ŠMICER ZRANĚN!

27.09.2005, 17:45
Aktuality
Český záložník Vladimír Šmicer si o víkendu při utkání Bordeaux - Ajaccio natrhl pravý stehenní sval. Pokud se po lékařském vyšetření podezření potvrdí, zmešká důležité kvalifikační zápasy s Nizozemskem a ve Finsku!

Vynechá po Kollerovi důležité kvalifikační dvojutkání i Šmicer? Dnes absolvuje důkladné lékařské vyšetření, po kterém budeme moudřejší. Každopádně Šmicer odstoupil z ligového utkání v poločase.

"Už před zápasem jsem se cítil z náročného programu, který jsme s Girondins měli, trochu unavený. Ale nechtěl jsem dobrovolně vyklidit místo v základní sestavě. Asi jsem to měl říct trenérovi," uvedl pro deník Sport.

Podobná situace se vyskytla také v přátelském utkání proti Švédsku, nyní je jeho stav ale horší. "Vidím to tak 50 na 50, jestli se stihnu alespoň do jednoho kvalifikačního zápasu uzdravit. Je to pech, jaká nás v nároďáku zrovna před klíčovými zápasy kosí zranění," zoufale dodal.

Nejdříve Jan Koller, teď tedy i Šmicer. A to zcela zdraví nejsou ani Milan Baroš, Marek Jankulovski, Jaroslav Plašil, Zdeněk Grygera, Jiří Jarošík a na 99 procent na reprezentačním srazu nebude ani Vratislav Lokvenc, jak uvedl pro server iDnes. "Musel by se stát zázrak, abych nastoupil,“ řekl.

Co nás ještě postihne?

Autor: Pavel Janega

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak to tak vypadá, štěstí jsme si vybrali v období od začátku Brücknera u reprezentace až do EURA, jenže teď se to všechno kompenzuje neuvěřitelnou smůlou...Vidím to tak, že prokletí jménem Mistrovství světa nás asi neopustí ani teď

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu taky furt něco je stejně by tam prd zmohl

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Ujfaluši, Bolf, Řepka, Jankulovski - Poborský, Rosický, Polák, Skácel - Nedvěd - Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Je Teraz by ste si mali spraviť tú anketu, čo ste tu mali, že z ktorého miesta postúpite a či vôbec.

Reagovat
HOST*

Podle mě je docela pohroma, že nás stále vede Brückner.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, protože tam ty nové hráče prostě nedá. Kdyby byl Zbyněk Pospěch ve Spartě, tak ho už dávno povolá. Ohledně Jarolíma se už nemá cenu rozčilovat a s Řepkou nebo Bergerem on mluvit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Mylsím, že Řepka ani Berger by toho v repre moc neukázali...Jejich čas návratu je už pryč, poslední možnost byla tak hned po Euru.

Reagovat
Shevchenko

spíž před Eurem

Tak se ukázalo, že to zranění není tak vážné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele