ŠMICER MINIMÁLNĚ TŘI TÝDNY MIMO HRU

14.03.2006, 17:27
Aktuality
Zranění kolene Vladimíra Šmicra je přece jenom vážnějšího charakteru, než se ještě před několika týdny zdálo. Český reprezentant chyběl Bordeaux v posledním duelu Ligue 1 a hrát nebude ještě tři až pět týdnů...

32letý bývalý fotbalista Liverpoolu a Racingu Lens se zranil 25. února v utkání Ligue 1 proti Metám. Šmicer sice následně přicestoval k reprezentačnímu srazu před přátelským mezistátním zápasem v Turecku, v zemi půlměsíce se však kvůli zranění podkolenní šlachy nepředstavil.

O víkendu Šmicer nezasáhl do ligového střetnutí proti Toulouse, které jeho tým vyhrál 2:0. Radost z hráčova zranění jistě nemá trenér Bordeaux Ricardo Gomes. Francouzský klub se totiž stále nevzdává naděje na zisk mistrovského titulu. Na vedoucí Lyon sice Bordeaux ztrácí již devět bodů, ale má k dobru odložené utkání na půdě Sochaux.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Polish

Tak to Šmícovi fakt nepřeju, protože si myslím, že těch zranění už měl až až! Šmíca je jeden z nejlepších záložníků u nás a navíc si myslím kdyby neměl těch zranění tolik tak by byl určitě ještě lepší. ŠMÍCO DRŽ SE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni řikaj jaký to je štístko,ale pořád ho trápí zranění.Hlavně,aby stihnul Německo.

Reagovat
Jajinek

No štístko možná prot že má stříbro a bronz z Eura, vyhrál francouzskou ligu, pohár UEFA dokonce Ligu Mistrů.....což sou úspěchy o kterjch se může mnoha fotbalistům jenom zdát.....a on nikdy nepatřil mezi ty top hráče a přesto všechno tohle vyhrál......

Ale je to můj nejoblíbenější českej hrář a držím mu palce ať se brzo uzdraví a pomůže třeba vyhrát tentokrát Mistrovství světa....

Reagovat
HOST*

Šmíco odpočívej, ať si fit a odpočatej na Německo. Sorry, na Lyon stejně nemáte. V současnosti myslim náš nej hráč s formou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele