Snad dovedu Sportingu splatit jeho důvěru, věří obránce Coates

16.01.2020, 12:52
Aktuality
Sebastián Coates v minulosti nezanechal velkou stopu v Anglii, před čtyřmi roky tak odešel do Portugalska a zde se mu daří mnohem lépe. Uruguayský obránce se stal stabilní součástí základní sestavy lisabonského Sportingu a v tomto týmu bude pokračovat, obě strany prodloužily spolupráci do června 2023...

Coates dříve hájil barvy Liverpoolu a Sunderlandu, Sporting si ho v lednu 2016 vypůjčil na hostování, které následně prodloužil a nakonec změnil v trvalý přestup. Jihoameričan v hlavním městě nastoupil ke 182 zápasům, se spoluhráči vyhrál jeden národní a dva Ligové poháry.

"Jsem šťastný, mně i mojí rodině je v Portugalsku velmi dobře. Moc mě těší, když vidím, že se mnou klub počítá a důvěřuje mi. A já jen doufám, že mu jeho důvěru dokáži splatit," prohlásil Coates.

"Některé sezony byly hodně povedené, jiné zase horší, ale já se vždycky snažil vydat ze sebe to nejlepší. Z mého pohledu je neuvěřitelné, že mohu ve Sportingu pokračovat. Pracovat budu stejně, snad se budu nadále zapisovat do historie klubu a vyhrajeme nějaké další trofeje," věří.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (11)

Přidat komentář
cookies

Mohl by v pátek večer pomoct Sportingu obrat Benficu o body, aby liga NOS byla ještě o trochu vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

absolutní souhlas

Reagovat
Kily

má trest za karty

Reagovat
Benfica

Sporting s tým niečo rieši, aby mohol hrať, ale bol by to nezmysel..

Reagovat
Benfica

tak on by kvôli kartám ani hrať nemal

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja ze Bruno prodlouzil, aby byla dalsi zapletka.

Reagovat
Benfica

v sobotu bude v Manchestri..

Reagovat
FC Porto FC

Hlavně o víkendu vyhrajte :D

Reagovat
JessePinkman

Tak zítra snad Benfica a Braga výhry.

Reagovat
Benfica

tak, tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele