ŠEVČENKO SE VÝZVY NEBOJÍ

20.07.2006, 15:22
Aktuality
Ukrajinský kanonýr Andrej Ševčenko si po přestupu z AC Milán do Chelsea bude muset zvykat na jiný styl fotbalu, nové výzvy se však nebojí. "Jsem připraven," hlásá 29letý držitel Zlatého míče z roku 2004.

Začátek nové etapy Ševčenkovy kariéry se blíží, anglická liga startuje za měsíc. A Ševa už se těší. "Vždy jsem obdivoval anglický fotbal. Je to úplně jiný styl, než v Itálii, vždy jsem snil o tom, že zde budu hrát za velký, silný klub, jako je Chelsea," řekl deníku The Daily Star. "Ve Španělsku se hraje hodně technicky, v Anglii zase fyzicky. V Itálii je to mix všeho, takže jsem připraven na všechno," věří Ševčenko.

Odchod z Milána prý byl velmi důležitým krokem v jeho kariéře. "Bylo to důležité rozhodnutí. Přišel okamžik, kdy jsem pro dobro své kariéry a pro dobro rodiny musel odejít. Doufám, že se Chelsea stane mou druhou rodinou, jako tomu bylo v Kyjevě i v Miláně," dodal.

V útoku Blues jej však čeká velká konkurence, ještě před ním se Chelsea upsal Salomon Kalou z Feyenoordu. Ten by měl na svou šanci zřejmě čekat ve stínu Crespa, Ševčenka nebo svého krajana z Pobřeží slonoviny Drogby, výzvy se však nebojí a věří, že i on je dobrým hráčem.

"Když se dostanete do Chelsea, znamená to, že jste velmi dobrým hráčem," řekl pro Sky Sports News. Že je i on střelec k pohledání, o tom vypovídají čísla z jeho působení ve Feyenoordu - 83 startů a 42 branek. Už v tréninku stačil zpozorovat rozdíly mezi nizozemským a anglickým fotbalem. "Je to jiné než v Nizozemsku, musím se adaptovat a tvrdě pracovat," dodal Kalou.

Autor: Petr Starý

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*nofan

Aspoň si Ševa v Anglii zahraje fotbal. V Itálii se asi musel vždycky zeptat presidenta jestli má střílet do brány nebo vedle. ( chybí mi tu smajlík bléé Itálie )

Reagovat
HOST*yaca

a jinak si normální ???

asi mu bude prezident říkat at střílí vedle ne ???

kriple

Reagovat
HOST*Joekoski

to yaca: Nesnasim lidi kteri se nedokazou trochu povznest nad nazory druhych a brat je s nadhledem! Ale jinak jako dlouholety fanousek Chelsea tu nechci opet otevirat diskuzi na tema slozeni kadru nyni jiz stáleho mistra Anglie připomínkami že Crespo je snad na odchodu, ale spise se pozastavit nad tim ze vetsina clanku se zda vztahuje k velkym klubum, a velmi zridka se zda objevi zminka o nejakem ZAJIMAVEM klubu- viz Tottenham, vydatne a dobre posiluje a myslim ze bude s Arsenalem bojovat o druhe misto a neobjevi se tu clanek jak se Berbatov pripravuje na novou vyzvu atd

Reagovat
Shevchenko

tady asi nikdo nemumi reagovat, že?

Reagovat
HOST*nofan

zato ty jsi si reagoval jako stehno

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*nofan

Abych se zamejšlel nad tím koho bude poslouchat - jestli trenera, presidenta klubu, nebo nevim kdo do toho ještě kecá - toho jsem dalek.

Reagovat
PJ

Tak přecejen Ševčenko a Chelsea je o "něco" známější a sledovanější hráč a klub, než Tottenham a Barbatov... Já sice chápu, že se vždycky najde někdo, kdo si rád přečte třeba o Berbatovovi, ale v porovnání s článkem o Ševovi si ho přečte výrazně míň lidí - a pak takovej článek nemá smysl psát. Smysl to má když není nic jinýho o čem by se dalo psát, ale když je několik zajímavejch událostí kolem velkých klubů, pak o článek o míň zajímavym klubu nebo hráči celkem pochopitelně nebude zájem...

Reagovat
HOST*xx

v Chelsea sa mozno nepresadi a strati tak isto, ako kopu futbalistov co tam hrali. Ani sa nedivim, ze vela hracov nechce ist do Chelsea, t.j. Cannavaro, Kaka, Diarra, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Joekoski ma pravdu,nje kazdeho bavi citat len o Reale

Reagovat
PJ

Píšeme o tom, o čem se nejvíc mluví a píše ve světě... Momentálně je to Itálie, Real a Zidane, takže celkem pochopitelně nejvíc článků je o nich... Až bude pět hráčů velkých jmen lanařit kdokoli jinej, budeme psát o něm. Nebo jakej jinej konkrétní článek by sis třeba představoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si dokázal, že ještě neumíš reagovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Real a Barca u nás mají nejvíc fanoušků, s tím nic nenaděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ne každý fandí korupci..

Reagovat
HOST*

To si jen myslíš. Neposlouchej jen toho Čapka ve studiu LM

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se podívej na zdejší diskuze a "diskuze" Navíc sem si nevšiml, že by se ve fotbale dělo něco podobně významnýho, jako kolem výše uvedenejch témat. Imho moc lidí by nezajímal článek o Berbatovovi, kde by psal něco jako "V londýně sem 2 týdny, bla bla, moc se mi tu líbí, bla bla, zejtra si du koupit nový papuče, bla bla bla".

BTW chtělo by to zase nějakej velkej přestup, abysme udělali tisícovku, na Robinha už padl prach

Reagovat
HOST*

ŠEVČENKO je největší dement!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele