Skotové nominovali na Anglii

29.05.2017, 19:27
Aktuality
Nominace Skotska na kvalifikační utkání o postup na MS 2018 s Anglií:

Brankáři: Craig Gordon (Celtic), David Marshall, Allan McGregor (oba Hull City).
Obránci: Ikechi Anya (Derby County), Christophe Berra (Ipswich Town), Stephen Kingsley (Swansea City), Russell Martin (Norwich City), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Mark Reynolds (Aberdeen), Andrew Robertson (Hull City), Kieran Tierney (Celtic).
Záložníci: Stuart Armstrong (Celtic), Barry Bannan (Sheffield Wednesday), Scott Brown (Celtic), Tom Cairney (Fulham), Darren Fletcher (West Bromwich Albion), Ryan Fraser (Bournemouth), James Forrest (Celtic), James McArthur (Crystal Palace), James Morrison (West Bromwich Albion), Robert Snodgrass (West Ham United).
Útočníci: Leigh Griffiths (Celtic), Chris Martin (Derby County), Steven Naismith (Norwich City).

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ian.rush

Kde jsou ty doby, co tam i Rangers měli 4-5 hráčů. Ač je fakt, že tam je pár jejich bývalých opor. Ale pevně věřím, že se rangers zase postaví na nohy a i tu skotskou kvalitu najdeme v jehich řadách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele