Šilhavý čeká, že Češi předvedou ve Walesu stejný výkon jako s Belgií

29.03.2021, 20:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
cubinho

Zdar! Jak bylo v kanálech?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to si ma s niekým mýliš. Nie som tvoj kolega z oboru potápač - čistič kanalizačných vôd

Reagovat
cubinho

Užívej si čerstvého vzduchu, dneska hrajete s Ruskem!

Reagovat
smazaný uživatel

Áno hráme a ja sa na ten match teším. Dúfam, že už máš nájdený stream na tento zápas a budeš tiež pozerať skutočný futbal a nie ten kŕč, čo predvedú vaši s Walesom!

Reagovat
PaYaB

Krč se konala na Kypru a v Trnavě, v Polsku a Praze nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale tieto zápasy s ostrovanmi s výnimkou Anglicka bývajú vo všeobecnosti neatraktívne. Navyše ani vy nie ste Francúzsko, nezahráte toľko dobrých a pozerateľných zápasov v slede.

Reagovat
smazaný uživatel

Po šetření sil na Maltě teď ukážete v Rusku fotbal v plné parádě?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Rusákmi mi vieme pri priaznivej konštalácii zahrať. Tuším s nimi máme bilanciu 3-3-3... aj keď súčasná situácia má od priaznivej konštalácie na míle ďaleko. Tak ako som už písal vyššie, verím v remízu.

Reagovat
cubinho

Pochybuju, ze muzes klesnout jeste hloub

Reagovat
smazaný uživatel

To, že niekto fandí reprezentácii svojej krajiny, aj keď sa jej aktuálne zrovna nedarí a teší sa na reprezentačný futbal je poklesok cubinho? A síce už chápem - veď ty si Čech a vy ste ukážkoví "fanúšikovia úspechu". Keď sa darí, tak svojich športovcov velebíte a keď sa dariť prestane posielate ich do horúcich pekiel

Reagovat
cubinho

Ne, to vážně neni o tom, ze bys nemel fandit Slovákům, to je samozřejmost. Tu jde o tvoji snahu stale shazovat nase a vyzdvihovat Slovaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovanie vášho reprezentačného či ligového diania ti moc nevonia, čo a keď niekto poukazuje na nedostatky, je to neprípustné...Tak si teda nechaj naďalej založené tie ružové okuliare a ži si vo vzdušnom paláci futbalových zázrakov, však po Eure príde kruté prebudenie

Reagovat
cubinho

Uz se tesim! Snad se taky vzpamatujes ze svého snu. Jinak Slovákům držím palce.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,Slováci udrželi neporazitelnost,mají formu jak hovado

Reagovat
Losinho

Po těmahle článkama se netipuje. Jsi zmatenej jako když jsi poprvé zasouval do ovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Losáku, raz som v jednom letovisku zažil dámsku jazdu partie českých tridsiatničiek, ktoré nechali tých svojich pepíkov v apartmánoch s deckami a vybehli na nočný alkoholický záťah. Bol to ten typ tých vašich tlstých Mařen, čo po pár drinkoch prekričia celý svet a stratia aj posledné zvyšky súdnosti. Tvl, kebyže si musím nutne vybrať či mám klátiť tebou tak preferovanú ovcu alebo jednu z tých nádher, tak mám asi ťažkú dilemu. Chudáci tí ich pepíci, nechcel by som byť v ich koži, keď sa im nad ránom ožraté a zagrcané vrútili do tých apartmánov

Reagovat
smazaný uživatel

Se schickym a daridou ještě lepší.

Reagovat
Rox

Snad předvedou stejně dobrej výkon a minimálně 1 bod si odvezou. Bylo by smutný degradovat výsledek proti Belgii nějakym nudným výkonem bez bodu.

Reagovat
RadekVonCZE

Wales musíme dát, to už není Belgie, ale je to stále nepříjemný celek z ostrovů.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak každý zápas je jiný, že jo. Vůbec bych se nedivil, kdybychom s nima měli větší problémy než s Belgií.

Reagovat
RadekVonCZE

Jestli půjdou se stejným nasazením jako proti Belgii tak to vidím 70 ku 30 pro nás.

Reagovat
El-Pistolero-68

No... Jako remíza by mě vůbec nepřekvapila, ale vyloženě prohru jsem teda nečekal.

Reagovat
RadekVonCZE

Stále oproti nim máme výhodu co se týče zisku jednoho bodu s Belgií.

Reagovat
El-Pistolero-68

No musíme jim to v odvetě vrátit. A s Belgií zkusit uhrát i druhou remízu.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnudnější soutěžní zápas v dějinách náší reprezentace = kvalifikace na Euro 08, Wales - Česko 0:0 2.6.2007 Nikdy jsem se při fotbale tak nenudil, bylo to tak nudný, že na to do smrti nezapomenu.

Reagovat
Modroočko

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud si dobře pamatuji, v závěru nás Walesani zmáčkli a nastřelili břevno, naši hráli na bod a dost profesorsky. Teď je Wales o moc lepší a to všeobecné nadšení, že vyhrajeme, moc nesdílím.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dokonce posledni repre zapas Giggse, ten tam jedinej pusobil jako fotbalista v tom zapase https://youtu.be/mAOiIRHU6Sk

Reagovat
Modi6

Kdy jindy vyhrát než teď?

K tomu bude ale zapotřebí dominovat tak jako ve Skotsku a k tomu dát pár gólů. Jakmile budou hrát profesorsky, (vždyť jsme přehrávali i Belgii, tak co se nám může stát, že jo) což bohužel taky hrozí, tak z toho může být akorát trapná prohra. Ne jednou v minulosti jsme doplatili na podcenění soupeře. Jenže tihle zarputilí Britové dokáží vyhrát, i když jsou herně o dost horší. Pozor na to!!!

Reagovat
Beči

Hlavně je nepodcenit, neposrali jsme se z Beligie, tak se nemůžeme posrat ani z nich. Vidím to na 2:1 pro nás.

Reagovat
Mass

Když se z něčeho posereš, tak to nepodceňuješ, právě naopak. Tvůj příspěvek teda moc nedává smysl.

Reagovat
vanGomm

Když chceme hrát s Belgii o 1.flek a tedy přímý postup na MS,tak je potřeba ve Walesu vyhrát.Remíza už je asi málo.Ta by byla dobrá pokud bychom minule doma Belgii porazili.

Reagovat
juveforever

Česi sú vo forme, aj vďaka Slavii sú v eufórii, šlape to aj v repre. hravo si poradia s Walesom. dokonca ich považujem aj za čierneho koňa na euro

Reagovat
veikko

V poslední době se ta konzistence výkonů o trochu zlepšila, dokonce teď máme po hodně dlouhé době 4 zápasy v řadě bez porážky. Bohužel se ale bojím, že zase v tomto případě přijde vystřízlivění stejně jako v Kosovu, se Skoty apod. Rád se ale budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja bych se toho nebal,hraci slavie maji docela formu,Soucek to je bez debat,Kader se rozehral Coufal take,Jankto hrava v Italii docela pravidelne a dobre a Barak totez,Patrik v bundeslize goly dava ac se tymu nedari,takze snad jen Zimu za Celustku a fakt jim verim

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne-Vaclik-Kader,Kudela,Zima,Boril-Darida,Soucek-Provod,Barak,Jankto-Schick

Reagovat
Reggie

Akorát Coufal za Kadeřábka - je lepší, má lepší formu a zná se Slávisti. Tady není o čem.

Reagovat
veikko

Já taky věřím, že kvalita (až na Balea) je celkem jednoznačně na naší straně. Už proto, že hrozně bojovali za to, aby mohl hrát Lawrence, který kope za slabé St. Pauli ve 2. Bundeslize. Navíc Ward snad nikdy nikde nebyl jednička v bráně, takže tam by taky měli mít slabinu. Střed zálohy Ampadu a Morrell taky není žádná velká kvalita (pokud beru, že Ampadu hrává stopera). Jenže se pořád bojím takového toho ostrovního štěstí a neuvěřiteného důrazu. Oni můžou být celý zápas zralí na debakl, ale se štěstím všechno ubrání a pak se prosadí ze standardky. Navíc jejich ofenzivní kvalita vůbec není špatná.

Reagovat
Reggie

Jestli se nepletu, tak ten trenér, co zastupuje Giggse, snad řekl, že je ten Lawrence je jeden z jejich nejlepších hráčů. Tak jestli mají jednoho z nejlepších v druhé lize v Německu, tak to o lecčem vypovídá. Musíme vyhrát, ať zabojujeme o první s flek s Belgií.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic,zas máme Wales a Belgii,jak v kvalifikaci na MS1994

Reagovat
ACSeRw!n

wendigo dostal banan ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele