Sexuální "hříšník" do Karlsruhe?

25.01.2009, 17:31
Aktuality
Chorvatský fotbalista Dino Drpič, kterého se vedení Dinama Záhřeb rozhodlo prodat, protože se oddával s manželkou sexu na hřišti klubového stadionu, by mohl posílit bundesligové Karlsruhe.

Sedmadvacetiletý obránce by měl podle agentury SID v klubu nahradit zraněného kapitána Maika Franze a pomoci týmu v boji o udržení v nejvyšší soutěži. Karlsruhe je po 17 kolech na patnáctém místě a od sestupové příčky ho dělí jen lepší skóre.

Vedení Dinama, kam začátkem ledna přestoupil český útočník Miroslav Slepička, se rozhodlo zbavit Drpiče kvůli jeho nemístnému chování. Poslední kapkou pro funkcionáře byl rozhovor fotbalistovy manželky Nives Celsiusové v televizi, kde modelka prozradila, že měla s manželem sex ve středovém kruhu záhřebského stadionu Maksimir.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen ať jde! Fandím mu!!

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo jak na ten vyrok manzelky reagoval doma Ale jestli pujde do Karlsruhe tak mu manzelka pomohla k lepsimu angazma

Reagovat
smazaný uživatel

Nives Celsiusová.. to bude rosnička určitě

Reagovat
Lojd

nebo hérečka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele