SKOTSKO: Slavné derby skončilo remízou

09.10.2002, 16:39
Aktuality
Skotský ligový fotbal zažil o minulém víkendu jeden ze svých vrcholů - derby mezi slavnýmy Glasgow Rangers a Celtic Glasgow. Zbylé kluby tak měli příležitost snížit náskok obou gigantů. Derby nakonec dopadlo 3:3, ale náskok obou klubů je stále velký...

Derby tedy dopadlo tak, tak jak si většina fanoušků přála - padlo hodně gólů. A taky se potvrdila stará pravda, že derby nemá vítěze. Třetí v pořadí Dunfermline mělo možnost snížit náskok, který se každým kolem zvětšuje. Dunfermline toho využilo a doma rozdrtilo Partick 4:1, stále však ztrácí na druhý Celtic sedm bodů. Čtvrtí jsou Hearts, kteří remizovali v Livingstonu 1:1

Zbylé výsledky 10. kola skotské nejvyšší fotbalové soutěže: FC Dundee - Kilmarnock 2:1, Hibernians - Dundee Utd. 2:1 a Motherwell - Aberdeen 1:2. Ligu tedy vedeou Rangers o bod před Celticem, poslední je Livingston s pěti body.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele