Slomka vyloučil příchod Asamoaha do Hannoveru

27.01.2010, 18:59
Aktuality
Hannoveru 96 se v bundeslize vůbec nedaří. Od tragické smrti brankáře Enkeho získal tento tým pouze jediný bod a také proto se v Německu začalo mluvit o zimní útočné posile. V úvahu mimo jiné připadal střelec Schalke Gerald Asamoah. Trenér Slomka ale jeho příchod vyloučil.

31letý německý forvard, který se narodil v Ghaně, strávil v době svého fotbalového vývoje v Hannoveru devět let a podle některých informací by se do severoněmeckého klubu mohl vrátit. Podle trenéra Slomky je ale konečná dohoda velice nepravděpodobná.

"Přestup Geralda Asamoaha je pro Schalke nemyslitelný a také z mého hlediska je to nerealizovatelné," řekl k tématu Slomka pro německou agenturu DPA. Slomka také uvedl, že snaha přesvědčit jakéhokoliv hráče, aby do týmu v současné situaci přišel, nemá patřičný efekt.

"Je to hrozně těžké. Máme kvůli tomu různá sezení, diskutujeme o tom," dodal trenér Hannoveru, jehož svěřence v sobotu čeká možná jedno z klíčových střetnutí. Na domácí půdě se postaví proti Norimberku.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Arne

Už by měl skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

No tak třeba by mu ten Hannove rprospěl a on by se zvedl

Reagovat
Arne

Tak to je dost pravděpodobný, ale je mu 31 let, je už za zenitem a myslím, že nemá zapotřebí dále riskovat s tím srdcem...

Reagovat
jv

Asi máš pravdu.

Reagovat
jv

Jinak jak vidíš Váš sobotní zápas s Bochumí?Podle mě máte velkou šanci dotáhnout se na Norimberk, kterej podle mě proti Hannoveru neuspěje, no spíš v to doufám, když je tam teď Mirko. Jo a co si myslíš o našem nedělním zápase ve Stuttgartu?VFB se teď zrovna zvedli, ale snad tam alespoň ten bod urvem.

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslíš zápas stuttgartu s dortmundom, tak to musíme ten bod minimálne.. nikdy sa tam ale príliš nedarilo, ani si vlastne nepamätám, kedy sme tam zvíťazili.. ale tento rok lámeme staré putá, takže..

Reagovat
jv

Reagovat
Arne

Těžko říct, oni v prvních dvou zápasech hráli takřka hovno, ale udělali čtyři body, bojujou a asi si věřeji... Bude to krušný, ale říkám si, že Bochum nám těžko góla dá, jednoho tam snad dorvem.

VfB - BVB bude hodně zajímavý, oba týmy v laufu... Ale spíš bych věřil domácím, nevím proč, taková intuice.

Reagovat
jv

Já osobně Vám dost věřím, myslím si, že už se to konečně musí otočit. Jinak v Mercedes-Benz Areně to bude asi velkej boj, jak říkáš, tak oba týmy jsou relativně ve formě, no nicméně alespoň v ten bod doufám. Dobré by taky bylo, kdyby se znovu rozstřílel Barrios, kterej měl na konci podzimu super formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Asamoah, když mají Štajnera

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neni to kam dat, ale je to docela zajimavy: rozhovor s plasilem

http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=948882.html?cid=rssfeed&att=index

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoaj je indisponovaný....Nevidíte ako mu na obrázku niekto zakúsol do ruky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele