Silas si kvůli spekulacím hlavu neláme, soustředí se na zítřejší zápas

02.03.2020, 22:00
Aktuality
Lisabonský Sporting se zítra představí na půdě Famalicãa a na jeho lavičce se může naposledy objevit Jorge Silas. Portugalská média hodně spekulují o odvolání třiačtyřicetiletého kormidelníka, který se v tuto chvíli koncentruje pouze na úterní utkání...

Silas byl začátkem září minulého roku propuštěn z funkce kouče Belenenses, aby o tři týdny později podepsal kontrakt se Sportingem. Výkony a výsledky slavného klubu pod jeho vedením postrádají kontinuitu a ve čtvrtek kormidelníkovi hodně uškodilo vyřazení z Evropské ligy.

Sporting zítra hraje s Famalicãem a podle tisku se v průběhu dalšího dne sejde vedení, které bude projednávat budoucnost svého kouče. Tomu vážně hrozí odvolání.

"Nejdůležitější ze všeho je koncentrovat se na zápas. Kdybychom měli komentovat všechny podobné spekulace, nedělali bychom nic jiného. Já sám jsem do Sportingu přišel už ve svých jedenácti letech a neudělal bych nic, co by klub nějakým způsobem poškodilo," prohlásil Silas.

"Co se týče budoucnosti, nikdo se mnou na toto téma nemluvil. Sám jsem se často bavil s Hugem Vianou (sportovní ředitel) a z jeho strany jsem pokaždé cítil upřímnost a loajalitu. Můj vztah s Hugem a prezidentem je na těchto vlastnostech založen. Když jsem přicházel do Sportingu, věděl jsem, že se jedná o práci do konce sezony a nemusím si lámat hlavu s tím, zda zůstanu, či nikoli. Stejně tak mi Sporting nemusí každý den sdělovat to, jestli se mnou počítá i nadále," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

Ti to tam točí jak na kolotoči

Reagovat
Han střelil první

Parádo, no. Keizer s námi vyhraje dvě trofeje, pak když neprodají Bruna v létě, tak mu rozprodají půlku kádru, tým jde do kytek a Keizer jde ven. Přijde Silas, dá to v rámci možností do kupy, prodají mu Bruna, výsledky jdou logicky o cosi dolů a hned se spekuluje o vyhazovu. Jděte do prdele, ten tým prostě na víc nemá.

Reagovat
rezba

Je nějaká šance, že by vzali Jardima?

Reagovat
STR

Ten tým poslední roky nemá duši. Po experimentech Bojinov, Labyad a poďme natahat co nejvíce zahraničních hráčů se po tomto omylu trochu ustálil, avšak spoléhat na jednoho hráče se prostě nedá. Potřebují trenéra, kterýmu dají čas aby ten tým nějaké dva, tři roky budoval. Tu Evropskou ligu bude hrát vždy, v té konkurenci kterou má, avšak na nějaký útok na titul apod. to je nepředstavitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuju o nich v fmku, ale teď se do toho vložilo Fenerbahce. Ještě více zadlužený tým, žádne evropské poháry a plno starších hráčů s vysokým platem. Sporting je zase více sympatický a má plno talentů + úkol dostat Cristiana domů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele