že když slabší tým postoupí přes silnější tak přebírá jeho koeficient...ale fakt nevím jestli je to pravda , nevíte někdo jak to je???

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vyzera to tak, ze ak Petrzalka postupi, tak preberie po porazenom koeficient. tak by sa stala nasadenym teamom a hore uvedene Manu alebo Inter Milan tym padom nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

ak Artmedia postupi dalej,o com nepochybujem lebo ak by stratila 5 golovy naskok tak fakt neviem co viac by chcela,tak bude hrat s nenasadenym muzstvom

Reagovat
smazaný uživatel

Artmedia hrala asi pekny fotbal a asi uz potrebuji v celtiku udrzet realnou prohru snad se jim to povede. Je to prekvapeni pote co nehraji moc dobre v domaci soutezi ale zaslouzene vyhrali!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nečakal nikto!!!Po kritike Petržalčanov v dueli s Kazachmi musím povedať,že teraz niet čo kritizovať/aj keď to hovorím s ťažkým srdcom,lebo jediné mužstvo na svete,ktoré neznášam sa volá Artmedia Petržalka/.

Celtic podal namyslený,profesorský a postupom času trapný výkon a tak im treba.Mužstvá,ktoré podceňujú súpera by mali dostať pravidelne 5 kusov

Inak keď bolo 4:0 som si spomenul na Panathinaikos Atény ešte dávnejšie v PMEZ,keď 2 roky po sebe!!! prehrali vo vyraďovačke s niekým 0:4 a doma potom vyhrali 5:0 Pamätám si ,že v tom druhom zápase dal 4 góly Saravakos.Pamätá si to niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

NA to si nevzpomínám, ale stačí se podívat do bližší minulost a dvojzápas LM La Coruna vs. AC

Reagovat
HOST*Andy

Nevím, jestli je to potvrzené nebo fáma. ale Baroš prý putuje do Schalke 04 a měl by tam vytvořit superúderné duo s Kuranyim. Do Aston Villy se mu nechtělo k vůli pohárům a ostatní zájemci prý padají. To je aspoň pro mě docela překvápko. Bundesliga docela láká. Jen se podívejte na Van der Vaarta.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, a to vravim, ze som ani nevedel, ze za vfb hra jon dahl tomasson, sice ma uz svoj vek ale utocnik je to stale schopny

Reagovat
HOST*Andy

Velice platný útočník. Pro Vfb bude ještě hodně platný. I když Stuttgart ztratil hodně klíčových hráčů. Citelně budou chybět Kuranyi i Hleb. Ten pokud vím odešel do Arsenalu. Trapatoni však ví jak se robí výsledky. Napověděl už i zápas s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Trap to vie, aj ked fakt kuranyi, cacau a hlavne hleb boli oporami tymu a este aj lahm sa vratil z hostovania do bayernu

Reagovat
Mr.Jindros

Superúderné duo Baroš mnou přezdívaný Paličova dcera nikdy nevytvoří. A od přestupu Vaarta věřim na ufo.

Reagovat
HOST*Andy

Jasně, Barošův styl není zrovna úchvatný, ale jestli si sledoval včera SV, přesně Emile Mpenzu, tak mi musíš dát za pravdu, že takové rychlostní typy jsou pro mužstvo dosti důležité. Sice jsou to oba paliči jak hrom, ale oba skvěle vytvářejí přečíslení a prostor pro své spoluhráče. Koncovka to už je druhá věc.

Reagovat
Mr.Jindros

Myslim, že Baroš není tak dobrý jako Mpenza, alespoň ne v téhle čistící a dobíhací činnosti. To co u Mpenzy jsem u Baroše nikdy nepozoroval. Milánek občas akorát šikovně spadne a je z toho zajímavá standartka.

Reagovat
HOST*Andy

Mám tisíce otázek na bývalou Petržalku. Hlavně na jejich hráče. O Holenárovi jsem už slyšel, ale proboha to je fakt tak dobrý a nebo to byla proti Celtiku haluz? Ty goly co Artmedia dala to muselo být něco. Neviděl sem je, ale prý nádhera. Kozák, nehrál náhodou za Slavii? Tchuř, ten hrával za Vítkovice, aspoň myslím. Přirovnejte Petržalku, podle postavení ve slovenské lize, k českému týmu. Díky za zodpovězené otázky.

Reagovat
smazaný uživatel

-Halenár je veľmi šikovný útočník,ale ešte to nepotvrdil nejakú dlhšiu dobu po sebe.Chvíľu mu to ide.potom sa zasa nachvíľu odmlčí,potrebuje vyzrieť.

-Kozák je synom bývalého reprezentanta ČSSR a neskôr trénera Košíc,keď hrali v LM v hlavnej súťaži,myslím,že bol chvíľu aj v Slavii.Má výborné futbalové myslenie,bohužiaľ je dosť pomalý a ťažkopádny,takže ten ,kto ho má prečítaného ho dokáže pokryť.Je tvorca hry.

-ďalší veľmi sikovní hráči:brankár Čobej,Mikulič,Vaščák...

-prirovnať Petržalku k vašim mančaftom je veľmi ťažké,lebo tak ako všetky slovenské mužstvá,má veľké výkyvy v kvalite hry.Ale vašu ligu by asi uhrala v pohode,pretože niekedy to tiež je o ničom/sledujem dosť pravidelne Novu i Primu/.

-na Slovensku prevláda názor,že našu ligu môže vyhrať hociktoré mužstvo,ale takisto môže hociktoré vypadnúť,tvrdia to aj niektorí tréneri.U nás sa totiž pracuje absolútne nekoncepčne,tréneri sa striedajú rad radom,keď niektorí vydrží viac ako 2 roky,tak to je zázrak.Takže robiť si ilúzie,že Artmedia bude výnimka je asi zbytočné,skôr či neskôr padne prachom.Teraz im to ide,aj ked povedzme si pravdu,toto bol prvý zápas čo sa im podaril,pretože v lige majú 2 prehry a v 1.predkole s Kazachmi postúpili s odretými ušami gólom 10sec. pred koncom.Mali včera svoj deň a obrovské šťastie,že Celtic to totálne podcenil.Ale boli dobrí.

-posledná myšlienka:na Slovensku im fandí málo ľudí,pretože je to zlepenec,majú len jediného odchovanca / Mikulič/,včera dal 4.gól inak to je také poskupované,vymyslené mužstvo bez tradície ,ktoré funguje preto,aby najváčšie sídlisko Petržalka mala aspoň jeden športový stánok a aby chlapi mali v nedeľu doobeda kam chodiť pokým ženy varia obed/Artmedia hrá doma o 10.30/.Hovorí sa,že kupujú rozhodcov,čomu osobne verím po dlhšej skúsenosti.Ale toto posledné hodnotenie môže byť trochu subjektívne,pretože ich nemám rád.Sú arogantní a namyslení.

-viac už ani myslím nie je dôležité.Stačilo?

Reagovat
smazaný uživatel

S U H L A S Í M !!!

Reagovat
HOST*

Tak to nevim kde sto slyšel? Baroš zůstává v liverpoolu, a nevim co by sním shalke delalo, mají ailtona a kurányho říkals, Tak se asi jaks ses zmínil budou snažit udělat hvězdnej útok Ailton Kurany a Baroš na lavičce. To ho teda fakt láká a ještě se kvůli tomu učit Němčinu. Ten zůstane na ostrovech to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli je to hotový ale vim že schalke ma o baroše zajem a baroš by do scalke rad šel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne už je to jasny baroš pujde do schalke budto na roční hostování s opcí nebo pro něj bude připravena tříletá smlouva. PIšu to co piše sport.cz: Nejlepší střelec loňského fotbalového ME Milan Baroš půjde z FC Liverpool do Schalke 04. Právo tuto informaci získalo od zdroje blízkého německému klubu. Podle něj by mělo koncem týdne dojít k dohodě a podpisu smlouvy mezi hráčem i oběma kluby. Baroš byl sice s Liverpoolem v Kaunasu na utkání předkola Ligy mistrů, ale zůstal na tribuně. - Kouč druhého týmu bundesligy a účastníka základní části Ligy mistrů Ralf Rangnick vidí jako výborné útočné duo Baroš -- Kuranyi.

Reagovat
smazaný uživatel

aíltona uz nemaji, prodali ho do Besiktase

Reagovat
smazaný uživatel

Cože do besiktase????

Reagovat
Jajinek

JO,přestoupil do Besiktase za v přepočtu směšných 100 milionů korun (Jun stál teda víc )

Reagovat
smazaný uživatel

To sou blazni ty z schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sice este goly mu sypali ale rokov mal pozehnane

Reagovat
Shevchenko

Ailton přestoupil do Besiktase

Reagovat
HOST*Andy

Ty si asi fakt neznalec. Ailton přece přestoupil do Turecka. A trenér Schalke má prý urgentní zájem. Jsou bohatí, budou hrát LM. A mají ambice. K tomu supermodení stadion. Proč by tam Baroš nemohl jít?

Reagovat
HOST*Skynet

Je dobře že konečně se slovenský fotbal začína ukazovat v dobrém světle. Ať chcete nebo ne reprezentují tak i čechy, protože 50% starších lidí ve světě si ještě furt myslí že existuje československo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nawri pod nachat

Reagovat
smazaný uživatel

niektory neznali chceli vediet co to je za hraca. je to mlady slovensky reprezentant do 21rokov.zacinal v Interi hrat stabilne ligu uz ako tusim 18-19 rocny. od zacaitku bolo vidiet, ze je na slovenkse pomery slusny talent. mozno to v tyme ako INter nemohol ukazat.Kazdopadne goly davat vie a strelecka bilancia Interu predovsetkym zalezala na nom. Teraz prestupil do Petrzalky, ktora ma ine muzstvo , moze lepsie rozvinut talent. Mozno to vcera naozaj bola haluz vcera, ale ukazuje uz dlhodobo , ze strelec na slovenske pomery je dobry a vzhladom na jeho mlady vek 21 sa by sa mal pomerne rychlo dostat do eUROPY.tento vykon tomu asi aj dost pomoze. Kto chce k tomu este nieco dodat nech napise

Reagovat
smazaný uživatel

MUsi to byt velmi šikovny utočnik vstřelit hattrick celtiku to neni jen tak. Rominho pod prosim te na chat

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak sparta prodala juna už se ohlíží po nahradě jako by nestačil slepička je sice pravda že maj jen 2 velmi kvalitni utočniky (matušovič, slepička) ale voni maj ještě zajemo heinze a l.doška to si asi chtěj ty penize za juna hned utratit

Reagovat
smazaný uživatel

nechcete Halenara? mozno da Manchastru v lige majstrov hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak se rozhodne hřebik ale pozor ja sparte nefandim

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim Libercu a Slovacku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo slovacku jen proto že je to jmeno podobny slovensku ne . Došek hraje zrovna v liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten liberec se vam pěkně rozpada slepička, pospišil a ted s nej.pravděpodobnosti došek

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko trenuje slovak Molnar a je tam podla mna najtalentovanejsi slovak sucasnosti Milan Ivana a Libercu lebo tam hraje 6slovakov.komu inemu fandit ako nasim?

Reagovat
HOST*Tomik10

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se zajímá hlavně o Libora Doška z Liberce a Zbyňka Pospěcha ze Slovácka. Pak byl ještě zájem o Heinze, ale Mönchengladbach požaduje 2 mil. euro, což Sparta rozhodně nedá. Hřebík by chtěl raději Doška, ale protože je mu 27 a Pospěchovi 22, tak vedení by zase bralo Pospěcha. Dnes jsem četl novou informaci, že se Sparta zajímá i o Pešíra, který skončil v Kayserisporu... Takže se dá očekávat leccos, není kam spěchat, protože přestupní termín je ještě dlouhý.

Reagovat
smazaný uživatel

ale liga začíná za chvilku a sparta má jen slepku a matyho

Reagovat
HOST*Tomik10

Aktuální žebříček FIFA:

1. Brazílie 846 bodů

2. Argentina 787

3. Nizozemsko 781

4. Česká republika 778

Jakto že je před nama nizozemsko??

Reagovat
Mr.Jindros

Jaktože sme čtvrtý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tam chybí Slovensko, ne?

Reagovat
HOST*Tomik10

Reagovat
smazaný uživatel

No sme ctwrti ale i to je skwele hehe a tak strasne wychwalowani francouzi sou az za nama

Reagovat
HOST*5:0

tak to som fakt necakal..vidno ze futbalova Europa sa vyrovnana a nikoho netreba podcenit....5:0 he he

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vám řeknu přeně čím to je. Štěstí si odjelo na dovolenou na Slovensko a pak už se nestihlo vrátit do Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta vcerajsia vyhra petrzalky mala hodne daleko od stastia. fakt bola petrzka lepsia. daleko lepsia. a to nie som fanda artmedie

Reagovat
HOST*Spider

Myslel jsem že nasazení/nenasazení se určuje podle klubovýho koeficientu. Tak jsem předpokládal, že Celtic kterej téměř jistě nepostoupí uvolní místečko Slavii, která původně nasazená být měla, ale pak jí vytlačil Liverpool. Nebo ne? Snad mi nechcete tvrdit, že Petržalka, která má sotva poloviční koeficient Slavie, bude díky tomu, že vyřadila Celtic, nasazená?!

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ano.Celtic mal byt nasadeny a Petrzalka ako jeho premozitel ma pravo nato prevziat jeho ulohu

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je to iste a neviem co sa na tom spiderovi nepaci?

Reagovat
HOST*Stump

To,že Celtic je nějaký skvělý tým je už pěknou dobu jen přežitek.Žádný hvězdný hráč a skotská liga stojí taky za hovno.Je horší než česká.Takže pro mě je to překvapení, ale ne takové

Reagovat
HOST*

No je fakt že 2,3 roky zpátky se něco podobnýho podařilo Žižkovu proti Rangers v p.Uefa, vyhráli 3:0. Říká se že skotský týmy jsou na kontinentu poloviční

Reagovat
HOST*PvD

Žižkov vyhrál 2:0 a v odvetě prohrál 1:3 v prodloužení...

Reagovat
HOST*PUYOL

Tak,tak a vtedy sprosty Berry Fergusson nepremenil penaltu

Reagovat
HOST*Tomik10

Podle tebe neni stilian petrov hvězda. A co pršo??

Reagovat
HOST*PvD

Pršo je ale v Rangers...

Reagovat
HOST*kolek

Za to Petržalka má v mužstvu samé hvězdy. Kurňa vždyť Celtic byl nedávno ve finále UEFY, jak můžeš říct takovou blbost a ještě nahlas? Nesssser

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě, lepší než česká, těch moc není, možná tak slovenská a pak už nevím.

Reagovat
HOST*PUYOL

Parada,lepsi som si ani nemohol predtavit!!!!!

Chlapci tak mierne mala navrch Artmedia,Celtic je nezohratyeste dobre,ze sa zranil Hartson ten hrozil.

Inak Celtic mal jednu tutovku a dve polosance a Petrzka este asi 2 tutovky.Inak vsetko co mohlo tam spadlo.Marshall nič neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si letmo projel příspěvky za dobu mé nepřítomnosti a je to děs.

Rominho je zajímavý člověk. Zvláště ve spojitosti s třemi vysokými, na které se dostal, mě zaráží, jak obrovskou schopnost nepochopit vtip, nerozeznat řečnickou otázku a schopnost strávit tady víc času, on má.

Jinak jsem rád, že nás fcbéčko tam shora sleduje Ještě najít exmafiu a R.CARLOSE

Vincente, neurážej barcelonský forum, to že je tam moderátor trošku diktátorštější, nemění nic na tom, že je to tam jinak parádní

Přípravný "camp" v Dánsku byl kvůli vhodným klimatickým podmínkám.

Valencii tipuju tetí, těsně za Madridem a pár desítek bodů za Barcou Ostatní msíta si snad ani netroufám tipovat ,to je hrozně vyrovnaný.

Přemýšlel jsem o sestavě, nejlepší by možná bylo 4-1-3-1-1, obrana klasická s Edmilsonem nebo (kéžby) s Andradem, def. záložník MOtta, předním Bommel, xavi, deco, pak něco mezi zálohou a útokem ORanldinho a na hrotu Etoo, ale vzhledem k otmu, že by seděli MAxi, Henrik,Ezquerro i Guily, tak je to nereálné. Takže asi to bdue jak vždy, jen mě hrozně SERE, že Xavi bude hrát def.. záložníka, tam je ho škoda.

Reagovat
HOST*quadaup

Tak tímhle příspěvkem jsi Pierre tuhle diskuzi fakt povznes... Jinak souhlasím s tím druhým odstavcem co jsi napsal. Co je to za podivnou kreaturu ten robinho? S tím bych se jednou rád potkal. Zřejmě budu muset navštívit naše zoo

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to poradie v lige si sa vcelku slušne vykecal Samozrejme že tam máš chybu,možno si to sám nepostrehol,ale správne má tá veta znieť:Valencii tipuji teti ,tesne za Barcou a pár desítek bodů za Madridem Ale to sa stáva,ja som to pochopil hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

už si se dohodl se svojí tetou, kolikátou teda tipuješ Valencii, smrade?

pro ROMINHO, zachovej klid, ať to tu zase není jako dřív. žádné 100 příspěvkové hádky

Reagovat
smazaný uživatel

moje tetí říká třetí, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, další "z řad jednoho člověka"?

Reagovat
HOST*quadaup

Co to meleš Pierre? Ty jsi se pomátl z toho horka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochyboval jsem o tom, že to člověk s tvou inteligencí nemůže pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe by me zajimalo co bude rikat Rominho az si precte ten twuj prispewek kysliku. Ja tu radsi uz dneska nejdu protoze uz widim ze se tu zas neco strhne

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nereagujem. primitivne narazky.skoda reci sa k tomu vyjadrovat tak ako povedal Vincent.srat na vas

Reagovat
HOST*Andy

Přesně tak, vyser sa na ně. Možná si negativní postava tohoto fora, avšak kdyby si nepřispíval ubylo by tu mrtě poznatků a informací. Když sa na ně vybodneš a budeš písat o futbale tak to bude OK.

Reagovat
smazaný uživatel

o to mi aj slo a skoda , ze som to nevedel aj predtym ze je lepsie sa na nich vysrat ako sa s nimi bavit. inak by som ta negativna postava tu nebol. serem na nich. oni si tym rypanim poskodia

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to rýpání v dobrém duchu, prostě jen pro oživení, nechceme tě zesměšňovat nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

rypanie v dobrom duchu tu uz raz bolo a nakoniec z toho vzniklo 500prispevkov. takze prestan s tym. je to opatovne zahajovanie diskusie a hadky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, rýpání byl ov dobrém duchu, reakce na něj už bylo něco jiného, ale já stejně nemám náaldu na hádky, tak to uzavřeme s tím, že já si občas rýpnu a ty na to nebudeš reagovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty nerypaj, ja nebudem negativne reagovat a vsetko bude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych se musle komplet přeprogramovat a to kvůli jednomu člověku, i když je na VŠ s dlouholetou tradicí, neudělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslik.pod na chat.cakam tam.ok

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jindy, mám toho teď dost na vyřizování.

Reagovat
HOST*quadaup

Pierre, neblbni nebo tím kdo bude mít nejvíce příspěvků (blbých) budeš ty a né robinho, který o to úspěšně usiluje.

Reagovat
smazaný uživatel

NEjvíce asi máme my dva ale co se týče poměru blbých ku normálním, tak na tebe nikdo nemá, nebo už si snad řekl něco fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ste to ukončili? Ja mám tak rád tie vaše vnútroklubové barcelonské hádky

Reagovat
smazaný uživatel

Zname Kyslikowy narazky Hoho bacha Robinho na to

Reagovat
HOST*quadaup

Jo dejte si po tlamě kluci barcelooonštííí.

Reagovat
HOST*Andy

Davids přestupuje do Tottenhamu. Docela posilujou, že by útok na poháry? Na Peace cupu hráli docela pěkný fotbal. Viděl sem zápas se San Sebastianem a třeba takový Mido hrál skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěšný kouč Barcelony Frank Rijkaard prodlouží po návratu z přípravy v Dánsku novou smlouvu, která bude mít platnost až do června roku 2009. K týmu se také přopojují Saviola a Rustu.

Zajimalo by me jak se tam chytnou nawratilci Saviola a Rustu. Saviola asi nekam odejde protoze to w takowe konkurenci bude mit strasne tezke

A Rustu ten bude zahriwat lawicku

Reagovat
smazaný uživatel

Nema Saviola pred sebou posledni rok smlouvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Newim ja se w te Barcelone wubec newyznam ja fandim Madridu to bude wedet bud Kyslik nebo rominho ja newim

Reagovat
smazaný uživatel

Rustu ide opat na hostovanie do Fenerbachce a Saviola mal ist s nimi do Asie, ale ostava , nikam neleti a pravdepodobne pojde bud na hostovanie alebo prestup do Espanyolu.Hostovanie je realnejsie na jeden rok aby si opat vznikol na spanielsku ligu a aj namesto BArcelona v Espanyole a asi sa za rok vrati.uvidime ako to za rok bude s uz starym Larssonom, zeby bol zanho nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola ma este dva roky platnej zmulvy v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola už se nevrátí.

Reagovat
HOST*Andy

Savioly je škoda. Takový rychlík s technikou. Myslím si, že má na to hrát v nějakém kvalitním klubu hlavní roli. Nevím proč ho Barca víc nevyužívá? A nebo by měl přestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Savioli je skdoa hlavne v Barcelone, lebo by si vedal Etooa a Ronaldinha nezahral a Giuly hra proste klasicke kridlo a to Saviola moc nevie a na lavke by ho bola skoda, takze je lepsie ak odide. no ale mal som ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že Ronaldinho saviolovi místo v sestavě rozhodně nezabírá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasnee.

Reagovat
smazaný uživatel

No možná, že to bylo jen špatnou konstrukcí věty, ale z tvého příspěvku to tak vyznělo, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

tou vetou sa da vyzistit, ze Etoo a Ronadlinho maju zaklad asi isty a jedine miesto kde by mohol hrat je Giuly ale to je kridelnik tak ani to. takze neviem co bolo na tej vete nezrozumitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že byla nesrozumitelná, ale v češtině mi tak vyzněla, tečka, nebo spíš vykříčník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si kub prekladovy slovnik Slovensko Cesky

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož je tady slováků čím dál tím víc, tak o tom začnu silně uvažovat, nebo si seženu kontakt na lingvistu yardu, ten překládá naprosto ze všeho.

Reagovat
HOST*Andy

Saviola je můj oblíbenec a Barca neví o co přichází.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola je oblubenec aj mna, ale vedla ale na Etooa nema a Ronaldinho ma zaklad isty aj keby prisiel sam boh a Giuly je klasicke kridlo a tam SAviola hrat moc nevie.takze by musel putovat na lavku a tam je ho skoda. lepsie ak bude hrat v trochu slabsom klube ako zohrievat lavicku v silnejsom

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli do toho můžu kecat, tak bych přidal svůj názor. Na jaře jste tady mluvili o tom, že když přijde Torres, tak bude hrát vedle Eto´oa a Ronaldinho za nimi. Proč by to nešlo se Saviolou?

Reagovat
smazaný uživatel

co sme hovorili sme hovorili, ale Torres neprisiel a tak to sa to neuskutocnilo, lebo keby sme potrebovali dalsieho utconika tak ho davno mame

Reagovat
HOST*Andy

Že, já si taky myslím, že by to se Saviolou mohlo klidně klapat. Každopádně se mohl střídat s Eto'oem. Když si to tak přeberu, tak Barca neměla v uplynulé sezoně kromě Eto'oa dalšího kvalitního klasického attackera. V Monaku to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

u svetovych utocnikov je dolezite, aby hrali za zapas aspon 70minut a aspon 80 percent zapasu inak im to viac menej uskodi. to plati aj v pripade Etooa a Savioli.treba si vediet vybrat. chcel som si ho ponechat .tiez sa mi paci myslienka striedania ale prenho bude lepsie ked bude hravat.je stale mlady tak aby nemrhal svoj talent na 20minut zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

80percent vsetkych zapasov som myslel

Reagovat
Shevchenko

kdyz Artmedia postoupi do 3. predkola tak bude nenasazena a tak by mela byt Slavia zase nasazena ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Petržalka by získala nasazení od Celtiku. Slavia se může stát nasazeným týmem už jen tehdy, pokud to odsouhlasí UEFA

Reagovat
HOST*Andy

Zpráva pro fans Atlétika madrid. Křídelník Galleti má namířeno ze Zaragozy k městskému rivalovi Realu, směrem Stuttgart se naopak ohlíží Jesper Gronkjaer.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Stuttgart laka dany do swe sestawy ale wyplaci se mu to. Co jsem widel tak proti Bayernu odehral Tomasson oprawdu skwelej zapas btw Bayern myslim prohral 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

o tohto reprezentanta Portugalska a hraca Benfici lisabon sa zaujimaju Real, Valencia a Barcelona. Prezident BArcelony uz dal pokyn na zacatie rokovani na jeho ziskanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho radost nemám, snad nebude součástí výměny Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka kvality tak by som Miguela okamzite bral , lebo je ovela lepsi ako Belletti . No ta vymena by nepotesila ani mna. Myslim ze ziadna vymena nebude a mi ho kupime bez vymeny za peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu nevěřím, na post máme navíc i Damíu, ( plus univerzály Puyola a Gabriho) tam nás bota ani trochu netlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nas bota prave tlaci, lebo Belletti bol asi s Oleguerom najhorsi nas obranca a jeho strana bola velmi priepustna a inkasovali sme koli nemu vela golov. Gabri hra v priprave na poste Deca.Puyol ostane v strede . o tom nie je debat . Damia je mlady , ale zatial talent, ktory sa musi zlepsovat a Miguel ktoreho cena je podla mna tak asi 7mega by nam problemy s pravou stranou vyriesil

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, však jsem psa, že Gabri je univerzál a Puyol vždycky byl pravas, takže pokud seženem kvalitní střed, tak ho tam zase můžem šoupnout, ale to spíš ne.

Rád bych zdůraznil, že Belleti byl v all-star týmu Lm, v lize mu některé zápay nevyšly, pravda, ale taky proto, že chyběla náhrada a on tento fyzicky náročný psot musel zvládat sám, jina knení pochyb o tom, že je to jeden z nejlepších pravasů Evropy.

Reagovat
HOST*Andy

Miguel lepší než Belleti. To je asi tvůj skalní názor, protože já ho s tebou nesdílím. Jinak na Euru hrál fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Belletti je neskutocne kvalitny hrac smerom dopredu, ale vzadu roby velke chyby a ma malo dorazu a obranca ma byt v prvom rade obranca a az potom ma vypomahat utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

No to záleží na systemu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm. ak hrame so slabymi tak je jasne , ze nepotrebujeme tolko obranovat a mozme utocit a Belletti je v tom sikovny. Bohuzial my musime hrat aj proti silnym a tam potrebujeme v prvom rade kvalitneho obrancu a Miguel to splna.ak si videl zapasy portugalskej repre tak nemozes na kvality miguela povedat ani fff

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsme nikdy nic špatného na Miguela neřekl, jen si myslím, že post, kde máme teoreticky až 5 hráčů, není na pořadu dne, třeba se pletu, uvidíme kdo ještě přijde, já to vidím na Andradeho.

Reagovat
smazaný uživatel

takto ja si to predstavujem do roka takto > Miguel, Puyol, Andrade, Chivu.

takze chybaju uz len traja hraci.kedze tento rok mozme kupit jedneho, tak sa usetria prachy do toho buducehe a tam mozme zvysnych dvoch. s Andradem suhlasim. kupa stredneho obrancu je najdolezitejsia v sucasnosti, ale potom je velmi dolezita ak kupa krajneho

Reagovat
smazaný uživatel

Krajního levého.

Mým snem je Ashley Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

nie som proti. Cole , Chivu , LAhm, vsetci splnaju moje predstavy

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že Cole splňuje představy snad všech fanoušků na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu myslim tiez v nicom nezaostava

Reagovat
HOST*Andy

Hej fakt sado. Nádherné zásahy. Jeden pěknější než druhý. Celtic si u mě zkazil pověst na dlouhou dobu. Kelty jsem vždy uznával. Takové podcenění je kruté vůči jejich fans, kteří jsou podle mě nejlepší na světě.

Reagovat
HOST*Andy

Co to je vůbec za klub? Přestěhovaný nebo co. Tehelné pole je v Bratislavě, a nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tehelne pole je naozaj v Bratislave. PEtrzalsky stadion nesplnal kriteria UEFA a preto hrali tam. je tam a viac miest na sedenie

Reagovat
HOST*jj

mal si sa lepsie ucit zemepis potom by si vedel

Reagovat
smazaný uživatel

DINBURGH 28. júla (SITA) - Slovenský futbalový tím zložený z predajcov Nota bene skončil na majstrovstvách sveta bezdomovcov Homeless Worldcup v škótskom Edinburghu na konečnom 24. mieste. Titul z predchádzajúceho ročníka obhájili Taliani, striebro si vybojovali poľskí bezdomovci, bronz patrí Ukrajine. Za najlepšieho brankára šampionátu vyhlásili slovenského gólmana. Turnaj sprevádzal škandál, keď Veľká Británia, ktorá sa pasuje do roly budúceho lídra boja proti chudobe v Afrike, nevydala vstupné víza hráčom piatich afrických tímov. Ako dôvod uviedla, že sa nevedia preukázať dostatkom zdrojov na pobyt vo Veľkej Británii. Pobyt všetkých futbalových tímov bol hradený zo zdrojov INSP. V roku 2006 sa majstrovstvá sveta bezdomovcov uskutočnia v Južnej Afrike v Kapskom Meste.

gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je na smiatie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Deco Souza

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechapem preco sa tomu smejete

Reagovat
HOST*Andy

A co čeští bezdomovci?

Reagovat
HOST*Deco Souza

rominho, nesmíš to s tím fotbalem tak přehánět, já vím, je okurková sezona, ale turnaj bezdomovců je silný kafe co byla cena pro vítěze? předplatné Nového prostoru?

Reagovat
HOST*quadaup

Rominho, že prý si hrál v útoku toho vašeho národního mužstva. Je to pravda?

Reagovat
HOST*Andy

Rominho, co si myslíš o Barošovi? A vůbec o Schalke 04. Do bundesligy přestupují zajímavá jména. Ať už hráči nebo manageri.

Reagovat
HOST*Meat

Doufam že Armedia v dalším kole vypadne,neboť si nedovedu takový tým představit lize mistrů. Ti jsou ješťe horší než posratá Sparta

Reagovat
HOST*

ty buziku jeden, proc nefandis slov. tymom? curaku!!...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

No a proc by nemohla konecne nejakej slowenskej zastupce Nawic to slowakum celkowe pomuze budou we fotbalowe ewrope znamejsi

Reagovat
HOST*Maniac

Doporučuju dneska ve 20:00 na galaxii sport newim na jaký úrovni to bude, ale je to souhrnej dokument z celý Serie A. já sám bych radši uvítal to samé o premier league, ale to snad taky dají.........

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci týždeň tiež o 20.00-dokelu zabudol som ,ktorý deň,to si nájdi sám.

Reagovat
HOST*fbg

artmedia prehrava 1:0 do piiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
HOST*

60 min-3:0

Reagovat
HOST*fbg

uz 3:0,

podla mna 4-5:0 vyhraju

Reagovat
HOST*fbg

to nie 4:0 do pici

Reagovat
HOST*

nosz kurwa ;)

Reagovat
HOST*C4

Měli štěstí, ale stejně nechápu co to Celtic předváděl v tom 1 zápase!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele