ŠEVČENKO SE UPSAL CHELSEA

01.06.2006, 00:46
Aktuality
Pravděpodobně největší přestup léta je na světě - ukrajinský kanonýr Andrej Ševčenko odchází z AC Milán do londýnské Chelsea. Suma, o kterou zchudne peněženka Romana Abramoviče, by měla být rekordní v historii klubu.

Přesnou částku kluby tají, Chelsea však přiznala, že tolik peněz ještě za žádného hráče nezaplatila. Měla by se pohybovat mezi 25 a 30 milióny liber, dosud nejdražší posilou Blues byl před rokem Michael Essien. Ten stál 24.4 miliónu liber.

29letý Ševčenko se na Stamford Bridge dohodl na čtyřleté smlouvě. "Jsem zde pro novou výzvu a pro vzrušení zahrát si Premier League," prohlásil Ševčenko. "Jdu z jednoho velkého klubu do druhého, stávám se členem týmu šampiónů. Chelsea má ambice vyhrát Ligu mistrů, ale nejen to, navíc si půjde pro třetí ligový titul v řadě. Je to tým, který chce vyhrát každý zápas."

Držitel Zlatého míče z roku 2004 bude tahounem reprezentace Ukrajiny na mistrovství světa v Německu a je rád, že svou budoucnost vyřešil ještě před začátkem turnaje. "Mohu jet do Německa s čistou myslí a hrdý na to, že jsem hráčem Chelsea," dodal.

Za jeho odchodem z Milána určitě nestojí peníze, sám říká, že kdyby šlo o peníze, zůstal by v Miláně. Do Anglie se stěhuje z rodinných důvodů, jeho žena Kristen Pazik, americká modelka, chce syna Jordana vychovávat v anglicky mluvící zemi.

Andrej Ševčenko je třetí posilou Chelsea pro nadcházející sezónu - již dříve přišel zadarmo z Bayernu Mnichov Michael Ballack a po něm se Chelsea upsal i Salomon Kalou z Feyenoordu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šéf Galliani se nechal slyšet, že AC není supermarket. Ale nezmínil se o tom, že by byl Kaká neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zmínil, Merenguesi, "Kaká no se vende", řekl doslova. Ale hráč prý souhlasí... Ale to porcujeme prase bez řezníka, uvidí se po volbách. Taková dvojka Kaká - Adriano by byla super

Reagovat
HOST*

Si nech zdát, pokud AC nebude vyloučeno. Já si myslím, že AC bude ještě silnější, pokud nahradí Shevu. Budou válcovat Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vykope z obrany veterány, tak určitě. A najít náhradu za Ševčenka bude hodně obtížné...

Reagovat
HOST*

Tak Maldini je king a bude hrát, ať se děje, co se děje. Nesta je taky jasný. Jeden stoper přijde a jeden kraj se nějak vyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se omlouvám, ale já nečerpal z AS, ale už ze včerejších italských novin, kde jsem tuto větu nezaregistroval.

Situace je jasná. Předpokládaný lítý boj devíti kandidátů ze změnil na souboj "antipérezovci" vs. "pérezovci". Aneb Villar Mir (větší pravomoce hlavního kouče, nákup zejména španělských hvězd, komplet nové vedení) vs. Calderón (sice s Capellem, ale pořád s Pérezem v zádech). Florentino se údajně ještě nerozhodl, koho oficiálně podpoří, ale pokud se na to podívám zdravým selským rozumem (se Sanzem a Baldasanem soupeří už 6 let, Palacios chce Del Bosqueho a Villar Mir je jeho známý odpůrce), tak má už dávno jasno. Calderón si ve volebních předpokladech hodně polepšil a podle posledních výsledků už dokonce vede! A když mu požehná i sám velký Pérez, tak se obávám, že je asi rozhodnuto (jeho výrok, že kdyby kandidoval, tak by určitě zase vyhrál, mě bude ještě minimálně měsíc budit ze spánku).

O všem se rozhodne mezi 29. červnem (zasedá vedení italské ligy) a 2. červencem (volby). Právě v těchto dnech na 80% (pravděpodobnost sestupu Juve) Calderón oznámí, že má zajištěného Capella a zřejmě i Zlatana a jednoho z defenzivních hráčů (asi buď Emerson nebo Zambrotta).

"Kauza Kaká" už nebude mít na výsledky voleb tak zásadní vliv. Každopádně bych velmi rád uvítal mého nejoblíbenějšího hráče v mém nejoblíbenějším klubu. Možná ho nezískáme, ale Galliani si může být jistý, že se o to aspoň pokusíme. Kdyby ale náhodou spadlo i AC, tak je díky jeho brazilským spoluhráčům na MS jasno

Reagovat
HOST*

Zlatana bych vám (ne)přál - nesnáším ho. Ale Zambrotta, te je hráč jako prase, nedoceněný a možná nejlepší na svém postě vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu Ibrahimovič? Ještě do útoku Cassana a máme vymalováno zas na celej rok...

Reagovat
HOST*dirigi

no jo to by musel Casano neco umet

Reagovat
HOST*Kapřík

Docela by se vám Kaká do Realu hodil, co? Ale neboj, jestli se ten skandál v Itálii ještě víc rozvine tak si budete moct vybírat z Kaká, Pirlo,Inzaghi, Trezeguet,Emerson-toho bych vám DOPORUČOVAL!!! a další. Ale nechtěl bych pak vidět tu úroveň Serie A příští sezónu.

Reagovat
HOST*Ivánek

ty smradlavá rybo, je jasný že Kaká půjde do West Hamu

Reagovat
HOST*Voňavý Kapřík

Aha, tak to jo. Tak já si myslim že toho Kaká máme pořešenýho,co? To je kluk, srdcař, kterej to tam tmelí. Ještě k němu kupte někoho do obrany, třeba Canavara a je to v cajku. Hlavně aby se do toho West Hamu nikdo nesral.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ich teraz zastaví? Budú veľmi silní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Edmilson bez MS, místo něj Mineiro.

Reagovat
HOST*eto - starší

Prostě Barcelona je ve všech seměrech "nejlepší". Eto je nejlepší útočník na světě za poslední desetiletí, Xavi, Ronaldinho atd. jsou nejlepší záložníci na světě za poslední desetiletí, Puyol je nejlepší obránce na světe za poslední desetiletí a Valdes je nejlepší brankář na světě za poslední desetiletí.

Kdyby něco náhodou nesouhlasilo tak se nebavíme o posledním desetiletí, ale o momentální formě a kdyby to přesto nesouhlasilo tak se bavíme o příští sezoně a vyhlídce do budoucna a kdyby to ani tak nesouhlasilo tak máme zatím ještě v našem F-mužstvu novou vycházející hvězdu která bude nejlepší na světě a kdyby ani tak ne tak jste mě všichni špatně pochopili... Ach jo, jste všichni tak neinteligentní a já tak moudrý...

Je tohle podle tvých představ Kyslíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych doplnil, že pokud má řeči fanoušek Madridu, tak více či méně podporuje fašismus a měl by držet hubu (švagr pana Laporty, fašoun jak noha u prdele, ten jako by, třicet let po smrti diktátora, nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to. Sice je docela trapné, že jsi to nedokázal ani když jsme hned řekl, že se té tvé hry nezúčastním, ale aspoň jsi to zkusil. Je fascinuící, že lidi tady to prostě nedokážou, mě ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud můžu ještě přidat Deca (taky nejlepší), Messiho (nejlepší na svém místě) a k tomu samotná Barca která o třídu převyšuje všechny ostatní kluby světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme mohli letos vidět, že? (výhra o třídu na SB, výhra na Stamford bridge, výhra na San Siru...)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna sezona se vydařila a hned je to o třídu výš..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak važ slova...a nebudu reagovat...stejně jak je o třídu lepší Deco než Lampard že?

Reagovat
HOST*

Tady přesně udeřila hlavička na hřebík. Gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někteří ještě evidentně nezkousli letošní double Barcy, ale nevadí, snad to přežijete..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt vašich blbejch keců, neměli bychom jedovaté poznámky...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsou fakt jedovaté.

Reagovat
HOST*admin

jasně a ty jsi katalánec

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mám na EF nejraději to, když se tady objeví někteří lidé, co mají pocit, že jsou zábavní. A přitom to co řeknou, postrádá veškerý humor i smysl.

Reagovat
HOST*

Třeba jako ty, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nejdříve nauč podepsat, pak se ozvi.

Reagovat
HOST*

Tady nejde o podpis...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že kdo se neumí podepsat, tak není dostatečně mentálně vyspělý aby mohl se do něčeho plést...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom jestli je to Franta nebo Pepa?

Reagovat
HOST*

Co si jako o sobě myslíš? Že když Barcelona vyhrála ligu mistrů, že si ne tebe nikdo nemůže dovolit. Se vzpamatuj ty pometlo jedno, ja neznám tebe a ty neznáš mě, tak na jménu tady nezáleží. Mě akorát serou ty kecy co ty máš a neserou asi jenom mě. Tady píšeš o nějaké vyspělosti, podívej se do zrcadla a pak hlavně na to co píšeš??? Jediné co umíš jsou smajlíky, fráze že Barca je nejlepší ap.. Obdivuju všechny ty co se s tebou hádají. Mě to připadá podřadné a touhle odpovědí končím, protože ,,Vysvětlovat blbovi, že je blb je stejně zbytečné protože to nepochopí protože je blb."

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu fascinující a zároveň podnět k zamyšlení, když vám někdo, kdo se nedokáže ani po připomínkách jiných podepsat, říká, a´t se podíváte do zrcadla.

Reagovat
HOST*Mára

kurva tady je banda kreténů asi neumíte skousnout že je barca best co???

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš jeden z nich

Reagovat
HOST*

Nejde o Barcu....

Reagovat
smazaný uživatel

Uznání odborníka potěší, zvlášť u tebe. Zřejmě si myslíš, že když Barcelona má po šesti letech sucha dva tituly a jednu LM, že všichni její fanoušci jsou neomylní, vychovaní a slušní

Reagovat
HOST*alan

Taháš do toho barcelonu, ale šlo o Kyslíka. Když vám někdo vytkne jak se chováte, tek řeknete, že závidíme barce. To je jako říct klukovi na bazenu ať se chová slušně a on ti na to čekne, že mu závidíš ten bazén. To má hlubokou logiku - tobě rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barcu do toho zapletl ten rádoby vtipálek, co tuhle část diskuze založil...tak copak my? Prostě Barca je nejlepší tým na světě a má i nejlepší jednotlivce, že on se to snaží ironizovat, to jen ukazuje, že ty úspěchy vážěn závidí. Však se podívej, kolik lidí se tady takhle objevelo po výhře Barcy v LM...

Reagovat
HOST*

A navíc tady jde spíše o blbé kecy jednoho fanouška Barcy, kterého bych rozhodně nepovažoval za odborníka fotbalu.

Reagovat
HOST*alan

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo o blbé kecy nějakého anonyma, který se ani neumí podepsat..

Reagovat
HOST*

Já se jenom napsal co si myslím, že ty s tím máš psychický problém není moje věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím žádnej psychickej problém nemám, ale považuju za normální se pod svůj názor podepsat..Jestli ty ne, tak je mi tě líto..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a výsledky mi daly za pravdu. A to tě očividně sere.

Reagovat
HOST*xx

Valdez a Puyol najlepsi na svete? a Xavi? Eto o? ...taky vtip som uz davno nevidel...Len pre informaciu: Najlepsi stoper je Terry, brankar Cech, Kaka je rozhodne lepsi, ako Xavi a Henry lepsi, ako Eto'o. Ale hlavne to s tym neschopnym valdesom ma dost pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo nepochopil, že šlo o rádobyvtipnou záležitost nějakého staršího eto´a.. Asi trochu fandíš Chelsea co..? Označit Čecha za nejlepšího gólmana planety, to už musíš mít odvahu.. A navíc Kaká je úplně jiný typ hráče než xavi, takže to ti taky moc nevyšlo.. A ať se ti to líbí, nebo ne, tak Puyol určitě není horší než Terry..

Reagovat
HOST*

barcelona jsou neljepsi vyhovneni chudaci za posledni desetileti a kyslik je impotent zakomplexovanej a pac mam 100 kilo a 185 cm tak mu dat po hube az ho najdu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Merengues s Xavim mě drze předběhli, nicméně něco mám i navíc. Takže:

1) Ševčenko za 51 mega + Gallas (12)

2) Raúla chce AS Řím.

3) Raúla Garcíu chce Atlético.

4) Edmilson nahrazen Mineirem ze Sao Paula (na něj jsem slyšel pochvalné reference od novináře, který do toho fakt vidí.). Spekuluje se o tom, že závěrečnou část sezóny odehrál s malým zraněním. Druhá verze, že se na tréninku porafal s Adrianem a neodjel kvůli zranění, ale proto, že byl vyloučen (pochybuju).

5) Kaká by podle Mijatoviče souhlasil s přestupem do Realu

6) Otázka. Proč rve Luis Aragonés do sestavy vedle sebe Albeldu a Sennu?

Sestava pro utkání s Egyptem je:

Casillas - Ramos - Puyol - Pablo - A.Lopez - Albelda - Senna - Cesc - Raúl (pod útočníky) - Torres - Villa

7) Doporučení. Jestli můžete, mrkněte na společné halekání španělské reprezentace (A por elloooos, olééé!) a zvláště na výraz trenéra, já to viděl na RM TV, ale bude to i jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě za 8) Aimar na prodej a za 9) Joaquín: Ve Valencii je všechno fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ty letošní přestupový zprávy mi nedělají vůbec radost. I kvůli tomu, že se vyhejbaj Barce. Jestli Laporta chce útočníka, už měl dávno začít. Třeba ten Aguero...nebo Tevéz. Možná Torres. Vůbec bych neřešil finance. Za toho Aguera bych taky dal 23, za Torrese těch 30. A za Tevéze 25. Za Aguera bych taky vypláz ňákejch 20. Jednoho z nich...

navíc se k tomu odečte krásnejch 10 za Javiera. Škoda, že se snažíme tahat o takovýho niemanda jako je Forlán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Téveze by si za 25 mega určitě nezískal.. Za Aguera bych já osobně nenabídl více než 15 mega a to ještě po dlouhém rozmýšlení..Torrese bych bral, ale do Barcy se podle mě moc nehodí a za 30 mega by jśme mohĺi získat mnohem prospěšnější hráče pro tým , než je Torres.. Já bych bral Dani Alvése, jeho cena by měla být okolo 8 mega, pak Chivua, který by mohl stát kolem 13 mega a do útoku bych chtěl Gudjohnsena za 8 mega..Což je dohromady cca 30 mega, odečíst nějakých 8 mega za prodej Savioly a bylo by to skvělé posílení týmu za částku kolem 20 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha vždyť už dávno začali...jestli ty sleduješ přestupyový trh, tak asi hodně zdálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Kylíku, di už konečně doprdele. Řek sem to nadneseně, každej to pochopil, akorát ty asi ne. Už mě to tvý věčný rejpání fakt sere. Ty si editor týhle stránky, nebo co?

Myslel jsem tim, že by se měli kluci z vedení víc snažit a mít trochu větší rozhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší rozhled. No tak ty jsi vážně dost naivní, když si myslíš, že snad máš lepší přehled než oni. Forlan je v poslední fázi přestupu a ty mluvíš o tom, ež už by se měli rozhoupat a o Barce s desítkami skautů řekneš, že by měli mt větši rozhled a jako příkald dáš Teveze, který ani v nejmenším nezapdá do profilu, které vedení hledá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to řikam, si idiot. Já vlastně nevim co si o sobě myslíš, chlapče. Kyslíku, jenom pro informaci - tohle neni estrada tvejch arogantnich bezduchejch urazek a bezcennejch keců, ale fotbalovej server. Lidi jako ty tu nemaj co delat. Snad nikdy jsem tu nevidel od tebe zajímaj příspěvek, vlastně skoro žádnej příspěvek. Pořád jenom reaguješ... trapnost nade vše. Respektuju tě jenom z jedinyho duvodu - fandíš Barce (i když jenom proto, abys moh urážet fanoušky Realu a srát se do každýho článku o ní - tzn. 90 procent všech diskusí). Fotbalu možná rozumíš, ale rozhodně ne tolik kolik dáváš najevo. Jinak si pro mě jenom infantilni parchant. Najdi si ňákou jinou zábavu, než tady prudit celý dny a noci.

Reagovat
smazaný uživatel

KDyž někdo napíše blbost (a kro tak markantní jako ty), tak holt reagovat budu, nepotřebuju tady psát dlouhé rádobyrozbory (i když i ty občas napíšu) aybch pak moh reagovat, nato zapomeň...dávej si pozor, co píšeš a vše ude oki.

Reagovat
HOST*r10

Kyslík je najlopšiem mužom planety. Je to oki?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že největším zoufalcem planety. Opravte mě, pane doktore, jestli se markantně pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem si nevšiml, že by vedení ještě nezačalo jednat o posilách..Každý den se objevují spekulace o různých útočnících a ne jenom o Forlánovi, který je ovšem první na řadě..Ty finance se samozřejmě řešit musí, to není tak jednoduché, jak si asi představuješ..Ty bys byl dobrý manažer, viz slova, že finance bys neřešil, 30 mega za Torrese, 23 za Aguera atd..Tento rok by mělo být na trhu dost kvalitních útočníků, takže je zbytečné platit za nějakého nějaké přemrštěné částky..S tím Aguerem to nebude tak jednoduché, vyláznout za tak mladého a v podstatě neověřeného hráče 23 mega, to je podle mě moc..Ale samozřejmě se to může pro Atlético změnit ve výborný obchod, to uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, když vidím reakci: 10) Agent Forlána jedná z Barcelonou...

Reagovat
HOST*

s

Reagovat
smazaný uživatel

Práce kvapná, lidový zápor na pět platná...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v podstate - u nás nič nové Real je imúnny na všetky momentálne prestupové kalkulácie

Reagovat
Xavi

2) Co by tam dělal?

3 Proč by tam šel, když může hrát LM?

6) Spíš by mě zajmalo, kdo bude hrát kraje zálohy? Senna hrál celou sezónu dobře. Aragonés chce asi zneprůchodnit střed. Podle téhle sestavy bych řekl, že se budou hodně vysunovat krajní beci. Senna s Albeldou budou sbírat všechny balony, Cesc bude něco jak Xavi o 3roky nazpět, Raúl se postará o golové přihrávky a Villa - Torres bez komentáře.

Reagovat
Xavi

Ještě bych doplnil, že by se mělo hrát hodně pozemi, hodně kombinovat a hrát rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad3) Samozřejmě, že LM je velké lákadlo. Atlético prostě hledá náhradu za Rosického na post tvůrce hry, kterých tam opravdu moc nemá.

Logicky asi nebude Španělsko nakopávat vysoké balony do vápna, zvlášť když nemá vysokého útočníka, každopádně Aragonés podle mě experimentuje. Má ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal do středu zálohy jen jednoho z dvojice Senna-Albelda, který by měl na starosti defenzivu..Potom bych nasadil do zálohy Xabi Alonsa a jednoho z dvojice Xavi-Cesc..Pokud bude Xavi v absolutním pořádku, tak by měl být v základu on..Na křídla bych pak nasadil Joaquína a Reyese a na hrot jednoho z dvojice Villa-Torres, to už je celkem jedno..

Reagovat
HOST*

Já bych Raula z Realu nepouštěl, přijít o Raula to by znamenalo jako vyměnit bílé dresy za červené.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Gallas AC hodně pomůže

2) uvidíme po volbách (výměna za Chivua? )

3) jsem zvědavý, jestli budou chtít těch 18 mil. jako po nás

5) to je asi kachna

6) idiot Aragonés, místo dvou dravých křídel tam mrskne Sennu s Raúlem, já už mu fakt vůbec nerozumím

8) Aimara prodají a Mistu si nechaj?

9) to teda není

Reagovat
smazaný uživatel

Ad3) už 22 Ale Atlético prý počká a pak bude smlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nesmysl, Ševčenkova cena by měla být okolo 30 mega liber a Gallas by měl zůstat v Chelsea

3) Pochybuju, že po takových nákupech na něj budou mít ještě peníze, i když by se jim nepochybně hodil..Už to mohli mít dávno vyřešené, ale nechtěli dát za Rosu 10 mega (velká chyba)..

5) Sice je možné, že by chtěl Kaká do Realu, ale AC ho v žádném případě nepustí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ad5) se uvidí

Reagovat
Shevchenko

Aha, si přectav Milán bez Shevy a Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Ad 5 závisí na tom jak se ne/zamete pod koberec ta rozhodcovská aféra v makarónsku . Serii B hrát Kaká určitě chtít nebude

PS: ale kde máš jistotu, že by si pak vybral Real?

Ikdyž je fakt, že tvůrce hry chybí z velkoklubů jenom vám, takže by tam asi fakt šel .

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě nás snad jen MU. Ale určitě by si vybral La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že AC začne budovat asi dost novej tým. Bude potřebovat dost peněz nacpat do obrany. A pokud ještě dostane sankce? Kdyby prodal Kaka tak by mohli nakoupit spoustu prespektivních mladých hráčů na místa, které je nejvíc tlačej. Nemluvě o tom, že bude nyní následovat mírnější výkonnostní krize. Pri uvážení tohoto by přestup Kaka nemusel být úplná kachna

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze AC predalo 29 rocneho Schewchenka za 30 milionov libier si myslim, ze je pre nich len a len dobre a s takym obnosom mozu hodne manipulovat na prestupovom trhu a iste maju aj nejaky ten milionik k dobru pripraveny z inych zdrojov.

Predat pomaly 24 rocneho Kaku je podla mna dost nerealne a ak, tak jedine za sumu, ktoru bohuzial moc klubov neponukne ( mozno ziadny ). " AC Milán není supermarket "

Mena , ktore sa spominaju ohladom obrany ( Barzagli, Bonera, Oddo, Gallas, Cris, Lugano ) za tak financne neusne sumy si myslim, ze nebudu. Hlavne Gallas je celkom realny.

Reagovat
HOST*

Právě že je kdyby budovali to nové mužstvo, tak Kaká by byl jeho základem. Kachna to je 100pro. Kaká miluje Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho jeden z kandidátů na prezidenta Realu už oslovil a kam jinam by šel? Nikdo jinej na něj prachy nemá a v Barceloně máte tvůrců hry tři prdele (A to doslova )...

Reagovat
smazaný uživatel

A Premier League by mu, mám pocit, moc nesvědčila...

Reagovat
smazaný uživatel

Si docela věříte, já bych si na něj takové naděje nedělal, pak akorát budete ronit slzy, až k vám místo Kaká a spol. přijdou posily jako Zlatan, Emerson, Cannavaro atd..

Reagovat
HOST*Poradce

Emersona BRÁT do Realu, toho potřebuje ze všeho nejvíc, pořádnýho defensivního záložníka.Jestli se ty spekulace o výprodeji hvězd z Itálie splněj tak to vidim na pěkně slušnej pád kvality Serie A. No, i vez výprodeje bude příští rok pěkně divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

5) To by bylo super!!!

Reagovat
Shevchenko

Záložník Vladimír Šmicer nepojede kvůli zranění kolena na fotbalové mistrovství světa. Po dohodě s vedením české reprezentace to řekl novinářům v Praze. O jeho náhradníkovi se nyní rozhoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdo asi tak pojede? Přece ten tragéd z Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechápu, proč nejede Skácel??? Sionko je plašan, vždycky se dostane do šance a pak si neomylně vybere to nejhorší řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to pravda, pojede tragéd Sionko..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je napíšu... vlastně na píču

Reagovat
HOST*Miki

Udělal by líp kdyby misto Smicera vzal Karla Pitáka to je

borec ne jak Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

newiem preco by chcel Kaka odist z MIlana,,pokial teda nezostupime do Serie B ,ale to nam nehrozi.

Reagovat
HOST*

neodejde, bije mu srdce pro Milán! jen Sheva, nikdo vic!

Reagovat
HOST*Miki

Ať jde stejně nic nehraje

Reagovat
HOST*vduhsk cxjbh

hmmmmmmmmm tak to bych se dival asi trikrat vic nez tootti

Reagovat
HOST*Miki

Totti je king. A ty fotbalu rozumíš jako kozel náklaďaku

Reagovat
HOST*miki

a co ty ? delas jak kdybys vedel vsecnho vole

Reagovat
HOST*Miki

určitě víc než ty magore ty by ses hodil jenom tak

do Realu Madrid tam jsou stejné kopyta jak ty nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dlouho, když Mourinho tvrdil, že milionovým nákupům už je konec a že se tým už bude jen vhodně doplňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A Ševčenko nebyl vhodný doplněk? A Ballack byl zase zadáčo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sheva je vhodny doplnek do kazdeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

"Chelsea vyhrává další dostihy nad jinými kluby a zlákává do svých spárů teprve 16letého hocha.Suma by se měla pohybovat okolo 320 tisíc liber.

Nyní k sestavě Chelsea:

Čech

Ferreira----Carvalho-------------------Terry----Gallas(doufám)

Makelele

Cole--------------Ballack---------------- Lampard

Drogba--------------Sheva "

S tím poskládáním zálohy si nejsem jistej.

Vidím to na další titul v Anglické lize a nejvyšší příčky v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma dostihama o nějakého Izraelce bych to zas tolik nepřeháněl..

Reagovat
Shevchenko

?

-------------------Čech-----------------

Ferreira---Carvalho---Terry---Carlos

-----------------Makelele---------------

Cole----------------------------Robben

-----------Lampard---Ballack----------

---------------Shevchenko-------------

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos bych do Chelsea nechtěl a s tím sestavením těžko říct.

Reagovat
Shevchenko

mě se líbi

Reagovat
smazaný uživatel

To se ani nedivím...

Reagovat
Shevchenko

A jestli by chtěl Mourinho po křídlech, tak tam má skvělé Wright - Philipse a Duffa! Pak místo Makeleleho náhrada Essien

Reagovat
HOST*Miki

Ta sestava je o ničem Robben je kopyto

Reagovat
HOST*Miki

Asi nic v útoku bude Sheva a Crespo

Reagovat
HOST*kikin

at snim dou do pr.... je tam Shevi ,Crespo a |Drogba na co mladeho izraelce

Reagovat
smazaný uživatel

Než ten mladík povyroste,tak Sheva už bude v důchodě,tak proč by ho nekoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

jj do Chelsea ide njaky Slovak,,,Stoch..nadejny supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

jak zajímavé

Reagovat
HOST*Miki

Slováci nemají žádný supertalent

Reagovat
HOST*Miki

bys cumel kolik

Reagovat
HOST*MIki

a jaké

Reagovat
HOST*Totti

No já bych to zas na ty nejvyšší příčky v LM neviděl, to už se říkalo před příchodem všech těch jejich hvězd ale vidím že asi banán. Asi to zůstane jenom u toho titulu v Premier League !!!

Forza Roma !!!

Reagovat
HOST*|Miki

Jasně chelsea nic nedokáže AS Řím je nejlepší

Reagovat
HOST*Miki

pico to si uz prehnal. dostavas jak pes Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

for neverensen ci co: jj to je zajimave

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele