Serie A - preview 35. kola: Posune se Juventus na první místo?

20.01., 10:23, aktualizováno 21.01., 08:52
Previews
Adrien Rabiot a Dušan Vlahović (© AFP)

Juventus na závěr nedělního programu Serie A vyběhne na stadionu Lecce, kde bude mít o motivaci postaráno, neboť se výhrou posune do čela tabulky před Inter, který má zápas s Atalantou odložený. Důležitá klání čekají sestupem ohrožené Empoli a Salernitanu...

Frosinone Calcio - Cagliari Calcio

neděle 12:30

Frosinone se po dobrém startu poslední dobou hodně trápí a situace je tak vážná, že trenér Eusebio Di Francesco hraje o své zaměstnání. Jeho vyhlídky se mu v neděli krátce po obědě pokusí znepříjemnit další legenda calcia, Claudio Ranieri se svým Cagliari.

A oběma týmům půjde opravdu o hodně. V tabulce si totiž jsou velmi blízko, neb je od sebe dělí jen jediný bod! Samozřejmě ve prospěch Frosinone, které přeci jen mělo skvělý start do nové sezony. V pozici nováčka udivovalo jednoduchou hrou a celkem rychle se vyhouplo až ke středu tabulky. Jenže to už je dávná minulost. Přítomnost je z pohledu Frosinone mnohem horší, jelikož aktuálně táhne sérii už pěti soutěžních porážek za sebou!

To se zákonitě muselo projevit na tabulce a Frosinone nyní patří až 15. místo. Na stadionu Benita Stirpeho v neděli v poledne neuvidíme celkem osm hráčů. Na domácí straně jsou mimo hru Kalaj, Marchizza, Baez a Oyono, přičemž Cagliari dorazí bez zraněné čtveřice Capradossi, Rog, Šomurodov a Oristanio.

Cagliari sice zaspalo úvod ligového ročníku a pod trenérem Ranierim se už také povážlivě houpala židle, jenže někdejší bůh fanoušků Leicesteru dokázal tuhle situaci ustát. Z posledních šesti ligových duelů prohrál jen dvakrát a body se začaly na kontě sardinského celku utěšeně množit. Zatím to ale pořád stačí až na sedmnáctou příčku s náskokem pouhého bodu na pásmo sestupu.

Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Turati - Lirola, Okoli, Bonifazi, Lusuardi - Mazzitelli, Barrenechea, Brescianini - Soulè, Kaio Jorge, Harroui

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Zappa, Wieteska, Dossena, Augello - Nandéz, Prati, Makoumbou - Viola - Petagna, Pavoletti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.43 - 3.09

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Empoli FC - AC Monza Brianza

neděle 15:00

Do čím dál větších problémů se dostávají fotbalisté Empoli. Na nesestupové pozice už ztrácejí pět bodů a proto potřebují s Monzou minimálně bodovat, nejlépe však vyhrát. Pomoci k tomu má další trenérská rošáda.

Andrea Andreazzoli byl pro špatné výsledky znovu propuštěn a na jeho místo dosedl Davide Nicola. Cíl je jasný, zachránit Empoli v nejvyšší soutěži. To nebude jednoduchý úkol, ztráta pěti bodů je sice pořád dostižitelná, ale horší je to s psychickou dekou, která evidentně na týmu leží. Empoli vyhrálo naposledy v listopadu a od té doby na tříbodový import marně čeká.

Kdy jindy probudit Azzurri ze spánku, než nyní před domácím publikem. Pod novým koučem by měl přijít nový impuls a pozitivní je i vzájemná bilance, tedy alespoň co se zápasů na stadionu Carla Castellaniho týče. Venkovní bilance už je poněkud horší.

Monza v úvodu aktuální sezony Empoli porazila dvěma góly, ale momentálně také neoslňuje kdovíjakou formou. V minulém kole to pořádně schytala od Interu (1:5) a v posledních pěti kolech vyhrála jen jednou. Každopádně Monza je ve větší psychické pohodě a v tabulce je jedenáctá.

Růžové to není ani s marodkou a pro nedělní zápas budou Empoli scházet Pezzella, Guarino, Bastoni, Ebuehi, Caputom Destro i potrestaný Cancellieri. V tomto směru má potíže i Monza. Hrát nebudou karetní hříšníci Gomez s Birindellim a kvůli zdravotním problémům nezasáhnou do hry ani Caprari, brankář Di Gregório a Machín.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Caprile - Bereszyński, Walukiewicz, Luperto, Cacace - Zurkowski, Grassi, Fazzini - Cambiaghi, Gyasi - Shpendi

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - D'Ambrosio, Gagliardini, Caldirola - Pereira, Pessina, Bondo, Ciurria - Colpani Carboni, Mota Carvalho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.32 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - Janov CFC

neděle 18:00

Fotbalisté Salernitany svůj záchranářský boj nevzdávají a body se pokusí získat v domácím prostředí proti Janovu. Také hosté nemají úplně klid, i když jejich situace v tabulce je podstatně lepší.

Ozdobou vzájemného klání mohl být trenérský minisouboj mezi dvěma bývalými útočnými parťáky Filippem Inzaghim a Albertem Gilardinem. Společně oblékali jak reprezentační dres Itálie, tak i AC Milán. Bohužel prvně jmenovaný si bude odpykávat trest a na lavičce ho nahradí asistent D'Angelo.

Mimochodem trenérská kariéra Filippa Inzaghiho není kdovíjaká. Na prvoligové scéně se zatím nedokázal prosadit a růžová není ani jeho situace v Salernitaně. Klub je poslední a na nesestupové pozice ztrácí už šest bodů.

To Gilardino je v Janově úspěšnější a s nováčkem zatím okupuje dvanáctou příčku, což je slušný počin. Grifoni zároveň neprohráli pět ligových zápasů v řadě, i když je potřeba dodat, že čtyři skončily remízou.

První vzájemný zápas na Luigi Feraris v Janově skončil těsnou výhrou Grifonů 1:0. Ve 35. minutě o tom rozhodl Albert Gudmundsson.

Ani jedna strana nebude pro nedělní bitvu kompletní. Salernitaně chybí Dia, Pirola, Coulibaly, Jovane a Cabral. Pokud jde o hosty, těm nepomohou Thorsby, Ekuban a suspendovaný De Winter.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Gyomber, Lovato, Fazio - Zanoli, Bašić, Maggiore, Bradarić - Candreva, Tchaouna Simy

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Bani, Vogliacco, Vasquez - Sabelli, Malinovskyi, Badelj, Frendrup, Messias - Retegui, Gudmundsson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 2.99 - 2.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

US Lecce - Juventus FC

neděle 20:45

Velké lákadlo má před sebou Juventus, pokud porazí Lecce, posune se na první místo tabulky. Na jihu Itálie však nečeká Starou dámu vůbec jednoduchý zápas. Vzájemná utkání bývají těsná a Lecce potřebuje reagovat na poslední nezdary.

Hostit Juventus, to je pro tým jako Lecce vždycky velký svátek. Giallorossi zrovna neprožívají dobré období a potřebovali by se chytit pozitivním výsledkem se zvučným soupeřem. Ve specifickém domácím prostředí Via del Mare se jejich šance zvyšují, i když Stará dáma je ve vynikající formě.

Allegriho svěřenci si jedou jednoznačně pro vítězství. Zisk tří bodů je totiž katapultuje na první místo tabulky před Inter, který čeká finále Superpoháru. Juve v současnosti drží už patnáctizápasovou sérii neporazitelnosti a velmi vážně se s ním musí počítat do bojů o Scudetto.

Stejný názor zastává i legendární trenér Arrigo Sacchi: "Mám dojem, že tahle přetahovaná bude ještě nějakou dobu trvat. Jsou to dva týmy, které utratily nejvíce peněz na přestupovém trhu a mají nejkonkurenceschopnější kádry."

Juventus už v minulém kole perfektně zareagoval na vysokou výhru Interu nad Monzou a bez problémů porazil Sassuolo 3:0. Krásný gól z přímého kopu přitom zaznamenal Dušan Vlahović. "Opravdu nemohu říct, kdo z nich vyhraje titul, protože nejsem věštec," dodal Sacchi.

Juventus to měl hřišti Lecce v posledních letech vždycky složité a naposledy tam vydřel výhru 1:0 gólem Fagioliho. I tak je Stará dáma obrovským favoritem a případná bodová ztráta bude považována za překvapení.

Pokud jde o absence, tak Lecce bude scházet nejen duo Dermaku, Banda, ale také dvojice Rafia, Touba, která reprezentuje své země na africkém šampionátu. Juventusu zase budou chybět De Sciglio s Keanem a samozřejmě i Pogba s Fagiolim.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo - Kaba, Ramadani, Gonzalez - Oudin, Krstović, Strefezza

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Gatti, Bremer, Danilo - Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot - Kostić, Vlahović, Chiesa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.37 - 1.81

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AS Řím - Hellas Verona

sobota 18:00

V Římě zavládl chaos, protože vedení po minulém kole přistoupilo k těžko očekávanému kroku a odvolalo trenérskou legendu Josého Mourinha. Tenhle konec ale umožnil jeden romantický návrat, protože proti Veroně povede AS někdejší legendární kapitán, Daniele De Rossi.

A bude mít co napravovat. Římané si totiž moc dobře nevedou. Důvodů, proč se americký byznysmen Dan Friedkin rozhodl trenéra Mourinha odvolat, je jistě vícero. A to od předváděné hry přes špatné výsledky a chování trenéra Mourinha k rozhodčím a vlastně i vedení klubu. Jeho časté výtky, stěžování si a vytváření obrazu AS jako mužstva, kterému všichni neustále ubližují, přispělo k velmi negativním vztahům s rozhodčími. To se projevovalo i na zvýšeném množství červených karet pro trenéra Mourinha.

Výsledkově si v rámci ligy také vedl podměrečně, neboť měl k dispozici kádr, který vydával v rámci ligy třetí nejvyšší částku na platy, ale na hřišti to vidět nebylo. Podle posledních zpráv si navíc přestal rozumět i s osobnostmi kabiny jako Smallingem, Pellegrinim nebo Lukakuem. Mužstvo opustil na devátém místě s tím, že z posledních šesti ligových utkání vyhrál jediné. Prohrál s Juventusem a naposled i s AC Milán, bod uzmul Atalantě.

Američtí majitelé se snažili alespoň trochu zmírnit dopad Mourinhova vyhazovu na římské tifosi, takže najali De Rossiho. Z "capitana futuro" se stal "mister presente" a má před sebou hodně práce. Klubová ikona pro svůj návrat na Olimpico v nové roli nemůže počítat mimo jiné s Azmounem, Ndickou, Smallingem, Kumbullou, Cristantem nebo Mancinim.

Téhle složité situace se pokusí využít Hellas, jenže ani Baroniho svěřenci si rozhodně nemohou pískat. V uplynulých týdnech to totiž z pohledu Hellasu vypadá spíš na výprodej, než bude prodán i klub. K několika klíčovým odchodům musíme navíc připočíst ještě vykartované trio Coppola, Duda a Lazović, takže ani vyhlídky aktuálně osmnáctého týmu nejsou ideální.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Karsdorp, Llorente, Huijsen, Spinazzola - Bove, Paredes, Pellegrini - Dybala, El Shaarawy - Lukaku

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Tchatchoua, Dawidowicz, Magnani, Cabal - Serdar, Folorunsho - Mboula, Suslov, Saponara - Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.58 - 8.27

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán

sobota 20:45

V loňském kalendářním roce dokázalo Udinese porazit slavný AC Milán jak na jeho půdě, tak i doma a nyní se to pokusí zopakovat. Hosté mají opačný úkol, vrátit Zebrám porážky a pojistit si průběžné třetí místo.

Milánští jsou ve formě. Z Italského poháru sice byli vyřazení Atalantou, ale v Serii A zaznamenali tři výhry v řadě a na třetí příčce si drží osmibodový odstup od čtvrté Fiorentiny. Na druhou stranu velké manko na vedoucí Inter přetrvává a vzdálený je i druhý Juventus. Na třetím místě si tak Rossoneri hrají "svojí vlastní" soutěž.

Každopádně AC stabilizovalo výsledky a šancí na Scudetto se v žádném případě nevzdává. Své ambice ukázalo v minulém kole ve šlágru s AS Řím, ve kterém vyhrálo 3:1 a v konečném důsledku "odstřelilo" Josého Mourinha. Pro hosty je Serie A prioritou, v polovině února se ještě představí v Evropské lize proti Stade Rennes a určitě budou patřit do okruhu největších favoritů.

Výsledky Udinese pořád nejsou žádnou hitparádou a i když domácí v listopadu AC Milán porazili, do celkové formy se nedostali. Čas od času Udinese získá body, kupříkladu v minulém kole překvapilo Fiorentinu (2:2), ale průběžné šestnácté místo je pořád velkým zklamáním. Bianconeri se drží těsně nad sestupovou hranicí a je jasný, že hlavní cíl je pro tuto sezonu co nejrychlejší záchrana.

"Jsou silní, trochu méně pak v obraně, ale dokáží to vynahradit. Bude to těžký zápas, uvědomujeme si, že musíme mít velmi nízkou chybovost. Vítězství v prvním kole je minulost," odmítal se vracet k prvnímu výsledku Gabriele Cioffani. Milán si musí dávat pozor a v Dacia Aréně ho nečeká snadná práce. Rossoneri mají s celky bojujícími v dolní polovině tabulky problémy. Před Vánoci jen remizovali v Salernu 2:2, plichtou skončil i zápas v Lecce a o porážce s Udinese už byla řeč.

V tuto chvíli mají oba tábory rozsáhlé absence. Pokud jde o "Zebry", těm schází Semedo, Brenner, Deulofeu, Ebosse, Pafundi, Bijol a Zemura. Rozsáhlá marodka není u Cioffaniho svěřenců žádnou novinkou a provází tým od začátku sezony. AC zase bude bez Kalulua, Caldary, Thiawa, Pobegy a Tomoriho. K tomu je potřeba přičíst Chukwuezeho s Bennacerem, kteří reprezentují své země na APN.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Okoye - Joao Ferreira, Pérez, Kristensen - Ebosele, Lovrić, Walace, Payero, Kamara - Pereyra, Lucca

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo Hernández - Adli, Reijnders, Pulišić, Loftus-Cheek - Leao, Giroud

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.28 - 3.70 - 1.90

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Inter Milán
20
16
3
1
49 : 10
51
2
Juventus FC
20
15
4
1
32 : 12
49
3
AC Milán
20
13
3
4
38 : 21
42
4
ACF Fiorentina
20
10
4
6
29 : 21
34
5
Atalanta Bergamo
20
10
3
7
35 : 21
33
6
SS Lazio
20
10
3
7
24 : 20
33
7
Bologna FC
20
8
8
4
23 : 18
32
8
SSC Neapol
20
9
4
7
30 : 25
31
9
AS Řím
20
8
5
7
32 : 24
29
10
Turín FC
20
7
7
6
18 : 18
28
11
AC Monza Brianza
20
6
7
7
20 : 25
25
12
Janov CFC
20
5
7
8
20 : 24
22
13
US Lecce
20
4
9
7
20 : 26
21
14
US Sassuolo
20
5
4
11
26 : 36
19
15
Frosinone Calcio
20
5
4
11
25 : 39
19
16
Udinese Calcio
20
2
12
6
21 : 32
18
17
Cagliari Calcio
20
4
6
10
19 : 33
18
18
Hellas Verona
20
4
5
11
18 : 27
17
19
Empoli FC
20
3
4
13
11 : 35
13
20
Salernitana Calcio
20
2
6
12
17 : 40
12

Zbývající zápasy

14.02. 00:00
Bologna FC - ACF Fiorentina
22.02. 00:00
Turín FC - SS Lazio
28.02. 00:00
Inter Milán - Atalanta Bergamo
28.02. 00:00
US Sassuolo - SSC Neapol

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (46)

Přidat komentář
Largo

Daje Daniè!

Reagovat
Pozor skluz!!!

❤️❤️

Reagovat
Maritazzi

Pořád mi nedochází to co se celý děje kolem odvolání Mourinha a nedokážu to nějak pochopit. To, že s sebou přitáhne spoustu svých fanoušků, který ho budou obdivovat, bylo víc než jasný. To, že na začátku Římani budou doufat, že přišel trenér, kterej nás někam vyšvihne, bylo logický. To, že část fotbalový veřejnosti bude mít na svý straně, ačkoliv jeho poslední angažmá nedávaly moc nadějí na úspěch, bylo vzhledem ke konzervativnosti fotbalovýho prostředí (za všechny Capello) taky jasný.

To, že byl vyhozen trenér, s nejhoršim bodovym průměrem od zavedení tříbodovýho systému je čistej fakt. Chtěl bych jako majitel platit člověka, kterej háže hovna na úplně všechno a všechny a žádný ukazatele neukazujou, že ten trenér něco předvádí? Výsledky sami o sobě byly čistej fakt. Fakt taky je, že k ruce měl nezkušenýho ds, kterej se bláznivě snažil plnit jeho požadavky a celkově pak postavil kádr, kterej moc nedával smysl. I tak ten kádr, kterej postupně měl určitě nebyl na to, aby na tom byl výsledkově proti lepším celkům takhle:

* Proti Milánu: 0 výher - 6 zápasů

* Proti Laziu: 1 výhra - 5 zápasů

* Proti Interu: 1 výhra - 5 zápasů

* Proti Juventusu: 1 výhra - 5 zápasů

* Proti Neapoli: 1 výhra - 5 zápasů

* Proti Fiorentině: 2 výhry - 5 zápasů

* Proti Atalantě: 2 výhry - 5 zápasů

* Proti Bologni: 2 výhry - 5 zápasů

* Proti Sassuolu: 2 výhry - 5 zápasů

Pokud to přeneseme na jeho pragmatismus, trenér má bejt hodnocenej podle výsledků. Jak výsledky proti silným, tak celkově umístění tedy určitě nejsou něco, co se dá brát jako úspěch. EKL je sice evropskej pohár, ale kromě toho, že jsme tam dostali třeba 6 od Bodo, tak cesta do finále nebyla proti týmum, který by měly pro Řím být v daný sezoně úspěch.

Ano, EL byla úspěch. Na druhou stranu jsme vytěžili absolutní maximum z losu (viz cesta Sevilly do finále) a čistě pragmatickýho fotbalu, ale celkově je tohle za mě největší úspěch jeho éry, s trofejí by to samozřejmě bylo ještě uplně jiný.

Velmi rychle se zapomíná na to, kolik gólů jsme dávali ze standardek a co nás často minulé roky zachraňovalo: 41 % v prvním roce, 40 % ve druhém. Nyní se zraněním Smallinga a po odchodu Ibaneze tenhle počet významně spadnul a nečekaně padly i naše výsledky. Už teď se hromadí informace, jak velká část týmu byla pod ním nespokojená (odchod Mikhiho je podle mě přímo závislej na jeho osobě) a je se co divit? Vyjádření, jak ho Karsdorp zradil, jak má slabou lavičku, do Smallinga kopání na každý druhý tiskovce, Sanches a chování k němu (ten teda na krásno vrátil den po jeho odchodu na svuj profil fotku v našem dresu).. Na internetu teď naprostej shitstorm na hráče, jak ho zradili a jak by neměli teď za Řím hrát. Já s tím absolutně nesouhlasím, házet takhle hráče za oběť, když mu došly ostatní výmluvy je za mě spíš znak slabosti. Nemyslím si, že je jakkoliv na místě zpochybňovat profesionalitu hráčů. Chtěli byste chodit do práce, kde váš šéf výsledky nedodává, vozí se po vás, dává vám nerelevantní práci? Zažil jsem tohle i z pohledu fotbalový kabiny, kdy prostě bylo nutný trenéra odstřelit a ano, hodně to pomohlo. Hodně rychle se vyčistil vzduch a rychle se otočily výsledky.

Celkově vzato mi to vlastně jen ukazuje, jak je Řím naprosto bizarní a zvláštní prostředí. Podařilo se mu nějakým obskurním způsobem sjednotit lidi v boji proti domnělým nepřítelům a návštěvnost vyletěla do výšin, o kterých se předchozím úspěšným týmum ani nezdálo, ačkoliv výsledky ani hra nepřicházely. Kdo jinej je zodpovědnej za to, že hráči bezkrevně odchodí derby? Kdo jinej je zodpovědnej za to, že neexistuje jedinej útočnej vzorec a VŠICHNI hráči naprosto underperfomujou?

Už jen Daniho tiskovka byla naprosto uchu fanouška lahodící, kdy neexistovala jediná výmluva, řekl, že tým je silnej a celý se to neslo ve strašně zajímavym duchu. Očekávám naprostou změnu nálady na všech frontách.

Kromě natěšení na fotbal pod Danim jsem hrozně zvědavej, jak zareaguje veřejnost, která chodí na stadion a která v tom teď snad Daniho nenechá. Věřím, že se můžeme chytit na lehčích zápasech, jako se to povedlo Spalovi a ještě to jakkoliv zachránit, horší to fakt nebude.

Reagovat
Truffaldino

Sociedad s Leverkusenem jsou ale zpětně velmi dobré skalpy vzhledem k tomu, jak dalšími výkony navázali. Jen už prosím dost o Mourinhovi, celých dva a půl roku to bylo jen o něm, obě finále ve stylu, získá Mou další trofej?, Sevilla vs. Mourinho atd., teď to bude zase více o AS v čele s jednou z největších legend historie klubu.

Vyjma ve článku zmíněné vykartované trojice bude Hellas relativně nově také bez Ngongeho s Doigem, to je znatelné oslabení, snad se nebudeme trápit a De Rossi si připíše snový start. AS fandím od dětství, Daniele byl vždy mým nejoblíbenějším hráčem před Tottim a Mancinim.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som dostal takú dávku eufórie, že hneď som šiel kuknúť rozpis, lebo som si povedal, že pokiaľ tam bude José, na Olimpico už neprídem... ale akurát, keď máme v robote voľno, hráme dva zápasy vonku

Inak super zhrnutie, mne sa otvára nožík vo vrecku, keď čítam reakcie talianskych romanistov.

Reagovat
Maritazzi

Úplně stejně tady. Fotbalu jsem se v Římě vyhýbal, teď už taky hledám termín. Obecně mi to celý přijde jako nějakej bizarní sociologickej experiment a strašně by mě zajímalo, kolik těch Mourinho hardcore fanoušků jsou lidi, kteří začali spíš chodit po jeho příchodu a spojilo je to ukazování na všechny okolo nebo to jsou to stálí. Ale to co se objevuje proti Friedkinům a celkově proti hráčům je k zblití.

Reagovat
Pipo123

Tam nejde len o fans Ríma, ale o fanúšikov ďalších klubov, Juve, Lazia atd. taliánsky fanúšik si vytvorí nejakú bublinu ktorú si za každých okolností obhajuje, napríklad ja som dostal strašnú sodu keď som na FB stránky Lazia napísal že Ciro je už k hovnu a nemal byť hrať, toľko ľudí do mňa jebalo že ten borec dal 200 gólov, že nemá žiadny support od spoluhráčov, že nie som fanúšik Lazia atd.

Príde mi že tu na fore dokáže fanúšikovia reálnejšie zhodnotiť problémy svojho klubu než taliánsky fanúšik.

Reagovat
Largo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Atalanta

Reagovat
Interista_4ever

Reagovat
Largo

Hezky shrnutý. Včera jsem četl nějakej post Johna Terryho, kterej toho Moua docela vystihl: "Měli jsme vždycky pocit, že to je my versus celý svět." Tohle přesně jsem z nás cítil za tu dobu, co byl u nás Mou. A pak to končí kartama, vyloučeníma, poleháváním a zbytečnou agresí vůči soupeřům.

Reagovat
Shevchenko

Chci se zeptat, chci jít v březnu na AC proti Empoli. Mám řešit lístky přímo přes oficiální stránky AC? Koukal jsem že se to dá i s poplatkem řešit přes český fanklub AC. Chtěl bych mít i jistotu nějak dopředu že se tam dostanu. Jak to řešíte vy? Zatím jsem byl na AC jen na výjezdu přes český fanklub.

Reagovat
Nuno čomes

Přes ofiko stránky bych řekl nejlepší volba. Zjistíš termín prodeje a po spuštění si pockas ve frontě a pak vybereš. Za mě nejlepší volba a mas jistotu těch lístků.

Reagovat
Shevchenko

Ale jak píše kolega dole, ověřovací sms nedojde.

Reagovat
Nuno čomes

Já nekupoval víc jak dva roky, ale tehdy bez problému. Ale teď si vlastně vzpomínám, že kolega kupoval na podzim na Inter na LM a mluvil taky o nějakém problému s kódem na české číslo. Ale myslím, že pak psal, že měl problém i na italské pracovní... Takže kdo ví, jak to tam je.. Ale bylo by to zvláštní.

Reagovat
Nuno čomes

Tak na italské to nakonec prý došlo. Je zvláštní, že by nešlo ani u AC ani u Interu, aby přišel kód na číslo s českou předvolbou.. Tam musí být nějaký pojeb v té předvolbě jedině..

Reagovat
Savi

Přes fanklub jsem byl na podzim proti Fiore, je to trochu složitější cesta, ale dostal jsem se na solidní místa. Nejistota je v tom, že lístky máš potvrzené jen opravdu pár dní před fotbalem a k tisku je dostaneš tak 2 dny před. Ale to tak ti taloši mají. Jsou to lístky, které jdou mimo ofiko předprodej.

Když jsem zkoušel koupit na vlastní pěst, a to jsem registrovaný na stránkách, tak byl problém v zaslání ověřující SMS na české tel číslo. Prostě nedošlo i se správnou předvolbou. Tady by to chtělo možná si pořídit italskou sim.

Každopádně si myslím, že na Empoli se dostaneš bez problémů.

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem zkoušel nanečisto koupit lístky na jiný zápas a máš pravdu, ověřovací sms nepřijde a k výběru vstupenek se ani nedostanu Tak zkusím přes fanclub a uvídím. Díky

Reagovat
Savi

Není zač Dej vědět jak jsi dopadl

Reagovat
Kaka14

Ja som kupoval cez acmilan.com a bolo to úplne v pohode a lístok stal 21 EUR na taliansky pohár AC - Lazio …. Ale už je to dlhšie čo som bol (2019) ….pamätám že kontrolovali občianske s lístkom pri vstupe, tak ten najmä nezabudni

Reagovat
blaugrana

Snad pod De Rossim pôjde AS hore. Dufam, ze ich bude riadne mrdat za vsetky chyby, kedze je to srdciar.

Reagovat
Largo

Daje!!!

Reagovat
blaugrana

AS hra skvelo

Reagovat
Largo

Pellegrini reborn.

Ja to AS nepoznavam.

Reagovat
Truffaldino

Druhá půle velmi špatná, snadno to mohlo být dnes se ztrátou - neuznaný gól, penalta, Patriciova chyba. Tým vypadá, že nemá natrénováno, částečně to mohla být i daň za aktivitu v prvé půli, Pellegriniho někdo do prvního poločasu vyměnil za fotbalistu, aby ho do druhého zase vrátil ve standardní formě, on i Karsdorp vypadali hodně unaveně, tady měl Daniele sáhnout ke střídání a sundat Pelleho v době, kdy šel ze hřiště Dybala. Paredes konečně vypadal, že by v tom týmu mohl mít i smysl.

Já jsem se na Mourinhovi vyřádil už pod článkem s jeho odchodem, další vyjadřování k jeho jménu by bylo to samé, co zde padá a padalo více jak sezónu. Ten tým nemá absolutně žádné schéma pro rozehrávku, snadno se dostává pod tlak a hráči jsou nuceni míče jen odkopávat. Danieleho bude čekat spousta práce.

Reagovat
Alberto Aquilani

Potešilo ma, že som konečne videl futbalové akcie a že sme vyslali na kasu viac ako jednu strelu za celý polčas. Capitano ako obarený živou vodou a Bove bol dnes úplne všade. Za tú polhodku super Spina a celý zápas aj Karsdorp. Aké zvláštne, že krajní beci zrazu nie sú najhorší futbalisti na svete.

Na druhú stranu, De Rossimu vôbec nezávidím. Ten team je proste stavaný na ten Josého futbal. Jediné behavé krídlo, čo to vie aj 1 na 1 je Stephan. V druhom sme už ťahali nohy, ale s vykartovaným Cristantem, mŕtvym Renatom a Aouarom a Azmounom na tých sranda turnajoch tam nemal kto ísť. Ale hlavne že máme 6 stopérov a 3 pravých krajných bekov

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nebyl to žádný koncert, ale místy mě to hodně bavilo. Bohužel tragická kondice se za tři dny nezlepší, stejně jako fakt, že Rui je sněhulák, klidně bych hrál Svilara.

Dnes se udělalovšechno pro to, aby nebyl ve hře, nebylo-li to nutné, mít golmana, který se nebojí jít na vápno a zapojit se do rozehry, balon bychom asi Veroně nepůjčili.

Trochu mi vadí, že ignorujeme náběhy Romela, čtyři nebo pětkrát tam měl mraky prostoru a čekal na míč, byl bych nerad kdybychom "na Enriqueho" předržovali, je třeba to využívat, proti silnějším soupeřům si míče tolik neužijeme.

Miluji Eda Boveho. Stephan snad nejlepší zápas co je v základu, jinak to skřípe. Všichni dřeli. Spina, Paredes, Pelle polití živou vodou. Jak se všichni hýbou, najednou je tam kombinace, kolmice, pasy, hra na dotek, Pelle je ve hře a konečně i užitečný. Paulo spočne a půjde nahoru, vypadal divně od první minuty, ale chtěl určitě pomoct na hřišti.

Huijsen nemá nervy a vlastně tu obranu řídil, lepší než Llorente.

Posledních dvacet minut Mou-revival, ale i tak byly zbořeny v zásadě všechny mýty, které se nám snažil 2,5 roku vsugerovat.

Grazie Roma

Reagovat
Maritazzi

"Se facciamo queste cose a un tocco e con velocità sempre con l’idea di superare una linea di pressione allora con i giocatori che abbiamo ci divertiremo."

Tohle je pro mě informace, díky který věřím, že přijdou lepší zítřky. Fyzicky je na tom ten tým příšerně, myslím, že Hellas naopak fyzicky celkem našlapanej (ač v konstantnim výprodeji, pořád ten tým je nějakym zvláštnim způsobem zajímavej). Šedesát minut super výkon, pak to odešlo, nepomohlo tomu střídání Zalewskiho, nepodrželi jsme míč a linie byly strašně od sebe. Je určitě na co navazovat - tenhle fotbal z těch hráčů může dostat určitě to lepší a ne ukazovat jen jejich špatný stránky. Uvidíme, na co to bude stačit. Ale minimálně novej ds v létě snad nebude mít takovej problém kohokoliv z toho kádru prodat.

Těším se na další zápasy.

Reagovat
Largo

V rámci možností spokojenost.

První půle byla skvělá, bavilo mě to a až překvapilo, jak moc vypadaly některý ještě nedávno mrtvoly živě a fotbalově. Skvěle Bove, Stephan, Karsdorp, Huijsen, Pellegrini. Bylo tam hodně kombinací, snaha o zrychlení, hra na jeden dotek, konečně hra vpřed a ne neustále vzad. Byly tam vidět dobrý nápady. Druhá půle už byla poloviční. Evidentně nemáme fyzičku, ten rozdíl byl propastnej. Vzadu jsme začali být nervózní a dvakrát chybovali, naštěstí Djurić pálil nad a druhej gól neuznali. Před kontaktním gólem tam naopak podle mě byl faul na Boveho. Byla tam vidět bojovnost, chuť se předvést. Perfektní skluzy od Pellegriniho s Paredesem.

Posledních 10, 12 minut jsem docela trnul. S Mourinhem to byla pasáž, kdy jsme se snažili dohánět výsledek, dneska to bylo naopak. Byl jsem hodně nervózní (na druhou stranu, konečně nějaký emoce! Ty jsem v posledních měsících prakticky necítil). Věřím, že s Cristantem a Mancinim to půjde líp. Možná by neškodilo dřívější střídání. Dybala dneska nevypadal ve svý kůži, snad to nebude nic vážnýho.

Nečekám, že by v lednu někdo přišel, jsme bez peněz, ale pokud se De Rossimu povede vzkřísit Aouara (tenhle rychlejší kombinační fotbal by mu mohl sedět) se Smallingem a Ndickou, mohlo by to jít. Básnil o Pisillim, myslel jsem, že mu dneska pár minut dá, je to kreativní a dynamickej záložník. Místo Boveho potřebujem kvalitní běhavou alternativu. Kdo se mi dneska vůbec nelíbil, byl Belotti. Upracovanej, těžkopádnej, bez nápadu a pohybu. Často ztrácel nebo předržoval míč. Bylo na něm vidět, že je hodně mimo formu.

Takže suma sumárum, náznaky dobrý, mohlo by to jít, ale bude to ještě hrozně moc práce. Naštěstí teď nehrajem v týdnu a máme snadný soupeře. Nicméně to byl pořád jen Hellas, kterej je navíc z půlky prodanej. I když je fakt, že úplnej outsider to zas tak není, v poslední době prohrávali maximálně o gól, remizovali s Laziem a málem obrali o body Fiorentinu i Inter.

Daje DDR!

Daje Roma!

Reagovat
Truffaldino

Ve středu hrajem s Shababem, určitě budou ve smlouvě povinné minuty pro klíčové hráče ...

Reagovat
Largo

To jo, ale soutezni utkani tusim az kolem 15. 2.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
10

Duško!

Reagovat
stuff

Duso!

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
Juventus 14

Hm, chudák Max. On se na těch 80 výsledků 1:0 v Serii A letos nedostane

Reagovat
M11

BREMER !!!

Reagovat
snuff24

Teplouši turínští sakra furt nedolejzte a nechte nás odskočit Komu tím prospějete ? My potřebujeme druhou hvězdu

Reagovat
Juventus 14

Reagovat
M11

Ted musite dolezat vy

Reagovat
Juventus 14

My potřebujeme hvězdu čtvrtou, no...

Reagovat
snuff24

Upřímně mám z Juve strach ..předtím jsem si říkal jaká to bude letos konečně domunance něco jak Neapol loni a ono nakonec prd

Reagovat
Interista_4ever

Ještě není rozhodnuto. Máme to ve svých rukou.

Reagovat
Juventus 14

Rozhodnuto je o tom, že titul bude mít letos Juventus, nebo Inter. Pokud pominu vyšťourání nějaké kauzy , tak bude záležet na jarní formě, na vzájemném zápase, na tom, kdo se nepodělá... Máme v lednu pět zápasů, pět vítězství, skóre 18:2, ale proti soupeřům, které bychom měli porážet s prstem v nose. Potěšující je zapojování mladejch, a celkově to vypadá na lepší náladu v kabině Ví vil sí, ví vil sí, jak říká Ája

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele