ŠEVA NEODCHÁZÍ, POSILOVAT SE PRÝ NEBUDE

11.01.2007, 14:13
Aktuality
Andrij Ševčenko popřel všechny spekulace spojující jeho jméno s možným odchodem ze Stamford Bridge. Ukrajinský kanonýr plánuje vrátit se co nejrychleji do své bývalé formy a získat si místo v základní sestavě. V zimě mu navíc nepřibude žádná konkurence, Chelsea podle posledního prohlášení Joseho Mourinha totiž nehodlá posilovat. Tím pravděpodobně padá i možný příchod Milana Baroše z Aston Villy...

"Žádný přestup se konat nebude. Jsem hráčem Chelsea a musím klubu vrátit to, co do mě vložil. Nezajímá mě přestup do Realu Madrid nebo kamkoliv jinam. Tyhle příběhy si vymýšlejí novináři, to oni by měli být prodáni do Realu," opřel se bývalý útočník AC Milán do médií, v nichž se každým dnem objevují zprávy o jeho možném odchodu z Londýna.

Ševčenko přišel na Stamford Bridge v létě z AC Milán jako nejdražší hráč v historii klubu, jenomže finanční prostředky do něj vynaložené zatím nedokázal splatit. V dresu londýnského celku příliš radostných okamžiků nezažil, nedává góly a poslední dobou toho ani příliš nenahraje. "Chci co nejdříve získat zpět místo v základní sestavě a vrátit se do své bývalé formy," vyhlašuje Ševa své plány do nejbližších týdnů.

Pomoci mu k tomu může i prohlášení manažera Joseho Mourinha. Portugalský kormidelník chtěl zvýšit konkurenci v útoku nákupem Milana Baroše z Aston Villy, z toho však podobně jako z příchodů dalších obránců a útočníků zřejmě sejde. "Řekl jsem, jaké hráče bych chtěl, ale oni nepřijdou. Je to rozhodnutí klubu a já vám ho nemusím zdůvodňovat. Není to můj klub, jsem jenom manažer. Očekávám, že na konci přestupního termínu bude kádr stejný jako na jeho začátku," je Mourinho trochu zklamaný z přístupu klubového vedení.

Mourinho chtěl v zimě vyztužit obranu a hledal rovněž vhodného útočníka. Vedle Milana Baroše se hodně mluvilo například o Obafemi Martinsovi z Newcastlu či o Jermainu Defoeovi z Tottenhamu. Mezi obránci pak nejčastěji padala jména jako Sylvain Distin (Manchester City), Tal Ben Haim (Bolton), Jorge Andrade (Deportivo La Coruňa), Josip Šimunič (Hertha Berlín) nebo Anton Ferdinand (West Ham).

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com, bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*1860

je pekne ze to rika, ale doufam ze to potvrdi i na hristi..

Reagovat
HOST*

To je dobře že nekoupěj Baroše...

Reagovat
HOST*Fugas

posily nejsou potřeba, stačí když se vrátí zranění hráči

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Ševa měl si jít prýč ale si bojovník což jsem od tebe nečekal tak uvodíme třeba se prosadí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele