Skotské kluby zamítly rozšíření ligy, sestup Hearts platí

15.06.2020, 19:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
ratusek

Reagovat
TheMally11

Je to kampaň!

Reagovat
DieryVonry

já být ve vedení Hearts, tak tady z té účelovky chytnu hypertenzi

Reagovat
shawntee9

To máte za Vaněčka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Není divu, když by každý další tým v Premiership přišel o část peněz z TV práv, když by se musela dělit mezi další dva týmy.

Reagovat
ttopi

Tím si nejsem jistý. Bylo by více kol=více zápasů=vyjednat lepší podmínky. Nevím, jaký tam mají klíč pro rozdělení peněz a pro ty nejlepší by to asi ztráta byla, ale pochybuju, že to byla jejich motivace k zamítnutí rozšíření ligy.

Reagovat
Zaschrona

Tak tu ligu z půlky dělá to, že spolu Celtic a Rangers hrají 4x na sezónu, kolik jiných zápasů má v zahraničí alespoň nějaký ohlas. Tohle rozšíření by na tomhle nic nezměnilo, naopak by hrozilo, že bude o jeden takový zápas méně, protože nějaký akceptovatelný formát by se asi našel jen těžko. A prostě zůstává ta konstanta, že by se stejný balík TV práv, který už je sjednaný na roky dopředu, nezměnil, jen by se rozděloval mezi víc týmů. To nedává pak smysl pro v podstatě žádný klub...

Reagovat
Y.N.W.A

dávat tituly a rozhodovat o sestupech, když nebylo dohráno, je neomluvitelná sprostota

Reagovat
berliner

Presne

Reagovat
Witcher

Jaj jak chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš, o co jim teď jde? Z 30 zápasů byli schopni vyhrát pouze 4 a teď budou podávat nějakou žalobu?

Je to hnus , ať si táhnou. Měli si uhrát body dřív a nespoléhat se na poslední kola,stejně by uhráli stejné hovno...

Reagovat
Y.N.W.A

ty budeš asi děd vševěd... ztráceli čtyři body, ve hře byly ještě tři kola zákaldní části a pět kol ve skupině o záchranu s podobně kvalitními týmy - tzn. ještě 24 bodů, stát se fakt mohlo cokoliv... navíc tohle je nebezpečnej precedens, že se liga kvůli čemukoliv může ukončit kdykoliv a ten poslední má smůlu, což jaksi není princip dlouhodobý soutěže

Reagovat
ttopi

Kvůli čemukoliv. Aha... V podstatě se nic nedělo, jen umírali lidé na něco nového, o čem se furt ještě mnoho neví.

Reagovat
Y.N.W.A

ale tohle jsem přece neřekl ...samozřejmě, že se něco dělo, lidi umírali na něco novýho... škoda, že děti, jako tebe, neučili ve škole lépe chápat psanej text ...to "kvůli čemukoliv" znamená, že se v budoucnu může "kvůli čemukoliv" přerušit a zatímco v řadě zemí to vyřešili v duchu se zdravým rozumem a logikou sportu, tady prostě někoho obětovali a to je nebezpečnej precedens.... nevím ještě, jak bych ti to víc polopaticky vysvětlil

Reagovat
ttopi

Tohle, co se teď dělo a stále děje, je celosvětově tak mimořádné, že fotbal a nějakej sestup Herats je oproti tomu fakt s prominutím hovno. Motoristické závody se taky často nedojedou a výsledky se vyhlásí za současného stavu. A je jedno, že někdo zrovna vyjel z boxů na druhém místě a možná by s novými gumami ještě vyhrál.

Reagovat
Y.N.W.A

nemůžu souhlasit - to, že je vážná situace, neznamená, že se bude rezignovat na vše ostatní, když to jde udělat jinak... je to jako kdyby nikdo neřešil z toho vzniklou nezaměstnanost jenom proto, že se umírá... tento konkrétní příklad se dal řešit jinak, to je celé, a to je to, co i zde diskutérům vadí a proč tu blejou smajlíky... tvé plácání o smrtelnosti viru je úplně vedlejší debata, která s tím nemá nic společnýho

Reagovat
ttopi

Nechápu co nechápeš. Prostě to pojali jako vyšší moc a nehodlají kvůli tomu upravovat dlouho zaběhlý systém. Tím dali najevo, že fotbal je nyní vedlejší. Srovnání se sociálně-ekonomickými problémy, které v důsledku krize vznikly, je fakt vtipný. Snad to nemyslíš vážně.

Reagovat
Y.N.W.A

pro řadu lidí kolem klubu bude sestup sociálně-ekonomickým problémem... jinde to upravit jde, proč ne ve Skotsku? ...že je fotbal na vedlejší koleji je jasné každému, nemusí se to dávat ostentativně najevo tímto nespravedlivým gestem... poslání týmu, který ještě nesestoupil naopak úpravou dlouho zaběhlých pravidel je... snad to nemyslíš vážně ...končíme, v hospodě bychom změnili téma, tady si to můžeme vysvětlovat do aleluja, když si nerozumíme... končím diskuzi

Reagovat
ttopi

Ano, sestup bude pro některé ekonomickým problémem. A víš o tom, že ročně sestoupí po celém světě stovky nejrůznějších klubů a pro všechny to je finanční problém? Proč argumentuješ něčím, co je normální i mimo COVID krizi??

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde úplně normální, že když se soutěž v určitém stavu zastaví a zruší, tak ten stav je koncový.

PODOBNĚ to tak bylo i ve Francii...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele