SKÁCEL OBVINĚN Z PLIVNUTÍ NA PROTIHRÁČE

09.02.2006, 17:25
Aktuality
Český fotbalista Rudolf Skácel byl nařčen z plivnutí na protihráče Stuarta Duffa. Z nesportovního chování jej obvinil kapitán Dundee United Derek McInnes. Incident se údajně odehrál ve druhém poločase úterního střetnutí mezi Dundee United a Hearts of Midlothian, které skončilo nerozhodně 1:1.

"Stuart nám všem po utkání řekl, že Rudi mu plivl do tváře. Pokud se tak opravdu zachoval, je to ostuda," prohlásil kapitán domácích.

Bývalý hráč Slavie informaci popírá. "Bylo to divoké utkání, rozhodčí jej prostě nezvládl. K žádnému plivanci ovšem nedošlo. Víc k tomu nemám co říct," uvedl pro ČTK šestadvacetiletý záložník.

McInnes je ovšem o pravdivosti zprávy přesvědčen. "Stuart je hodný kluk a velký profesionál, něco takového by netvrdil, kdyby to nebyla pravda," objasnil své tvrzení. "Rudolf je jistě výborný fotbalista a je dobře, že takoví hráči do Skotska chodí, ale takové chování na hřiště nepatří," doplnil vůdce Dundee.

Po úterní remíze ztrácejí Hearts již deset bodů na vedoucí Celtic Glasgow. Skácel zůstává druhým nejlepším střelcem ligy, přestože se tentokrát gólově neprosadil.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*LeBron

Ruda to udělala v dobrém slova smyslu, chtěl spoluhráče jenom osprchovat, aby se nemusel spoluhráč po zápase mýt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím, to by bývalý hradečák neudělal.. a i kdyby, každý má právo na to, aby mu jednou povolili nervy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len veľmi trapné obkukávanie. Skácel si asi myslel, že keď naplľuje na súpera, tak sa dostane skorej do Barcelony.

Reagovat
HOST*rolínek

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Ramos? Takže on chce do BArcy? Ale my ho nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Ty seš ale pako viď?

Reagovat
HOST*Boda

Co to tapeš ty trapaku,Rudi je největši osobnost skocke ligi.

Reagovat
HOST*Paulino

Rudolfe nic si s toho nedělej.Já to viděl ty jsis odpliv a Duff zrovna probíhal takže jsi naběh.Nenech se rozhodit.To je záměr.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele