Shearer: Ještě nenastal správný čas

02.02.2008, 12:45
Aktuality
Alan Shearer, legenda Newcastlu, se mohl stát po příchodu nového manažera Kevina Keegana ve svém milovaném klubu jeho asistentem, bývalý reprezentant však nabídku odmítl. Shearer si nebyl jistý, že by to byl dobrý tah pro Newcastle.

"Nikoho jsem neurazil. S Kevinem jsem napoprvé mluvil čtyři hodiny, v pondělí jsme absolvovali další dlouhou schůzku. Během všech hovorů jsem přemýšlel o tom, co je nejlepší pro Newcastle, ne pro mě," uvedl Shearer pro Sun.

"Tento klub mi toho dal tak hodně, že bych se vrátil, pokud bych mohl pomoci. Ale nemyslím si, že bych mohl pomoci právě teď – a to jsem vysvětlil Kevinovi," pokračoval Shearer. "V podstatě mi řekl, že se můžu stát jeho asistentem nebo čímkoliv, co budu chtít, ale načasování není dobré."

"Myslím si, že poslední věc, kterou potřebují, je další dominantní osobnost, další jméno," vysvětlil vynikající útočník. "Je potřeba jediné osobnosti, která posune klub dopředu – a tou je Kevin."

"Já i Kevin jsme hodně podobné osobnosti. Oba jsme tvrdohlaví a cílevědomí, máme svůj názor na to, jak by měly věci fungovat," pokračoval Shearer. "A to není příliš dobrá kombinace. Z mnoha důvodů jsem musel říci ne."

"Neřekl jsem, že dveře jsou navždy zavřené. Právě teď je potřeba udělat spoustu věcí, a jeden muž potřebuje, aby se udělaly podle něho. Navždy zůstanu fanouškem Newcastlu, ale to je v tuto chvíli všechno," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
fantomas

Angažování Keegana nebyl dobrý tah

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan vyhraje titul,je to borec.

Reagovat
Devil

Shearer byl nej utocnik a je to dobrej a ferovej chlap !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele