Serie A - preview 26. kola: Juventus hostí posledního

10.03.2023, 09:07, aktualizováno 13.03.2023, 09:07
Previews
Olivier Giroud (© AFP)

Z předních týmů tabulky v tomto kole vyhrála jen Neapol a v pondělí večer ji může napodobit AC Milán. Rossoneri jsou ve čtvrtfinále Ligy mistrů a postup mohou oslavit v souboji se Salernitanou, svěřenci Stefana Pioliho mají možnost dotáhnout se na druhý Inter...

AC Milán - Salernitana Calcio

pondělí 20:45

Vrátit se do první čtyřky bude hlavním cílem milánského AC v pondělní dohrávce 26. kola. Na San Siro zavítá Salernitana, která v uplynulých dvou kolech posbírala čtyři body a drží se mimo sestupové pásmo. Milán to proti hostům neměl nikdy jednoduché, ale je favorit a podle všech prognóz se čeká jeho výhra.

AC Milán to samozřejmě musí ukázat na hřišti a případné podcenění by se mu nemuselo vyplatit. Vzpomeňme na minulou sezonu, ve které AC nakonec získalo mistrovský titul, ale v Salernitaně jenom remizovalo 2:2.

V pondělí večer se ale bude hrát na San Siru, kde Salernitana nikdy neuspěla. Rossoneri sice naposledy prohráli ve Florencii (1:2), ale po středeční remíze 0:0 na půdě Tottenhamu postoupili po dlouhých letech do čtvrtfinále Ligy mistrů. Postup mezi osm nejlepších klubů je vítanou vzpruhou a dobrá nálada, která v Miláně zavládla, by se mohla promítnout i do ligových kol. V dohrávce přivítá aktuálně pátý AC Milán Salernitanu a samozřejmě se bude chtít vrátit do první čtyřky, která zaručuje milionářskou soutěž i pro příští rok. Každopádně není to tak dávno, co si AC prošlo výsledkovou krizí a je jasné, že nic není předem zaručeno. Aby domácí získali tři body, budou muset předvést trpělivý a koncentrovaný výkon.

Salernitana totiž umí slavné celky minimálně potrápit. Stačí vzpomenout zápas na Juventusu (2:2) nebo výhra na Stadio Olimpico v Římě proti Laziu (3:1). Před čtrnácti dny si bez problému poradila s Monzou (3:0) a naposledy remizovala bez branek na hřišti Sampdorie.

Hlavní prioritou Salernitany je záchrana a po pětadvaceti odehraných kolech to vypadá slibně, hosté drží na sestupové pozice sedmibodový náskok. Výhodou Sousových svěřenců bude fakt, že na San Siru nemají vůbec co ztratit a díky slušnému náskoku mohou hrát uvolněně.

Trenéři Pioli i Sousa mají k dispozici takřka kompletní kádry, což v této sezoně nebývalo zvykem. Kouč Rossoneri bude postrádat pouze Messiase, zatímco jeho portugalský protějšek nemůže nasadit Troost-Ekonga.

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Kalulu, Kjaer, Thiaw - Calabria, Bennacer, Krunić, Theo Hernández - De Ketelaere, Leao - Giroud

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Daniliuc, Gyomber, Pirola - Mazzocchi, Coulibaly, Crnigoj, Bradarić - Candreva - Dia, Piatek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 5.87 - 13.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

US Lecce - Turín FC

neděle 12:30

Lecce odehrálo s Turínem osm utkání v rámci druhé poloviny sezony a dalo v nich šestnáct branek, tedy dvě branky za zápas. A v tomhle trendu bude chtít nováček sezony pokračovat i na domácí půdě stadionu Via del Mare, kam v neděli Turín přijede.

Nedělní poledne nachystá bitvu mezi domácím Lecce a návštěvou z Piemontu. Lecce má za sebou náročné dny, kdy se muselo obejít bez bodů, o které ho postupně připravilo Sassuolo a Inter. Ani v jednom z těchto dvou duelů se Lecce nepovedlo dát jediný gól a stále potvrzuje, že útok není jeho největší zbraní. Dohromady dal Baroniho výběr jen 24 branek, což je šestý nejhorší výkon v lize.

Lecce doma nenastoupí proti Turínu v kompletní sestavě, protože mu ještě dlouho bude scházet duo Dermaku a Pongračić, ale i bez nich si Lecce umí poradit. Oponent z Turína je na tom mnohem hůř, protože nemůže počítat se službami šestice Lazaro, Zima, Berisha, Pellegri, Vlašić a Vieira.

Granata se stále hodlá ucházet o evropské poháry, ale cesta k nim je hodně dlouhá a konkurence silná. Býci jsou devátí, ale především mají před sebou Juventus, kdyby nic jiného. Právě s ním nezvládli derby, které prohráli 4:2. Nicméně se z této porážky rychle oklepali, když se jim povedlo v minulém kole porazit ambiciózní Bolognu. Ta si i přes porážku uchovala osmé místo a dál zůstává největším konkurentem Jurićova týmu na roli možného účastníka v pohárech.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo - González, Hjulmand, Blin - Strefezza, Colombo, Di Francesco

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Schuurs, Buongiorno - Singo, Linetty, Ilić, Vojvoda - Mirančuk, Karamoh - Sanabria

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 2.71 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

US Cremonese - ACF Fiorentina

neděle 15:00

Už šest soutěžních zápasů neokusila Fiorentina hořkost porážky a pozitivní sérii bude chtít prodloužit i na půdě předposledního týmu tabulky. Cremonese dosud posbíralo jen dvanáct bodů a záchranářské příčky se mu nadále vzdalují.

Cremonese ztrácí na nesestupové pozice jednou tolik bodů, co samo získalo. Dvanáctibodová propast je třináct kol před koncem poměrně kritická a pokud nováček uvažuje o setrvání v nejvyšší soutěži, je nejvyšší čas vyhrávat a před vlastními diváky zvlášť.

A to je to, co se vůbec nedaří. Cremonese dosud vyhrálo jen jeden zápas, v dalších devíti případech remizovalo. Na druhou stranu jediná výhra přišla nedávno a rovnou proti římskému AS. Slavný celek z hlavního města dokázalo ponížit už dvakrát během krátké doby a nesmíme zapomínat také na senzační postup do semifinále Coppa Italia. Je se tedy o co opřít, ale je důležité to na hřišti potvrdit.

Fiorentina se v tuto chvíli veze na vítězné vlně, tedy pokud budeme počítat jak domácí, tak evropskou scénu. V minulém kole Viola porazila AC Milán 2:1 a ve čtvrtek nakročila do dalšího kola Konferenční ligy výhrou Sivassporem. Přesto mají ve Florencii co napravovat, protože v tabulce Serie A jim patří až dvanáctá příčka, daleko od evropských pohárů.

Cremonese se střetlo s Fiorentinou v srpnu loňského roku a byla z toho atraktivní přestřelka s vítězným koncem pro Violu (3:2).

Co se absencí týče, tak na domácí straně nebudou moci nastoupit Aiwu a Chiricheş. Vincenzo Italiano navzdory nahuštěnému programu hlásí jen jednu ztrátu a tou je Terzić.

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Ferrari, Bianchetti, Vasquez - Sernicola, Pickel, Benassi, Valeri - Tsadiout, Dessers, Okereke

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Quarta, Igor, Biraghi - Amrabat, Mandragora - Ikoné, Bonaventura, González - Cabral

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.09 - 3.85 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Hellas Verona - AC Monza Brianza

neděle 15:00

Hellas po dlouhé době opět uvítá na své půdě Monzu a doufá v úspěch, protože se stále nachází v bezprostředním ohrožení sestupu. Monza naopak jakožto nováček udivuje vyspělým fotbalem i mentalitou.

Už uplynulo hodně času od chvíle, kdy Hellas přivítal Monzu na své půdě v rámci nějakého italského šampionátu. Psal se rok 1999, oba kluby hrály druhou ligu a utkání jedinou trefou ve prospěch domácí ekipy rozhodl Leonardo Colucci. Následovalo několik střetů v nejnižších, neprofesionálních ligách, až v listopadu minulého roku se oba kluby opět shledaly. Díky dvěma brankám vyhrála Monza a to jen demonstrovalo, jak špatně na tom Hellas je.

Tou dobou se potácel u dna ligové tabulky a zdál se být jasně na odpis. Jenže změna trenéra alespoň trochu vylepšila jeho vyhlídky a kouč Zaffaroni pokračuje v dobrých výkonech. Za posledních šest duelů Hellas prohrál jen dvakrát a postupně přeci jen začal sbírat body. Teď mu ale pořád chybí velká enkláva. Zranění jsou Veloso, Hrustić, Henry, Djurić, Ceccherini a Sulemana.

Monze naproti tomu chybí jen dva hráči, Rovella a Dany Mota, ale jsou to hráči základní sestavy. Monza i s nějakými absencemi dokáže uhrát zajímavý výsledek, třeba jako když porazila Juventus s Bolognou nebo v minulém kole i Empoli. Tohle vydřené vítězství posunulo tým trenéra Palladina na skvělou jedenáctou příčku, přičemž od devátého Turína ji dělí jen dva body.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Magnani, Hien, Coppola - Faraoni, Taméze, Duda, Doig - Lazović, Kallon - Gaich

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Izzo, Marì, Caldirola - Birindelli, Sensi, Pessina, Carlos Augusto - Ciurria, Caprari - Petagna

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.09 - 3.12

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AS Řím - US Sassuolo

neděle 18:00

Římané se po zvládnutém utkání Evropské ligy s těžkým soupeřem postaví Sassuolu a asi se nemusíme úplně obávat bezbrankové remízy. Že by se v Římě neprosadila ani jedna strana, se stalo jen jednou z posledních devíti střetů na Olimpicu.

Domácí mají navíc právě před vlastními fanoušky tradičně skvělou formu a platí to zvlášť v roce 2023. Samozřejmě k tomu přispívá jeden fakt, který sledujeme od doby angažování Josého Mourinha - Olimpico je neustále vyprodané. Druhým motivem je téměř bezchybná obrana. Ta na Olimpicu dostala jen pět branek ve dvanácti utkáních. Lépe si doma ve všech top pěti evropských ligách vedla jen Barcelona.

Říká se, že nejlepší obranou je útok. V případě "Vlků" to platí obráceně. Jejich útok nefunguje rozhodně ideálně, v lize dali jejich útočníci jen 18 branek a v první šestce si žádný jiný tým tak špatně nevedl. Obránci ale skóre AS často zachraňují, dali dohromady už šest branek. Naposledy proti Juventusu ve šlágru kola, který rozhodla parádní trefa stopera Manciniho.

Na tohle vítězství navázali Giallorossi ještě v Evropské lize, když si poradili se silným Realem Sociedad a do odvety půjdou ve výhodě dvou branek, opět s čistým štítem. V tomhle utkání se ale zranili Diego Llorente s Andreou Belottim a taky Lorenzo Pellegrini, účast kapitána je pak zcela vyloučena. Zraněný zůstává i Ola Solbakken a kvůli kartám nebude hrát záložník Cristante. No a na lavičku se nepodívá ani znovu diskvalifikovaný trenér Mourinho.

V tomhle ohledu má Sassuolo navrch, protože mu nechybí jediný hráč. Sassuolo si už dvakrát po sobě dokázalo připsat v duelu s AS bod a Dionisiho chlapci budou chtít přidat třetí úspěch. A není radno je podceňovat, o čemž se díky porážkám přesvědčil jak AC Milán, tak pak i Atalanta. V minulých týdnech pak třinácté Sassuolo porazilo Lecce i Cremonese.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Zalewski, Wijnaldum, Bove, Spinazzola - Dybala, El Shaarawy - Abraham

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Zortea, Erlić, Tressoldi, Rogério - Frattesi, Maxime López, Henrique - Laurientè, Pinamonti, Berardi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.67 - 5.40

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Juventus FC - UC Sampdoria

neděle 20:45

Velkého favorita bude mít utkání na Allianz Stadium v Turíně. Juventus přivítá na vlastním stadionu Sampdorii, které se vůbec nedaří. "Námořníci" jsou v tabulce poslední a na nějaký "comeback" v boji o záchranu to prozatím nevypadá.

Sampdoria nevyhrála už devět zápasů v řadě a její situace v tabulce se nezlepšuje. "Námořníci" jsou v kritické pozici a potřebovali by co nejrychleji nějakou sérii pozitivní výsledků. Těžko však očekávat, že započne na půdě Juventusu.

"Stará dáma" má samozřejmě svých problémů dost, ale ve čtvrtek si nejtěsnějším způsobem poradila s Freiburgem a její šance na vítězství v Evropské lize nadále žijí. Jedinou branku vstřelil Argentinec Ángel Di María. V italské nejvyšší soutěži je situace dána bodovým odečtem, který Juve postihl. Juventus je v tabulce až sedmý a na šestou příčku ztrácí sedm bodů. I přes několikabodový odečet existuje šance si zajistit Ligu mistrů z domácí Serie A. Allegriho svěřenci v minulém kole nestačili na AS Řím (0:1), ale předtím urvali čtyři výhry v řadě.

O negativní sérii "Námořníků" už šla řeč. Velkým problémem je bezpochyby domácí bilance, protože Sampdoria je jediným týmem, který doma ještě nevyhrál. Je to s podivem, protože ze stadionu Luigi Ferraris se v minulosti nevozily body lehce. Forma janovských je po minulé remíze 0:0 se Salernitanou nadále mizerná a nic na tom dosud nezměnil ani trenér Dejan Stanković, pod kterým se kýve židle. Srbský kouč se však nevzdává, navzdory obtížné pozici. "Jsme Sampdoria a vzhledem k tomu, které triko nosíme, musíme udržet morálku na vysoké úrovni. I v těchto obtížích musíme být hrdí na to, že v každé hře bojujeme a hájíme tyto barvy," rozhovořil se Dejan Stanković.

Juventus je favorit a doma nehodlá nic podcenit. "Na první pohled to vypadá jednoduše, ale nedávné výsledky Sampdorie mohou klamat, protože vždy prohrála jen těsně. Pro nás a pro tabulku je to velmi důležité utkání, protože poprvé můžeme být druzí o tři body před Interem," prohlásil trenér Allegri, jenž si promítá tabulku bez patnáctibodového odečtu.

"Je důležité, aby si tým uvědomil důležitost zápasu s vědomím, že Sampdoria je dobře organizovaný tým, běhá a vytváří tlak po celém hřišti," dodal Allegri.

Sampdoria uhrála s Juventusem v prvním zápase bezbrankovou remízu a stejný výsledek by brala všemi deseti i v neděli. "Námořníci" naposledy porazily "Starou dámu" v květnu 2019.

Co je společné pro oba celky je rozsáhlá marodka. Ta trápí od začátku sezony jak Juventus, tak i Sampdorii a pochopitelně má vliv na výsledky. Bohužel jiné to nebude ani v neděli. "Stará dáma" nemůže počítat s Kaiem Jorgem, Milikem, De Scigliem, Alexem Sandrem, Chiesou, Keanem a zřejmě ani Di Maríou. Hostům zase nepomohou Audero, Lammers, Murillo, Djuričić, Conti, Pussetto a Ilkhan.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Rugani, Bonucci, Danilo - Cuadrado, Fagioli, Paredes, Rabiot, Kostić - Soulé, Vlahović

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Zanoli, Nuytinck, Amione - Leris, Winks, Rincon, Augello, Cuisance - Gabbiadini, Rodriguez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.84 - 11.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Empoli FC - Udinese Calcio

sobota 15:00

Úvodní duel sobotního programu 26. kola Serie A se odehraje na stadionu Carla Castellaniho, kde se domácí Empoli pokusí zastavit sérii porážek na čísle dva. Se zcela opačnými úmysly dorazí do Toskánska Udinese.

V poslední době slibuje tenhle duel hodně zajímavých situací a branek. Protože jen v nedávných čtyřech duelech z posledních pěti nabídlo utkání pokaždé minimálně tři branky, což rozhodně není špatná bilance. Empoli se bude snažit udělat maximum, aby své výkony zlepšilo, protože momentálně se týmu trenéra Zanettiho nedaří podle představ. Prohrál už poslední dvě utkání a radost z výhry zažil naposled na konci ledna, když porazil Inter.

Tenhle nečekaný úspěch jako by hráče toskánského celku zaklel a nedokázali na něj dosud navázat. Oběma soupeřům nyní chybí dva hráči. Na straně Empoli se jedná o Destra s Cambiaghim, hosté postrádají Deulofeua s Ebossem. Udinese pořád drží první desítku, i když je to celkem s podivem. Vyhrálo naposled v devatenáctém kole a jinak sbírá poslední dobou spíš remízy. V minulém kole ale neodvedlo vůbec špatnou práci, protože udrželo čisté konto s Atalantou.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Parisi - Akpa Akpro, Marin, Bandinelli - Baldanzi - Caputo, Satriano

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becão, Pérez, Bijol - Ehizibue, Pereyra, Walace, Lovrić, Udogie - Thauvin - Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.46 - 2.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

SSC Neapol - Atalanta Bergamo

sobota 18:00

Neapol dominuje italské první lize, ale minulé kolo nezvládla podle představ a bude na to chtít reagovat. Po porážce od Lazia chce z domácího utkání tři body, i když ji taky nečeká snadný soupeř. Do Neapole totiž zavítá Atalanta.

A ta s domácím mužstvem hrát umí. Minimálně mu dokáže dát alespoň jednu branku, protože Atalanta dala Neapoli gól pokaždé už v posledních devíti ligových zápasech po sobě a proti nikomu jinému se nedokázala prosadit častěji. Jen Juventusu dala stejný počet branek v devíti duelech po sobě. Neapol navíc není nepřemožitelná, byť se to může s ohledem na její abnormálně skvělé výsledky zdát.

Naposledy ji o tom přesvědčilo římské Lazio, kterému se povedlo dát Neapoli branku a zároveň udržet její hyperaktivní útok na uzdě. Pro Partenopei to bylo teprve druhá porážka v lize a samozřejmě o své místo lídra nepřišli. Jejich náskok na druhý Inter sice nyní činí "jen" 15 bodů, ale o tom, že trenér Luciano Spalletti tentokrát už vyhraje zasloužený titul, pochybuje asi jen málokdo.

Nicméně zkušený taktik před duelem s Atalantou varuje: "Lazio minule ukázalo, že nejsme neporazitelní a je dobře, že se to stalo. Alespoň ze sebe teď vydáme víc a budeme si dávat zase větší pozor. Když vyhráváte příliš dlouho, je snazší brát to jako samozřejmost a proto tyto výsledky čas od času tak trochu vítám. Podobné facky nás dokážou dostat zase do sedla. Ani proti Atalantě nás nečeká nic snadného, je to skvělý tým s vynikajícím trenérem."

Luciano Spalletti se pyšní nejlepší obranou i útokem v lize, ale nemá kompletní kádr. Kvůli kartám si tentokrát nezahraje Mario Rui a k tomu musíme připočítat ještě útočníka Raspadoriho, který je stále zraněn. Atalanta je ale ještě v horší situaci, protože mezi zraněné počítá hráče jako Hateboer, Scalvini, Palomino, Koopmeiners nebo Zappacosta.

V souboji těchto dvou velkých jmen italského calcia nemá smysl hrát na remízu, protože dělbou bodů v lize skončilo jen jedno utkání z posledních patnácti. Atalanta se ale teď nenachází v moc dobrém rozpoložení a nedaří se jí dostat blíž k příčkám vyhrazeným pro Ligu mistrů. Shodou okolností jediným týmem, který Atalanta za posledních šest utkání porazila, bylo právě Lazio. Jinak ale prohrála s Lecce nebo Sassuolem, minule ji o dva body obralo Udinese.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Politano, Osimhen, Kvaracchelija

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Djimsiti - Maehle, Éderson, De Roon, Rugerri - Lookman, Højlund, Boga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.93 - 5.39

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Bologna FC - SS Lazio

sobota 20:45

Lazio se pokusí vylepšit si chuť po nepovedené anabázi v evropských pohárech na půdě nebezpečného soupeře. Na Římany totiž čeká Bologna, které se poslední dobou velmi daří a platí to i o vzájemných zápasech s Laziem.

Bologna doma s Laziem nehraje vůbec špatně, římský celek vyhrál na Stadio Renato Dall'Ara naposledy v prosinci 2018. Bologna vyhrála dvě poslední domácí utkání s Laziem a že by vyhrála minimálně tři domácí zápasy s Laziem po sobě, to se jí povedlo naposledy v letech 1976-1979, kdy to zvládla dokonce pětkrát. Teď by ale třetí úspěch přidat mohla, formu na to má.

Felsinei z posledních šesti soutěžních duelů zvládli vyhrát čtyři a rázem se dostali do blízkosti pohárů. Velký díl práce obstarává trenér Thiago Motta, který byl také vyznamenán oceněním pro nejlepšího trenéra měsíce února. Jeho Bologna vyhrála tři zápasy, prohrála jen jednou. Tahle série ji vynesla na skvělé osmé místo s tím, že od pohárů ji dělí jen sedm bodů. A mohlo to být ještě veselejší, ale to by v minulém kole nesměla padnout v duelu s Turínem.

Bologna má výhodu obstojného kádru s minimem absencí. Jediným hráčem, který si určitě nezahraje, je zraněný záložník Dominguez. Lazio má větší problémy, protože mu kromě vykartovaného Marušiće chybí především zraněný kanonýr Ciro Immobile.

A bez něj to není ono, jak mohli fanoušci Lazia vidět v minulém utkání Konferenční ligy. Na Olimpico zavítal AZ Alkmaar a kupodivu odjížděl s výhodou jedné branky po skóre 2:1. Tím jako by Lazio zahodilo skvělou show z minulého kola Serie A, kdy si podmanilo i první Neapol. Přesto může být trenér Sarri maximálně spokojen, neboť jeho týmu patří průběžné třetí místo v ligové tabulce.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Lucumí, Soumaoro, Cambiaso - Schouten, Moro - Orsolini, Ferguson, Soriano - Arnautović

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli, Hysaj - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Zaccagni, Felipe Anderson, Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 2.91 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Spezia Calcio - Inter Milán

pátek 20:45

Ještě než se Inter pokusí dobýt i Porto a zvládnout odvetu Ligy mistrů, čeká na něj výlet do La Spezie. Tamní prvoligový celek má rozhodně co napravovat a s Interem dlouhodobě hrát neumí. Dokáže slavného soka překvapit?

Když čelí Spezia Interu, málokdo dokáže uspět alespoň na remízu. Z šesti minulých utkání nevyhrála ani jednou, jen v jednom případě zvládla remizovat. A už ve dvou duelech Spezia dostala tři branky. Takže úkol je jasný - zkonsolidovat obranu a pokusit se využít těch několika málo šancí, které milánský celek Spezii snad možná dovolí.

Problém je, že Spezia teď rozhodně není ve formě na to, aby mohla pomýšlet na body proti Interu. Tým trenéra Leonarda Sempliciho neukazuje výrazné zlepšení a v posledních šesti duelech nevyhrál ani jednou. Dokázal ale remizovat s Udinese a minule se mu povedlo zastavit stejným způsobem i zlepšující se Hellas. Nicméně to pořád stačí až na 17. místo s náskokem tří bodů právě na Hellas. Takže Spezia může litovat zahozených šancí, protože se mohla díky případnému vítězství sestupové propasti vzdálit.

Spezia potřebuje zlepšit obranu, která dostala už 41 branek a v tomhle ohledu najdeme v celé lize jen dva horší týmy. Trenér Semplici se navíc na utkání připravuje bez několika opor. Mimo hru jsou zranění Zoet, Holm a Bastoni, zatímco kvůli kartám si nezahrají Reca s Marchettim. Ani milánský celek nebude kompletní, protože mu schází Correa a menší zdravotní potíže trápí Milana Škriniara.

Inter občas umí nepříjemně klopýtnout, ostatně prohrál v této sezoně už sedm duelů. To se na příčkách pro poháry na příští rok povedlo jen Atalantě. Třeba porážka s Bolognou byla pro Nerazzurri velkou fackou, na kterou museli reagovat. Povedlo se jim to znamenitě, když si v minulém kole poradili s Lecce. To sice kladlo odpor, ale Inter díky trefám Mchitarjana s Martínezem slavil vítězství a ponechal si druhé místo v tabulce. Nebezpečně na něj ale dotírá Lazio a dá se o titul vicemistra očekávat velký boj.

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Amian, Ampadu, Nikolaou, Moutinho - Ekdal, Bourabia, Agudelo - Gyasi, Nzola, Verde

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Dimarco - Lukaku, Lautaro Martínez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.24 - 4.89 - 1.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
25
21
2
2
58 : 16
65
2
Inter Milán
25
16
2
7
46 : 28
50
3
SS Lazio
25
14
6
5
41 : 19
48
4
AS Řím
25
14
5
6
32 : 21
47
5
AC Milán
25
14
5
6
42 : 32
47
6
Atalanta Bergamo
25
12
6
7
42 : 28
42
7
Juventus FC
25
15
5
5
40 : 20
35
8
Bologna FC
25
10
5
10
31 : 34
35
9
Turín FC
25
9
7
9
27 : 29
34
10
Udinese Calcio
25
7
11
7
33 : 30
32
11
AC Monza Brianza
25
9
5
11
30 : 35
32
12
ACF Fiorentina
25
8
7
10
29 : 31
31
13
US Sassuolo
25
8
6
11
30 : 37
30
14
Empoli FC
25
6
10
9
23 : 33
28
15
US Lecce
25
6
9
10
24 : 29
27
16
Salernitana Calcio
25
6
7
12
28 : 44
25
17
Spezia Calcio
25
4
9
12
21 : 41
21
18
Hellas Verona
25
4
6
15
20 : 37
18
19
US Cremonese
25
1
9
15
21 : 46
12
20
UC Sampdoria
25
2
6
17
11 : 39
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
cresposuper

Ak ho Caldara trafil, tak to mala byt za mna redka - stuplami na nohu.

Reagovat
Deki

za to udivení a nechápavy výrazy nakonec jen žlutá. Btw Lautaro strašlivě kopnuto.

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto jednoznačná. Podrážkou napřed ve vlastním vápně. A oni tak dlouho uvažují, jestli vůbec penalta

Reagovat
Forza_Inter

Celý skurvený život kope tie penalty od malého decka. každý deň. a on to nedá ani na stred, ani ku tyči, ani po zemi, ani do vinkla ale PRESNE tam kde to automaticky chytí kazdý golman na svete ked uhadne stranu. neuveritelne.

Reagovat
Forza_Inter

To že sa 4min cakalo na VAR sa nezohladnuje pri nadstavovani casu ano?

Reagovat
JakubOcko

Inter chudáci a Lautaro

Reagovat
Melchior

Co se to v tý Spezii děje?

Reagovat
Martin9719

Včerejší zápas jsem neviděl, ale Spezia nehrála špatně ani proti Neapoli , v podstatě se dá říct že sice 0:3, ale v tom zápase se porazili spíš sami hrubkami.

Reagovat
Mihal

Zapas blbec v plnej parade. Ale ide to za Inzaghim zase. Kopat prvu penaltu Luka tak to mohlo byt 4:0 a pokoj

Reagovat
Forza_Inter

Lukaku z 11m: 17/17

Lautaro z 11m: 11/18

Reagovat
mastakillah

Kvaraaaaa

Reagovat
mastakillah

Rrahmani

Reagovat
cresposuper

Akoze Napoli hra fantasticky, ale 18-bodovy rozdiel je fakt hanba

Reagovat
10

hanba, zároveň to ale odpovídá realitě...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
LesyJePan

Ahoj, mám na vás prosbu

Našiel som letenky za fajn cenu do Boloni, mám nejaké 3 komplet dni na malý trip a chcel by som hneď pod jednym stihnuť aj Florenciu. Viete mi poradit ako si to rozdelit? Resp. ci ma cenu sa na otočku vybrat aj do Pisy? Ako by ste to riesili?

Reagovat
Savi

Ahoj. Byl jsem na tři dny loni v Boloni taky a stihnul jsem i Florencii, a tu doporučuju. Je nádherná. Tam bych strávil raději delší dobu a užil si to spíš tam a Pisu nechal na příště :-)

Reagovat
LesyJePan

V deň príletu mám v pláne pozrieť si Bolognu, s tým že večer sa už ubytujem vo Florencii, tam stravim tie 3 dni a v deň odletu možno ešte trocha Bolognu. S tou Pisou máš asi pravdu dík.

Reagovat
Forza_Inter

podla mna velmi zalezi ci ta lakaju galerie lebo vo Florencii v nich vies stravit kludne 1-2 dni, su uzasne.

ja by som Pisu nechal tak a dal 2 dni vo florencii a 1 v Bologni. A snazil by som sa (ak sa ti dá) nebyt vo Florencii cez vikend su tam davy ludi.

Reagovat
Savi

Pokud to bude ještě třeba v dubnu, tak by nemoselo byt moc lidí.

Každopádně nevynechej zahrady Boboli

Reagovat
popltak

Toto už snad nejde dojebat. 18 bodů, 12 zápasů do konce, stačí každý druhý vyhrát

Reagovat
10

Pogba se po roce vyléčí ze zranění, nastoupí na pár minut, pak přijde pozdě na trénink, dostane od Allegriho trest v podobě nepovolání k zápasu EL. Proti Dorii měl nastoupit od začátku. A co Pogba udělá? Zraní se

Reagovat
Zark

To snad udělal na truc za to nepovolání

Reagovat
Furia Ceca

To je frustrující, když naši 3 nejlepší hráči jsou profi lazaři... Aspoň že ten ADM poslední dobou drží, ale Chiesa je čistá deprese a Pogba jedno velký rozčarování.

Reagovat
10

jj, zrovna si prožíváme období, kdy fandit Juve je vyloženě za odměnu

Reagovat
10

a když už se člověk chce chytit něčeho pozitivního, vloží do toho naděje, tak to dopadne jako Pogba tenhle rok

Reagovat
Milan.B

Kazdy si tym musi prejst

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Nejhorší je, že jsme si to posrali sami... respektive naše bývalý vedení. Měli jsme prvotřídní kádr s luxusní italskou kostrou, téměř dekádu jsme byli v Itálii absolutně bez konkurence a stabilně jsme patřili mezi 4 nejsilnější týmy v Evropě. Stačilo ten kádr jen vhodně doplňovat a jemně korigovat, aby se to nepodělalo. A co udělalo naše skvělý vedení? Přivedlo úplně nesmyslně Ronalda, kterej do tý naší vypiplaný koncepce hodil vidle a všechno rozesral. Kvůli Ronaldovi odešel Marotta – no a dál už to známe všichni.

Mě teda i strašně mrzí, že všechny ty nákupy mladých nadějných hráčů vůbec nedopadly. Alberto Masi, Vadalá, Berardi, Orsolini, Sensi, Mandragora, Bernardeschi, Rugani, Demiral, Kulusevski a vlastně i Dybala... ti všichni buď z fotbalový mapy zmizeli, nebo dneska táhnou jiný kluby. Tolik (většinou italských) nadějí, abychom pak po letech zjistili, že musíme v základu koukat na Rabiota, Vlahoviće, vyhořelýho Alexe Sandra a Cuadrada a Danila s kapitánskou páskou? To fakt nevím, jestli se smát, nebo brečet...

Reagovat
10

Njn, to už se tady probíralo tolikrát.

Bylo to logický vyústění toho, že byli na vrcholu tak dlouho, narostlo ego, ztratili drive i určitou ostražitost, prostě otupěli úspěchem. To je určitá forma vyhoření, kterou jsem v životě viděl mockrát, možná i sám zažil. Italové navíc nejsou tak strukturovaný jako Němci, kde by se tohle nestalo.

Reagovat
Bakary3

Já furt nějak nechápu, co od toho Pogby kdo čekal

Ten je mrtvej

Reagovat
Nuno čomes

No kromě černobílých totiž nikdo nic Ani zadarmo, ani zadarmo.

Reagovat
Il Architetto

Ma goooor

Reagovat
Pinturicchio

Smeeeeeg .... heeeeead.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Truffaldino

Ta zakončení Laurientého vypadala jak zakončení Tammyho po obrně, ale jinak je to hráč, kterého bych vedle Frattesiho asi nejvíc chtěl.

Reagovat
Largo

Takovej Boga v dobach svy nejvetsi sassuolsky slavy…

Reagovat
Lech

Me se vuuubec nelibi. Fakt ne. Frattesi jeste ok, ale berardi by byl pecka

Reagovat
Truffaldino

Mě se líbil naposledy proti nám a pak v několika dalších zápasech.

Reagovat
gunkskunk

Bove hrozně nekonstruktivní, co přihrávka to přihrávka dozadu, dopředu jen předržuje a ztrácí...

Reagovat
FC Porto FC

Proč to AS to vždy domrdá když někdo před nima škobrtne?

Reagovat
Lech

A divas se nebo ne?

Reagovat
FC Porto FC

Ne na každý zápas ale jo, dneska zrovna ne

Reagovat
Lech

Ty kurvy u varu dobre videli ze ho berardi vzal po vajcach prvni, ale ukazou mu tam jen jak ho kumbulla skopal. To jsou mrdky dopice to je hnus.

Reagovat
Truffaldino

Taky jsem to chtěl takhle napsat, kumbullovi přejede kulečník a je z toho červená pro nás a ještě penalta za nesportovní chování (?), protože faul tam žádnej nebyl...

Reagovat
gunkskunk

To ale jo, máš pravdu, ten uhel co mu ukázali to bylo šíleně jednostranné, nicméně stejně to Kumbullu neopravňuje někoho takhle ve vlastni šestnáctce nakopnout...

Reagovat
Lech

Jasnyyyy, ten kluk je polovicni imbecil uz od pohledu, ale rozhodci nas ztrestali za ty provokace s kapesnikama nebo cim se to melo mavat. Zaclo to tou zlutou pro smalldiniho a pak bez zlute souperi za to same. Zbytek dokonaly ty mrdky za kompem. Itlalsti rozhodci ve zkratce...

Reagovat
gunkskunk

Souhlasím, ta zbytečná a nespravedlivá žlutá to odstartovala. Je mi smutno, jsem se těšil na těch 50 bodů jako malý.

Reagovat
Furia Ceca

"ten kluk je polovicni imbecil uz od pohledu"

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Inak toto by chcelo sa odvolat. Berardi ho umyselne trafil ako prvy do vajec a bez trestu. Potom to takymto zmdrdom prechadza.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dostane ze tři zápasy, ale je to jedno, s Berardim nebo bez něj Sassuolo ještě letos porazí nebo zremizuje Lazio, Inter i Juventus, aby prohráli se Speziou, Sampou a Veronou.

V létě prodají Frattesiho za 38, Laurienteho za 29 a příští rok znovu totéž.

Reagovat
gunkskunk

Ale ten Kumbulla to se nepoučil od Keana achjo? Takovou blbost udělá, to se těžko věří.

Reagovat
Alberto Aquilani

Už len taká technická... brankár má loptu v náručí a jeho obranca spraví nešportové správanie... ok, červená... ale prečo do píči odpískal penaltu?

Reagovat
Shevchenko

Já jsem se taky divil jak to bylo asi dva roky zpátky v české lize to bylo úplně to samé. Ale hra prostě přerušena nebyla.

Reagovat
10

Hrubé nesportovní chování

Hráč se dopustí hrubého nesportovního chování, pokud použije nepřiměřenou sílu nebo brutalitu vůči soupeři mimo boj o míč nebo v přerušené hře.

Jestliže z tohoto důvodu přeruší hru, naváže ji volným kopem nebo pokutovým kopem ve smyslu části 4 Pravidla 12.

Reagovat
Truffaldino

Zlaté komentáře, díky za vysvětlení, já jsem takový případ viděl poprvé.

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Uff, tak to je super pravidlo, a najmä je teda krásne aplikovateľné. Snáď Berardi ešte bude môcť po tom brutálnom kope niekedy hrať futbal (nehádam sa o červenú, Kumbulla je vôl a mal ju dostať, i keď si myslím, že ešte pár rokov dozadu by dostal len žltú a hralo by sa ďalej).

Skurvený šport!

Reagovat
10

Je to trošku paradox, kdyby ta střela šla za bránu, nebo rozhodčí zapískal faul Berardiho, tak by to penalta nebyla, dostal by jen červenou. Na druhou stranu to pravidlo asi nešlo postavit jinak...

Reagovat
Emmett Brown

U nás na Petržalke som toto pravidlo videl v praxi už dávnejšie, keď sme hrali 4. ligu. Náš útočník s strkal a obrancom a keď sa mu otočil chrbtom, tak ten ho kopol do prdele okamžite červená karta a penalta.

Reagovat
johan14

Kumbula pičus oje.al Copu a teraz možno aj LM. Ja by som už toho albánskeho kretena v živote nepostavil...

Reagovat
Truffaldino

Když tě někdo nakopne do rozkroku, tak se po něm taky oženeš.

Reagovat
Alberto Aquilani

to je ale teraz nepodstatné... ja najviac nerozumiem tej penalte... veď to je úplne iracionálne. Berardi nebol v golovej pozícii, ležal na zemi, Patricio mal loptu v náručí a bum, penalta... prečo?

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj dopíči, ja že reaguješ na mňa... skurvený fotbal a skurvené nové EF

Reagovat
Truffaldino

V poho, penalta byla nesmysl, sám ji neodpískal a video dostal na červenou pro Marashe, kde měl ještě k tomu Patricio míč v držení. Škoda, že tam nemohl být Mou.

Reagovat
johan14

Reagovat
johan14

Mozog nechal kde? V Tirane?

Reagovat
10

ten je jinde

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Matić se trošku posral, takhle naběhnout do rozhodčího, ne? Navíc úplně jasnej faul...

Reagovat
gunkskunk

Och bože!

Reagovat
Shevchenko

Sassuolo když hraje na hřišti favorita tak se z nich stane nejlepší tým na světě, klasika

Reagovat
10

3 hráči z Juve next gen v základu

Reagovat
Zark

Bez Di Marii, tak tohle bude čistá paráda... Ještě, že hrajeme proti Sampdorii

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Aspon goly davat umi.. BREMER!!!

Reagovat
Zark

to sem si taky řikal.. platnější dopředu než dozadu

Reagovat
10

Po centru Kostiće, pro změnu

Reagovat
Zark

Vlahovič dvě ztráty míče na půlce během pár vteřin

Reagovat
Zark

Rabiot je strašný bezmozek

Reagovat
10

De Sciglio má víc přihrávek na naší stranu hřiště než celá Doria dohromady? Na co tam je takovej hráč?

Reagovat
10

*Bez toho prvního otazníku...

Reagovat
Zark

je to Allegriho syn

Reagovat
10

Ani bránit neumí kkt

Reagovat
M11

RABIOT !!!

Reagovat
M11

Jeste budem plakat jak odejde

Reagovat
10

Jenže on podepíše a hodí se zpět do svého gay módu

Reagovat
Furia Ceca

On není gay, ale mámašuk

Reagovat
Zark

Stoke revival

Reagovat
10

Reagovat
M11

De Sciglio u toho golu

Reagovat
10

To, že tenhle tragéd, kterej byl na odepsání už asi před 3 rokama, je pořád v Juve, mluví za vše...

Reagovat
10

brazilská obrana byla ještě zlatá, než s italským Beckenbauerem

Reagovat
Zark

no tpčo

Reagovat
Maras5

No tvl, druhý gól.

5 lidi běží do vápna a nekouka za sebe

Reagovat
Furia Ceca

Pohoda Ještě nějakej tým v krizi, kterej by se chtěl na nás chytnout?

Reagovat
Zark

Reagovat
Maras5

Danilo marnej, bono uz by měl dělat max 3. stopera a hrajem bez utoku. Kdyz tam postavíš vidle misto vlahovice tak to bude stejný. Vlastně ne, o vidle si aspoň nahrajes.

Reagovat
Maras5

Vlahovic je fakt hovado. Za tohle chce penaltu . At uz ho prodaji. Nejhorší útočník co snad byl v Juve.

Reagovat
Zark

Nechci se Dušana nějak moc zastávat, ale pokaždé, když dostane míč jsou kolem něj 3-4 hráči soupeře a spoluhráči 30m od něj. V takovém týmu by byl v depresi i Messi.

Reagovat
10

On má 99 problémů, ale tohle je druhá strana mince...dneska je to extrém, tam nikdo nic neví, Bonucci tahá obranu k našemu vápnu, protože je pomalej a nechce bejt za sněhuláka, pak tam jsou rozestupy 40 metrů

Reagovat
Zark

teď ho Allegri stáhl snad po dnešku ukončí kariéru a bude hrát už jen nějaké exhibice s dalšími strejdy, nic jiného ten fotbal v jeho podání neni

Reagovat
10

snad jich bude víc

Reagovat
Maras5

Možná jo. Ale on bohužel neudrží balon ani v souboji 1 na 1. A víc gólů mají snad i obranci.

Reagovat
10

Jako dneska v tomhle ohledu hraje asi nejlíp za poslední 2 měsíce, víc není potřeba dodávat

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

jako jo, no. chtělo by to nějakého Milika, co nebude ze skla ideálně

Reagovat
M11

Stahnuti mladika o polocase.. splneno.. pod Maxem musi byt radost hrat

Reagovat
Furia Ceca

Faul jo, ale za tohle žlutou?

Reagovat
10

Ok, tak mu těch 10 dejte, no...

Reagovat
M11

RABIOT vole !!!

Reagovat
Zark

Rabiot!

Reagovat
Furia Ceca

Rabiot je novej Zidane

Reagovat
Maras5

No nevim. Ale přijde mi ze Kostice by ubranil i kluk z přeboru. Dvakrát na nej koukne a je to. Bud nahra zpět, nebo do leva a centr. Absolutně bez překvapení. Žádná klička.

Reagovat
brenk

Neborák Duško si môže dať gólik z penalty ... oh wait

Reagovat
10

Čistá deprese

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, nevím proč, ale já věděl, že to nedá...

Reagovat
10

On taky

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně že se u toho tvářil jak Ronaldo Ten je zralej na přestup do Chieva.

Reagovat
10

Vidím Chievo, čtu Chelsea

Reagovat
M11

Ja taky.. a vim proc

Reagovat
Maras5

Rabiot na prodej a on bohužel je tahoun.

Vlahovic!!! Ani penalta. Tak kdy už dá gól.

Reagovat
10

Ne na prodej, odejde zadarmo

Reagovat
Maras5

Ted uz jo. Ale jinak uz asi rok píšou že je na listině prodejnách hráčů.

Reagovat
Furia Ceca

To Vlahović za tři roky taky.

Reagovat
Maras5

Vlahovice uz nekoupi ani Monza

Reagovat
Furia Ceca

Může to zkusit v tom istanbulským klubu, co trénuje Pirlo... tam jsou vyhořelí kalčisti v kurzu. Borini, Bertolacci – tam Vlahović zapadne

Reagovat
10

Rincon by v tomhle Juve hrál playmakera

Reagovat
Zark

neasi, a to u nás býval za největšího dřeváka, toť k porovnání tehdy a dnes

Reagovat
10

a Sturaro by hrál ofenzivní mezzala, fantasista

Reagovat
Zark

taky jsem si zrovna pohrával s myšlenkou dotáhnout zpátky Stura s Pereyrou

Reagovat
10

Když to vidíš teď, tak jejich odchody byly předčasný, minimálně Tucu by se za ty roky hodil mockrát

Reagovat
Zark

v Udinese to pravidelně dokazuje, ale holt jsme tenkrát měli zálohu na úplně jiné úrovni a pak se začali podepisovat borci zadarmo. Jsem zvědav na letní mercato, jaká bude koncepce a jestli bude změna po odchodu těch babráků

Reagovat
Furia Ceca

No... Arthur Melo se určitě vrátí a s návratem Zakarii taky bohužel počítám To znamená zbytečný zaplácnutí dvou míst v záloze Zakariu třeba ještě někam střelíme, v Německu se určitě nějaký zájemce najde, ale z Arthura se stal už totálně toxickej hráč. Toho mimo Ruska nebo Turecka nikdo nevezme.

Reagovat
M11

Kapitan voe

Reagovat
10

To taky

Reagovat
M11

Dusan musi dom chodit oknem.. ptz ten netrefi ani vrata natoz dvere

Reagovat
Maras5

Soule je tam chvilku a je vidět. Vlahovic proste gól nedá. Prodat, je zakletej

Reagovat
Furia Ceca

On není zakletej... on je jenom debil.

Reagovat
Furia Ceca

Vlahović jak se vzteká Je paráda, jak má ty Ronaldovy teatrální xichty a gesta nastudovaný, ale kapitolu kopání penalt očividně prochrápal.

Reagovat
Zark

Cuadrado je stejně frajer, s jeho příchodem jsme začali mít i pravou stranu

Reagovat
10

Sem zvědavej, koho tam za něj přivedou, protože to je další z mnoha slabin toho týmu

Reagovat
Furia Ceca

Ještě že se Bremer zranil až ke konci, víc jak 15 minut ostrýho zápasu by Ruga už nedal.

Reagovat
10

"Nabitá obrana Juve...Bremer s Danilem mají fantastickou formu.." ten komentátor se zbláznil

Reagovat
DelPiero137

Dnesny komentatori su marny. Precitaju si expresku alebo nadpis tweetu a maju info kto je vo forme

Bremer dava goly = ma fantasticku formu. Co tam potom ze ako obranca zavini pravidelne gol.

Reagovat
Maras5

A nechápu proč tam nedá třeba Gattiho. Proč ho kupoval. Aby ho nasral a za rok odešel. To tam raději bude srat sandra a pak de sciglia.

Reagovat
Maras5

Tvl. Teď. Tleskam maxikovi. Vždycky se rika do obrany sahej jen když se někdo zrani nebo hraje na hovno. Max dnes zvladnul celou obranu. Borec

Reagovat
Furia Ceca

Nejlepší byl ten záběr na něj cca 3 minuty před koncem, jak se tam vztekal jak nakopnutej šimpanz

Reagovat
Maras5

Vlahovic si myslí ze je snad del piero, Raúl nebo ibra. Ty by z toho dali gol. Ale on

Reagovat
M11

SOULE !!!

Reagovat
Maras5

Ten ten gól nedá i kdyby tam byla prázdná brána

Reagovat
Furia Ceca

Ten by netrefil vodu, ani kdyby spadl do bazénu

Reagovat
10

Soulé Dušan už nedá ani po centru Kostiće

Reagovat
Maras5

Komentátor dobrej. Dobře vlahovice vysmál

Reagovat
Zark

Dušan jak byl rád, že měl podíl na golu

Reagovat
Furia Ceca

Viděli jste tu první reakci Vlahoviće po tom Soulého gólu? On neměl radost, že jsme dali gól, on byl nasranej, že ho nedal on On je fakt novej Ronaldo se všemi klady a zápory. Teda to se tak normálně říká, ale v tomhle případě to nesedí – Vlahović má jenom zápory.

Reagovat
Zark

ten zápas ukázal snad všechny naše nedostatky a ještě po něm prodloužíme Rabiota, skvělé

Reagovat
maras93

Mike má koule

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele