Sissoko: Chtěl bych hrát Champions League

11.06.2015, 15:44
Aktuality
Moussa Sissoko patří k oporám Newcastlu, to už by však nemuselo platit dlouho. Francouzský reprezentant sice se severoanglickým klubem nedávno prodloužil smlouvu, sám ale touží po Lize mistrů...

Odchovanec Toulouse přišel ke "Strakám" před dvěma a půl lety, načež se prakticky okamžitě zařadil k oporám NUFC. Samotný klub však nesplňuje ambice 25letého středopolaře.

Sissoko, jak opakovaně přiznává, by rád nastupoval mezi evropskou fotbalovou smetánkou, což se mu s Newcastlem během nejbližší doby asi jen těžko povede. "Rád bych hrát Ligu mistrů," přiznává Sissoko. "Jednoho dne určitě můj čas přijde," věří Francouz.

Zároveň však nechce Sissoko přijít o místo ve francouzské reprezentaci, neboť kouč Didier Deschamps sází jen na hráče, kteří pravidelně nastupují. "Didier Deschamps nám jasně řekl, že bude sázet jen na hráče, kteří ve svých klubech pravidelně nastupují. Jeden rok před Eurem je pak těžké změnit klub, můžeme se ocitnout na lavičce. Každopádně chci zůstat v Anglii," má jasno Sissoko.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (698)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele