Ševčenko nehraje, o přestupu přesto neuvažuje

30.11.2007, 12:15
Aktuality
Andrej Ševčenko je po svém přestupu do Chelsea stále pouze stínem toho obávaného kanonýra, kterého znali fanoušci AC Milán a Dynama Kyjev. Ukrajinský útočník se stále marně snaží o prosazení do základní sestavy, o odchodu ze Stamford Bridge ale rozhodně neuvažuje...

"V posledních týdnech máme dobré výsledky a je těžké si stěžovat. Jediné, co mohu udělat, je pokračovat v práci a být potichu," říká kapitán ukrajinské reprezentace.

O Ševčenkovi se již několikrát spekulovalo v souvislosti s ukončením londýnského trápení a návratu do Milána. K Realizaci těchto informací nikdy nedošlo a podle hráčova přístupu do vypadá, že v nejbližší době ani nedojde.

"Jsem součástí Chelsea, která chce vyhrát spoustu trofejí. Každý hráč chce hrát v každém zápase, ale mám absolutní respekt k managementu a skvělým hráčům a miluji tento klub a naše fanoušky," ujišťuje Ševčenko.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák! ale nějak mu to nevěřím ... Ta jeho manželka ho má dobře pod pantoflem

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec neběl z AC odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,je to jen a jen velký trápení..vůbec z něj nejde tam strahc,jakým působil v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy co tam má se mu nedivím,že žůstane

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no . Taky proč jinak se fotbal hraje

Reagovat
smazaný uživatel

mel zustat v AC,italska liga mu proste sedela,je skoda ze tak skvely suter sedi a nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho případě to určitě není o pěnězích.Žádný špičkový fotbalista nechce vysedávat na lavičce.Jeho nákup si prosadil Abramovič,ne José Mourinho.Stejné je to v případě Michaela Balacka.Za úspěchy a výsledky na hřišti je v prvé řadě zodpovědný manažer a ne majitel.

Reagovat
Devil

Pral bych si , aby mu to strilelo jako driv !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele