Sissoko má po sestupu jasno, hodlá opustit Newcastle

10.06.2016, 14:58
Aktuality
Newcastle United sestoupil z Premier League a jeho kádr v průběhu letní přestávky opustí řada klíčových hráčů. Smlouvu neprodlouží obránce Steven Taylor, o záložníka Androse Townsenda stojí Crystal Palace a na odchodu je rovněž Moussa Sissoko...

26letý záložník přišel do anglického celku v lednu 2013 z Toulouse a rychle se zabydlel v základní sestavě. Kontrakt mu běží až do června 2019 a jeho dodržení není příliš pravděpodobné.

"Těší mě, že mě zde chce udržet trenér jako Benítez, ale dle mého názoru sám ví, co chci. Chci odejít. Bylo by pro mě složité hrát Championship, musím se i nadále zlepšovat. Mám své ambice, chci hrát za některý z předních evropských klubů a udržet se v národním týmu. Rád bych pokračoval v Anglii v dresu účastníka Ligy mistrů, se svými zástupci si vyslechneme nabídky a poté společně učiníme nejlepší rozhodnutí," řekl v rozhovoru pro Foot Mercato.

"Údajný zájem Arsenalu mě potěšil, je to potvrzení mých kvalit. Snad dostanu možnost si za tento nebo podobný klub zahrát. Myslím si, že Arsenal by dokázalo odmítnou jenom málo hráčů. Všichni vědí, že Arsenal vždycky byl mým klubem. Uvidíme, co se stane," pokračoval.

"S Newcastlem jsem osobně zatím nemluvil, to nechávám na svých agentech. Snad klub nebude činit žádné potíže. V průběhu třech a půl let jsem mu dal vše. Snad pochopí, že potřebuji i nadále hrát na nejvyšší úrovni, kvůli čemuž musím přestoupit. Dojde k jednáním a doufám, že Newcastle pochopí můj pohled na věc," zakončil Sissoko.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (386)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele