Smolař Florenzi byl na další operaci, rok 2022 pro něho skončil

09.09.2022, 20:33
Aktuality
Alessandro Florenzi (© AFP)
Alessandro Florenzi v průběhu jednoho roku absolvoval už druhý chirurgický zákrok. Obránce AC Milán přišel o závěr minulého ligového ročníku a nyní ho čeká ještě delší pauza, důvodem je vážné zranění stehenního svalu z necelé dva týdny starého duelu se Sassuolem...

Klub ze severu Apeninského poloostrova před několika měsíci slavil zisk mistrovského Scudetta a Florenzi závěrečné zápasy sledoval jenom z tribuny poté, co byl začátkem dubna na operaci s kolenem. Nyní šel pod kudlu znovu a pauza bude ještě delší.

"AC Milán může potvrdit, že Alessandro Florenzi si během utkání proti Sassuolu přivodil vážné zranění stehenního svalu, které si vyžádalo operaci," oznámili Rossoneri v oficiálním prohlášení.

"Operace byla úspěšná a Alessandro se v pátek vrátil do Itálie, aby zahájil rehabilitaci. Plně zotavit by se měl odhadem za pět měsíců," stojí dále v oznámení.

Florenzi loni v AC Milán hostoval z AS Řím a italský mistr ho v červenci získal na přestup. Obránce přijde o nabitou část sezony a zmešká základní skupinu Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
AC.Milan

Tak hlavně, ze ta Itálie na tom MD hraje

Reagovat
AC.Milan

*MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele