Širší nominace Súdánu na APN

07.01.2008, 15:43
Aktuality
Širší nominace Súdánu na Africký pohár národů:

Brankáři: Bahaeddine Mohammed Abdalla (Merrikh), Akram al-Hadi Salim (Merrikh), Moez Mahjoub (Hilal).
Obránci: Abdallah Jibril (Hilal), Richard Justin (Hilal), Jimmy Natali (Hilal), Anas Tahar (Hilal Port Sudan), Ahmed Pacha (Merrikh), Balla Jaber (Hay al-Arab Port Sudan), Mohammed Ali Safari (Merrikh), Amir Damir (Meerikh), Adel Bokhari (Mourada).
Záložníci: Anas Taher (Hilal Port Sudan), Moujahed Ahmed Mohammed (Meerikh), Alaeddine Babkir (Merrikh), Badreddine Kalak (Merrikh), Haitham Mustafa (Hilal), Alaeddine Youssef (Hilal), Omar Bakhit (Hilal), Hammouda Bechir (Hilal), Moussa Zouma (Hilal), Saif Missaoui (Hilal).
Útočníci: Modathar Karika (Hilal), Haitham Tambal (Merrikh), Tahar Hammad (Kassala), Abdel Hamid Saoudi (Merrikh), Adel Bokhari (Kassala), Khaled Juliet (Merrikh), Mohanned Taher (Hilal).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Beninem je to další outsider turnaje. Mužstvo je složeno z hráčů působících výlučně v domácí soutěži, bez jasného lídra, bez velkých mezinárodních zkušeností, ... Navíc je v autoritářském Súdánu stále ještě občanská válka, takže můžeme mít pochybnosti i o tom, zda jde vůbec o ucelenou nejsilnější nominaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele