Škrtel se stal poprvé slovenským Fotbalistou roku

03.02.2008, 19:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm same vehlasne kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Had ( Sporting Lisabon), Cech ( Fc Porto), Skrtel (Fc Liverpool), Hamsik ( SSC Neapol), Holosko ( Besiktas Istanbul), Sapara ( Rosenborg Trondheim), Sestak ( Bochum), Durica ( Saturn, najlepsi lavy stoper ruskej ligy), Mintál (Norimberk), Vittek (Norimberk), Gresko ( Leverkusen), Sebo ( Glasgow Rangers/Valenciennes FC), Ľubomír Michalík (Bolton Wanderers/teda uz Leeds)

Kiez by boli vsetci zdravi a v obstojnej forme, v ankete i s repre by to asi vyzeralo inak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jine kafe

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel a hamšík fakt nevim pro koho bych hlasoval

Reagovat
smazaný uživatel

a co sebo??

Reagovat
smazaný uživatel

a co sebo?to sa pytas iba tak,alebo si myslis,ze by mal byt v prvej desiatke?ja si myslim,ze sebo je futbalista,ktory moze skotsku ligu,ale nie za rangers ale za nejaky Kilmarnock FC.

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel si to zasluzil ale 1. je HAMSIK

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tiez toho nazoru

Reagovat
Alessandro24

tak skrtel je za minuly rok pravom vyhlaseny za Najlepsieho futbalistu Slovenska..vyhral titul s Petrohradom a prestupil do Liverpoolu..navyse je oporou repre a vcerajsi zapas na Anfield road ukazal ze za chvilu aj Liverpoolu..az sa uzdravi Agger tak to bude kvalitna stoperska dvojica..

Reagovat
smazaný uživatel

A kam s Carragherom? K podávačom lôpt? Snáď si nemyslíš, že ho Rafa dá na kraj obrany. Nie všetko sa točí okolo Škrtela. Je tam kvôli tomu, aby vytváral konkurenciu, aby sa zvyšní stopéri bili o svoje miesta a nezaspávali, tak ako všade vo veľkokluboch.

Reagovat
Alessandro24

vcera hral Sktel s hyypiam v stoperskej dvojici..a ak si videl zapas tak hral tam aj carrrager takze Sktela kupovali hlavne preto ze Hyypia ma uz na krku 35r a dlho uz tam asi nezostane..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Škrtel je furt len tretí stopér, po istom Carragherovi, ktorého nevytlačí zo zostavy ani keby padali na Anfield delobuchy z Goodison Parku. A bude to mať viac než ťažké vytlačiť aj Aggera, ktorý je na Anfield Roade medzi fanúšikmi mimoriadne obľúbený a u Rafu spoľahlivý. A Hyppia taktiež nekončí, nejaký ten rok tam zostane. Rafa nie je SVK pozitívny len preto, že ho kúpili. A opakujem, Carragher určite nebude hrať na strane, aj keď mu to tam išlo, len preto, že nejaký Škrtel došiel do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra by mohl klidně na pravý kraj obrany, v minulosti tam už hrál pak z něho Benitéz udělal stopera, a Hyypia ted hraje fakt skvele a takže s ním taky musíme pocítat, www.liverpoolsky.net to je dobrý stránka

Reagovat
smazaný uživatel

OPIELA JE KDE?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horsi jak druhej tohle bych ubec neresil neak Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

podle me v liverpoolu nedostane moc sance ale je mozne ze na sobe hodne zamaka a muze hrat pravidelne v zakladu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele