SHERINGHAM JEŠTĚ NEKONČÍ

05.07.2007, 13:13
Aktuality
Teddy Sheringham prostě nestárne, nebo to alespoň není vidět na jeho odhodlání. Pro již 41letého útočníka není jeho vysoký věk žádným problémem a i nadále bude pokračovat ve své kariéře...

Sheringham strávil letošní sezonu ve West Hamu a především v její druhé polovině nefiguroval v plánech manažera Alana Curbishleyho. Jako volný hráč tedy odešel, nikoli však do důchodu, nýbrž do Colchesteru, s nímž se dohodl na jednoleté smlouvě.

"Stále cítím, že mám co nabídnout. Chci hrát a mít nějaké ambice. Před několika týdny jsem mluvil s manažerem Geraintem Williamsem a byl jsem překvapen jeho plány a tím, co všechno o mně jako o hráči ví," vzpomíná Sheringham na začátky jednání s druholigovým klubem.

Sheringham byl v uplynulé sezoně nejstarším hráčem Premier League, v níž se může pyšnit vynikající bilancí. Na jeho kontě je 715 startů v nejvyšší soutěži, v nichž zaznamenal 273 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tevez do MU?Zajímavý, ale měl jít spíš do Arsenalu

Reagovat
Shevchenko

zdroj?

Reagovat
Shevchenko

aha erofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

je to i na goal.com

Reagovat
HOST*Carlitos

já bch ho viděl raději v Man Utd Každopádně bych volil mezi Manchesterem a Arsenalem, v žádnym případě do Realu, ani Interu, ani Juve nebo nevim co ještě.. Měl by zůstat v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

no každopádně letos MU nešetří, jestli přijde tevez za těch 20mil liber jak se píše, tak už utratí za léto 100mil

Reagovat
HOST*Cristiano ronaldo(nebo tk

a koho jeste koupili krome hargravese?

Reagovat
HOST*Carlitos

no oba jsou srovnáváni s Maradonou.. a právem.. Jelikož Teveze mam ještě o malinko raději, myslim, že je o chlup lepší.. každopádně útok Tevez - Crespo - Messi je smrtící

Reagovat
HOST*Messi

Messi je lepsi umi davat goly rukou takze nevim co vyzvedavas Teveze tevez je shit v anglii se vubec neprosadil ale v manchesteru mu to doufam pude...Manchester united 4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele