Setién přiznal, že se po debaklu obává odvolání

15.08.2020, 08:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (207)

Přidat komentář
valloire

Reagovat
Remt

Bez prdele bych ale opravdu rád viděl jak by dopadl včera Real být na místě Barcy Podle mě by nedostali takovou rychtu ale taková čtyřka pětka by do jejich sítě taky padla

Reagovat
CHONG

Dostali bychom po tlamě hrozně, a pokud by byla stejná konstalace jako proti City (Ramos mimo a Varane ve stejné formě), tak možná i tu osmičku

Reagovat
garruklol

Reagovat
remeslnik

Real by tak hrozně nedopadl. Asi by prohrál, ale čestně.

Reagovat
CHONG

Moc tomu nevěřím.

Reagovat
remeslnik

Klidně věř. Z těch, co tam byli, vč. Realu, by nikdo tak nedopadl, jak včera Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

barca je v rozkladu, real je jinde, ten by takhle nedopadl

Reagovat
remeslnik

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Možná bychom nedostali osmičku, třeba by to herně bylo lepší, asi bychom nepůsobili tak odevzdaně, ale naloženo bychom dostali taky.

Reagovat
smazaný uživatel

pro me 50 na 50, ale to je jedno

Reagovat
CHONG

Úplně nevím, z čeho usuzuješ, City si nás herně mazalo na chleba a Bayern je podle mého letos ještě větší mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

10 zapasu po pauze, jen vyhry..s city to posral zz a varane, a byla to odveta, kde se muselo otacet, navic bez ramose..

Reagovat
CHONG

Těch deset zápasů je sice hodných uznání, ale vzhledem k Bayernu bych to úplně nepřeceňoval, přeci jenom to byli trochu jiní soupeři. Jinak tu premisu jsem napsal už na začátku, stejná konstalace jako proti City (tedy bez Ramose a Varane ve stejné formě), jinak Varane sice zavinil góly, ale tužku hráli všichni.

Reagovat
Allianz_Arena

Mě by právě zajímalo, o kolik je Real dál než Barcelona, trochu z dálky to sleduji a mám pocit, že se krize týká výrazně i jich. Série zápasů v lize je pěkná a titul se počítá, ale není ten titul především díky tomu, že zápasy, které Barcelona zremizovala 1:1, tak Real ubojoval na 1:0 apod.? Za mě mají španělské týmy velký problém, po letech úspěchů je to přirozené a čeká je mnoho práce.

Reagovat
Remt

50:50 určitě ne, dostali by taky hrozně, jen si myslík, jak už tu bylo řečeno, že by možná nepůsobili tak odevzdaným dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

blbost.. Real s Barcou jsou na podobné úrovni, byť formu má teď lepší Real.

Jediné co, tak Real umí hrát zaňdoura. Hrají ho paradoxně i proti týmům, kde by ho hrát opravdu neměli, ale umí ho. Takže by to nebyl takový debakl, ale obraz hry by byl nemlich stejný. 80:20, když by Bayern fakt neměl den.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vladino10

Tak neviem, podľa mňa by real možno vypadol- ale takýto odovzdaný by určite nebol.

To čo porobil davies so semedom už podľa mňa nebolo kvalitou, koncentrácia a chuť hrať futbal tam bola na bode mrazu u dosť hráčov..

Reagovat
Anacron

Určitě by jsme prohráli, ale ten zápas by vypadal naprosto jinak. S tou naší momentální hrou by jsme z toho zápasu dokázali udělat pomalou nudnou srajdu, která by skončila maximálně tak 3:1 pro Bayern.

Reagovat
CHONG

To je dost možné, že bychom to rozmělnili tou naší sračkou.

Reagovat
Remt

pořád ale rozmělněná sračka by byla mnohem lepší jak 8:2, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

V sezoně 17/18 dostával Real stejně naloženo, akorát zabránil tolika gólům hraním rukama a prasením ve vápně, který rozhodčí "neviděl".

Reagovat
pantondavo

Expert speaking

Reagovat
John Obi Mikel

Vubec ne, proti celkem dobremu City prohraly jen tesne a jen diky individualnim kiksum

Reagovat
Kixi Syhimour

Sice prohráli těsně, ale stejně hráli špatně a nebyli si schopni nic moc vytvořit, měli tak jednu šanci, na rozdíl od City, kteří je převálcovali v mezihře a gólů mohli dát více.

Reagovat
janinho

carva by sa na daviesovi vyfauloval do 30tej minuty

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
AngryPrd

Setien povedal na tlacovke ked ho angazovala Barcelona nieco podobne ako - Vcera som na farme este pasol kravy a dnes som uz trenerom Barcelony ;) Po tomto zapase by sedelo - Vcera som este trenoval Barcelonu a dnes uz pasiem kravy na farme Ako pred zapasom bol pre mna jasny favorit Bayern a tipoval som ze vyhraju aspon o 2 goly, ale taku nakladacku od nich dostat - na nezaplatenie, na vsetko ostatne je tu mastercard

Reagovat
repkajebuh

Ja se obával jeho sebevraždy

Reagovat
Mercury

Reagovat
LAM

Obává.Normální člověk by po něčem takovym ihned nabídl rezignaci a vypadl by pryč,ale to on neudělá.Bayern včéra mohl bejt lepší,ale Setiénova taktika to všechno umocnila na druhou,to bylo něco strašnýho.

AŤ sebou veme Suareze,Piqueho,Sergia,Rakitiče a Vidala a můžou jet na dovolenou,ze který se už nevrátěj.

Reagovat
uff

To by som tam ešte pár hráčov pridal. Vrátane hádam aj Messiho. No určite Coutinha Dembeleho či Griezmana. Posledné prestupy boli úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika netaktika, hráči se na to prostě vysrali. Co to jako bylo za nasazení? Roberto nám potvrdil, že se akorát jen veze, jinak jako individualita stojí za houby. Obrana bez lídra ostatně jako celý tým. Co předvedl Leo za 30 mega ročně byla ostuda na druhou, kór jako kapitán. Je mi stydno za celý tým. Je hrozně fajn, že vedení na nic, Setien vod krav, Abidal že smrdí, Messi na všechno sám, a podobný věci, ale nekoukám se na svůj klub proto, aby to banda milionářů vypustila jak bazén. Na takový úrovni s touhle mentalitou? Sua se aspoň pral, byť už má bejt samozřejmě 2 roky jinde. No to byl hnus velebnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo bere uz davno s bonusy pres 100, jinak zaklad je myslim 96,9 .. predvedl 3 krasne individualni akce, pri 2 se dostal k zakonceni bohuzel bez razance. Hned na zacatku po vlastnim golu mohl Bayern az 3x inkasovat nakonec z toho byla jen tyc a naopak se mu podarilo skorovat. Pak uz mela Barca realne mikro sanci jen pri tlaku za stavu 2:4 .. to ze Setien nestrida ani kdyz uz jej souper precisluje i cerstvymi hraci (a kvalite hry a poctu golu nemluve) uz ani nestoji za rec .. smutne je ze nerezignoval jak by slusne osobe melo velet svedomi a snad se odvola a privede se konecne kvalitni trener (uroven typu Scolariho - preci jen jsou a angazma tohodle nymanda byl tezky krok vedle ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vlastně bere 3x tolik... vždyť jsme si na to půjčili prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Lebo budu v karantene?

Reagovat
klvana

Setién: “Já nic, já muzikant.”

Reagovat
uff

Celé vedenie aj s týmto šašom sa zbalte a chodte do ... Bolo treba tých nezmyselných nákupov. Že viac ako klub. Vidíme to.

Reagovat
Fakt

Snad ho neodvolají, tahle Barcelona baví

Reagovat
forrest

Quique, jsi super trenér. Vydrž! Byla by tě škoda, lepšího trenéra aktuálně Barca nesežene.

Reagovat
Beči

Soudný trenér by to takovém fiasku odstoupil sám. Ale samozřejmě to není zdaleka jen vina Setiéna.

Ten tým je v rozkladu už delší dobu. Jejich hru mají soupeři přečtenou, protože posledních 10 let hrají pořád stejně. Přestupová politika je děs a hrůza. Do toho přestárlý kádr s vyhořelými hráči a špatná taktika, kdy všechno jde jen přes Messiho, který ale není ochotný bojovat ani běhat, jakmile přijde o míč. Zkrátka všechno špatně.

Musí přijít radikální čistka v kádru a schopný kouč, který si sjedná respekt a nebude se bát změnit taktickou stránku a celkově hru Barcelony.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

I Scolari po MS nabídl rezignaci sám Navíc Felipao na rozdíl od tohohle taky něco předtím dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle má přijít největší zemětřesení na světě, ale tady ne, tady se nic nezmění.

Reagovat
PP

To bylo až nedůstojné včera.. to nemělo s fotbalem místama už nic společného. Občas jsem se přistihl, že sleduju zkušeného proutníka, který sbalí pannu a hned jí to narve do zadku..

Davies s Kimmichem co předváděli na krajích, to bylo neuvěřitelné..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno špatně... vod Barta až po o2tv.. stejně za to můžou ty dresy... tfuj..

Reagovat
CHONG

Po tomhle má hned na pozápasové tiskovce rezignovat a ne strkat hlavu do písku, no jaké vedení, takový trenér.

Reagovat
Reggie

Reagovat
hornito

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

Reagovat
CHONG

Culés, je tohle největší ostuda za dobu, co fandíte? Je mi jasné, že objektivně asi jo, ale byla pro vás nějaká prohra subjektivně ještě větší trapas?

Reagovat
el Principito

jo, nic horšího jsem za tu dobu co fandím nezažil .. strašná ostuda

Reagovat
culé

Asi ano, ale očakávaná a zaslúžená. Celé to trojkombo v LM Rím - Liverpool - Bayern je chuťovečka.

Reagovat
ADM

Vobec, tak nejak som to cakal, aj ked mozno od 5 do 15 minuty sme hrali fajn, ten kvalitatívny rozdiel bol priepastný a vzhladom na to, ze sa nemozme rovnat s takto fyzicky nadupaným kádrom, postupom hracieho casu som cakal takyto naklad a dokonca som sa pristihol ako fandim Bayernu nech nam naloží co najviac a Bart to neustojí.

Najvacsie sklamanie za moje fandenie Barcelone je posobenie Setiena, ktory po prvom zapase Barcelony zamkol gule do suplika a stal sa ďalším prístojacim. A ked nastal cas po skvelých vykonoch dat Puiga do zakladu, nedal mu ani minutu na ihrisku. Za ten polrok dostal klub este do horšieho stavu, nez v akom ho nasiel. Ale manažment tomu slusne napomáha. Cize odpoved na tvoju otazku - najvacsia hanba ktoru som pri Barce zazil je to, kam sme to ako klub dopracovali a ako sme vedeni, ake prestupy robime, ako zaobchádzanie s hracmi a voci hracom. Nemam chut nam ani fandiť..

Reagovat
remeslnik

dobře shrnuté i napsané

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
valloire

konečně Barcelona jakou ji znám léta

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyškrtneme posledních 30 let, tak ji znáš léta ty vole už ti není 10 Vale.

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Pro mě byl teda větší trapas loňský Liverpool. Tam se šlo do odvety s nahraným výsledkem a vědomím toho co se stalo minulý rok v Římě. Tam se to mělo prostě nějak ukopat.

Ok, ten včerejší výsledek je fakt vtipný, ale přijde mi, že to byl takový ten den blbec, kdy na co sáhneš to posereš. Od 10 do 20 minuty jsme mohli dát dva-tři góly my, od 20 do 30 je dal Bayern. Od gólu na 5:2 to už regulérně vzdali a Bayern do toho pořád šlapal naplno, přesně tak jak by měl. Klidně to mohlo být 10.

Subjektivně největší trapas ale pro mě je, když vidím kdo sedí ve vedení, vidím ty šachové dresy se sponzorem na hrudi, vidím partičku profesorů, co si myslí, že fotbal uhrají jen ve stoje a rozběhnou se jen aby seřvali rozhodčího, vidím namlsané fanoušky, kteří si mysleli, že se bude všechno válcovat krásným fotbalem minimálně dalších 10 let a kvůli tomu se chovají trapně a sprostě a neúspěch v lize shazují třeba na madridské rozhodčí, vidím, že trenér za kterým hráči aspoň jdou nedostane šanci do konce sezony a je vyhozený z prvního místa v lize.

Jediný co nabízí jakousi naději je snad vítězství Fonta ve volbách. Ten klub se musí od shora dolů naučit nějaké pokoře a žrát hlínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Reggie

Pro mě byl teda horší Bayern v roce 2013. Včera jsem čekal ostudu, ale samozřejmě až takovou ne . Ten tým je úplně v prdeli a snad se po tom včerejším debaklu začne něco dít. Tenkrát to bylo horší, protože jsem to fakt nečekal a byli jsme na úplně jiným levelu, než jsme teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tu 7:0 nakladacku v dvojzapase? Tam bayern taktiez dominohal a barca mala ovela kvalitnejsi kader. Tu je vysledok toho ze nemcov konecne vedie Nemec!!!

Reagovat
Reggie

Přesně tohle. Ten tým teď působí úplně jinak, tenkrát jsme 2 roky před a 2 roky po vyhráli LM, to teď rozhodně nějakou dobu nehrozí. Proto to za mě bylo horší. Včera to bylo akorát vyústění všech těch problémů.

Reagovat
Jordi Alba

Výsledkově ano. Když se na to podívám zpětně, tak po Římu sem cítil smutek, po Liverpoolu zklamání, ale teď sem vyloženě nasranej. Prohrát s někým 3-4:0 se stane někdy každému klubu, je to na hovno, ale po pár letech se na to zapomene. Dostat v jednom zápase osmičku a dát jenom dva, to je prostě ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali ste 1 :)

Reagovat
Imago

Jak už bylo řečeno, loňský Liverpool jsem asi nesl hůř. Tady byl Bayern jasným favoritem, byť takovou dardu jsem nečekal. Jediná věc, kterou se můžu ve skrytu duše chlácholit je ta, že se konečně něco stane a načne se proces přestavby. Je logické že jsme museli spadnou na hubu,ono zlaté období, díky kterému se dost fanoušků namlsalo a mysleli si, že bude trvat věčně, nelze z principu věci udržet dlouhodobě...

Reagovat
patas92

Je, ale nějak mě to trápí o dost míň, než loňská ostuda s Liverpoolem

Reagovat
Switchback

Liverpool, tady to jsem tak trochu čekal

Reagovat
Gazdo

Tak pre mna ani nie kedze Bayernu som vcera fandil dufal som v este dva dalsie aby to totiz prinieslo totalne zmeny ale co uz. Pre mna vysledok v pohode tak ako ked sme dostali 7 v dvojzapase od nich. Proste boli lepsi uhrali to cesten futbalovo. Vacsiu hanbu som pocitoval pri remontade pretoze aj ked sme boli vtedy jasne lepsi aj tak to bol zarez od sudich pre PSG ako svina a nikdy sa nebudem remontadou chvalit. A este viac som bol nasrany ked nas vtedy davno Inter prechcal svojou defenzivou a neumoznil nam vyhrat LM trikrat v rade. To som vtedy nedokazal rozdychat este mesiac. Tuto som sa bavil a tlieskal Bayernu a ocakaval som vyprask. Ano pre necules to je samozrejme show a objektivne to je asi najvacsia hanba ale jednoducho pre mna to bola fer prehra ktoru som cakal pretoze nas klub je momentalne jeden velky humus

Reagovat
YNWA__MSN

Ty kokote ty máš hned rezignovat a ne se obávat, že tě odvolají...Ale hlavně chci hlavu Bartomea #Bartomeu bez hlavy

Reagovat
Reggie

Kluci, jak to funguje v případě těch předčasných voleb? Protože tohle je fakt dno...

Reagovat
Ranoth

na jeho mieste by som rezignoval sam

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že tato prohra konečně nastolí nějaké změny, hlavně že se odvolá Setien a ti ředitelé.

Chudák Messi všichni si z něho budou dělat srandu a on za to ani nemůže, poslední tři roky je to "Messi do something" a někdy pomůže Suarez.

Ty přestupy jsou úplně na p*ču kupují hráče Griezman, Dembele, Coutinho přes 100M a hovno dělají a teď je chtějí prodat za takových 60M a ten přestup Pjanič a Arthur bez komentáře.

Reagovat
YNWA__MSN

Přesně Messi Barcelonu táhne bez něj by to bylo xkrat horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych pochopil, kdyby to tam jako nejlepší hráč, kapitán, tahoun vodjezdil....

Reagovat
Benzema

Messiho by som poslal prvého do prdele berie 100 mega, kapitán a on za zápas asi odbehá menej km, ako Neuer. Takto hra ten váš najlepši hráč v galaxii ? Ale o takú nakladačku ste si koledovali, tak si to teraz užijte

Reagovat
valloire

jasně že za to nejlepší hráč historie nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

To měl včera hrát stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí hrát stopera, ale bojovat ano. Ono se moc dobře nehraje když tvůj kapitán se celej zápas poflakuje po středovým kruhu zatímco na tebe se valí jeden útok za druhým. Viděl si někdy Crise takhle se loudat po hříšti v play off LM. On je první co všechny žene za vyrovnáním, komanduje, messi tohle mamvpiči předvádí pořád poslední sezony. Ale pro naivní barca fans je holt pořád ten chudáček, co za nic nemůže.

Reagovat
Petr20

Ronaldo se takhle loudal v prvním zápase proti Lyonu, protože jak na něj nemaká celý tým tak je k ničemu, takže klid....

Reagovat
valloire

Jenže Cris dal goly

Reagovat
Petr20

Ano, ale to nic nemění na tom, že v prvním zápase hrál ještě hůř než Messi proti Bayernu a nebojoval tak, jak psal Duff výše, ale jen koukal a čekal až mu někdo něco připraví...

Reagovat
valloire

Reagovat
YNWA__MSN

Nejvtipnější tečku za tím brutálním ameterismem včera udělal Coutinho. Jkto že jsme neměli ve smlouvě dodatek, že nemůže nastoupí proti mateřském klubu?

Reagovat
REPLIKATOR

takové nesmysly dávají do smlouvy jenom české kluby

Reagovat
smazaný uživatel

a real

Reagovat
Kadlitko

Třeba Odegaard nás vyřadil v CDR

Reagovat
Kucka

Reagovat
iamek

Tohle Barcelona nedává u žádného hráče.

Reagovat
Boban

treba proto, ze to je od UEFA v LM zakazano?

Reagovat
Gazdo

Pretoze by to bola blbost

Reagovat
REPLIKATOR

ty pudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloncania budte kludni. Prehrali ste s najlepsim muzstvom na svete. Nam je jedno ci chelsea ci barca najblizsie city vsetko budu debakle. Dufam ze vo finale bude psg s podobnou nakladackou a placom neymarinha :)

Reagovat
remeslnik

Asi to vyhrajete, ale takové příděly to nebudou. A co se týká Barcy, tak možná jste udělali pro ni to nejlepší, co jste mohli.

Reagovat
ADM

To uz si nahovarame 3 roky.

Reagovat
remeslnik

Jenže to vždy nějak okecali a někdy "našli" a potrestali i nějakého viníka. Ale osmička je osmička. To už z historie nikdy nikdo nevymaže. Co by se ještě muselo stát, aby se to někam pohlo. Kdybych byl cynik, tak bych řekl, že jedině by s nima muselo spadnout letadlo, ale tam by stejně všichni odpovědní nebyli.

Reagovat
Ranoth

hlavne porazte City, kludne aj 1:0

Reagovat
südkurve

Když kapitán odchodí zápas, tak jak to asi působí na mančaft. Fanoušek Barcelony snese opravdu hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, kapitán má tým povzbudit a svým výkonem vybudit spoluhráče. Messi prostě není kapitán a nikdy jím být neměl, nemá na to mentalitu. Btw naběhat méně než Neuer je vážně k pláči.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Sorry toto malo byt

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

no dostali jsme dardu, je to ostuda, ale nechapu, jak nekdo muze rict, ze je rad, ze se aspon neco zmeni..?bohuzel neplati predpoklad, ze kazda zmena povede k lepsimu, coz od odchodu pepa je zcela vidno..co lepsiho muze prijit, kdyz tym kolem nejlepsiho hrace historie skonci anebo i on sam?..do toho predrazeni hraci, neperspektivni prestupy a nezdrava financni situace..budoucnost bude strasna

Reagovat
remeslnik

Tos to špatně pochopil. To, že je někdo rád za takovou "přesdržku", není nic proti klubu, spíš naopak. Co jiného by se muselo stát, aby se to změnilo k lepšímu? Všechny ostatní průsery byly ustáty. Od hráčů přes vedení až k socios. Je jasné, že takto to jít dál nemůže. A může to být jenom lepší, protože horší to snad už ani být nemůže. Teda ....

Reagovat
smazaný uživatel

nové vedení a hlavně trenéra ze kterého nebude mít tým prdel. NĚkoho kdo donutí messiho pracovat víc v obraně a hlavně víc běhat, to stačí. Když uvidí ostatní, že messi dře oni budou taky. Zapojit do týmu mladé hráče. Proč kurva máme vůbec nej akademii, když ti hráči nedostanou prostor a šaškují po hostováních.Klidně bxch těd obětoval 2-3 roky na rozvoj mladých hráčů. Trochu mi to připomíná Chelsea 2010-2015 kdy kupila 50 talentů a postupně je prodával a posílala na hostování a těd ji ti talenti typu bruyneho salaha lukakua akého atd ničí.

PoTŘEBUJEME trenéra s autoritou. Někoho kdo může říct já něco dokázal, nelíbí se ti jak trénuji, tak vypadni.

Reagovat
Greny

Už zdaleka nemáte něj akademii to je jen mýtus z let minulych

Reagovat
Greny

A ještě dodám napsal si období 5 let u Chelsea... A pak hráče které nechal odejít jeden "trenér"

Reagovat
smazaný uživatel

mourek tam byl 2013-2015 a předtím se to tam hodněěěě točilo

Reagovat
Losinho

On fakt nerezignoval?

Reagovat
Liquid

to je snad ještě větší ostuda než samotný výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Le Gunner

Je možné, aby byl někdo na jeho postu takový připosránek? Pokaždé, když čtu jeho vyjádření, tak to nepůsobí jinak než odevzdaně až poraženecky... Stáhnuté gatě a brod je ještě daleko.

I když po včerejšku se v Barceloně asi spíš topí než brodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší buzerant Barcu ještě netrénoval.

Reagovat
Tombull

Serra Ferrer byl taky podobný číslo.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Třeba Guardiola je buzerant větší

Reagovat
Arnar Resmusonn

On se obává ty vole v té Barceloně je toho očividně hodně špatně ale po takové ostudě má ještě v kabině napsat výpověď a rovnou jí podat. Chápu že Bayern s Flickem to je stroj ale 8:2 to je zápas možná s ...bate borisov a né Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal uz drive - nejhorsi Real i Barcelona za poslednich 10 let.

Reagovat
CHONG

Real byl vloni horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Real s vyhranym titulem a nejlepsi defenzivou za hodne dlouhou dobu uz z logiky veci nemuze byt nejhorsi za poslednich 10 let.

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
valloire

Reagovat
Remt

Tak co, už ho oficialne vyhodili?

Reagovat
Tombull

Setienuv treble - ztratil ligu,nedovolil postup béčka do Segundy,zesměšnil nás v LM.

Reagovat
Jacks11

+Projebal i Copa del Rey

Reagovat
smazaný uživatel

a dojebal všechny zápasy s kýmkoliv silnějším než je Eibar

Reagovat
CHONG

Co to znamená, že nedovolil postup béčka do Segundy?

Reagovat
Tombull

" Nedovolil " je divný slovo, kvůli jeho rozhodnutí nemohli Ansu a Puiq pomoct béčku v play-off, chtěl je mít připravený na LM . Oba samozřejmě šíleně chyběli a to byl jeden z hlavních důvodů,proč jsme finále nakonec prohráli.

Reagovat
Smoula14

A k tomu si samozřejmě Puig poté v LM nezahrál ani minutu

Reagovat
Petrinho17

sport.es : ''Bartomeu nerezignuje, lebo cíti zodpovednosť za klub."" No to snáď nie je pravda

Reagovat
Infi

Tady se někdo drží rčení, že nejlépe se odráží ode dna

Reagovat
Zdechlina

Dal bych mu ještě šanci. Aspoň sezonu. Ono teď byl ten covid, všechno proti němu. Kvalitky má

Reagovat
ACSeRw!n

musi zustat

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi se smějí že kapitán Henderson vyhrává individuální trofeje ikdyz jeho samotná kvalita není úplně třeba na úrovni messiho kdb, ale včera bylo jasné vidět proč to vyhrává, Hendo má neskutecnou auru a pro fungování týmu je takových potřeba. Když jede Henderson na 150% strhne tím celý tým, pak jede na 150% i zbytek týmu. Zatímco včera sme viděli tu nechuť u messiho pretazenou na ostatní. Sice to sem úplně nepatří ale dneska ty nejlepsi týmy jako City, bayern, live jsou nejlepší proto že hrajou jako tým, ne jako v barce kde se to kopne messimu a hraj.

Reagovat
pantondavo

Jediná výjimka je CR, kterej to dokáže strhnout i sám

Ale včera Messi nehrál, máš to nějaký pomotaný.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
tunkic

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho líto. Přišel k rozvrácenému týmu, peníze na posily pravděpodobně nedostane a lidi si myslí že s tím přestárlým kádrem udělá najednou díru do světa.

Reagovat
Jacks11

Tak měl dát zálohu Vidal, De Jong a Puig

A do útoku Fatiho a hned tam máš 2 mladý hráče místo starce Busiho a Roberta

Reagovat
ADM

?

Dieru do sveta teda urobil a hlavne svojou zásluhou. Po jeho príchode sme začali praktikovať tú šialenú rozohrávku, kde sa lopta ani nedostane od Stegena cez stopérov ďalej, a že to nezmenil ani za 90 minút počas ktorých na to Bayern vyslovene čakal, za to mal dostať oficiálneho padáka 30 minút po zápase.

Reagovat
pantondavo

Tu rozehrávku jsem fakt nepochopil, to tak dělaj často, jo?

Reagovat
ADM

Od príchodu Setiena je to pravidelný jav a najkomicnejšie na tom je, že v každom zápase nam to vyrobilo kopu problémov.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

"Útočník Barcelony Luis Suárez si připsal v utkání proti Bayernu (2:8) pouhých 24 přihrávek za celé utkání. Devět z nich přitom bylo ze středového kruhu, když rozehrával po osmi gólech německého klubu."

Jako nemyslim si, že počet přihrávek definuje útočníka, ale těch 9 ze středu je super statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem ze na pondělí je naplánovaný největší shromáždění vedení za posledních 10 let, mají se ho účastnit i někteří hráči, Abidal a Setien mají být odvolaný a má být oznámeným jméno novyho trenéra, údajně Pochettino. Potvrzujou to i nějaký důvěryhodný zdroje?

Reagovat
Kily8

Je absolútne jedno, kto bude trénovať Barcelonu, kým bude fungovať tento systém jedného prechádzajúceho sa hráča, ktorý aj keby zaspal na ihrisku, nemože byť vystriedaný. Nezabudnem ako sa Luis Enrique musel na tlačovke ospravedlňovať, keď vystriedal Messiho a bol na okraji vyhadzovu, ako sa musel pratať Tata Martino, lebo sa Messi urazil, že ho dal opať na krídlo, kde bol podľa mňa Messi najlepší na svete. Nezabudnem, ako sa novinári po 3. Messiho zahodenej penale v rade pýtali Enriqueho, koľko musí zahodiť, aby išiel na penaltu Neymar. Enriqueho odpoveď: Je jedno koľko ich zahodí, bude ich kopať stále!!! Preto je jedno, aké hviezdy privedú, v tomto systéme dopadnú rovnako, ako dopadli hviezdy Liverpoolu, Atletica, PSG a Dortmundu: Coutinho, Griezmann, Dembelé, Ibra

Reagovat
cink

Dembele urcite nebyla hvezda dortmundu

Reagovat
Kucka

Byl tam jenom rok, ale ten měl skvělý.

Reagovat
cink

Vždyť nastoupil ani do třetiny zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

A nějaká soudnost a položit to prostě sám?

To tam bude kvůli prachům dělat šaška?

Já tohle nechápu...hnus...

Reagovat
Liquid

snad si tímto sebral veškerý potenciální budoucí nápadníky a dopadne jak spráskaný pes Domenech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

To řikáš teď, ale kdybys (když pominu, že vedení je stejně nekompetentní) měl odejít sám zadarmo, nebo počkat, až tě za pár dní vyhodí a k tomu přidaj pár mega odstupnýho, fakt bys hrál na nějakou hrdost, když víš, že už nikdy nemusíš trénovat a jelikož si kývnul na nabídku barcy, tak stejně žádnej charakter nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel bych...člověk musí umět uznat určitě selhání, když k tomu došlo.

Reagovat
Shottack

A když je přesvědčený o tom, že za výkony podobně odpovídá dejme tomu 6 klíčových hráčů, kteří třeba neplní na 100% jeho pokyny? Pořád by měl rezignovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, on by měl být soudný a měl by to položit. Tady není o čem. Selhal jako trenér.

Tím neříkám, že on je jediný viník proboha...ten kdo ho najal a společně se sportovním úsekem by měli skončit. Žádnou trofej, a pak takový výprask to je neakceptovatelné. A předvedená hra v sezoně i v lize to byla tragédie. I ty spory s hráči během sezony, nedokázal hráče ukočirovat... On to prostě nezvládl a selhal...

Reagovat
pantondavo

To jo, to podle m on moc dobře ví a po vyhazovu to řekne otevřeně, ale pořád se tu bavíme o tom, že ryba smrdí od hlavy a když mu to může hodit pár mega navíc, tak se nedivim, že neodstupuje sám.

Reagovat
Ferragamo7

Inak tento tréner má teda fakt nervy zo železa On sa bojí odvolania,ako vôbec môže po tomto výsledku spať?Už na tlačovej konferencii mal ponúknuť svoju rezignáciu a nie čakať na odvolanie, preboha!!!To už nemá ani trochu chochmesu?

K Messimu: bezpochyby je to fantastický hráč,ktorý má veľkú zásluhu na tituloch v la lige aj v lige majstrov.Ale tá jeho mentalita je veľmi zvláštna,on proste bojuje len do tej chvíle,keď sa mužstvu darí a vyhráva.Ako náhle mužstvo prehráva o gól či dva,tak sa po tom ihrisku bez nejakého zanietenia iba prechádza.On pôsobí veľmi odovzdaným,až rezignujúcim dojmom.Ale ja teda nepatrím medzi fanúšikov španielskych tímov,takže sa môžem mýliť a proste im táto sezóne len nevyšla.Ale toto by mali začať riešiť,výmenu trénera a rozsiahlu obmenu kádra,ktorý je dosť vyhorený.Našťasie to už nie je moja starosť.

Reagovat
vrabejka

Tak pán se obává

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nikdy nemůže být hůře než za Valverdeho a nakonec stačil jeden tupec u kormidla a půl roku, aby nás dostal do absolutních hoven, přesně jak sem říkal Když někoho pálí takticky dobře odehrané zápasy, výhry v El Clásicích, finále a výhry španělských pohárů a ligové tituly, zaslouží si tohoto ultra geronta.

Reagovat
Cizinkx

Ty jsi ještě větší komediant než Setién u kormidla. Nezklameš

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak. A jaká na něj byla po prvnich zapasech chvala.

Reagovat
r.mrazik

Ten hejt na Messiho tady začíná být celkem bizar

Reagovat
Liquid

ale po právu, stejně jako u Kangy, on ztratí míč a následně vycházka, nebo dokonce zastavení, žádnej press, žádnej návrat a pokus zabojovat o míč či aspoň zpomalit soupeře a z toho pak vznikají brejky, kterým obrana Barcy neuměla čelit

Reagovat
stas87

Lenze ked sa stratila za cias Guardiolu lopta, okamzite vybojovat ju chcelo 5-6 hracov, dnes ju vybojovat spät chce jeden, max dva hraci. A to uz z principu nebude fungovat v ziadnom time, ktory sa po ihrisku prechadza, je stary a vycichnuty. Navyse toto nikdy nebola Messiho silna stranka, takze hadzat tuto vec na neho je posobi dost zvlastne. Ten problem je ale daleko hlbsi, primarne za nim vidim obrovske platy a s tym spojenu stratu motivacie obetovat vlastne pohodlie pre klub, respektive zabojovat vo chvilach, ked sa timu nedari.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gazdo

U nas kazdy kto dostal novu zmluvu isiel okamzite vykonov dole a to nie je nahoda si myslim. Alba dokedy nedostal zmluvu bol najlepsie LB na svete a Bus kym nedostal zmluvu tak bol vynikajuci atd

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Reagovat
Dody10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
r.mrazik

Ale prd po právu

Pokud máš v týmu hráče jako je on, tak po něm nechceš šíleně běhat a pressovat ale aby šetřil energii do útoku...

Tohle ať dělají ostatní

Nefunguje jim totálně záloha, pravý obránce je nijaky a griez byl nákup úplně mimo...ten tým je špatně složený

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, takhle už se moderní fotbal hrát nedá. Do pressu nebo bránění se musejí zapojit všichni

Reagovat
r.mrazik

Ale samozřejmě Messiho způsobem se dá hrát pořád...co to je zas za kraviny, že se nedá...

Lewa taky šíleně nepressuje, když jsme u soupeře...akorát jim funguje celý tým

Někdo maká víc a někdo méně při bránění ...a zrovna takový hráči potřebují energii směrem dopředu

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze zustane

Reagovat
janinho

tvl, on ozaj neskoncil sam hned po zapase

Reagovat
ADM

to je ešte väčšia hanba než ten vysledok

Reagovat
2miguel1

Uz je odvolany tento senilny dedko ale aj tak tu musi odist minimalne polovica hracov a cele vedenie. Taky som rad že ked sme uz prehrali tak nie 0:1 ze by sa zas nic neriesilo ale poriadne nech sa to konecne zacne hybat.

Messi dakujem ti za krasnych 16 rokov v acku Barcelony, si najlepsi hrac historie futbalu, este teraz si o parnik najlepsi hrac na svete ale 16 rokov v time proste neoklames. Tu uz chyba akakolvek nova motivacia na nieco este zo seba dostat. Prerastol Barcelone cez hlavu, chceme hrat nieco co sme hrali v 2010 ale uz v 2012 Mourinho prisiel na to ako na to treba hrat. Pokial nemas v time Xaviho s Iniestom je tento styl mrtvy. Pokial ich aj mas, atleticke behave timy ako Bayern tento styl proste prejde a na viac ako stvrtfinale to stacit nebude. Vyberame trenerov s filozofiou Barcelony, ale treba si priznat, ze tento styl futbalu je uz mrtvy, uz aj Guardiola sa prisposobil a hra behavy futbal zalozeny ale stale na drzani lopty, ale BEHAVY. To nase staticke vyckavanie a prihravanie si, to je 10 rokov stary futbal, ktory nema sancu na uspech plus hraci uz nemaju 20 rokov ale vsetko su to starí hraci ktorí vsetko vyhrali. Messi sa bavi len so Suarezom a Vidalom, ostatnych nevnima, toto je dalsi kamen urazu, toto nieje tím, toto je Messi Suarez + ostatní. Countinho vcera ukrazal lepsi futbal za 15 minut ako za cely rokv Barcelone, ja som vzdy vedel, ze tu nieje chyba v Griezzovi, Coutinhovi, Dembelem, tu je chyba, ze oni sa prisposobuju hre, ktora je uz davno len v spomienkach Piqueho, Messiho, Alby a Busquesta. Uz ziadneho trenera s filozofiou tiki taka, ziadny Valverde, Setien, Blanc, riadny trener typu Pochettina, kde ti harci budu konecne makat a neprihravat si na treningoch do kruhu ako v pomocnej skole. Skoncili casy prichodu na zapas s kabelkami v ruke. Roberto, Pique, Messi, Suarez, Busquets, Alba, Umtiti, Vidal vsetko von a postavit to na Griezmann, Dembele, Fati, Coutinho, De Jong, Ter Stegen, Puig. Kupit celu obranu. Tam musia byt hraci, ktorí su hladní motivovaní nieco vyhrat, ale hlavne poriadneho svetoveho trenera nie senilneho dedka.

Reagovat
2miguel1

ako som mohol zabudnut na Rakitica mi rozum neberie.

Reagovat
SCELO

plne suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

První kdo by měl opustit klub je prezident, hned při odchodu by měl vzít za ruku pastýře krav a pak až na Messiho by měli odejít všichni hráči nad 30 let

Pak může Barça pomýšlet na poháry.

Reagovat
Kily8

Ak tam Messi zostane, je uplne, ale uplne jedno, kto tam dalsi bude, vzdy to bude vypadat takto. Ak by si dal vcera, Messiho do zostavy Bayernu, a hral system Messi, on sa postavy medzi 16-ku a stredovy kruh, vsetky lopty cez neho a on sa tam bude zafrckavat s loptou, sebcit a stracat, bude to rovnake. Ako chybal Atletiku proti Lipsku vyborny Griezman, na ktorom stala ofenziva Atletika? A ako je Griezmanova kvalita v messi-systeme zbytocna. Coutinho za 15 minut ukazal viac, ako cela Barcelona. Co by ukazal v messi-systeme?

Reagovat
SCELO

som rad, ze si toto niekto vsima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele