Sluckého nástupcem v CSKA je Vaňkův trenér z Ufy Gončarenko

12.12.2016, 14:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Josifek

Tak snad ho tam Vaněk pustí trénovat, ptali se ho vůbec už, jestli mu to dovolil?

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle personifikace a přivlastňování jsou směšné jak v článcích, tak v diskuzích pod nimi......měli bychom ho koupit, na nás nestačí, Čechův Arsenal, atd., ale není to tak infantilní a humorné jako vlastenecká láska k české Škodě

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to špatný trenér, sice nezářil jako Lucescu v Šachtaru, ale aspoň hodnověrný Rus trénoval tradiční tým a ne cizinec jako experimenty jinde v lize

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, este, ze je rus..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak to začalo už před EUREM, přeci jen stavět tým na starých stoperech a chybujícím Akinfeejevovi Příjde mi, že ta ruská kostra v CSKA šla hodně dolů.

Reagovat
avicii

pekne prijebany titulok, kym som pochopil co sa tam pise

Reagovat
fantomas

Docela odvážný, najmout na post hlavního kouče kondičního trenéra.

Reagovat
Elliasson

No nevím, jestli je to nejvhodnější volba na post trenéra, ale vyměnit Sluckého už asi bylo zapotřebí. Letos CSKA absolutně nestíhalo, hlavně vzadu ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele