Slomka věří, že nevýrazné výkony Hannoveru ustojí

17.12.2013, 20:53
Aktuality
Hannover čeká ve Feiburgu poslední ligový zápas podzimu a trenér Mirko Slomka věří, že jeho tým uspěje. Body totiž nutně potřebuje. Hannoveru se stále nedaří udělat několik dobrých výsledků v řadě a Slomkovo možné odvolání už není úplnou utopií.

Klubový šéf Martin Kind spolu se svým koučem před sezonou vyhlásili útok na poháry, jenže k těm je nyní z dvanácté pozice daleko. Naposledy Hannover vydřel remízu proti předposlednímu Norimberku a Kind následně připustil, že ve Freiburgu se může hrát o Slomkovo setrvání ve funkci.

"Jsem pevně přesvědčen, že i v roce 2014 budu trenérem Hannoveru," říká Slomka, jehož tým sráží tristní bilance na hřištích soupeřů, kde ze sedmi zápasů nezískal ani jeden bod. Žádný jiný bundesligový tým na tom není tak špatně. "Je pro mě neakceptovatelné, abychom na podzim venku nezískali ani bod," upíná se k poslednímu pokusu ve Freiburgu.

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Filipow

Mirko je fajn.

Reagovat
stas87

hannover hral doma proti der clubu,nie vonku

ak zlepsi koncovku,pridaju na doraze a zasa dokazu svoju polovicu zavriet tak ako to uz dokazali tak tie pohare nemuseju byt nerealne,kvalita tam je aj ked na stoperoch to nie je idealne

Reagovat
stas87

spravy z treninku nie su povzbudive aaron dneska trenoval ani nie hodinu a nedokoncil trenink,ci bude fit sa uvidi zajtra do 10 hodiny,nilsa tiez trapi svalove problemy a uvidime ci sa stihne dat do kupy,spät v treniku je prödl,sice bude v nominacii ale v zaklade nie,podla vlastnych slov by bol rad ak by naskocil na posledne 3-4 minutky s cielom udrzat vysledok dutt ale povedal ze je rad ze je uz zdravy a ze zvazuje jeho nasadenie,teraz je vlastne jedno koho vynda,ci taliana alebo assaniho,obaja su v poslednom case na smiech a podla mna je to momentalne to najhorsie co beha v BL po travnikoch

ohlasy z berlina su take ze je super dat dva goly vonku ale tri je prilis,som rad ale ze si hraci veri,bohuzial sa mozno uspokojili s tym ze v sinsheime este stihli vyrovnat,hlavne z hunta bolo citit sklamanie..je mozne ze budeme rezignovat na ofenzivu a aspon ten jeden bod ukopeme nie som za to rad ale bodovat uz musime

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by bolo správne Slomku teraz vyhodiť, po 3 rokoch už pozná detailne prostredie aj hráčov a Hannover zase nemá tak nadupaný káder, aby mohli myslieť na nejaké extra vyššie priečky, ale aj to je Bundesliga, vieme ako išiel hore Gladbach z absolútneho dna a takmer beznádeje. Každý chce samozrejme viac a vyššie....a tak to má byť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele