Slavia může v neděli v Ostravě slavit titul

17.05.2019, 15:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To bude sranda až ve Vítkovicích udělají v neděli bordel a v pondělí jim odloží zavření TS.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme Se Spartou to nebude nic lehkého, po pádech přichází zvednutí

Reagovat
bobis21

Navrhuji výměnu liga za pohár

Reagovat
vanGomm

Slavia chce určitě vyhrát ligu i pohár proto v nějakou dohodu vůbec nevěřím a dokonce si myslím,že to ani nebude potřeba,protože Plzeň zřejmě nevyhraje v Liberci.Teoreticky je samozřejmě možné všechno,tedy i ta dohoda,ale když by Ostrava vyhrála náš pohár,ten ostatně může vyhrát i bez toho,tak to by nebyla dobrá zpráva pro Jablonec.To on by musel pak hrát z vítězem Zlín-M.Boleslav o účast v EL.Ta je pouze na jeden zápas a v něm se může stát všechno.Jedná se už tak trochu o loterii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Slavie prohraje s baníkem, tak mi nezbyde nic jinýho než ji proti nám fandit..

Reagovat
Liquid

Prečo? Copak slavistický 1/2.místo což je oboje předkolo LM má nějaký vliv na posun Sparty v pohárech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá asi rád Plzeň

Reagovat
HorajzmAmmann

remízka

Reagovat
Liquid

snad ty zmrdy porazíme, ale ještě sladší to bude ve finále poháru a to všechno po tom jak negativě se vůči Slavii všichni chovali v tom podzimním zápase kdy Baroš prasil a po zásluze byl vyloučený

Reagovat
ratusek

0:0 za barák. Kdo nevsadí tak okrádá rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Barák bych na to nedával. Dohoda na 0:0 je sice reálná, ale pak se může stát, že někdo od vás pošle v 93. minutě z 30 metrů propagační střelu na Koláře v domění, že ten to chytí a rozhodčí ukončí zápas... a místo toho to Kolář zase pustí.

Reagovat
ratusek

ikdyž tak daleko z našich málokdo dokopne, navíc na konci zápasu, kdy budou uplně vyfluslí

Reagovat
Losinho

Nedej bože nějakej pas za obranu, kdy Kolář uteče až někam k lavičkám a míč se došolíchá do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že do toho půjde Slavia hned zkraje na 100%, jestli přežijeme první poločas na 0:0, tak to bude úspěch. Možná ten druhý bude trochu víc takticky svázaný...My bysme už měli konečně vstřelit gól, série 360 minut není zrovna fajn. Evidentně jsou ale všichni ve vedení spokojeni, nic se neděje, všichni se máme rádi, je jedno, že by měl být Baník hrdý klub a teď si z něj zase každý dělá prdel

Reagovat
ratusek

Koukám, že je v tobě taky pachuť jako mám já. Příští sezony se dost bojím, jestli se něco nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně, když bojuje o přežití i Bohemka s celkem dobrým kádrem, byla tam celý podzim namočená Olomouc s o něco lepším mužstvem než my, tak si opravdu nemůžeme říkat, že se nás to už nebude a nemůže týkat. Stačí do sezóny špatně vstoupit a už se vezeme...23 zápasů od října v lize a 23 bodů, to jsou parametry týmu hrajícího o záchranu, ne o poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

S první polovinou s tebou souhlasím, ale jak to myslíš, nic se neděje? Teď na tebe neútočím, ale chtěl bys dávat pokuty za umístění nad plán, za prohry s týmy z první šestky, nebo zrovna teď vyhazovat trenéra? Více než polovina týmu nemá formu, je hodně zraněných. Na přemýšlení proč přišel jarní výpadek a nějaké větší změny bude dost času po sezoně. Jako jedni z mála už jsme začali posilovat, to moc zvykem nebývalo. Když vezmu podzim i jaro dohromady, tak já jsem spokojený

Když se podíváš na ty jarní zápasy, špatná série začala, když do toho "nešťastně" vstupovali rozhodčí (Sparta - Štetina místo červené srovnal na 1:1, pak hned Zlín - Poznar místo červené a penalty pro nás otočil na 2:1, Slavia - tam dva stejné zákroky, z jednoho žlutá pro Diopa za filmování, z druhého penalta proti nám, i když bychom tam měli problémy i tak). Pak doma remíza s celkem silnou Bolkou, kdy náš pravidelně neviditelný střed přehrál Matějovský, odchozený zápas v Karviné (jen tam to bylo na pár facek), výhra s Teplicemi, zápas v Plzni a opět černokněžníci, výhra s Opavou a krutá prohra v Jablonci, kde jsme nedávali šance.

V nadstavbě přehrávání Sparty, my ze tří šancí nic, ona hned z první gól, pak Costovy sáně jen za žlutou, odevzdaný zápas v Jablonci, nešťastná prohra s Libercem (bohužel jsme druhý poločas hráli na remízu a vymstilo se nám to).

Až na tu Karvinou a nadstavbový zápas v Jablonci to zase tak zlé nebylo. Trápí nás neproměňování šancí, pro to jsme udělali to, že jsme vzali Lalkoviče a Raaba, takže bych rozhodně neřekl, že se u nás nic neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Trápení už je od října a od té doby jen 23 bodů ve 23 zápasech, to jsou statistiky týmu hrajícího o záchranu, žádný tým, snad až na Teplice jsme vyrázně nepřehráli. Hra nejde moc nahoru, hráči stagnují, kádr je strašně úzký. Mě třeba chybí jakýkoliv náznak naštvání z regionálních médií, když už Baník nevydá nějaké prohlášení sám, protože jak hra, tak i sběr bodů se povážlivě zasekly, v posledních sedmi měsících, ne jen v dubnu s top týmy...Strašně mě to štve.

Že se řeší posily brzy je fajn, ale Baník ještě nikoho nepodepsal, i když minimálně o Lalkovičovi vím že to kachna není...Dokud to ale není na papíře, tak stoprocentní není nic, cokoliv se může posrat. Já si myslím, že ani trenér by tohle trápení neměl přežít, i kdyby dopadnul závěr sezóny pro nás dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud prodá Svěrkoš Stronatiho do Sparty, jak se čile spekuluje, tak se nám ještě víc oslabí obranná řada Fakt nemám dobrou náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuslav Pánik je to nejlepší, co vás mohlo potkat- můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale už není. Úplně stejná situace jak u vás se Šilhavým. Taky bych chtěl u Baníku někdy vidět fotbal, ne hnusnou kopanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopanou , to bych chtěl, ale na nakopávanou a okopávanou. Pokud se díváš jen na výsledky Baníku jako celku tak to nemůžeš pochopit.

Reagovat
ratusek

Mohlo ano, nyní už ne. Rozloučil bych se s nim po sezoně

Reagovat
ratusek

S tím Stronatim si doufám děláš prdel. Stronati hrdý Baníkovec a půjde do Sparty? Jeden mazmrdovič a druhej Holzer stačí. Navíc jim by byl k ničemu, potřebují komplexního stopera a to on ještě není

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nedělám, mám to z dobrého zdroje od kamaráda Sparťana, známe se rok a zatím co napsal ohledně Sparty, tak se vyplnilo skoro vždy, takže u mě má důvěru. Mimojiné včera byl na Letné Svěrkoš, ten důkaz sice už nenajdu, instastories mají platnost jen 24 hodin, ale byla tam fotka Letné s popiskem work in progress...Proč by to psal, kdyby byl za Panákem? Ne, ne, něco se chystá a mám ten pocit, že jestli neudělá Baník EL, tak Brabec se bude chtít na něm trochu zahojit a s Křetínským má dobrý vztah, Rosický s Jankulem taky. Zio je podobný typ jako Costa, který už má svůj věk a nelíbí se jim, jak chodí do soubojů, Zio naopak hraje na stopera velmi čistě, jeho nedostatky s rozehrávkou chtějí kompenzovat druhým, techničtějším stoperem ze zahraničí. Věkově by taky splňoval představy Sparty...Všechno to do sebe logicky zapadá...

Reagovat
ratusek

Tak to mě vedení totálně nasere a dá najevo, že žádné ambice nemá. máme stavět na mladých a jednoho z těch nejlepších při první příležtostii prodáme, navíc do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, snad ho ještě nejlépe dvě sezony udržíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele