Skotové trenéra měnit nebudou, Strachan má stále důvěru

18.11.2016, 19:00
Aktuality
Skotský národní tým bude i na začátku roku 2017 trénovat Gordon Strachan. Ostrovnímu týmu se nepovedl úvod do kvalifikačního cyklu o postup na světový šampionát do Ruska, zkušený kouč se ovšem nevzdává a ze strany Skotské Fotbalové asociace se mu po včerejší schůzi dostalo podpory...

Skotové na úvod vyhráli jasně 5:1 na Maltě, následně ovšem doma pouze remizovali s Litvou a naposledy přišly dvě porážky. Nejprve odcestovali s výsledkem 0:3 ze Slovenska, stejné skóre naposledy svítilo i na ukazateli skóre ve Wembley po utkání v Anglii.

Skotsko je v kvalifikační tabulce skupiny F na předposledním místě s šestibodovým mankem na vedoucí Anglii, ztráta na druhé Slovinsko činí čtyři body.

"Vedení je přesvědčeno o tom, že je stále tím správným mužem pro tuto výzvu a v roce 2017 nás čekají čtyři domácí kvalifikační zápasy, v nichž můžeme oživit naděje na postup. Gordona jednomyslně podporujeme," sdělil výkonný ředitel SFA Stewart Regan.

"Vedení zvážilo týmové výkony od začátku kvalifikace a následně diskutovalo o zklamání v podobě bodového zisku po čtyřech zápasech. Gordon sdílí zklamání vedení a pochopitelně také fanoušků. Je každopádně neoblomný ohledně toho, že se ze současné situace můžeme dostat a věří v dosažení cíle v podobě umístění na druhém místě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Kdo je teda bude trénovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Škótom už nepomôže ani Laco Borbely

Reagovat
smazaný uživatel

É Laco Lobda Bordély vždy pomóže

Reagovat
smazaný uživatel

strasne skaredy človek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa dobrý krok. Škótsku hlavne chýba hráčska kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
davered

Za par hodin clanek: "Strachan konci, Skotsko hleda noveho trenera"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele