Šesták z Ankaragücü do Bursasporu

03.09.2011, 13:49
Aktuality
Ďalší Slovák, ktorý v drese tureckého Ankaragücü odohral ostatné ligové kolá, mení dres. Po Markovi Saparovi a Róbertovi Vittekovi odchádza aj Stanislav Šesták. Kým prví dvaja spomenutí odišli do Trabzonsporu, rodák z Demjaty si zahrá za Bursaspor.

Dvadsaťosemročný hráč sa s novým zamestnávateľom dohodol na trojročnej spolupráci. Majster zo sezóny 2009/2010 je ambiciózny klub a Šesták je s touto voľbou nadmieru spokojný. Napriek tomu, že slovenská enkláva sa v klube rozdelila: "Manželka Milka zo začiatku nebola nadšená, ale keď som jej všetko vysvetlil, je už spokojná aj ona. Všetci mi hovorili, že Bursa je veľmi pekné mesto, je to dovolenková lokalita plná zelene. Myslím si, že pre rodinu je to výborné miesto na život," povedal útočník, ktorý si včera plnil reprezentačné povinnosti. Do hry proti Írsku však nezasiahol.

Aj pri tomto prestupe mal podiel manažér Karol Csontó: "Manažér mi vravel, že mu volal tréner Trabzonu, ale Bursa je podľa mňa lepšia voľba. Samozrejme, že keby sme mali viac času, mohlo to dopadnúť aj lepšie, ale na druhej strane aj oveľa horšie," vyhlásil bývalý hráč Prešova, Žiliny, či Bochumu a dodal: "Môžem povedať, že ja som spokojný. V Ankare to už nevyzeralo dobre, teraz mám istotu. Ak budem pravidelne hrávať, bude všetko v úplnom poriadku." Najbližšie hrá jeho nový klub už o týždeň v nedeľu, keď privíta Pekaríkov Kayserispor.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tragéd jako každej čobol

Reagovat
Kiko12

ty budeš pražák..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kus debila

Ale jinak za nick

Reagovat
smazaný uživatel

druhá věta

Reagovat
smazaný uživatel

prvá veta

Reagovat
smazaný uživatel

od neho ziadna veta, ale Michal

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebol závistlivý "brat" keby sa neozval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele