Smith jednou nohou v Newcastlu

02.08.2007, 17:41
Aktuality
Alan Smith se s největší pravděpodobností bude stěhovat do Newcastlu. Fotbalista, který poslední tři sezóny strávil v Manchestru United by měl Magpies vyjít na 6 milionů liber. V Newcastlu by rádi posílili i zadní řady. Na spadnutí je příchod Brazilce Cacapy.

Fotbalista, který se během tří let na Old Trafford neprosadil tak, jak by sám chtěl, míří na sever Anglie za 6 milionů liber. "Věřím, že Smithův přestup se podaří dotáhnout už dnes. Má sice ještě nabídky i od dalších klubů, ale doufám, že jsme stále jeho první volbou," řekl manažer Newcastlu United Sam Allardyce.

Před podpisem je také smlouva s brazilským obráncem Claudiem Cacapou, který naposledy působil ve francouzském Lyonu. "Cacapa je vynikající hráč. Zatím je známý předevšším ve Francii a Brazílii, ale jsem přesvědčen, že pro nás bude skvělou posilou," prohlásil Allardyce o dalším připravovaném příchodu.

"Cacapa byl posledních pět let kapitánem Lyonu a pokaždé dovedl svůj tým k titulu. Má navíc spoustu zkušeností z Champions League," pokračoval manažer Newcastlu.

Cacapa by měl dnes projít v Newcastlu zdravotní prohlídkou a v nejbližších dnech podepsat kontrakt. "Cacapa strávil léto v Brazílii a tak mu chybí předsezónní příprava. Za normálních okolností bychom s ním nemohli do úvodních zápasu Premier League počítat. ALe máme dost zraněných, tak uvidíme," uzavřel rozhovor Allardyce.

Autor: Jiří Fišara / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslis ze to je v pohode obchod..vyhodny pre klub aj pre hraca ziadne tahacky okolo toho... dakujem smithymu za vsetko!

Reagovat
plechi

Manchester United podepsal smlouvu s devítiletým Rhainem Davisem. Talentovaný chlapec se narodil v Anglii, ale žije v australském Brisbane. Skauty United upoutal na DVD, které jim poslal chlapcův dědeček. taky bych chtěl takového dědečka

Reagovat
HOST*nevim

to má dobrý

Reagovat
HOST*Bender

Nevíte někdo prosím, jak to vypadá s Danielem Alvesem a Chelsea? Pamatuju si, že dostala Sevilla nějaký ultimátum, ve kteram může přijmout nabídku Chelsea a víc nevim...Díky

Reagovat
HOST*

coze co to newcastle dela....bude mit v utoku trosku priblblej pretlak....viduka,owen,martins,smith,ameobi a to tam jeste muze hrat i luque a n'zogbia...fakt nechapu co myslite jak to udelaj? ja bych preferoval viduka-martins

Reagovat
smazaný uživatel

spis Owen-Martins...ofenzivni zaloznik nebo li podhrot Smith...a Viduka 1.nahradník

Reagovat
smazaný uživatel

Viduka - Obafemi. Owena rychle prodat, než se zase zraní, do staré formy už se stejně nikdy nedostane a když Man Utd nevyjde Tévez, Fergie by po něm mohl jít...

Reagovat
HOST*Bender

Ale hovno. Owena už žádnej velkej klub chtít nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele